Viața în Muntenegru pentru ruși: caracteristici, pro și contra

Viața în Muntenegru pentru ruși: caracteristici, pro și contra

Călătorind și schimbarea situației a fost întotdeauna interesant, deoarece Moise. Oamenilor le place să se uite ceva nou și cel mai potrivit pentru viață. Dacă te-ai născut într-un singur loc, nimic nu te poate împiedica trecerea la o alta, mai atractiv climat și locație adecvată. Unul dintre aceste locuri este tentante Muntenegru.

peisaje magnifice și climat cald nu va lăsa indiferenți locuitorii Rusiei, obișnuiți să îngheț și de iarnă lungă.

Cum să imigreze în Muntenegru?

Pentru majoritatea țărilor europene de imigrare nevoie de un buget solid. Cu toate acestea, în Rusia, locuitorii sunt în mare parte din clasa de mijloc, astfel încât atunci când se deplasează în Muntenegru, nu este necesar să existe un număr mare de euro. Aici nu necesită de la tine pentru a fi util, nu ia în considerare oportunitățile financiare pentru a vă elibera un permis de ședere.

Există mai multe modalități de a emigra in aceasta tara minunata din Rusia:

 • de afaceri de start+
 • Cumpăr imobiliare locale+
 • INSCRIETI+
 • pentru a obține un loc de muncă+
 • Deși nu există centre majore de cercetare în țară, totuși există posibilitatea de a se deplasa ca ofițer științific+
 • căsătorie.

În ceea ce privește ultimul paragraf, numărul căsătoriilor interetnice crește, prin urmare, nu ar trebui să existe dificultăți speciale. În primul rând, este necesar să dobândească un permis de ședere pe o bază diferită, de ceva timp pentru a trăi în Muntenegru, apoi decorează documente pentru reședință permanentă.

Avantaje și dezavantaje

Beneficiile vieții în Muntenegru sunt destul de mult, dar politica de vize este principala, si anume: loialitatea ei. Imigranții Nu este necesar să primească imediat un permis de ședere, doar o dată pe lună pentru a participa la țările vecine, de exemplu: Bosnia sau Serbia.

Pentru a face un documente adecvate pentru a rămâne în țara, puteți cumpăra imobiliare sau înregistrarea unei afaceri. La sfârșitul unei perioade de 3 ani de timp, puteți obține rezidență permanentă, dar poate apărea dificultăți.

Limba Muntenegrului este simplă, bine absorbită, puteți învăța fără dificultate, mai ales că este aproape de ucrainean. În ceea ce privește religia, nu va fi dificil să înțelegem principalele lor fundații și moralitate, deoarece majoritatea locuitorilor mărturisesc Ortodoxia.

Unul dintre avantajele este frumusețea naturii locale. Diferite peisaje vor încânta ochii chiar cu experiență. Și disponibilitatea fructelor este întotdeauna atractivă pentru rezidenții din Rusia.

În Muntenegru, o situație destul de calmă în ceea ce privește evenimentele criminale. Oaspeții țărilor nu ating oaspeții, este destul de rar, sunt posibile numai scuffesul locuitorilor locali.

Cu toate acestea, viața din Muntenegru are, de asemenea, propriile sale minusuri.

 • Țara este foarte mică, deci dacă aveți vreun nevoi speciale în ceea ce privește achiziționarea ultimelor minuni de tehnologie, va trebui să vizitați țările vecine și să achiziționați o noutate acolo. Întreținerea principală a echipamentului este focalizat în centru, astfel încât veți avea nevoie de o excursie.
 • În ceea ce privește medicina, este posibil să se constate dezvoltării sale slabe. Prin urmare, dacă aveți boli cronice, atunci ar trebui să nu alegeți această zonă, sau de a primi un tratament în orice alt loc.
 • Stilul de viață fără grabă măsurată a rezidenților locali „Polazko“ este în măsură să te confunde dacă ai fost anterior rezident al metropolei. Locație aici este normal.
 • Pentru lucrătorii stil de viață sănătos, poate fi neplăcut că fumatul în țară poate oriunde, indiferent dacă este vorba de o cameră publică sau un spațiu închis.
 • Lipsa de încălzire centrală la marginea, pe coasta.

În timpul iernii, acesta poate fi încă rece, deși temperatura scade rareori vine.

În ceea ce aparțin rus?

Atitudinea rușilor de aici este destul de stereotipă. Se crede că acestea sunt bogate și pot cumpăra chiar și cele mai multe lucruri nerevendicate. Și dacă nu sunt bune, atunci probabil că aveți o bogată nici unul familiar, astfel încât posibilitatea de a întâlni în această țară cu atitudinea consumatorilor de agenții imobiliari locali nu este exclusă.

Consumul de alcool nelimitat, vodca celebru mai ales lumea, este cel mai vital stereotip. De aceea, petrec încă o dată puterea ta și să încerce să-i convingă în opusul nu este recomandată.

Localnicii sunt siguri că toți oamenii din Rusia adora rece. Prin urmare, devine neobișnuit să adormi într-o cameră rece. Iar pentru locuitorii din Rusia, obișnuiți cu camere de pompare, care trăiesc în astfel de condiții este inconfortabil.

Tendința femeilor din Rusia pentru a începe romane de resort a dat naștere la mitul accesibilității cu ușurință și comportamentul înclinat de fete din Rusia. Deși Muntenegrenii prezintă interes crescute în compatrioții noștri.

Faptul că pentru noi ar putea fi norma poate insulta muntenegrean. Trebuie să întrebați să nu o fuma în casa ta, te va lua în considerare extrem de non-inteligent, ceea ce reduce ușor fondul comercial la ruși.

În Muntenegru, precum și în cele mai multe țări, există o diasporă rus care conduce reuniuni anuale. Există, de asemenea, grădinițe de limbă rusă, căni și de radio. Prin urmare, abilitatea de a vorbi în limba maternă este întotdeauna prezent.

Educație și medicină

Pre-școală de învățământ aici este excelent și foarte accesibil. Prețurile în grădini private sunt, de asemenea disting prin moderație lor. Școala gratuit de formare. Învățământul superior nu este deosebit de înaltă calitate, dar nu prea diferită de limba rusă, în medie,. Admiterea la universități este garantat, puteți obține, de asemenea, un permis de ședere. Costul de studiu este de până la două mii de euro pe an, proprietatea limbilor străine nu este o prioritate.

În ceea ce privește medicina, imigranții sunt eligibili pentru servicii gratuite, dar, după cum sa menționat deja mai sus, ar trebui să fie de așteptat, nici o calitate deosebită.

Muncă

Lucrări în Muntenegru găsi ușor din cauza șomajului scăzut. Salariul, în medie, aproximativ 500 de euro. Nu există restricții cu privire la primirea imigranților ruși din cauza lipsei de personal sezonier în zonele stațiune din țară. În plus față de locul de muncă angajat, puteți face independent, deschide afacerea, De exemplu, o companie de turism, puncte de vânzare, ateliere, închirieri de mașini, care în zona turistică se bucură de popularitate de sezon.

Imobiliare

cumpărare de proprietate este mai ieftin decât aici zonele stațiunii altcuiva. Dacă în alte țări pentru a cumpăra, atunci ai nevoie pentru a petrece o sumă semnificativă, de exemplu, în Grecia, o achiziție similară va costa cel puțin 250 de mii de euro. Și în Muntenegru, pentru a alege zona de dreapta poate la orice preț. Și este, de asemenea, dificil, dar este posibil să se obțină o ipotecă pentru străini sau rate de la dezvoltator, cu confirmarea corespunzătoare a veniturilor.

Cheltuielile principale

Luați în considerare ce cheltuieli pentru moștenirea Muntenegrului sunt lunare.

Produse

Prețurile pentru această categorie sunt diferențiate în funcție de locația magazinului. În zonele turistice, prețurile sunt mult mai mari. Având 30 de euro, vă puteți permite să cumpărați o duzină de ouă (1,4 euro), zahăr 1 kg (0,8 euro), carne de pui de 1 kg și carne de vită de 1 kg (de la 4 la 8 euro), pește (7-10 euro) , 1 kg de legume (până la 3 euro), cereale și suc (aproximativ 1-2 euro). În ciuda disponibilității relative a coșului, este important să rețineți calitatea și prospețimea sa.

îmbrăcăminte

Această categorie este, de asemenea, nici un cost excesiv de mare, de exemplu, blugi poate fi achiziționat pentru 70 de euro, pentru 85 de euro adidași, pantofi de până la 100 de euro.

Plăți comunale

Plățile pentru utilități includ taxe de apă, gaz și electricitate. Prețurile sunt acceptabile, astfel încât plățile cu apartamente cu 3 camere vor fi de aproximativ 60 de euro. Prețurile similare sunt cauzate de tarifele, în funcție de consumul de timp. Noaptea există o reducere.

  Taxe

  Taxele îndeplinesc impozitele rusești obișnuite: taxa pe valoarea adăugată, plățile de la persoane fizice, impozitul pe proprietate și impozitul pe venit (persoane juridice). Dimensiunea TVA este de 19%, ceea ce respectă aproximativ legislația rusă, pentru unele bunuri, valoarea impozitului este de 7%.

  Impozitul din veniturile indivizilor este calculat în funcție de sistemul diferențiat, deci, cu un salariu mai mic de 480 de euro, suma fiscală va fi de 9%, dacă depășiți această sumă – 15%. Impozitul pe venit 9% și veniturile din dividende 15%. Dar dacă investiți toate veniturile în dezvoltarea propriei dvs. afaceri, impozitul nu este calculat.

  Impozitele pe proprietate sunt plătite anual, rata este similar cu legislația rusă depinde de categoria și numirea de utilizare.

  Recenzii

  Locuitorii din Rusia, care sa mutat în Muntenegru răspund la viață în țară destul de ambiguă. În general, în cazul în care am stat, există piese și contra în fiecare aspect al vieții în aceste părți. Frumusetea marginii este izbitoare imaginația cu puritatea și proscriere acesteia. Iar mentalitatea locuitorilor se transformă în șocul indiferența lor aparentă și lentoarea. Prin urmare, mulți oameni vedere Muntenegru ca loc de ședere temporară, probabil pentru lunile de iarnă, pentru a scăpa de iarnă grea din Rusia. Visele de câștiguri ridicate adesea jură, deoarece plata muncii nu poate fi numită mare, totul depinde de sfera activității dvs.

  Dacă visezi la o viață măsurată calmă, atunci această setare vă poate satisface.

  După ce a studiat istoria Muntenegrului și mentalitatea locuitorilor din zonă, este posibil să se echipeze viața în această țară subevaluate, pentru a asigura copiilor în instituțiile de învățământ și consideră că este ușor adecvat.

  Toate argumentele pro și contra vieții în Muntenegru – în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: