Totul despre patinele pentru copii

Totul despre patinele pentru copii

Pentru a obține plăcere pe patinoar, pentru a obține rezultate bune și pentru o siguranță completă, este foarte important să înveți totul despre patinele pentru copii, inclusiv cum să le alegeți pe pantofi în dimensiune. De asemenea, este necesar să se ocupe de ce modele vor fi mai bune pentru iubitorii de călărie începători. Merită familiarizat cu patinele „Inima rece” și alte modele de gheață de dimensiuni mici și mari.

Descrierea speciilor

Mers pe jos

Astfel de patine pentru copii sunt încă obișnuite la categoria „Fitness“. La crearea ei prioritizează confort. Prevail în structuri pantofi moi. Lamele sunt realizate în principal pe tipul „de hochei“. Design-ul este potrivit pentru echitatie, chiar pe gheață nu este cea mai bună calitate, cu toate acestea, nu va fi posibil să se obțină rezultate sportive impresionante.

Alunecare

Astfel de modele reglabile aparut relativ recent, dar au reușit deja să scadă popularitate considerabilă. Motivul este evident: în copilărie, piciorul creste extrem de rapid. Și după un an, trebuie să cumpere din nou de viteze. Dispozitivele glisante vă permit să faceți acest lucru puțin o dată la fiecare doi sau trei ani, la, reducerea sarcinii asupra bugetului familiei.

  În plus, acestea sunt simple și relativ confortabil. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că patine glisante:

  • sunt nepotrivite pentru sportivii profesioniști și doar pentru iubitorii de antrenamente active,+
  • diferă în branțuri de design incomode+
  • au locația deadlord a centrului de greutate+
  • au de obicei o incuietoare slab (care este deosebit de caracteristic modelelor de buget).

  Figurat

  În mod tradițional, aceste patine sunt considerate atributul de patinaj artistic. Ei aleg de multe ori chiar și cei care nu caută să stăpânească manevre active și rebuildings rapide. Motivul este evident – un aspect frumos atrage mulți cumpărători. Cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă că de fapt, astfel de produse sunt justificate numai în cazul în care se preconizează a fi angajat la un nivel înalt de amatori cu elemente de concurenți profesioniști. Glezna este sprijinit foarte bine, dar chiar și cele mai slabe defecte pe gheață sunt aproape un obstacol irezistibil.

  Instruire

  Numele vorbește de la sine – acest tip de patine este optim potrivit pentru iubitorii de neexperimentați, ceea ce face doar primii pași în jurul patinoarului. Compoziția lor include o pereche de poloz. Modele similare sunt potrivite pentru a lucra la plimbare și alunecare, abilitățile stau într-un singur loc. Fixarea pe pantofi este efectuată folosind curele. Toate modificările de formare sunt glisante simultan în mod implicit.

  Cu șasiu interschimbabil

  De obicei, echipamentul este achiziționat separat pentru iarnă și alte sezoane. Acest lucru vă permite să țineți cont de nuanțele condițiilor meteorologice și să eliminați erorile maxime, defectele. Cu toate acestea, există, de asemenea, transformatoare aplicate, indiferent de perioada din an la fel de eficient. Va fi posibil să călătoriți pe gheață și pe alte suprafețe solide. Înlocuirea șasiului cu lame apare destul de repede și în mâinile pricepute nu reprezintă probleme.

  Hochei

  Numele vorbește pentru sine – astfel de echipamente sunt alese pentru copiii care iubesc să leagă bastonul și nu doar să se miște în jurul site-ului de gheață. Există, de asemenea, opțiuni orientate simple educaționale și orientate spre opțiuni. În orice caz, clasele de hochei sugerează încărcături dinamice și, prin urmare, fără a întăriți protecția gleznei doar nu faceți. Conta pe aceeași moliciune și confort ca modele de plăcere, nu are, dar este destul de previzibilă și justificată.

  De asemenea, merită considerată că versiunile de hochei nu oferă protecție decentă de la frig. Cu toate acestea, în situația unui meci tensionat, această circumstanță este nesemnificativă.

  Materialele

  De mult timp, ideea a fost acele patine bune pentru copii – neapărat piele sau făcută din alte materiale.Și a fost parțial așa – datorită calității scăzute a structurilor sintetice vechi. Cu toate acestea, în ultimele decenii, problema este rezolvată și puteți alege complet materialul pentru a alege. Sinteze moderne în combinație cu membrane speciale. Transpirația excesivă exclude complet și, în același timp, piciorul rămâne cald indiferent de condițiile meteorologice.

  Citește mai mult  Orașele Crimeei: cel mai mare, vintage, frumos și popular

  Opțiuni de proiectare

  Aspectul clasic este tipic pentru patinele simple curly. Dar producătorii lor încearcă adesea să ofere opțiuni originale. Cu toate acestea, este caracteristică în principal pentru iubitori, dar sportivii profesioniști aleg cu siguranță echipamentul de auto-echipament. Pentru fete, este recomandabil să alegeți copii simple roz – arată frumos și, în același timp, nu prea curat. Dar iubitorii stau în evidență și au condamnat în mod activ să folosească modele precum „inima rece”. Aspectul lor conține în mod natural referințe la cele mai populare desene animate.

   Designul strict ar trebui să aleagă, mai presus de toate, pentru băieți. Dar există excepții care depind de gustul personal. Cel mai adesea, patinele sunt de astfel de culori:

   • alb+
   • negru+
   • verde+
   • Alb-roz+
   • Bluish.

   Modele populare

   Patinele furnizează multe firme majore. Dar doar un anumit număr de modele justificate intră în cele mai bune echipamente de top.

   • Aceasta este cehă Novus AFSK-20. Există un model similar în mod ieftin, se distinge atât prin un aspect frumos, cât și de o fixare completă a piciorului. Pericolul de rănire a patinoarului se reduce la minim și datorită căptușelii bine gândite, piciorul aproape nu va transpira.

   • Dezvoltarea norvegiană, și anume merită atenția, Nordway Nicole. Plătiți pentru ei va avea, de asemenea, puțin. Adevărat, viața de serviciu este mică, dar la vârsta mai mică, ar fi greu de așteptat. Designul este fabricat din material artificial și arată bine. Este necesar să se țină seama de lipsa de izolație, motiv pentru care trebuie să luați modele pentru 2 dimensiuni mai mult.

   • În clasament merită menționat și patinele de hochei. Dintre acestea, Bauer Supreme 140 este evidențiat – produsul producătorului bine-cunoscut și bine dovedit. Bunurile canadiene fără probleme fixate pe jos și are o gamă largă. Un avantaj important este lama excelentă de ascuțire, care nu este proastă chiar și cu o utilizare frecventă activă. Judecând după comentarii,

   Bauer Supreme 140 este mai potrivit pentru călătorii în format amator, iar pentru jucătorii profesioniști de hochei pe care îi vor fi prea dur.

   • O alternativă bună poate fi luată în considerare Oxelo zero. În favoarea lor, ei vorbesc atât un aspect otnya, cât și o calitate superioară a fabricării și o mare potrivire a piciorului. Produsul francez poate fi utilizat în siguranță de mai multe sezoane la rând. Adevărat, nu este prea convenabil să o cusați. Plângerile privind calitatea lamelor de ascuțire uneori vin.

   • Unde este de ascuțire perfectă Ooks IH 100. Deși este mai ieftin patine chinezești, se arată din partea cea mai bună parte. Designerii au avut grijă de diversitatea seriei dimensionale și de posibilitatea de a alege echipament sportiv pentru toată vârsta. Este necesar doar să înțelegem că acest model nu este potrivit pentru antrenamentele intensive și meciurile responsabile cu tensiune completă.

   Dimensiunile sunt în cea mai mare parte selectate cu siguranță, însă, datorită îngustării portbagajului, problemele pot prezenta copii cu os larg.

   • Dar merită observat și la versiunile de mers pe jos. De exemplu, K „SK Magic”. Pe astfel de patine, este foarte ușor și plăcut să producă echilibru pe gheață. Designul este caracterizat printr-un strat încălzit bazat pe blană artificială. Forma patinelor este aleasă foarte bine. A remarcat durata lungă de viață a acestor produse, dar, de asemenea, adevărată și faptul că lamele de multe ori trebuie să fie exacte.

   • patine chinezi lauda pentru universalitate Saimaa B906. Pe ei și băieți, iar fetele se pot angaja în figura nivel de amatori de patinaj. Design glisante vă permite să salvați un pic. In interiorul pantofii sunt izolate și se caracterizează printr-un confort excelent. Adevărat, Saimaa B906 – tipic „Mallomers“, dar această problemă este de ajuns să ia în considerare.

   • Pentru patinaj atat vara cat si iarna pot fi recomandate Mobile Kid Twin Seasons. blade Gheață este ușor de înlocuit cu patină cu rotile. Alunecare de performanță vă permite să conta pe mai multe sezoane de schi. Aspectul exterior nu provoacă reclamații. Cu toate acestea, uneori, există plângeri cu privire la mirosul caracteristic de plastic.

   • segment de profitabile merită o atenție. Patine iasă în evidență în ea CCM Super Pioneze. Pentru ei este forma tipică anatomice. Modelele ușor și durabil sunt complet protejate de lovind un puc. Lamele de pulverizare a oxidului pot servi mai mult, iar designul insolelor și forma patinelor reduc oboseala pentru cele mai intense sarcini.
   Citește mai mult  Revizuirea capului de snowboard

   • Skater neexperimentat poate dori Le Piele Le Fleur. În ciuda valorii bugetului, calitatea modelului este destul de decentă. Designul se confruntă cu efecte mecanice. Proiectarea vizuală atractivă. Cu toate acestea, Le Piele Le Fleur nu este pe deplin potrivită pentru sporturile profesionale.

   • Experții sărbătoresc de înaltă calitate Bauer Vapor X500. Astfel de patine sunt bune pentru a rezista șocurilor mecanice. Cashia poate fi angajată pe o bază profesională. Important: astfel de patine necesită dependență. În absența experienței, picioarele la început vor răni.

   • Merită să vedeți versiunea Fata de zăpadă 30-33 dimensiuni. Platforma cu role este absentă, adică inițial totul se concentrează numai pe gheață. Pot fi angajate în călătorii și antrenamente amatori. Designul a fost dezvoltat de inginerii firmei Atemi bine-cunoscut. Îl puteți folosi perfect calm.

   • Pentru jucătorii tineri de hochei, mai preferabil să devină Khl nitro. Caracteristicile lor: pantofi din piele artificiala, fabricarea de lame din aliaj de carbon ridicat, o sticlă cu rezistență crescută la îngheț, amplificarea ambelor tocuri și a nasului, fixarea picioarelor cu ajutorul șireturi, prezența de dimensiuni de la 35 la 46 poziții.

   Caracteristicile de alegere

   În primul rând, trebuie să ia în considerare numirea unui model specific. Cele mai mici copii au nevoie sa cumpere cele mai stabile patinele cu lame duble. De îndată ce copilul începe să stea cu încredere, puteți merge la versiuni unică. Nuanța foarte importantă – trebuie să alegeți o copie specifică a picioarelor. Pachetul minim admisibil pe un ciorap moderat gros de lână, astfel încât picioarele de la picioare sunt strânse și confortabile, la diferența dintre călcâi și partea din spate degetul mic.

   În cazul în care cizme sunt mai aproape, atunci când se deplasează, acestea vor fi întărite și deteriora piciorul. Prea șlapi va atârna afară și de a crea riscul de glezna se clatina. Cu toate acestea, în scopul de a alege patine de hochei pe dreapta, trebuie să le ia de la 1 dimensiune mai mult decât la domiciliu sau pantofi de sport obișnuite. În orice caz, este necesar să se adauge la magnitudinea piciorului 10-15 mm, atunci chiar necesitatea de a purta sosete groase nu va pune într-o fundătură.

   rezervă prea mare este, de asemenea, inadecvat. Din cauza aceasta, soldul soldului este rupt, și începe căderi constante. Inainte de a cumpara un produs de beton, trebuie să-l termine până la sfârșit, să încerce să stea și să umble. În cazul în care este detectată doar cel mai nesemnificativ disconfort, atunci achiziția este mai corect să refuze. În patinoarul real sau pe asfalt, inconvenient va crește în mod semnificativ, și poate chiar să amenințe prejudiciul.

   Este util să se determine materialul pe care producătorii folosit. În copilărie, cea mai mare parte decizia corectă, mulți sunt considerate pantofi din piele naturala. Cu toate acestea, primele clase vor fi mult mai eficient atunci când se utilizează pantofi de plastic durabile. Dar, pe această cunoștință cu pantofii nu se termină. Este necesar să se verifice dacă acesta este suficient de unicul său.

   Un rol foarte important, de asemenea, joacă:

   • consolidarea completă a proiectului, în general+
   • Suport și protecția picioarelor în zona din spate+
   • Simplitatea cheotoare, oferind ajustare exact pe picior+
   • Limba pe care ar trebui să reproducă, duplicat îndoirea membrelor+
   • Viteza de uscare a stelek, echipamentul lor cu supinator.

   Dar chiar și cea mai bună parte de pantofi, care este mai bine pentru incepatori in adolescenta si copilarie, nu anulează importanța lamei. Într-un produs bun, este format dintr-un aliaj inoxidabil de primă clasă. Mată mareea recomanda tuturor experților, deoarece reduce uzura. Crestele stabilite în apropiere nu ar trebui să atingă.

   Dar gusturile personale nu ar trebui să fie actualizate – acestea nu sunt mai puțin importante decât potrivirea dimensiunea de centimetri.

   Patine pentru copii de 2 ani au puțin diferite de cele care trebuie să fie utilizate la vârsta de 3. Salvați pe achiziționarea lor nu ar trebui să fie (cu toate acestea, ca la orice altă vârstă). Pentru precaut patinaj periodice puteți alege versiunile de bază de mers pe jos. Incepand cu 4-5 ani, Noi trebuie să ia deja în considerare diferența dintre băieți și fete, precum și caracteristicile specifice disciplinelor din Catania. Dacă este posibil, cu toate acestea, este mai bine să amâne începutul claselor grave până la 6 sau chiar până la 7 ani, astfel încât organismul este fixat, dar Este deja în valoare de uita la grupul țintă: În vârstă de 8 și 9 ani, nu este necesar, la tot ceea ce este potrivit pentru copii de 11 sau 12 ani.

   Citește mai mult  În ce monedă în Muntenegru și ce bani pentru a lua?

   SharpeCker

   Indiferent de vârstă și scopul utilizării, este aproape întotdeauna necesar să ascuți noi patine sub ea. Fabrica de ascuțire, în cazul în care este, costume nu toată lumea, în afară, nu e pentru totdeauna. Se recomandă să se folosească mașini automate care vă permit să varieze lungimea „platformei“, adică, în contact cu gheață, 4-60 mm. Pentru a alege exact acest indicator, în cazul în care considerați:

   • Masa corpului corpolent+
   • Stilul de mișcare+
   • Rigiditatea sprijin gheață.

   Toate acestea sunt strict individual și se pot schimba. Nu e de mirare profesioniști pentru fiecare concurs sunt trimise cu mai multe perechi de patine. Dacă vom reduce amploarea contactului cu gheață, puteți obține un maxim de manevrabilitate mișcare. O astfel de „rază“ este tocmai predominant în mijlocul lamei. Dar cu experiență skateri și jucători de hochei, după mai mulți ani de clase pot ridica un loc mai potrivit pentru ea.

   Important: Nu este recomandat să comutator cu mașini de ascuțit pe manuale. Acest lucru poate denatura ireversibil parametrii de patina si le face imprevizibil pentru utilizatori. Un astfel de consiliu va fi chiar util pentru iubitorii de echitatie pentru adulți. În absența experienței, este mai bine să profesioniști de contact. Ascuțirea în condițiile atelierului pregătit – este mai fiabil, mai sigur și.

   Sfaturi pentru îngrijire

   Chiar și cele mai atent selectate și bine ascuțit Patinele pot aduce în cazul în care le trateze cu dispreț. Lama ar trebui sa fie sters de fiecare dată după schi. In caz contrar, umezeala rămasă va duce la coroziune. ascuțire Este necesar să se actualizeze periodic, astfel încât schi a mers Smasher. patine din piele curată și pune în ordine la fel ca orice pantofi din piele. Pentru depozitarea de patine, este recomandat să utilizați caseta, în care au fost ținute în magazin, sau doar un loc uscat, curat. patinaj pe gheață trebuie să fie utilizate, folosind capace, în caz contrar puteți fi pur și simplu posibilitatea de a avea un patinaj confortabil și cu succes a vorbirii. Aceste aceleași capace sunt folosite pentru a transporta inventarul lor de călătorie. Înainte de stabilire în capacul, ar trebui să ștergeți cu siguranță lama și se usucă produsul într-o încăpere bine aerisită (dar nu numai pe dispozitive de încălzire).

   Extrem de important să urmeze șireturi. Observând că vor rupe în curând prin intermediul, trebuie să ne contactați imediat un magazin specializat. daune dantelă gheață amenință o defalcare de proiectare și chiar leziuni. Este necesar să se controleze starea de elemente de fixare care dețin lame. Acestora li se cere din când în când pentru a strânge ca în creștere.

   În cazul în care sezonul de echitatie este finalizat, aceasta nu înseamnă că doar patine poate amâna. Boots sunt pre-curățate. Acestea sunt lubrifiate în mod necesar, cu un neutru sau special selectate cu o culoare crem. În unele cazuri, acesta înlocuiește vaselina simplu. Elimină curse ajută de stabilire ziarului – la fel cum o fac cu diferite pantofi, lamele sunt unse cu vaselină tehnică, SOLIDOL sau ulei de mașină.

       Deoarece este posibil să obțineți o pungă specială Skunk. Acesta va include cu ușurință accesorii pentru activități sportive. O astfel de soluție este mult mai practică decât lăsați inventarul dvs. undeva într-un dulap sau de la noptieră. De asemenea, este necesar să se asigure că lama nu este zdrobită sau încărcată. În acest caz, puteți garanta o utilizare de succes și de lungă durată a patinelor.

       Despre modul de a alege patine pentru un copil, a se vedea următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: