Alimente pentru câini câștigător de la Miratorg

Alimente pentru câini câștigător de la Miratorg

Câștigătorul este un uscat intern de brand, hrana umedă și delicatețe pentru câini și pisici. Toate produsele sunt fabricate din materii prime de carne de înaltă calitate la fabrica Miratorg.

Produsele conțin toate substanțele necesare pentru animalele de companie regulate de nutritie.

Particularități

Winner alimentar este fabricat la fabrica Miratorg, situată la granița dintre regiunile Kursk și Belgorod. Instalația respectă standardele europene și este dotată cu echipamente moderne și specialiști cu înaltă calificare. Și producția are propriul său laborator de evaluare a siguranței. În plus, compania are propria tehnologie unică pentru adăugarea de carne proaspătă, fără a utiliza gust si alte ingrediente artificiale amplificatoare.

Pro:

 • primă clasă de calitate, iar prețul nu este supraevaluat+
 • compoziție care conține în stare proaspătă curată și carne uscată+
 • vitamina atent și complex mineral+
 • caracteristici ale gustului+
 • Transporotrului sunt produse atât în ​​uscată și într-o formă umedă, există, de asemenea, tratează pentru câini.

Minusuri:

 • Limited line aromatizante+
 • Nu nutriție specializată pentru animalele de companie cu nevoi speciale+
 • Nu poți cumpăra peste tot.

furaje câine câștigător în producția internă este deja cunoscută în piață pentru produsele de origine animală. Mulți cumpărători evaluat gama de produse.

Sortiment de alimente uscate

În sortimentul de furaje granulate Winner prezentat produse pentru pui si adulti. Toate bunurile sunt împărțite în serie în funcție de preferințele de rasă și de gust. Proprietarii cu experiență sfătui să cumpere mai întâi ambalaje mici (800 grame) pentru a înțelege ceea ce gustul este mai potrivită și cum ar fi animale de companie. Când el îl apreciază și se obișnuiască, aceasta va fi mai profitabil să ia imediat mărfurile în ambalaje mari de 10 kg.

Compozitia hranei uscate:

 • La 1 loc ca parte a majorității produselor din acest brand costă carne și acesta este un semn bun (furajul uscat este inclus și carnea uscată și proaspătă a păsărilor / carnea de vită)+
 • gluten de porumb+
 • Cereale – Carbohidrați lenți+
 • Gras+
 • Aditiv natural pentru a oferi gustul și aroma apetisantă+
 • Legume uscate (morcovi, roșii, sfeclă și altele.) – surse de fibre+
 • Minerale și vitamine Aditivi+
 • Hexametofosfat de sodiu (reduce riscul de formare în cavitatea orală a dentarului)+
 • Calendula (adăugată pentru a face efectul antibacterian și inflamația)+
 • cicoare (sprijină imunitatea organismului și restaurează activitatea sistemului digestiv)+
 • Complex de substanțe pentru a păstra sănătatea articulațiilor+
 • Conservantii pentru a salva produsul+
 • Extract Yu. Shidiger (ajută la reducerea mirosului neplăcut de excremente de câine).

Tipuri de alimente uscate sunt diferite din cauza diferitelor caracteristici și nevoile animalelor de companie. Dieta de pui este selectat în funcție de mărimea și nivelul de energie necesar pentru creșterea și dezvoltarea animalului mai tineri. Acesta se distinge prin forma granulelor: ele au o formă specială, astfel încât animalul nu deteriora dinții în creștere. Precum și cealaltă compoziție: un conținut ridicat de materii prime din carne (carne de pui – 36% din compoziția totală), prezența morcovi uscați și roșii.

catelusi rasa mijlocie cresc și să crească în mod semnificativ de an, astfel încât produsele alimentare trebuie să fie util și saturate. Iar granulele în sine sunt făcute în mod special dintr-o magnitudine mică, astfel încât câinele să nu suprimă și să înghită întregul hrană. Un astfel de produs conține 35,5% pui și vândut în pachete de 1 și 3 kg. Puii de roci mici se dezvoltă rapid și în creștere și nutriția lor trebuie să aibă o atenție deosebită. Pentru ei, alimentele sunt vândute în saci de 0,8, 1,5, 3 și imediat 10 kg.

Pentru adulții câinilor de rasă mare în linia de brand prezentată hrană cu carne de vită (2 specii) și carne de pasăre. Dieta de pui este ambalată 3 și 7 kg, are ingrediente de carne (36% din volumul total). Furajul de vită este eliberat în saci de 3 și 10 kg și conține următoarele ingrediente de carne: 25,4% din carne de pui uscată, 11,4% din pui proaspăt, carne de vită uscată de 8% și 6% proaspete. Câștigătorul de carne de vită cu carne de vită are o cantitate mai mică de carne (28%), iar grâul merge pe 1 loc.

Astfel, în pupa cu pui există un conținut crescut de carne.

Pentru rasele mijlocii, compoziția este determinată de activitatea și modul lor de viață. Alimente cu carne de pui (carne de pui – 35%) Vânzare 1, 3 și 10 kg. Dieta cu carne de vită conține 25,6% din carne de vită și de pui și vândute în saci de 3 si 10 kg. Astfel de câini sunt de asemenea potrivite pentru uscat Winner furaje cu carne de vită. Puteți găsi saci de 1100 g, 2100 g și 10 kg.

Câini de pietre mici au tendinta de a boli boli ale sistemului digestiv, astfel încât dieta lor se face extrem de puternic și blând în raport cu corpul. Produsul cu pui se vinde în cutii de 0,8, 1,5, 1,20, precum și 3 și 10 kg. hrana completa carne de vită este eliberată de 0,8 și 3 kg și are ingrediente din carne mai puține (32%, ceea ce este cu 3% mai mică decât la pupa cu pui). De asemenea, pentru rasele mici Winner hrană uscată specială cu carne de vită 500 grame. Conține carne de pasăre și de vițel carne, cantitatea totală de carne – 27%. Și Winner Carne cu pui conține 28% din carne, în compoziția de 1 loc există porumb.

Alimente umede

În sortimentul nu atât de mult timp în urmă, regulile de umed conserve. Ele sunt create ținând cont de nevoile de orice fel de câini.

Compoziția este:

 • Carne proaspătă – mulțumită, organismul devine cantitatea potrivită de proteine, energie și aminoacizi de neînlocuit+
 • Sub-produse bogate în fosfor și vitamina A+
 • Fructe (mere) și legume (sfecla, morcovi, țelină) sunt surse de fibre+
 • Ulei de somon – contine omega-3+
 • Complexe de vitamine și minerale.

rațiile Conserve Winner Carne Extra sunt potrivite pentru câini adulți hrănire de zi cu zi.

alimente umede cu carne de miel va trebui să gust toate rasele. Acesta conține un procent ridicat de ingrediente din carne (42%). hrana umedă cu apartamente de carne de vită pentru rasele mici, ea conține carne 43%. Și pentru câini de dimensiuni mici și cu digestie sensibilă pentru a alege produse cu piept de pui.

Linia de prime rații de carne Winner Barf este un regim alimentar echilibrat, plin pentru câini. Conține carne de vită proaspătă negru Angus. hrana Beef adecvate pentru animale de companie cu alergii din carne de pui. Aceasta dieta contine doar carne selectate și organe, mere, legume (morcovi, mazare, telina) si verde (patrunjel). Și, de asemenea, aici sunt complexe cu minerale și vitamine. În această linie, există un gust cu carne de vită și de pui. El va iubi chiar si cel mai pretentios gurmand.

hrana pentru animale umede sunt rații echilibrate, și nu doar delicatese delicioase. Prin urmare, utilizarea simultană a furajelor umede și uscate nu este recomandată fără consultarea unui specialist.

Supraabundența de vitamine poate provoca diferite boli.

Delicateţe

În linia de brand, nu numai echilibrat hrana pentru animale, dar, de asemenea, delicatese utile. Astfel de produse înlocui mâna în masă și să contribuie la curățarea dinților și a gingiilor.

Pentru câini de pietre mici, pentru a alege următoarele produse:

 • ficat de vita+
 • trahee Beef (mini)+
 • Intestine de vită.

Pentru câinii din rasele mari și mijlocii:

 • Urechile de carne de vită+
 • Carne de vită esofag.

gât de pui, cozi de carne de vită, splina și potrivite pentru lumina trateaza de toate rasele de câini adulți.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători sărbători un conținut mare de carne naturală, care este un indicator important pentru o dieta cu drepturi depline. Gazdele vedea că animalul este fericit de a folosi un astfel de tip de produse alimentare în alimente și mănâncă norma de zi cu zi. Proprietarii de caini nota îmbunătățirea stării întregului organism și întărirea imunității. un impact pozitiv remarcabil asupra pielii (nu mâncărime, peeling sau înroșire) și lână (finețe și strălucire). Acest produs nu cauzează alergii de la animale de companie sau alte inconveniente. Cele mai multe dintre proprietarii sunt de cost destul de accesibile și caracteristici de calitate demn, precum și proprietarii nota de ambalare convenabil.

Cu toate acestea, anumiți cumpărători susțin că alimentarea este foarte gras, iar animalul de companie este câștigă în greutate prea repede. Unele animale de companie pentru animale de companie cauza probleme în formă de afectare a pielii și scaun.

     Opinia cumpărătorilor este ambiguă, dar animalele de companie au caracteristici individuale, ceea ce este important să se ia în considerare la alegerea și introducerea hranei pentru animale într-un regim alimentar obișnuit.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: