Alimentatoare automate de pisici: tipuri, reguli de alegere și fabricare

Alimentatoare automate de pisici: tipuri, reguli de alegere și fabricare

Starea de sănătate și starea de spirit a pisicii depinde în mare măsură de modul în care se hrănește. Este necesar să se ofere un animal de companie pentru dieta corectă și echilibrată. În plus, este foarte important să aveți grijă ca pisica să fie hrănită în mod regulat. Alimentatoare automate speciale – asistenți minunați la proprietarii de case. Merită introducerea mai aproape de aceste dispozitive utile.

Avantaje și dezavantaje

Îngrijirea animalelor se află complet pe umerii proprietarilor lor. În ciuda faptului că pisicile sunt considerate printre cele mai nepretențioase animale de companie, ele încă mai trebuie să asigure îngrijirea potrivită. Este foarte important să hrăniți în mod corespunzător prietenul frumos de casă, astfel încât este sănătos și activ. Este pentru asta, se utilizează alimentatoare automate moderne. Dacă doriți să achiziționați acest dispozitiv util și necesar, trebuie mai întâi să aflați care sunt avantajele și dezavantajele sale. Să începem cu bine – vom analiza avantajele unor astfel de obiecte.

 • Principalul avantaj este că mănâncă un animal. Se va aplica automat. O persoană nu are nevoie să ia niciun fel de acțiuni – nu este nevoie să vărsați alimente într-un castron, alimentatorul o va face pentru dvs.
 • Datorită unui astfel de dispozitiv, este posibilă păstrarea controlată și a respectării tuturor pisicilor de rată a alimentelor necesare. În acest caz, se înțelege că nu numai hrănirea de zi cu zi, ci și prescripțiile medicilor veterinari.
 • Cu acest aparat, puteți lăsa în siguranță casa pisica unul pentru aproximativ 5-7 zile, fără să se teamă că este foame și nimeni nu o va alimenta. Desigur, rata specificată de 5-7 zile depinde în mod direct de ce fel de model de alimentator ați luat-o. Ele diferă în volumul lor.
 • În vânzare puteți întâlni modele speciale de alimentatoare, care sunt concepute pentru hrănirea hranei pentru numai 90 de zile. Desigur, aceste copii sunt mai scumpe, dar se dovedesc a fi foarte eficiente și utile în comparație cu opțiunile standard.
 • Dacă proprietarii diferă în uitare, iar pisica însăși nu este obișnuită să solicite cu voce tare delicatese, atunci alimentatorul automat poate deveni o cale excelentă de ieșire din situație. Un animal va fi întotdeauna plin, chiar dacă îl uitați să-l hrănească.
 • Astfel de dispozitive sunt absolut sigure deoarece, de regulă, lucrează din baterii.
 • Datorită alimentatorului automat de înaltă calitate, alimentele rămân întotdeauna protejate de umiditate sau uscare. Alimentele pentru pisică va rămâne proaspătă și gustoasă.
 • În unele modele există mai multe compartimente simultan, în care poate exista nu numai mâncarea uscată, dar și umedă. În plus, aceste dispozitive pot, de asemenea, să se toarnă apă proaspătă curată.
 • Într-un timp neplanificat, astfel de alimente nu se deschid niciodată. Feedul lor nu va pierde oriunde, animalul înainte de timp nu va ajunge.
 • Datorită cronometrului, un instinct special dobândit are un instinct special dobândit pentru o pisică, din cauza a ceea ce va lipsi cu siguranță timpul de masă.
 • Există modele moderne de alimentatoare automate cu funcție de înregistrare vocală.
 • Alimentatoare speciale echipate cu un labirint în partea de sus. Aceste dispozitive sunt proiectate special pentru pisici inteligente și inteligente, care preferă să „lupta pentru bucata lor de pâine“.
 • Cu un astfel de dispozitiv a, este posibil să se distribuie în mod eficient sarcina alimentelor asupra organismului animal. Tractul gastro-intestinal, în astfel de condiții funcționează mai bine, care este un efect pozitiv asupra stării de sănătate generală a pisicii. Un astfel de impact este valabil mai ales în cazul în care este vorba de o pisica-bulevard care mănâncă prea mult pentru o masă.
 • Sortimentul de autocoruses pentru pisici place diversitatea sa. O mulțime de modele diferite de astfel de dispozitive sunt prezentate la alegerea consumatorilor. Acestea diferă în funcționalitate și volum, precum și de preț. Pe de vânzare puteți găsi nu numai costisitoare, dar, de asemenea, copii de buget ale dispozitivelor de alimentare.

calități pozitive în alimentatoare automate moderne o mulțime. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ele sunt perfecte și lipsiți de punctele slabe. Deci, dacă sunt folosite pentru hrana pentru animale de companie, nu se usuce, și hrana pentru animale umed, atunci va trebui să cheltui bani pe un model special, cu un arbitru. Dar chiar și un astfel de dispozitiv nu vă va permite să părăsească tipul menționat de hrană pentru animale, în cazul absenței dumneavoastră lung – chiar și atunci când răcirea, alimentarea umedă nu poate fi depozitat timp de mai mult de o zi.

Există, de asemenea, astfel de soiuri de autocoruses pentru pisici în care există Compartimentul deschidere cronometrare cu furaje. De regulă, există containere mari și spațioase alimentare în aceste dispozitive – aceste opțiuni sunt ideale pentru situațiile în care sunt de planificare absente pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, astfel de dispozitive au un minus serios – Într-o astfel de depozitare a hranei pentru animale, cu aerul care intră în produs, bacteriile cad. În plus, hrana pentru animale pot începe să se întindă, dobândind un parfum ax neplăcut și nu cel mai bun gust.

Cum functioneazã?

alimentator automat funcționează foarte simplu și ușor de înțeles. În timpul funcționării, un astfel de dispozitiv, de asemenea, demonstrează în sine nepretențioasă și destul de lumină. Acest dispozitiv funcționează după cum urmează:

 1. Dispozitivul are un container special de încărcare, acesta ar trebui să fie turnat în ea numărul de alimentare dorită pe care o hrănesc, de obicei, pisica+
 2. Capacitatea cu acoperit cu produsele alimentare trebuie să fie închise cu precizie, cu un capac și fixați cu atenție, astfel încât să vă protejați alimentatorul de la o încercare de animal pentru ao deschide+
 3. După aceea, puteți rula un contor de timp disponibil într-un astfel de dispozitiv a – ar trebui să setați intervalele de timp necesare, de regulă, este de 8, 12 și 24 de ore+
 4. Puteți pune în siguranță alimentatorul în locul obișnuit pentru o pisică în cazul în care ea a fost folosită pentru a mânca.

  Există mai multe modele funcționale, cu opțiunea de înregistrare audio. Dacă există o adăugare similară în dispozitiv, acesta poate fi instalat un semnal de apel condiționat pentru un animal de companie foame.

  Vizualizări

  Alimentatoarele automate pentru pisici sunt diferite. Astăzi, puteți găsi mai multe soiuri ale acestor dispozitive.

  • Alimentatoare mecanice. Cea mai simplă, desigur, sunt versiuni mecanice necostisitoare ale alimentatorilor de pisici. Astfel de dispozitive se disting printr-un design simplu, dar foarte fiabil, care nu este susceptibil la defecțiuni. Într-un astfel de produs, trebuie să umpleți recipientul imediat după ce animalul este. Din acest motiv, putem concluziona că nu trebuie să vorbiți despre modul corect de nutriție cu alimentarea mecanică.

  • Alimentatoare de puzzle. Mai interesante și mai scumpe sunt copii speciale combinate cu un puzzle pentru o pisică. Astfel de dispozitive vor deveni în special ca pisicile, care sunt destul de curioase și curiozitate. În aceste modele există labirinturi specifice care trebuie să depășească. Alimentele din aceste dispozitive rămâne proaspătă, iar activitatea de viață în sine este mărită semnificativ, nivelul de inteligență este în creștere.

  • Modele cu compartimente multiple. Câteva compartimente separate sunt foarte populare astăzi. De regulă, opțiuni similare lucrează din baterii. Într-un timp concret, compartimentul cu alimente este dezvăluit în astfel de boluri. Se permite să se aplice nu numai pentru hrana uscată simplă, dar și pentru alimentarea umedă (puteți adormi și alimente naturale dacă doriți). Într-una din departamentele unor astfel de modele, gheața este încorporată, ceea ce nu dă mâncare umedă să strică.

  • Cu un cronometru. Un alt model de mașină căutat și popular este echipat cu un cronometru. Un astfel de dispozitiv este un foarte convenabil și util, așa cum spun consumatorii, care a cumpărat favoriții. Aceste opțiuni sunt, de asemenea, împărțite în mai multe departamente, care sunt revelate alternativ la ora stabilită. Există diferite opțiuni pentru astfel de automobile. Puteți alege opțiunea numai pentru furaje uscate, și este posibil de a găsi un model conceput pentru toate tipurile de alimente pentru animale.

  Deci, una dintre cele mai eficiente și practice este iubit alimentatorul, care prevede hrănirea unei pisici pentru un întreg de 90 de zile.

  • cu dispenser. Nici o copie nu mai puțin confortabil – alimentatoare automate cu dozator. În aceste modele de dozare, clapa este mutat timpul necesar. După aceea, hrana pentru animale adoarme într-un castron.

  • modele electronice. Modele electronice funcționale pentru pisici astăzi sunt populare. Un astfel de vas inteligent este cel mai convenabil mod de a opera. Acest dispozitiv va fi deosebit de util în cazul în care nu este nimeni în casă, dar mai multe animale de companie care mănâncă în diferite moduri. Ele sunt destinate pentru o lungă lipsă de gazde și sunt furnizate cu următoarele funcții digitale utile:
   • Afișajul pe care este evidențiată toate datele pentru adaptarea ofertei unei noi porțiuni a hranei pentru animale într-un bol felină+
   • Senzori responsabili pentru funcționarea directă a dispozitivului+
   • Abilitatea de a înregistra vocea proprietarului, care cheamă animalul.

  • Dispozitive de control de la distanță. Mulți consumatori aleg astăzi cel mai convenabil de a folosi dispozitive de control de la distanță. Aceste modele sunt capabile să se conecteze la Internet pentru a comunica cu o pisica prin intermediul unui smartphone, computer sau tabletă. Datorită serviciului inteligent al gazdelor, în orice moment, poate să fie conștienți și să păstreze controlul asupra resurselor de pisici cu produse. Controlează volumul hranei pentru animale, precum și momentul depunerii sale, și chiar procentul de impurități care nu sunt necesare în produsele alimentare.

  Un astfel un dispozitiv interesant și grijuliu este capabil de a calcula doza necesară de alimente, luând în considerare vârsta, greutatea și comportamentul directe pisica.

  Prezentare generală a celor mai bune modele

  Dacă vă decideți să achiziționați un alimentator automat pentru animalele de companie intern, atunci ar trebui să alegeți modele adecvate de cazuri de înaltă calitate de marcă și. opțiuni similare servi lung și, de regulă, nu sunt supuse opririlor. Vom face cunoștință cu unele copii populare și bine dovedite ale cererii de invidiat.

  Petsafe sănătos Pet Pur și simplu 12 este un autocorry minunat pentru pisici. Cu acest aparat, proprietarii apare posibilitatea de a anumitor porțiuni, în mod independent dispen de produse alimentare, precum și să le configurați ca corect. Dacă doriți să limitați hrănirea animalului, atunci un astfel de dispozitiv pe cel mai bun va potrivi. Principalele avantaje ale acestui dispozitiv sunt următoarele:

  • Materiale durabile din care se face alimentator+
  • Acest model este foarte simplu în setările+
  • Puteți personaliza porțiuni+
  • Puteți configura aparatul astfel încât animalul poate mânca de 12 ori pe zi+
  • previne consumul rapid al furajelor cu funcția de hrănire treptată ea+
  • Aparatul este echipat cu un bol din otel inoxidabil (este foarte confortabil să se spele în mașina de spălat vase)+
  • Cu o funcție de pauză, puteți opri ciclul de alimentare de alimentare.

  Adevărat, acest dispozitiv nu are un cronometru și un adaptor alternativ.

  Superfeed CSF-3 – Acesta este un alt alimentator automat funcțional, care poate fi o salvare reală pentru un calator pasionat, o lipsă de origine destul de des. Această adaptare automatizează procesul de hrănire a animalelor de companie. Principalele avantaje sunt următoarele:

  • flexibilitate relativă+
  • Abilitatea de a personaliza programul alimentar+
  • Pauzele nutriționale nu au nevoie de programare preliminară+
  • În special, acest dispozitiv funcționează cu granule mici+
  • Capacul este durabil și este imposibil de deschis+
  • Lucrează pentru două pisici cu opt programe de hrănire.

  Dar un astfel de model nu este atât de ușor de asamblat, dar, de asemenea, nu are o sursă de alimentare de rezervă.

  Lusmo – Un distribuitor automat de alimentare automată, cu care puteți controla cu ușurință greutatea PET. Acest alimentator are un design atractiv și ușor de transferat din loc în loc. Principalele sale avantaje sunt următoarele:

  • Abilitatea de a ajusta porțiunile alimentelor furnizate+
  • Timpul de întâlnire poate fi modificat la diferite puncte+
  • Stocul complet în acest dispozitiv poate fi salvat timp de 10 zile+
  • Capacul este ușor și ferm blocat+
  • Monitorul LCD este ușor de citit și timpul și starea bateriei sunt afișate pe acesta.

  Dar în mașina de spălat vase, este imposibil să se spală acest model și funcționează departe de toate tipurile de hrană.

  PetSafe 5 Feedder PET – un alt model popular de alimentatoare automate de pisici. Un astfel de dispozitiv poate alimenta un animal de companie de cel puțin 5 ori pe zi, dar poate fi instalat numai și 4 feluri de mâncare. Principalele avantaje ale acestui model pot fi luate în considerare următoarele:

  • Polipropilenă fiabilă, de la care se face dispozitivul+
  • Prezența mai multor compartimente și un container gratuit+
  • Prezența unui sistem de protecție din vandalism din partea laterală a huliganului pufos+
  • Acest model poate fi ușor programat+
  • Prezența unui cronometru digital poate fi considerată un alt avantaj important+
  • Prezența unui palet detașabil care simplifică curățarea designului+
  • Pentru a lucra la lucru, trebuie să aveți doar 4 baterii+
  • Garanția producătorului timp de 1 an.

  Acest model funcționează destul de zgomotos. Bateriile din kit-ul de obicei, nu merg, au nevoie să fie cumpărate separat.

  Reguli de alegere

  alimentatoare automate pentru animale de companie ar trebui să fie selectate cu foarte mare atenție. Se recomandă să se acorde o atenție la mai multe criterii deosebit de importante.

  • Culoare și materiale de fabricație. Este necesar de a alege modelele produse din material plastic de înaltă calitate sau metal. Nu puteți cumpăra dispozitive cu chips-uri, zgârieturi și alte daune similare. Dacă vă simțiți miros neplăcut chimic din produs, nu este recomandată prea. Luați în considerare și coloritul modelul. Nu trebuie să afecteze supărător viziunea de animale de companie.
  • Modul de operare și programare. Se recomandă să se aleagă astfel de modele, care sunt proiectate pentru programarea timp de mai multe zile.
  • Volumul capacității și metoda de aprovizionare cu alimente. Containerele pot fi diferite. În unele modele, acestea constituie circa 3 kg, iar în altele – nu mai mult de 1,5 kg. Cele mai convenabile sunt opțiunile care servesc mari porțiuni de hrană în compartimente separate.
  • Nivelul de securitate al dispozitivului. Modelul trebuie să fie absolut stabil, astfel încât pisica să-l deterioreze și să se deterioreze. În plus, este important să alocați un loc pentru acest dispozitiv în avans. Aveți grijă de confortul animalului de companie, astfel încât să nu fie foame.
  • Performanța și caracteristicile aplicației. Încă în magazinul trebuie să vă asigurați că modelul selectat funcționează bine. Utilizarea alimentatorului trebuie să fie exclusiv în conformitate cu instrucțiunile care merg în set.
  • Garanție. Cumpărați numai modele de marcă pe care este distribuită garanția producătorului. Astfel de dispozitive pot fi reparate în garanție. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți un nucleu electric cu un design complex.
  • Punctul comercial. Nu este recomandat să cumpărați astfel de lucruri în magazinele de stradă incomprehensibile. Mergeți la achiziționarea de alimentatoare corporative de înaltă calitate la un magazin specializat. Așa că te va salva de la cumpararea unui model de calitate inferioară, care nu va reuși rapid.

  Pot face cu mâinile tale?

  Comportant și ușor de utilizat alimentator automat poate fi făcut cu propriile mâini și nu să cumpere în magazin. Acest lucru nu va lăsa mult timp liber. Modelul mecanic simplu face o pereche de recipiente din plastic, fiecare dintre acestea fiind de 5 litri. Una dintre ele îndeplinește funcția de palet, pentru care se face o tăietură semicirculară de o margine, astfel încât să puteți turna alimente. De cealaltă margine ei fac o gaură rotundă pentru fixarea ambalajelor verticale.

  Apoi, din al doilea container trebuie să taie partea de jos și gât. Partea îngustă este pusă în gaura rotundă a primei sticle și este fixată folosind un adeziv de încredere sau cusută cu un dantelă. Ca rezultat, se pare simplu și convenabil alimentator automat de pisică.

  autocorgus de casa pentru animalele de companie pot fi, de asemenea, construit cu următoarele elemente:

  • Extracția de alimente de o pisică în cazul în care o minge regulat este folosit ca element de reglare+
  • Bazat pe un mecanism de ceas care ruleaza de la baterii+
  • Element de reglare, care este proiectat pentru a controla mișcarea componentei inferioare a structurii furajelor.

  Asigurați-un alimentator automat cu propriile mâini puteți rapid și doar. Dacă nu doriți să-și petreacă timpul pe fabricarea unei astfel de design, este mai ușor să meargă la magazin și ridica pentru prietenul tău trecut un model de-a gata adecvat.

  Apoi, a se vedea video de revizuire a alimentatorului automat pentru pisici PF 07.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: