Totul despre geocying

Totul despre geocying

Hyperships – un joc, familiar pentru fiecare persoană din copilărie. Îmi amintesc, înainte în fiecare curte, copiii de vârste diferite satisfăcut cache-urile, au fost angajate în căutare de comori, a reprezentat modul în care acestea au fost trimise la o călătorie fascinantă în locuri misterioase.

Dar, după ceva timp, acei copii își pierd interesul în sediile palemakes și tufele napadite de buruieni. Cu cât îmbătrânesc ele devin, cu atât mai multe responsabilități sunt atribuite acestora. Dar chiar și o persoană adultă are nevoie de petrecere a timpului liber fascinant, permițându-vă să cufunda în copilărie. Și noi vorbim despre geocaching joc.

Ce este?

Nimeni nu este un secret faptul că, în lumea modernă Există o mulțime de opțiuni de recreere pentru adulți. Zonele montane sunt chiar mulțumiți cu tabăra 21+, în cazul în care toată lumea poate distrage atenția de la rutina de uz casnic. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite pentru a elimina din casa pentru mai mult de 2 zile, respectiv, pentru odihnă, acestea ar trebui să aleagă alte modalități de petrecere a timpului liber. De exemplu, geocyshing. Cineva acest cuvânt poate părea nou, neobișnuit. Cu toate că, de fapt, Geokeshing este cunoscut în întreaga lume pentru un timp destul de lung.

Geokeshing – Joc de turism, care implică căutarea de cache-uri și comori. Cuvântul însuși ia început din limba greacă, unde „Geo“ înseamnă „Pământ“, și „Cache“ se traduce ca „Cain“. Acest joc este de mai mult de 15 de ani, cu toate acestea, pentru o astfel de perioadă mică de existență, ea a cucerit inimile multor oameni din întreaga lume.

Dacă vorbim în număr, mai mult de 6 milioane de oameni alăturat comunității de cunoscători ai acestui joc.

Ce este demn de remarcat, Variația modernă a geocutching este conceput pentru a nu numai pentru un singur sau corporate căutare, chiar și de familie poate fi jucat în acest joc. Numărul de cache-uri existente este mai mare de 2 milioane. Acestea sunt situate în aproape toate colțurile lumii. Și în fiecare an, acest număr crește. Platforma principală a jocului reprezentat este concentrată pe site-ul www. Geocaching. Com. Înregistrarea pe platforma este gratuită.

După crearea unui cont, persoana care înregistrează devine membru cu drepturi depline al proiectului și poate începe căutarea pentru cache-uri, precum și crea propriile lor comori. În plus față de platforma principală a jocului, în fiecare țară portaluri de internet individuale sunt lansate. În Rusia, de exemplu, acest lucru este www. Geocaching. SU. Pe teritoriul Federației Ruse acest joc a venit în 2002. Societatea rusă ea părea că prototipul jocului sovietic.

Esența jocului – Unii jucători ascund cache-urile, indică coordonatele lor pe GPS Navigator, raportați aceste date pe Internet. Alți jucători folosind coordonatele furnizate și propriile gadget-uri găsi comori ascunse. Adesea, cache-urile se ascund în localitatea naturală, în locuri de importanță istorică și culturală, motiv pentru care jocul se desfășoară în procesul cognitiv.

Fiecare membru al echipei (nu numai adulți, dar și copii) în timpul jocului se pot arăta. Persoanele superioare bazate pe cunoștințe geografice, cum ar fi realizarea rutelor, depășirea obstacolelor complexe. Preșcolari și elevi preferă să rezolve ghicitori și, desigur, să găsească comori.

Dacă vorbim cuvinte simple, toată lumea din joc există un loc, toată lumea va putea contribui la căutarea cache-ului.

Istorie

Începutul geokeshirt ca specie moderne de joc a fost găsit în 2000. Toată lumea știe că Statele Unite au fost dezvoltate pentru propriile tehnologii militare de forțe militare, inclusiv sistemul GPS. Cu toate acestea, a trecut datele cu unele erori, ceea ce a fost reflectat negativ chiar și pe exercițiile armatei americane. În 2000, președintele american Clinton a anunțat eliminarea statutului de secretizare cu tehnologia GPS și a acordat permisiunea de introducere în toate industriile. Informații despre abolirea statutului de secret a zburat în întreaga lume timp de ore. A doua zi, un american obișnuit și-a oferit prietenii în rețea pentru a juca jocul „Stash”, care tradus în sunete rusești cum ar fi „Skate”.

Regulile jocului cerute de la o persoană pentru a crea o memorie cache, publică coordonatele sale pe portalul de Internet. Alții pot găsi doar comoara. Omul ascuns comoara, a fost inițiatorul jocului. El a ascuns în cartea de cache, produse, bani. Ei bine, și căutându-i prietenii din rețea. Datorită interesului Societății, Geocaching a început să câștige impuls. Deja astăzi acest joc acoperă o mulțime de țări din lume.

Pe teritoriul fostei URSS a ascuns un număr foarte mare de cache-uri, și fiecare este indicată prin punctul GPS, care indică nu numai coordonatele de comori, dar, de asemenea, vorbește despre obiectivele turistice din această locație.

Tipuri de Tyachika

Fiecare participant comunitate este permis să creeze cache-uri proprii. În același timp, orice cerințe privind cland nu este prezentat. Treasure pot fi ascunse într-un container mare sau într-o cutie mică. Cea mai mică comoară este de 3 mm. Pentru aceasta ar trebui să fie atașat la o mică bucată de hârtie, în cazul în care utilizatorii vor părăsi utilizatorii care au reușit să găsească un scâncet. Închide-size comoara ar trebui să fie completate cu notebook-uri sau notebook-uri pentru înregistrări.

Nu uitați că jucătorul care a găsit comoara este permis să ia un subiect din memoria cache, dar în schimb pentru a pune ceva. Până în prezent, există mai multe tipuri de cache-uri, fiecare dintre acestea are anumite caracteristici. Cele mai populare sunt tradiționale, pas-cu-pas și cache-Riddle. Despre ei și se propune pentru a afla mai multe detalii.

Tradiţional

Memoria cache de tip tradițional este prevăzută în container ale cărui coordonate sunt reflectate în navigator GPS. Inițial, au fost ascunse în anumite locuri, astăzi se ascund aproape oriunde, inclusiv orașul.

cache-ul tradițional este considerat cel mai frecvent. Locația sa trebuie să fie publicate pe site-ul prin coordonatele directe, fără adăugiri. Deși, uneori, este foarte dificil de a găsi, pentru că astfel de cache-uri se ascund sub cel mai realist camuflaj. Uneori, pentru a găsi o astfel de comoară, jucătorul va trebui să arate abilitățile de alpinism sau diversitate.

Pas cu pas

Acest tip de memorie cache implică o căutare pas-cu-pas. Pentru a ajunge la final, jucătorul trebuie să treacă prin câteva cache, fiecare conține un mister, a cărui locație este următoarea locație de căutare. Aceste ghicitori se pot ascunde într-o mare varietate de locuri, de exemplu, pe partea opusă a semnelor rutiere, pe copaci sau bolovani mari. Fiecare nouă etapă, apropiindu-se de jucător la final, devine mai complexă, dar dacă o persoană a luat căutarea, el trebuie să aducă la sfârșit.

Misterul anvelopei

În acest caz, cache-ul necesită Rezolva un puzzle complicat. Harta prezintă coordonatele locației unde memoria cache este ascunsă. Jucătorul trebuie să intre în această zonă și să găsească una sau mai multe puzzle-uri, datorită căreia va fi posibilă calcularea locației exacte a treasului. Ca mistere, puteți folosi sarcini matematice, criptare, sudoku și mult mai mult. Doar decid pe puzzle, va fi posibil să se înțeleagă exact unde este ascunsă comoara.

Alte

Există și alte tipuri de cache-uri care sunt populare în lumea modernă.

 • cache de noapte. În acest caz, căutarea de comori se face numai pe timp de noapte. Pentru a ajunge la autocolante reflectorizante cache de ajutor speciale sau garniturile fixate în diferite părți ale terenului.
 • cache postal. Combinația dintre cache-ul cu cutia poștală. În sertarul ascuns o ștampilă și jurnal pentru înregistrările. Jucătorii trebuie să ajungă la aceste cutii, a pus amprentele ștampilelor găsite în jurnalele lor și în reviste ascunse pentru a lăsa amprenta proprie timbru.
 • Mutarea cache. Acest tip de memorie cache este proiectat pentru site-ul OpenCaching. S.U.A. Sistemul GPS ascunde o memorie cache într-un loc specific, iar jucătorii dispun de alte coordonate. Jucătorii trebuie să înțeleagă ceea ce este comun între punctele de căutare indicate, în scopul de a da seama, în care este ascunsă comoara.

Nu uita că tehnologiile moderne vă permit să scape complet de dispozitive de căutare primare. Acum nu este nevoie să purtați un jurnal cu dvs. Toate informațiile sunt efectuate în modul online.

În acest caz, este prezentată doar o parte din tipurile de cache-uri care pot fi găsite prin jocul de geokeshing. În rândul copiilor, de exemplu, un tip de cache foarte dezvoltat „foto-video”. Jucătorul ascunzând comoara pune cache un cache și o face o fotografie în diferite unghiuri atunci când se utilizează o varietate de moduri de fotografie. Pentru a căuta indică un scurt prompt, de exemplu, un birou de muzică. Cei care caută o comoară, trebuie să înțelegeți fotografia ce fel de birou de muzică este un loc pentru a ascunde comorile, după care jucătorii merg la camera selectată și să încerce să găsească o comoară de filtre foto distorsionate.

Cum se joacă?

Geokeshing – Joc care a cucerit inimile a milioane de locuitori ai Pământului din diferite țări și continente. Acest mod de agrement este ales pentru o familie colaborativă, o echipă, prieteni. În Geocaching puteți juca singur, numai atunci căutarea comoara nu aduce o plăcere atât de semnificativă.

Ceea ce este demn de remarcat, acest joc nu are limitări de vârstă. Copii, elevii, studenții, adulții pot juca în ea. Este suficient doar să vă înregistrați pe platforma acestui joc turistic, să citiți regulile, să vă familiarizați cu tehnologia de creare de marcaje și să căutați cache-uri.

Începeți oferit cu reguli.

 • Când creați cache-uri, este important să luați în considerare neuzunitatea locației lor. Da, puteți împinge cutia în copacul gol, dar căutarea va fi neinteresantă, banală, plictisitoare. Sucks trebuie să fie ascuns și dezasamblat în modul cel mai neobișnuit. Principalul lucru este de a consolida locul de căutare a fotografiilor și al sloganurilor tentante.
 • După ce a găsit titularul, jucătorul are dreptul să ia un subiect din cache și, în schimb, să pună ceva de la sine, făcând o intrare adecvată într-un jurnal special despre el.
 • Dacă căutarea cache-ului necesită trecerea de obstacole complexe, ar trebui să fie informat despre acești jucători în aceleași sfaturi.

Acum este, de asemenea, necesar să se ocupe de interdicțiile care există pentru jucătorii de geociri înregistrați.

 • Nu pot face skid-uri pe obiecte de regim, în locuri protejate. Jucătorul ar trebui să se bucure de joc, și nu o amendă cu o încălcare administrativă sau o urmărire penală.
 • Este interzisă crearea mai multor cache-uri în zonele istorice și culturale.
 • Nu pot investi droguri, produse alcoolice, produse din tutun, jucării intime. Nu numai adulții joacă acest joc, dar și copii de diferite vârste. Și găsirea unei astfel de comori nu va aduce cu siguranță emoții pozitive.

Ei bine, acum se propune să se familiarizeze cu procesul pas cu pas al jocului. Acest lucru este important pentru cei care nu au participat niciodată la un eveniment similar.

 • Primul lucru pe care trebuie să faceți este de a cumpăra un gadget care GPS-ul suporți. În lumea modernă, acest lucru este un smartphone. Acquire navigatorul GPS pentru jocul este greșit.
 • Următoarea etapă presupune trecerea înregistrării pe site-ul Geochetinki. Cele mai multe site-uri au chiar și o listă detaliată a cache-uri existente, iar unele sunt reprezentate doar o parte.
 • În continuare, trebuie să găsiți și să alegeți una dintre comorile din apropiere. Pentru incepatori, cel mai bine este să începeți cu cele care sunt valorificate în apropiere.
 • Informații despre interesul este interesat de revista sau print. În același timp, este important să se acorde o atenție la nivelul de complexitate al sarcinii. Nou-veniții în valoare începând cu cele mai simple mistere.
 • Utilizarea GPS-ului, este necesar să se determine locația cache.
 • Înainte de a merge la căutarea comorii, este necesar să se ia în considerare care element sau element poate fi pus în schimb. Acest trinket nu trebuie să fie scump, dar trebuie să aibă o anumită valoare. De altfel, creatorii unor cache-uri în descrierea raportului de comori care au fost imbricate de lucruri corespund unui anumit subiect. Iar elementele care vor fi plasate într-o memorie cache, în viitor nu ar trebui să fie separate de autorul conceput al subiectului.
 • Când găsiți o memorie cache, este important să examinăm cu atenție modul în care este ambalat. După toate manipulările, fila trebuie să fie pliată de-a lungul aceluiași sistem.
 • Când găsesc comoara și nu să iau nimic din ea. Este suficient doar să-mi raportez firul. Dacă am vrut să iau în memoria mea ceva, este important să înțelegem că lucrul investit în schimb ar trebui să fie egal în valoare.
 • În Notepad, atașat la cache, este necesar să vă scrieți numele, data găsirii comorilor și a poreclei de pe site.
 • Apoi, biciul se ascunde din nou în același loc.
 • După toate manipulările, jucătorul ar trebui să meargă pe site și să ia o notă de locuri unde a vizitat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: