Totul despre snowboarduri Salomon

Totul despre snowboarduri Salomon

Mulți oameni iubesc snowboarding. Noi ar trebui să acorde o atenție deosebită la selectarea celor mai adecvate bord pentru această sesiune. Cerere mare Salomon produse producător.

Avantaje și dezavantaje

Pentru a începe, vom analiza, ce avantaje posedă produsele acestui brand posedă.

  • Calitate. Snowboard-urile acestui brand sunt produse doar din materiale durabile și rezistente la uzură, ceea ce asigură durata maximă a funcționării lor. În plus, produsele sunt echipate cu cât mai puternici și cu rețineri fiabili.
  • Costul disponibil. Astfel de echipamente au un preț relativ scăzut, deci va fi pentru buzunar la aproape fiecare cumpărător.
  • Greutate mică. Datorită masei mici, bordul este convenabil să ia cu dvs., pentru a transporta, de asemenea, vă permite să faceți procesul de a călători cel mai confortabil, deoarece uneltele nu vor pierde în greutate.

Produsele câștigă cu ușurință viteza dorită, oferă plămâni și diapozitivul neted. Multe modele vor putea veni pentru începători. Deficiențele acestor plăci nu au. Potrivit utilizatorilor, acestea sunt absolut de înaltă calitate, fiabile și durabile.

Modele de revizuire

Acum ne vom familiariza cu câteva modele separate de astfel de plăci salomon.

  • Sala de dans. Acest soi are un grad mediu de rigiditate. Este echipat cu un miez din lemn masiv, un profil special. În plus, această probă are un nas moale și coadă. Nucleul de snowboard are o amplificare care constă dintr-un strat de fibră de sticlă. Copia se face, de asemenea, cu șiruri de la bazalt. Ele sunt ascunse sub coperta de sus.

  • Bellevue. Acest model feminin permite controlul exact al tuturor mișcărilor pe rotiri. În plus, se distinge prin manevrabilitate ridicată, ușurință. Snowboard de acest tip are o Cambric pronunțat. Placa este echipată cu un profil solid de formă în formă de undă. Se face cu un strat de sticlă de sticlă, care garantează durata conservării modelului.

  • Țigani. O astfel de opțiune de sex feminin se face cu o suprafață plană mică în partea centrală, care asigură stabilitate și echilibru maximă în timpul călătoriei. Iar proba are un design special de tăiat laterale, acesta oferă cea mai buna intrare a utilizatorului pe rând chiar și pe zonele cele mai lichidare.

  • Oh da. Acest exemplu este, de asemenea, de sex feminin. Acesta va fi opțiunea optimă pentru începători. Eșantionul are un design cu un profil diferit gros, care oferă o mai bună aderență. snowboard Rigiditate. Ca și opțiunile anterioare, produsul are un strat de fibră de sticlă, care asigură durabilitatea maximă a plăcii.

  • Huck Knife Pro. Modelul Astfel de oameni o cu o deviere clasica a fost proiectat pentru deschideri prelungite și rotații lungi. Acesta este livrat cu un cambrick clasic și Rockers pe coada. Copia este făcută cu lonjeroane din fibra de carbon. O varietate combină în același timp două tipuri de tăieturi laterale, care garantează manevrabilitatea produsului. Eșantionul este echipat cu inserții de carbon mici care permit o dinamică maximă.

  • Personajul negativ. Consiliul are un nivel mediu de duritate. Este echipat cu un profil special, care a fost proiectat pentru schiuri manevrabile și rapide. Snowboard-ul are șiruri din fibră de carbon, precum și un miez din lemn, un strat de fibră de sticlă, care extinde semnificativ durata de viață a modelului. Produsul va fi manual.

  • Bolnav. Această opțiune masculină are o zonă plană în partea centrală, care asigură echilibrul maxim și durabilitatea unei persoane în timpul călătoriei. Modelul este realizat cu un miez robust de lemn, un profil al unei forme în formă de undă, inserții din rase de dens copac. Designul unic de snowboard oferă cea mai ușoară intrare a aproape orice transformare.

Echipamente

În plus față de plăcile pentru schi, ar trebui să fie fixată în avans toate echipamentele necesare. Un rol important este jucat prin fixare pentru snowboarding. Toți posedă duritatea lor. Opțiunea optimă pentru patinajul amator pe termen lung va fi modelele flexibile și moi. Părți separate ale produselor (Slzolzayak, Kant, Carbon) În cazul unei defalcări, va fi posibilă achiziționarea separată în magazinele specializate și să le consolideze în loc de piese vechi.

Și ar trebui, de asemenea, să ia în mod corespunzător pantofi pentru snowboarding. Opțiunea optimă va fi modele cu inserții speciale de diferite grade de densitate care oferă cea mai confortată plasare a picioarelor utilizatorului în pantofi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: