Alegeți haine pentru Chihuahua

Alegeți haine pentru Chihuahua

Haine pentru câini – acest lucru nu este doar un capriciu al proprietarilor de îngrijire care doresc ca animalele lor de companie din toate cele mai bune. Aceasta este o nevoie.

Haine selectate corect protejează animalele preferate de murdărie și rece.

Până în prezent, puteți alege opțiunile corespunzătoare atât pentru mici pui, cât și pentru câini mari.

Ce haine sunt potrivite?

Până în prezent, există un număr mare de magazine specializate în care puteți alege cu ușurință haine potrivite pentru câinele dvs. iubit. Există opțiuni separate pentru fete și pentru băieți, există modele pentru roci mari și mici.

Este demn de remarcat faptul că mulți câini de rasă mică, cum ar fi Chihuahua, sunt plâns în timpul sezonului rece.

Din acest motiv, mulți proprietari înșiși coaseți sau tricotați costume confortabile, calde. Și pentru cei care nu știu cum să facă în mod independent diferite articole, există magazine specializate, unde puteți găsi haine pentru fiecare gust și ușor de a alege dimensiunea dorită.

Câinii unei astfel de rase, cum ar fi Chihuahua, sunt foarte populare. Acești câini drăguți și sensibili se deosebesc de un caracter bine, ei le pot lua întotdeauna cu ei, ca să nu-și lipșească singuri acasă.

Deoarece mulți proprietari poartă câini pe mâini sau într-o geantă de mână, atunci fără dulap, nu pot face. În mod ideal, ar trebui să alegeți mai multe seturi convenabile și practice pentru un animal de companie.

Agresivitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Ce tip de îmbrăcăminte este cel mai potrivit pentru câinii acestei rase?

Poate că opțiunea cea mai populară și practică este salopetă. Ele sunt foarte convenabile de purtat, iar un astfel de costum va permite animalului să se simtă cât mai confortabil posibil. Jumpsuit nu numai că îi ajută pe câine să se încălzească, dar nu împinge mișcarea, astfel încât animalul preferat să se simtă minunat în timpul mersului. Printre cele mai diverse salopete există modele cu hote, ceea ce este foarte relevant dacă vânturile vin adesea în zona dvs. Într-o astfel de costum, animalul de companie va fi confortabil pentru o plimbare în orice vreme.

Magazinele specializate au o selecție largă de pulovere diverse. Această opțiune este potrivită doar ca o versiune de demis. De regulă, puloverele sunt făcute în așa fel încât numai sânii, spatele și burta închise. În sezonul rece, în astfel de haine, Chihuahua se va lipi în timpul unei plimbări.

Astfel încât puloverul poate fi ales pentru casă, astfel încât animalul de companie nu este plâns în timpul iernii sau pentru stradă. De exemplu, va fi posibil să purtați primăvara anterioară.

De regulă, astfel de produse sunt foarte moi și convenabile, astfel încât câinele nu va simți disconfort și se poate mișca liber.

În cazul în care ploile vin adesea în regiunea dvs. și există vânturi chiar și în primăvară, atunci în loc de un pulover, este mai bine să dea preferință unei veste. Rețineți opțiunile care sunt realizate din țesături impermeabile și au o capotă. În plus, există veste din mai multe materiale pulmonare sau opțiuni tricotate care sunt potrivite pentru primăvară sau toamnă timpurie. Adesea, o astfel de bucată de îmbrăcăminte este mai mult ca un element decorativ. De exemplu, puteți alege o opțiune elegantă și la modă pentru vacanțe. Într-o vestă frumoasă, puteți să vizitați sau să participați la concurs.

De asemenea, pentru începutul toamnei sau primavara se va potrivi cu această opțiune ca popone. O astfel de piesă de îmbrăcăminte protejează perfect spate și părțile laterale ale animalului de companie. Este ușor de purtat și nu strălucește de circulație. Dar pentru sezonul rece nu este potrivit.

În plus, există o mare selecție de tot felul de tinute. De exemplu, pentru băieți există diferite tricouri, jachete și apartamente chiar cu fluturi. Pentru fete, puteți alege, de asemenea, un frumos și luminos T-shirt sau alege o rochie originala. Aceste utilaje sunt făcute luând în considerare animalul să fie confortabil și convenabil.

T-shirt sunt perfect potrivite nu numai pentru o excursie la vizită, dar, de asemenea, pentru plimbare de vară sau de primăvară.

Puteți ridica capace elegante la modă tricouri. Un astfel de accesoriu va proteja credibil animalul de companie de la soare de vară. Și pentru sezonul rece, puteți alege un capac încălzit, astfel încât câinele va fi protejat în mod fiabil de zăpadă și vânt.

De asemenea, pentru Chihuahua poate alege cu ușurință pantofi, care va proteja credibil labele de murdărie, pietre ascuțite și rece. Și în timpul iernii, labele animalului vor fi protejate în mod fiabil de diferite substanțe chimice care utilizează utilități în timpul iernii.

selecție Fabric

Alegerea haine pentru animale de companie preferat, trebuie să acorde o atenție mai întâi materialul din care este fabricat. Câinele trebuie să se simtă confortabil și confortabil în timp ce mersul pe jos și nu numai. Este important să ne amintim că câinii din aceste rase mici, cum ar fi chihuahua, sunt foarte sensibile. Prin urmare, în cazul în care produsul este fabricat din material de calitate proastă, animalul de companie va fi incomod.

În plus, multe țesături de calitate scăzută poate provoca iritații pe piele și chiar o reacție alergică. De aceea, este recomandat să se aleagă materiale extrem de naturale.

Pentru tinuta de toamna, cel mai bine este de a alege un produs din material rezistent la apă. Într-un astfel de costum, animalul de companie va fi confortabil și nu va fi umed în timpul ploii. Pentru iarna, produsele din lână naturală sunt perfect potrivite, iar pentru vara și primăvara – haine de bumbac.

Încercați să alegeți produsele din țesături naturale și de înaltă calitate. În cazul în care hainele sunt facute din tesut de slabă calitate, se poate începe să piardă că aceasta va afecta în mod negativ lână de animale de companie.

Produsele de țesut din Bolon sunt perfect potrivite pentru toamnă și iarnă. Este o țesătură ușoară și de înaltă calitate. caracteristica ei principală este că este elastic, datorită căreia mișcarea de animale de companie în timpul plimbării nu vor fi sărite. În plus, o astfel de țesătură nu atacă și protejează în mod fiabil împotriva vântului rece. Fabricul este șters cu ușurință, fără a sta și nu deformat.

În cazul în care alegeți un costum sau un sacou cu izolație pentru chihuahua, apoi să acorde o atenție la materialul de umplutură în sine.

Este recomandabil să alegeți produse cu sintets.

Acest material are perfect căldură, nu bate în jos în timpul spălării și restabilește perfect forma după uscare.

O mulțime de echipamente sunt fabricate folosind fleece. Acest material se distinge prin practicitate și durabilitate. Pânza se întinde bine, este ușor și ușor de spălat. În plus, este complet sigur și nu provoacă iritarea.

Un astfel de material natural, cum ar fi bumbac, poate este cea mai populară opțiune pentru vara. Fabricul ignoră perfect aerul, astfel încât animalul de companie să fie confortabil chiar și în sezonul fierbinte. Este foarte posibil să alegeți un produs care este fabricat din bumbac cu adăugarea de in. Astfel de produse sunt mai rezistente la uzură.

Dar hainele sunt complet în afara de in, este mai bine să nu alegeți, deoarece țesătura nu se întinde și se va concentra mișcarea câinelui în timpul unei plimbări.

Reguli generale de alegere

Acum știi ce fel de articole de îmbrăcăminte sunt cele mai convenabile și practice, precum și produsele din ceea ce țesături sunt cele mai potrivite pentru animalele de companie preferate. În plus, este important să se ia în considerare și alți factori care vă va permite de a alege cea mai potrivita tinuta pentru cainele tau.

În cazul în care alegeți un costum pentru un băiat, atunci ar trebui să ne amintim că au nevoie de mai multă libertate pentru laba din spate. Asigurați-vă că să ia în considerare acest fapt atunci când aleg salopete sau apartamente elegante.

Alegerea unui costum pentru fata, amintiți-vă că în zona abdomenului trebuie să fie cât mai închise posibil. În cazul în care zona abdominală nu este protejată în mod fiabil în timp ce mersul pe jos în sezonul rece, cainele poate prinde o răceală, și poate chiar să provoace apariția cistitei.

Alegerea acestui produs sau că, să acorde o atenție la calitatea cusăturilor. În cazul în care cusăturile sunt slab procesate, acestea sunt inegale, atunci un astfel de produs de care nu ar trebui să aleagă.

De asemenea, amintiți-vă că cu atât mai puține cusături pe produsul selectat, cu atât este mai bună izolarea termică a costumului.

Alegeți întotdeauna produsul unei mărimi adecvate. Îmbrăcămintea ar trebui să fie un pic slăbiți astfel încât mișcările de companie să nu fie omite în timpul mersului pe jos. Prin urmare, dați imediat opțiuni strânse. În plus, nu cravată șireturi prea strânse și panglici. Și cel mai bine alege modele cu butoane sau velcro.

Produsele cu încuietori sunt mai bine să nu alegeți, deoarece lâna poate intra în fermoar, care va livra disconfort câinelui.

În plus, nu este nevoie să alegeți costumele cu o abundență de panglici, arcuri și alte decorațiuni. Ei pot livra disconfort animale de companie în timp ce mersul pe jos. Și mulți câini curioși vor încerca să le lege, ceea ce poate afecta negativ nu numai integritatea costumului, ci și asupra sănătății animalului de companie.

Asigurați-vă că încercați lucrul selectat pentru a vă asigura că nu va livra disconfortul PET. Tinuta ar trebui să fie astfel încât să puteți trage și purta cu ușurință. Amintiți-vă că Chihuahua, ca mulți alți câini, nu-mi place să te îmbraci. Prin urmare, taxele pentru o plimbare nu ar trebui să fie plictisitoare.

Cu o revizuire a îmbrăcămintei din China pentru Chihuahua, vă puteți familiariza în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: