Vacanțe pe Lacul Mangup în Crimeea

În Crimeea Bakhchisarai de pe platoul Mangup Kale printre munții verzi și dealuri, există un lac frumos de Mangup, renumit pentru călătorii ca un lac de fată. Este dificil să ne imaginăm că încă o jumătate de secol în urmă acest lac nu a fost în Crimeea. Povestea formării sale este destul de interesant. Găsiți acest rezervor este ușor și vă puteți petrece câteva zile de sărbători minunate acolo.

Descrierea și caracteristicile

În partea de sud a platoului natural unic, Mangup kale, acoperite cu verdeață și prezintă patru mantale sub formă de labe un animal imens, Lake Maiden.

Dar, turistul trebuie să știe ce nume este cunoscut nu toți rezidenții locali.

Cu problema lacului Maid, puțini oameni vor răspunde la ceea ce este familiarizat cu astfel de rezervor a, și toate pentru că numele local este lacul lui mangupskoe. Acesta este situat în districtul Bakhchisarai la poalele așezării antice de Mangup Calais. Lacul este foarte tânăr, el nu este în vârstă de 40 de ani. Unicitatea acestui rezervor este că Acesta este creat de mâinile unui om.

Creat constructorii sovietici la începutul anilor ’80 ai secolului trecut, sapat groapa mare. Deschis apele subterane umplute rapid depresiunea, formând o suprafață de apă, printre munți maiestuoși acoperite cu paduri de conifere. Din păcate, lacul rezultat a inundat o parte din istoria antică a acestei zone de Crimeea. Înainte de constructorii, au lucrat la studiul Arheologilor de decontare vechi.

Construcția a devenit mai importantă decât arheologie în perioada sovietică, iar unele dintre bazilicii vechi a rămas până în prezent neexplorat. Se spune că, atunci când contururile templului antic sub apă, contururile templului antic se uită sub apă, este de fapt, puteți ghici doar.

Citește mai mult  patine profesionale și semi-profesionale

Din istorie

Puteți admira Mangup Cavale pe pereți de fiertură, după ce a ajuns în apele dulci ale lacului Mangupian. Această așezare pestera are originile în a treia III- IV secole. BC, omul aici ars în calcar peșteră, în care la adăpost de intemperii și de dușmani. Odată cu cucerirea acestor locuri de Bizanț, orașul pestera a început să fie numit Doros, el a fost încă o dată luată de Khazara. A fost au dat numele acestei zone de Mangup Calais.

În timpul medievală (secolul XIV), Mangup Calais devine capitala khazar, expansiunea și înflorirea ei are loc, apare busuioc. Pentru a proteja capitala, în aceste vremuri, o cetate cu trei etaje este construit și se taie în jos într-o stâncă de apă dulce un mare bine, păstrat în această zi. Apoi cetatea a fost apărat pentru o lungă perioadă de timp de la otomani, care încă a câștigat folosind un truc. Turks cuceritori jefuit și distrus orașul vechi.

Curând Crimeea a trecut în posesia Imperiului Rus sub Ecaterina a II, dar Mangup Kale și-a pierdut fosta sa importanta, iar ruinele nu au fost restaurate. Și numai după 1970, acest teritoriu unic a fost recunoscut ca un monument istoric. Este păcat că de această dată multe artefacte antice nu a mers la oameni de știință, dar au fost în mod liber acces pentru persoane simple, inexturing.

Cum să obțineți?

Pentru a obține turist la Lacul Mangupsky (este, de asemenea, un lac) de la aeroportul din Simferopol, trebuie să păstrați un curs în districtul Bakhchisarai. Această cale de la Simferopol la Bakhchisaraya va lua doar puțin peste 30 de kilometri (sau mai puțin de o oră cu mașina). De la Bakhchisaraya, este necesar să alegeți direcția spre satele Ternovka și dealuri, doar între ele se află satul Khoja Sala. De obicei, această cale este depășită de mașină, dar puteți lua un bilet la stația centrală Bakhchisarai la transportul public.

Citește mai mult  Lista palatelor Crimeea

La 25 km de Bakhchisaraya, în apropiere de satul Khoja Sala, turiștii lacului vor fi situați. Pointerul la satul Khoja Sala este dificil de a sări peste, în aceeași direcție puteți vedea un pointer la mangup-kale. După ce turistul a ieșit în satul Khoja Sala sau lăsat mașina în el, este necesar să se găsească o cale turistică specială în semne, care va garanta platoul Mangupian și lacul.

Taxa pentru vizitarea istoric și turistic complex va fi de 100 de ruble de la un adult.

Înainte de a vizita Mangup Calais Girl Lake, puteți rămâne în satul Khoja Sala sau în alte sate din apropiere. De asemenea, pe unul dintre malurile lacului există un Mangup Kale Hotel, cu toate că mulți venind preferat cort romantic și să justifice aici pentru câteva zile.

interesant timp

Popularitatea lacului Mangupian este în creștere, iar în fiecare an, există un număr tot mai mare de turisti in fiecare an, care atrag frumusețea naturală, aer curat, lac neted și munți verzi.

  • Acest loc este faimos pentru legende, în autenticitatea, care poate fi de încredere sau nu. Un ghid special va spune despre ele, ale căror servicii pot fi utilizate. Înainte de turistul Mangupian, există întotdeauna multe SUV-uri ale căror proprietari oferă excursii la locuri rupestre.
  • De la înălțimea de mai mult de 500 de metri deasupra nivelului mării, a scaunelor strinse cu nume vorbind – vant, pin, apel pelerină evrei și găurit – frumusețe Deschideți fascinant. Pentru restul, oricare dintre pelerinele se va potrivi cu fiecare dintre ele puteți admira natura unică. Fiind pe fata (Mangup) Lacul, puteți admira frumusețea din jur și din partea de jos, care vă va permite să se simtă toată măreția munților. Turiștii care sunt mândru de alpinism, cu bucurie urca pe instalații sanitare și de ceas stâncos frumusețea lacului de sus.
  • Bataie în lac, vă puteți simți frig în apă – bate chei subterane. Maiden Lacul are un fund orstive, conține pește. Puteți merge la pescuit aici numai pe tija de pescuit, plătiți pentru această taxă simbolică plăcută, cel mai bun sezon pentru acest lucru din mai până în iunie și apoi în septembrie. În captura poate fi Karasi, Carps, poate fi prins și roach.
  • De asemenea, puteți călări un catamaran, plimbați un cal sau măgar, adăugați sporturi extreme la odihnă va ajuta la călărie pe jeep-uri. Acesta oferă închirieri de arbori, canopii, corturi, echipamente de pescuit, mangall-uri.
  • Impresii speciale pot da peste noapte într-una din numeroasele peșteri. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că întregul teritoriu este protejat și este mai bine să luați permisiunea pentru fiecare acțiune. Prețurile nu sunt prea mari aici, dar depind de proprietate sezon închiriate și de tipul de serviciu.
Citește mai mult  Povestea Lovechane, descrierea și caracteristicile de odihnă

Frumusețea Lacului Mangup din Crimeea este prezentată în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: