Velomarshrutes din Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad

Velomarshrutes din Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad

In ultimii ani, mersul cu bicicleta devine una dintre cele mai populare activități de activități în aer liber. Prin urmare, mai multe trasee au fost create în Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad, care sunt potrivite pentru ciclism.

cyclersters interesante în St. Petersburg

Puteți merge cu bicicleta în St. Petersburg atât independent cât și în cadrul companiei. Există mai multe locuri populare în oraș pentru acest tip de odihnă.

Ligovsky Prospect – Detinerea canal

Lungimea traseului este de aproximativ 21000 de metri. În timp ce o plimbare pe ea, puteți vedea celebrul câmp Marso și Palatul Mihailovski. În centrul districtului există o oportunitate de a rămâne în apropierea cafenelei și de a bea o ceașcă de cafea. Puteți începe să mergeți de la stația de metrou „Canalul de Metro” și să o terminați lângă stația de metrou „Baltic”.

Mai ales romantic va reuși într-o grabă suprapus pe acest traseu, dacă vă deplasați acolo la începutul verii, într-una din nopțile albe.

Câmp Marso – Piața Manege

Alegerea acestui traseu, puteți vedea cele mai bune atracții ale orașului. Pe drum este în valoare de a merge la una dintre curțile locale de a pătrunde cu adevărat atmosfera St. Petersburg. De asemenea, puteți deschide traseul dvs. prin insula New Holland pentru a combina Bikerogulk cu o vizită la noua expoziție sau una dintre cafenelele populare.

Citește mai mult  sectoarele privat în Crimeea: în cazul în care puteți sta?

Sverdlovsk Bridge – Podul feroviar finlandez

Ciclismul pe acest traseu ar trebui să înceapă cu Podul Sampson. În timpul verii, există destul de multe role și patinatorii de aici.

Deci, bicicliștii trebuie să se uite cu atenție pe drum. Pe modul în care puteți vedea Catedrala Smolny, precum și Alexander Nevsky Lavra.

Park Sosnovka – Park specific

Această rută se va bucura de iubitorii de odihnă în natură. Majoritatea se desfășoară prin parcuri. Principalul plus al acestui traseu cu o lungime de 25 km – o atmosferă calmă.

Plimbarea pe termen lung poate fi combinată cu un picnic în natură sau se odihnește cu o carte departe de agitația orașului.

Peterhof – Parcul de Sud Primorsky

Această velomarshrute vă permite să vedeți complexele Palatului și Park din districtul Primorsky în toată splendoarea lor.

Dar, alegerea acestuia, merită să luăm în considerare faptul că în sudul orașului bicicliștii, nu în toate parcurile.

Stația de metrou „Gorkovskaya” – Big Avenue în. O.

Aceasta este una dintre cele mai interesante căi pentru cei care doresc să-l cunoască pe Petersburg. În timpul unei metri pe ea, puteți vedea petersburgul Turnului Eiffel, un monument al lui Peter Great, „Ballerina cu o singură mână” și multe alte atracții interesante.

Excursii cu bicicleta în regiunea Leningrad

După examinarea tuturor rutelor principale din St. Petersburg, puteți începe cunoștința cu locuri interesante pentru activități în aer liber în afara orașului.

Ciclism Traseu în jurul lacului Ladoga

Acest loc este o rezervă reală, unde puteți vedea diverse animale și păsări. Lungimea rezervorului pitoresc de la nord la sud – 219 km. Velomarshrut în jurul lacului a lovit lista celor mai populare în întreaga țară.

Dar, pentru ca o plimbare, a fost confortabilă, este de dorit să aveți echipament bun și o pregătire adecvată.

Velomarsrumh în Sosnovo

Iubitorii de natură frumoasă vor dori acest traseu pe drumurile suburbiilor din St. Petersburg. El trece prin pădure. În plus, pe drum există mici lacuri și râuri. Iubitorii de turism pot sta pe insula Osinovsky, instalați un cort acolo, cumpărate în apă curată și plajă pe plajă.

În plus, în sezonul puteți alege o mulțime de ciuperci și fructe de pădure.

Rocks biciclete în Pavlovsk și Pușkin Parks

Literalmente la 10 km de Sankt Petersburg există două orașe mici, care atrag, de asemenea, atenția și locale și a turiștilor. În timpul covoarele ciclism, frumusetea parcurilor si Catherine Pavlovsky pot fi estimate.

Citește mai mult  Schelkino în Crimeea: caracteristici, locație și de odihnă

Ulyanovka și Sablino

O astfel de traseu a este mai potrivit pentru familiile tinere cu copii mici. În Sablino există peșteri subterane și galerii, precum și pe teritoriul Ulyanovka – un castel frumos și o colibă ​​de pe picioare de pui. Biciclete pentru o excursie la aceste locuri pitoresti Oricine poate lua de închiriat.

Sfaturi pentru pregătirea pentru campanie

Udarea este un tip de activitate în aer liber, care este, de asemenea, potrivit pentru profesioniști și pentru începători. Cu toate acestea, mergi la o astfel de mers pe jos o, orice persoană ar trebui să fie adresată ei.

  1. În primul rând, trebuie să planificați traseul în avans. Poti sa o faci singur, dar puteți învăța ciclism existente și pentru a alege una dintre ele pentru tine.
  2. Să se simtă confortabil în excursie, aveți nevoie pentru a lua apă cu tine.
  3. Înainte de mersul pe jos, acesta este, de asemenea, să învețe în valoare de prognoza meteo pentru ziua dreapta.
  4. Sub mâna este de dorit să aibă tot ce ai nevoie pentru a repara mijloacele de circulație. Kit-ul ar trebui să includă o pompă, o cameră de rezervă, precum și un set de chei.

De bikerogulka pe capitala de nord și împrejurimile sale sunt de divertisment excelente pentru atât locale, cât și oaspeții orașului. Prin urmare, nu este necesar să pierdeți ocazia de a combina studiul zonelor preferate cu capacitatea de a încălzi și plimbare cu bicicleta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: