Alimente pentru câini și pisici Guabi naturale

Alimente pentru câini și pisici Guabi naturale

Piața oferă o gamă largă de hrană pentru animale de companie, fiecare dintre ele are propriile caracteristici și avantaje. Producătorul brazilian Guabi Natural produce o dietă bogată pentru pisici și câini cu diferite preferințe de gust. Vi se oferă atenției o cunoștință mai detaliat cu brand-ul și revizuirea seriilor de alimentare.

Caracteristici, Pro și Contra

Compania naturală Guabi produce animale de companie pentru animale de companie de trei decenii. O trăsătură distinctivă a produsului este o compoziție naturală în care nu există amplificatori artificiale de gust și de aditivi chimici. Toate ingredientele sunt atent selectate, după care au supus unei procesări de înaltă calitate, care nu reduce valoarea nutritivă. Compania a dezvoltat mai multe categorii de feed-uri pentru câini și pisici, în care există dreptul de cantitatea de minerale si vitamine pentru a menține sănătatea și imunitatea de animale de companie.

Regulile sunt proiectate pentru diferite rase, în timp ce vârsta și greutatea animalului de companie este luată în considerare. Ca sursă principală de proteine, fie carne sau pește. Aceasta este o dieta echilibrata pentru un animal de companie, care ar trebui să primească energie, satura și să crească sănătos.

În ceea ce privește deficiențele produselor – este prezentat nu în fiecare magazin, deci va trebui să încercați să găsiți alimentarea acestui brand.

De asemenea, în unele serii există boabe care pot provoca o reacție alergică, deci este necesar să se studieze compoziția și să ia în considerare caracteristicile individuale ale animalului.

Pisica de hrană pentru pisici

Alimentele uscate pentru pisici și persoanele adulte sunt oferite într-o gamă largă. Seria de pisici adulți cu orez brun și pui este proiectată pentru pisici active. Ca parte a 68% din carne, orice altceva – cereale, fructe și legume. Toate ingredientele sunt selectate cu atenție, astfel încât corpul este menținut într-o stare sănătoasă. Trebuie remarcat faptul că acest hrană va asigura normalizarea operațiunii intestinale și a sistemului urinar.

Datorită mazării, broccoli uscați, spanac și morcovi, corpul primește fibre, iar în fructe de padure conțin aminoacizi.

ARTODO CAT CAT Frango / Arrz Proiectat pentru pisici mari. Acest feed se referă la clasa premium, nu conține OMG-uri și alte substanțe nocive. Este demn de a spune că produsele sunt în curs de elaborare, împreună cu medicii veterinari, astfel încât dieta va oferi longevitate și să sprijine sănătatea unui prieten de patru ani. carne de pui și ficat selectate, făină de la păsări de curte, praf de ouă, grăsimi animale, fructe, legume si vitamine face un buchet parfumat care potoleste foamea și dă energie.

Citește mai mult  Câte buldogi francezi vii, și de ce depinde?

Castrado Frango / Arroz Adult Cat castrat Alimente cu orez și carne de pui va oferi un animal de companie echilibrat. Aceasta dieta este potrivit pentru animalele de companie, predispuse la un set de exces de greutate (în special legate de castrators și sterilizate). Există mazăre, morcovi si spanac, mure, afine, mango și mere, precum și alge marine, semințe și drojdie de bere. În fiecare serie, producătorul utilizează un vitamine și minerale complex, prebiotice, care au un efect benefic asupra stării generale.

În ceea ce privește pisicile de rase mari, precum și persoanele însărcinate și care alăptează, pentru ei dezvoltate Linia pisoi mare, care constă din carne de pui, orez brun, legume uscate și extracte de boabe. Un mare avantaj este forma și mărimea cixatelor care sunt făcute cât mai confortabile pentru descărcare, în timp ce îndepărtează flarele din dinți. Ca un cereale, orez brun, orz și ovăz.

Trebuie remarcat faptul că astfel de alimente sunt potrivite pentru rasele de elită, de exemplu, britanic, siberiană, norvegiană, bildară și așa mai departe.

Diete pentru câini

Hrana pentru câini este oferită în mai multe categorii, în funcție de vârstă și de alte caracteristici. Pentru cățeluși, o serie miniaturală / mică a fost dezvoltată fără arome și coloranți artificiali. Ingredientele din carne reprezintă 65%, restul este cerealele, fructele și legumele. Carne de pui, orez brun, sfeclă sfeclă, mango deshidratat, măr, blackberry, extract de afine și diferite elemente vor oferi o dietă echilibrată pentru animale de companie. Fiecare feed este utilizat aditivul absorbant și proteinele mineralelor.

Dacă aveți un câine scăzut sau un câine în vârstă puțin adânc sau mediu, se recomandă achiziționarea de alimente cu conținut scăzut de calorii care împiedică un set de greutate excesivă. Pentru acest scop proiectat Seria Senior Mini / Pelquenos, care include orez întregi, pui, ficat de pui, proteine ​​de făină porcine, grăsimi de somon, alge marine, pudră de ou, carne de sfeclă, extract de ierburi și minerale utile.

Citește mai mult  Cum de a transporta acvariu pentru distante lungi sau la un alt apartament?

Avantajul mare este că, în fiecare pupa, există un extract Schidiger Yukki, care asigură funcționarea normală a tractului gastrointestinal și previne tulburarea și minimizează mirosul ascuțit de excremente.

câini adulți din rasele mici au nevoie de multe ori alimente cu conținut scăzut de calorii. De aceea Compania a dezvoltat un regim alimentar special adulto MINI LIGHT, care foloseste carne de curcan și de ovăz, de asemenea, în compoziția de fructe cu legume. O astfel de dieta va oferi dinți de sănătate, intestine, articulații și garanții normalizare greutate, care este la fel de important. Grație bace, care sunt prezente în toate seriile de hrană pentru câini, organismul este saturat cu aminoacizi, pielea va fi sănătos, iar lâna netedă și mătăsoasă, deoarece compoziția este omega acidului.

În ceea ce privește parfumurile, acestea sunt extrem de naturale, suficient de puternic pentru a provoca interes într-un animal de companie și să satisfacă gustul său. În gama producătorului, puteți găsi hrăni cu somon, curcan, miel, pui și alte ingrediente, care sunt saturate cu un organism de proteine ​​animale.

Examinați recenzii

Guabi Natural a funcționat pe piață în producția de hrană pentru animale de companie pentru animale de companie pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât consumatorii au reușit deja să evalueze calitatea și să-și împărtășească propriile opinii cu privire la produse. Ar trebui subliniat faptul că Numeroase feedback pozitiv dovedesc doar o calitate excelentă a furajelor, Proprietarii de animale de companie sărbătoresc compoziția naturală, care este unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegeți o dietă pentru un animal de companie.

Desigur, Mulți atrag o selecție bogată de episoade cu diferite ingrediente principale, Restul aceluiași lucru, compoziția este aproape aceeași, în fiecare feed există substanțe utile, un complex de vitamină și minerale care contribuie la o sănătate puternică a prietenilor cu patru panouri.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre Maine Kuna Cherepakhov Culoare

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: