Totul despre odihnă în satul voioasă în Crimeea

Oraș District of Sudak, care, în Crimeea include mai multe localități, printre care există un sat vesel. Satul este situat confortabil în valea râului Kutlak și până în 1945 doar așa-numitele. Așezarea a câștigat faima datorită întreprinderii vinificației Massandra.

Descriere

Satul Vesel – locul istoric, primele așezări de pe acest teritoriu a apărut în I în. la N. Ns.. și a aparținut cetății Kutlak. În vechile documente istorice romane există o mențiune a cetății, în special, Flavia Arrian despre Regatul Bosporian.

Punct de vedere istoric, satul cu toate Crimeea a aparținut Imperiului Otoman, dar nu era musulman. Principala religie pentru locuitorii din zonă a fost creștinismul. Islam Rezidenții acceptat mai târziu, și de 1800 de tătari trăit în Kutlaka.

La începutul secolului 20, numărul populației din mediul rural a crescut la 1.500 de oameni, și chiar a apărut moschee lui.

Pentru o lungă perioadă de timp, școala lui Tatar a lucrat aici, dar mai târziu populația locală a fost deportat. Populația din Stavropol și Krasnodar Territory sa mutat la Kutlak, satul a continuat existența. Numele oficial al satului a fost distractiv în 1945, el intră administrativ districtul Sudak.

Centrul administrativ este de 10 km de sat, un pic mai aproape de satul Meternrechier și Marine, aproape de satul Novy Luminii. La nord a satului trece traseul federal pentru Alushta și Feodosia. În vesel, special oprește pentru a achiziționa celebrele vinuri de desert de epocă.

Caracteristici ale climei

Sezonul turistic în vesel începe în luna mai, și se termină în luna octombrie. meteo optimă pentru recreere ține de la mai-septembrie. Restul lunilor de aici este ceață, vânt, ploaie. Vânturile locale sunt apreciate de parapantă.

Vântul aici este sud-vest, gamele sale de putere de la 5 până la 7 m / s.

În aer, aproape tot timpul simțit de umiditate, și Mai ales pentru vremea ploioasă, în aprilie, noiembrie. În luna mai, există nori lungi de mult timp, localnicii sunt asociați cu particularitățile teritoriului. Numele original al satului este tradus ca „KotloVan”, iar așezarea este înconjurată de munți. Presiunea atmosferică aici este ridicată – de la 735 mm Post Mercury.

Breeze de mare în satul se simte, dar înainte de țărm departe de aici. Locurile sunt apreciate de iubitorii de natură frumoasă, o vacanță relaxantă de la agitația stațiunii. Temperatura medie a aerului de la +10 la + 25 ° C până la sezon are o lungă mers pe jos, o distracție măsurată.

Alegerea locuințelor

Deoarece satul nu este situat pe litoral, infrastructura stațiunii nu este foarte dezvoltată aici. Există doar câteva hoteluri în sat și aleg un loc pentru a rămâne mai convenabil în sectorul privat.

În case de oaspeți locale Este ieftin pentru dvs. facilitățile elementare. De exemplu, într-o casă de oaspeți, aproximativ 600 de ruble pe zi, puteți închiria o cameră cu un televizor și canale prin satelit, aer condiționat, cu o baie privată sau comună.

Parcare gratuită.

Pensiunea cu oaspeții din ce în ce mai scumpe oferă oaspeților vederi minunate de la ferestrele de cameră sau la terase. În general, casele de oaspeți sunt identice. Servicii mai scumpe de case situate mai aproape de mare. Dacă există o dorință de a trăi lângă plajă, dar ieftin, puteți profita Servicii de camping local. Casele sunt situate la câțiva metri de coastă, deci dacă aveți mâncare și oportunități pentru gătitul ei, puteți organiza o vacanță complet ieftină pe țărm.

Nu departe de plaja locală există Parcare, pe care nu numai că nu numai mașina, dar și pentru a instala un cort. Turiștii de pe plajă, în veselă apar în principal din șalăul, în cazul în care în sezonul aproape nu găsesc cazare gratuite.

Obiective turistice

Orasul statiune pitoresc situat într-o vale frumoasă, cu sectorul privat, care predomină în zona, atrage atractii naturale, printre care Munții sunt doi frați, Sandyk, Caban.

Programul obligatoriu de excursii locale include:

  • Vizitarea vinului Plant „Massandra“+
  • Vizitarea unui munte de cristal+
  • Trekking la ruinele Cetatii Kutlak+
  • Excursie pe jos în traseul Golitsyn+
  • bay Veselovskaya în furtună.

Principala atracție interioară a stațiunii – FântânaÎn centrul satului, care face parte din timpurile creștine, iar localnicii spun că acesta este umplut cu o sursă din muntele Vigla-Ambulapal. Apa din fantana are o foarte buna calitate si este considerat a fi băut. Construcția este popular printre turisti care urca creasta principala.

Cetatea Bosporiană sau Kutlak atrage atenția nu numai pentru turiștii locali, ci și alți doi vacantori din toată Crimeea. Fondatorul cetății este conducătorul Asandra, așa că în unele surse se numește Cetatea Asandra. Structura a funcționat ca apărare, dar din moment ce sa dovedit a fi abandonată, sa prăbușit treptat.

Asandra Bastion este un pentagon cu patru turnuri de vizionare. Pereții sunt construiți din ardezie locală, gresie și argilă. Lungimea pereților este de 200 de metri, iar înălțimea este de la 4 la 6 metri. Trecerea în interior a fost posibilă prin turnurile în care au fost aranjate portești înguste. În interiorul cetății erau baracă, clădiri rezidențiale și un atelier, odată a acționat bine umplute cu apă limpede.

Veselovskaya Bay – Crimeea Pearl, comparabil cu coasta franceză-italiană. În timpul verii nu este nimic mai mult și nu există îngheț în timpul iernii. Aerul umed este util pentru persoanele cu boli pulmonare.

Golful celebru botanică Reserve „New Light“, pentru a intra în care poate fi cu conductori care cunosc traseul exact. Vizitatorii Rezervei însoțească angajații rezervei, care va arăta:

  • Juniper Grove+
  • pin Stankevich cu ace de aproximativ 15 cm lungime.

Călători va spune, ca un anumit loc a fost impresionat de auto-rus Nikolai al II-lea container, care a sarbatorit de la Prince Golitsyn. Apa din largul coastelor acestui golf se distinge prin culoarea frumoasă.

Petrecere a timpului liber pentru turiști

Kutlak Bay a ales iubitorii de extreme: Pentru zborul cu parapanta, au fost create aici condiții perfecte. Direcția vântului este întotdeauna netedă și uraganele nu se întâmplă aici.

Principala creasta este principala cale de parapanta. Când sportivii care zboară trebuie să witched prin chei fie înguste, dar, datorită vremii favorabile, toată lumea este lansat cu succes.

Călătorii care intenționează să o excursie pe jos în munți vor putea să se bucure de punctele de vedere ale cascade frumoase și rezervoare locale. Munte apele Intilnirea turistilor rece prospețime, dar sunt mobblers care încearcă să înoate.

Restul cu corturi este posibil, pe partea de est a golfului Veselovskaya, Prin urmare, cei care doresc să se relaxeze într-un loc popular sunt aici. Restul golfului este ocupat de pensiuni și hoteluri demne, lângă care este o plajă de nisip confortabil, iar Coasta de Est este acoperit cu pietricele.

camping local golească cele mai multe ori, dar pline de turiști în iulie-august. Apropierea de Golful Veselovskaya atrage nudiști. Pentru iubitorii de relaxare completă în timpul restul există plaje adecvate. În apele de coastă locale pure puteți face scufundări: Pentru scufundări cu scufundări, puteți utiliza ajutorul instructor.

Opinii despre scufundări în acest domeniu sunt pozitive, iar peisajele de pe coasta incredibil de pitoresc. Veselovskaya Bay este sisit din locuitorii lumii subacvatice, și pentru a le vedea, este suficient să se scufunde la adâncimea de aproximativ 30 metri. În partea de jos o mulțime de artefacte istorice, de exemplu, există o torpilă-magazin, afundate în timpul al doilea război mondial. Pentru scafandri incepatori exista centre speciale, una dintre ele este situat în Sudak.

Cum să obțineți?

În satul voioasă se poate ajunge Zboruri cu autobuze interurbane sau personale de transport. Călătoria cu autobuzul pot fi realizate din diferite orașe din Crimeea, precum și de la Aeroportul Simferopol.

Rutele sunt ținute pe autostrada R-29 Închide autobuze de la Alushta, Yalta, Feodosia, Kerci, Sevastopol Sudak. Este prin acest oras ca cel mai convenabil pentru a intra în distracție. În Sudak, aveți nevoie pentru a ajunge la stația de autobuz local și de a găsi o cale de a suburbane Merry.

Un bilet de avion va costa aproximativ 20 de ruble, iar acesta este trimis prin completarea de la 6-30 la 23-00 ora locală.

În cazul în care obiectivul este de o vacanță pe plajă, atunci va ajunge la plaja de la Merry, Deoarece nu există niciun transport oficial și nu există aproape nici o mașină de trecere, deci aproximativ 4 km va trebui să meargă. Există un autobuz de la stația din Sudak, care merge la coasta, dar el pleacă la 6 dimineața și acesta este singurul zbor. De la Aeroportul Simferopol puteți ajunge la taxi, drumul către plaja locală va costa aproximativ 2500 de ruble. Transferul trebuie să fie comandate în avans, pentru că în loc de a negocia cu conducătorul auto este puțin probabil să reușească. Turistii au traseu popular pentru Merry Adler.

Trece prin satul olimpic de-a lungul coastei și este un program de excursie separat pentru cei care locuiesc în Adler. Există mai multe autobuze care vin de la Aeroportul Adler sau de la stația de cale ferată. În Adler puteți închiria maxi-taxi, care lucrează cu grupuri mici de turiști și să aducă la destinație pentru o mică taxă.

Odihnească-se în vesel este evaluat de un număr mare de turiști în mod pozitiv. Călători recomandă natură și ecologie locale, atracții culturale și istorice. Din dezavantajele există o distanță lungă la mare, dar pentru cei care doresc să salveze acest factor nu este un obstacol.

Merry – o opțiune bună pentru o vacanță relaxantă într-un oraș câteva, pur și bine păstrate.

Despre recreere caracteristici în satul voioasă se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: