alimente dăunătoare sau nu uscată pentru pisici?

alimente dăunătoare sau nu uscată pentru pisici?

Până în prezent, hrana pentru animale uscat este baza dietei de cele mai multe animale de companie. Un astfel de tip popular de hrană pentru pisici există avantaje și dezavantaje cu care trebuie să se familiarizeze înainte de utilizarea lor. In magazinele de animale de companie, puteți găsi o varietate de branduri de furaje uscate, care diferă în proprietățile, compoziția și preț. În articolul nostru, vom lua în considerare mai detaliat acest produs, avantajele și dezavantajele sale.

Avantaje

Pentru început, vorbim despre avantajele utilizării hranei pentru animale uscat.

 • Ca prim avantaj, proprietarii de pisici de casă sărbători comoditatea. Alimente într-o astfel de opțiune pentru magazin este foarte simplu. Puteți folosi orice recipient convenabil pentru depozitare. Puteți lăsa, de asemenea, produsul în ambalajul fabricii.

Recipient din material plastic, care va fi găsit în fiecare casă, se va potrivi minunat. Separat, este demn de remarcat o perioadă lungă de valabilitate a produselor și utilizare comodă. Pentru a alimenta un animal de companie pufos, este suficient pentru a deschide ambalajul și se toarnă cantitatea dorită de alimente într-un castron.

 • Producătorii oferă produse de calitate superioară, Producția furajelor cu compoziție echilibrată. În primul rând, produsele premium de produse au o astfel de calitate. componente și substanțe alese sunt necesare competență pentru sănătate excelentă și bunăstarea animalelor de companie.

Fără utilizarea proprietarii de pisici de alimentare finite, este necesar să se facă în mod independent, un meniu, avand in vedere specificul rasei specifice și calitățile utile ale fiecărui produs în parte. Companiile comerciale oferă alimente pentru diferite grupe de vârstă, având în vedere caracteristicile dezvoltării pisicilor în fiecare etapă.

 • Dacă sunteți proprietarul pisicii de rasă, Veți fi cu siguranță interesat de hrană pentru o anumită rasă. Pick-up și calculați în mod independent meniul pentru un anumit tip este foarte dificil. Producătorii au făcut-o deja pentru dvs. și ținând cont de caracteristicile fiecărei rase. În fabricarea produselor alimentare, predispoziția bolilor, preferințele de gust ale animalului de companie, nevoia de anumite substanțe și multe altele.
Citește mai mult  Cum văd câinii și distinge culorile?

NOTĂ NOTĂFuraj medical care ajută la recuperarea animalelor după operațiuni sau boli. Acestea au componente speciale care vizează îmbunătățirea stării organismului. De asemenea, în vânzare veți găsi formulări pentru pisicile însărcinate și care alăptează.

 • Următorul avantaj – Proprietățile abrazive ale granulelor de alimentare solidă. Astfel de alimente promovează curățarea dinților. Cu toate acestea, chiar și cu utilizarea regulată a hraneelor ​​uscate, este necesar să periați dinții la animale de companie. Din păcate, unii proprietari neglijează această datorie.

 • Produsul are taurină. Aceasta este o componentă specială care este obligatorie pentru sănătatea animală. Acest element este necesar pentru:
 1. Mențineți o viziune excelentă asupra animalului+
 2. Prevenirea bolilor de inimă+
 3. Participarea la procesele de digestie (substanța ajută digestia și absorbi grăsimea în intestinul subțire)+
 4. Stabilizarea sistemului nervos.

Taurina este conținută în pește, carne de vită și fructe de mare. Dacă astfel de alimente se încadrează în dieta pisicii este rar, fie că nu, alimentele uscate vor ajuta să facă față problemei lipsei de taurine.

Partea principală a hranei uscate pentru câini Elementul de mai sus nu conține, deci este inutil să utilizați acest produs pentru hrănirea pisicilor. El nu va da rezultate pozitive.

dezavantaje

În ciuda avantajelor evidente ale unor astfel de alimente, are o serie de anumite dezavantaje.

 • Primul dezavantaj este asociat cu caracteristicile texturii alimentării în sine. Dacă vă hrănești în mod regulat animalul cu mâncare uscată, se recomandă să-i dați mai multă apă. Trebuie să fie curat. Se pare că, dacă vom da o umiditate suficientă animală, atunci problemele nu vor fi, totuși, majoritatea pisicilor beau foarte puțin.

Specialiștii sunt recomandați să urmărească cât de multă apă folosește un animal de companie. Dacă pisica nu bea aproape, este de dorit să se reducă cantitatea de hrană uscată la minimum sau să o abandoneze deloc. Unii medic veterinari cred că este imposibil să se hrănească animalul numai cu compoziții uscate. Se recomandă combinarea alimentelor, combinarea hranei umede și uscate.

Citește mai mult  Descrierea și conținutul abisinian Pisici albastru culoare

 • Majoritatea mărcilor utilizează componente chimice în producția produsului. Sunt necesare, astfel încât alimentele au fost păstrate mult timp și au avut un gust deosebit. De regulă, astfel de aditivi sunt incluși în compozițiile de calitate scăzută. O astfel de alimentare este dăunătoare pentru pisici. Este demn de remarcat faptul că produsele alimentare umed poate avea o astfel de lipsă de.

Înainte de a hranei pentru animale de cumpărare, este necesar să se familiarizeze cu compoziția, mai ales dacă mai devreme nu a folosit produsele de la o anumită companie.

 • Potrivit mulți profesioniști, hrănirea permanentă cu alimente uscate poate provoca o boală a tractului gastro-intestinal. De asemenea, poate chin pentru animale de companie Următoarele ajutoare:
 1. gastrită+
 2. ulcer+
 3. obstructie intestinala+
 4. Dureri de stomac.

Acest dezavantaj este individual și depinde de caracteristicile corpului fiecărui animal de companie. Unele pisici pot mânca în mod constant alimente uscate și să se simtă minunat, alții încep să experiență de disconfort după câteva zile de hrănire. Prin urmare, ar trebui să fie atent ca urmare a stării de sănătate a modificărilor de animale și negative fix în bunăstarea lui.

De asemenea, pisicile pot reacționa diferit la produsele de diferite mărci. Prin urmare, în cazul în care un animal de companie iubește mâncarea de o anumită companie, este de dorit să-l schimbe.

Recomandări utile

Dacă intenționați să utilizați hrană uscată pentru animalele de companie, a verifica afară cu următoarele reguli de utilizare a acestuia.

 • Nu puteți amesteca alimente naturale cu feed-uri deja gata făcute. În cazul în care animalul are probleme de sănătate, va fi foarte dificil de a determina cauza lor.
 • Așa cum sa arătat mai sus, Nu se recomandă să se schimbe producătorului, în cazul extrem pe care o poate face foarte rar. Schimbarea poate duce la învățarea slabă.
 • Înlocuiți are nevoie de alimentare pentru a fi luate cu atenție, Pentru un minim de o săptămână. Treptat, se amestecă un produs nou, uitam de starea de sănătate a pisicii.
 • Asigurați-vă că pentru a plasa în apropierea Misk pentru Capacitate de alimentare cu apă curată, astfel încât animalul nu este chinuit de sete.
 • Nu se poate alimenta produse pentru animale de companie de calitate scăzută. Economiile privind calitatea alimentelor pot afecta negativ sănătatea pisicii.
 • Nu utilizați alimente cu un expirat.
 • După deschiderea pachetului, asigurați-vă că verificați starea feedului.
 • Adult sănătos de pisică hrănește de 2 ori pe zi. Asistența medicală și pisicile însărcinate pot mânca mai mult de cinci ori.
 • Ca și pentru băut, Apoi, animalul trebuie să bea aproximativ 30 de mililitri pe kilogram de greutate, dar este atunci când se utilizează alimente umede și naturale. Dacă animalul se hrănește cu alimente uscate, volumul apei potabile ar trebui să fie de 3 ori mai mare decât.
 • Extrem de recomandat Utilizați furaje pentru animalele adulte la hrănirea pisicilor. Astfel de formulări nu sunt proiectate pentru ele.
 • Rezervor de apă trebuie să fie larg, astfel încât mustața să nu atingă marginile ei. Verificați apa din prospețime și actualizați periodic.
Citește mai mult  Totul despre rasa Falen

Veterinarii cred că este posibil să se amestece alimente umede și uscate ale unui brand datorită faptului că acestea pot fi similare în compoziție. Trebuie să schimbe dieta nu poate Pentru un anumit motiv. Atunci când se utilizează aceeași compoziție, organismul animal începe să producă enzime speciale pentru scindarea alimentelor, ceea ce contribuie la absorbția produsului. Astfel, organismul se obișnuiește cu o compoziție specifică.

Beneficiile și prejudiciul alimentelor uscate pentru pisici sunt asociate cu calitatea și compoziția acestora. Pentru a nu risca sănătatea și bunăstarea unui animal de companie, utilizați produse Clasa premium. Costul lor este mai scump decât restul formulărilor, dar prețul este pe deplin justificat. Se recomandă, de asemenea, utilizarea produselor Marci de cumpărături celebre și populare. Companiile mari care ocupă poziții de conducere pe piața hranei pentru animale le vor aprecia reputația și vor fi potrivite pentru fabricarea produselor.

Sfaturi pentru alegerea hranei uscate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: