Alimente pentru câini vechi: Ce sunt acolo și cum să alegeți?

Alimente pentru câini vechi: Ce sunt acolo și cum să alegeți?

Pentru crescătorii de câini punctul fundamental în procesul de îngrijire este selecția unei diete adecvate. În această întrebare, nu numai că aparține nici unei rase, ci și vârsta unui animal de companie, mai ales când vine vorba de prieteni cu patru picioare de bătrânețe. Prin urmare, alegerea hranei industriale pentru câinii adulți trebuie abordată cu o atenție deosebită.

Cerințe pentru compoziție

Selecția competentă a componentelor persoanelor de companie în vârstă poate ajuta la o parte din problemele de sănătate și sănătatea câinelui, totuși, este necesar să abordăm cu atenție problema organizației organizației. Această problemă ar trebui să ia în considerare nevoile organismului vârstnicilor, precum și caracteristicile compoziției furajelor utilizate. Se crede că procesul de îmbătrânire la câini, indiferent de rasă și dimensiune, începe în zona de 8 ani.

Procesele ireversibile legate de vârstă din corpul animalului afectează în primul rând sistemul digestiv.

În plus, animalele de companie apar probleme legate de cavitatea orală: Periodontaloza se poate dezvolta, dinții încep să cadă. În acest caz, amelioratorul va trebui să ofere hrană pentru animale, care va fi ușor de mestecat chiar și în această versiune. În funcție de nuanțele individuale, câinele poate fi transferat în realizarea umedă a hranei industriale sau la achiziționarea de produse care conțin mici miciceri care pot fi răsucite înainte de utilizare.

Alimentele de câine uscate sau umede în unele cazuri vor fi obligate să fie înlocuite cu o altă opțiune. Datorită unei astfel de necesități pentru tulburările de scaun în vârstă din cauza reducerii activității.

Pentru a preveni astfel de afecțiuni, merită ajustarea fibrei consumate într-un fel sau altul în funcție de natura problemelor.

Obezitatea și problemele de sănătate ale sistemului urogenital vor putea exclude sau minimiza datorită selecției de alimente uscate pentru câinii bătrâni cu o proporție mai mică de conținut de proteine. Conținutul său în produsele selectate nu ar trebui să fie mai mare de 14%. Opțiunile mai puțin de calorii vor ajuta la evitarea problemelor supraponderale, care afectează în mod negativ toate organele de animale.

Produsele industriale bazate pe carnea de porc sau carne de vită sunt cel mai bine înlocuite cu soiuri în care va fi componenta de carne iepure, miel, pui sau curcan. Această întrebare se referă, de asemenea, la fructele de mare, printre opțiunile potrivite pe care le merită luate în considerare Cod sau falus.

Organismul unui câine în vârstă nu mai este capabil să facă față îndepărtării în timp util a toxinelor și zgurii, astfel încât prezența cerealelor și a legumelor care conțin fibre alimentare va fi întotdeauna relevantă.

În plus, puteți oferi un animal pre-furat Tărâțe de grâu.

Citește mai mult  Negru Yorkshire Terrier: Descrierea aspectului și caracteristici ale conținutului

Conținutul în fluxurile industriale de vitamine și minerale – un aspect important, care va afecta pozitiv sănătatea câinelui. În această chestiune, clasa de hrană pentru câini achiziționați este un rol imens. Veterinarii recomandă în această perioadă pentru a opri alegerea lor pe o clasă superioară de clasă premium sau produse holistice de clasă.

Animalele vor avea nevoie Vitaminele din grupul B, vitaminele C și E, precum și biotina, acidul omega-3, calciu, zinc, magneziu. Câini de rase mari care sunt predispuse la boală referitoare la sistemul musculoscheletal, merită selectarea produselor în care compoziția va fi prezentă Glucoză și chondroitină.

Vizualizări

Printre soiurile de hrană industrială Este demn de evidențiere:

 • Produse alimentare uscate+
 • Produse umede.

Cel mai adesea folosit prima vedere. De regulă, produsele specializate pentru persoanele în vârstă sunt fabricate ținând cont de toate nevoile unui organism îmbătrânit, care conține vitaminele și oligoele necesare.

Se pune accentul pe acești producători de produse în includerea ingredientelor ușor permise, care împiedică degradarea organelor vizuale și decalcificarea oaselor de animale.

A doua opțiune este mai mică în cererea crescătorilor, cu toate acestea, plăcintele și alte soiuri de furaje industriale pot avea nevoie de câini, a cărui vârstă a devenit pronunțată cu gingii și dinți. Unii producători au o serie medicală specializată de astfel de produse, prezentate în gingivită, piatră dentară sau boală parodontală.

În ceea ce privește împărțirea produselor în clase, pentru câinii bătrâni, alimentele sunt reprezentate de următoarele varietăți:

 • Holistic+
 • Premium+
 • Super Premium.

  Produsele de clase mai mici pentru câinii mai în vârstă mai mari de 7 ani nu sunt recomandate, deoarece probabilitatea unui inadecvat pentru nevoile compoziției animale va fi mare.

  Majoritatea producătorilor împărtășesc produsele lor pentru îmbătrânirea animalelor, luând în considerare dimensiunea câinilor. Deci, în vânzare crescătorii pot găsi:

  • Alimente pentru câinii mai în vârstă de rase mari+
  • Produse pentru dimensiuni medii animale+
  • Alimente pentru rase mici.

  De asemenea, în sortimentul magazinelor de animale de companie nu pot fi găsite o categorie de hrană universală mai puțin de înaltă calitate, care este permisă să fie administrată la dieta animalelor de orice dimensiune, principalul lucru din această problemă este confortul de utilizare de croșete de animale de companie.

  Revizuirea celor mai buni producători

  În ratingul de hrană pentru animalele mari de vârstă înaintată Merită subliniat următoarele ștampile de tranzacționare.

  • Acana Senior Dog. Ofertele producător de produse în cazul în care componenta de carne este prezent carne de pui deshidratată. În ceea ce privește proporția de carbohidrați, hrana uscată conține ovăz.
  Citește mai mult  Listă de nabeques pentru Labrador-Fete

  • Royal Canin. Acest brand ofera o linie pentru animalele de companie în funcție de vârstă de la 5 ani, precum și hrana pentru prietenii cu patru picioare mai vechi de 8 ani. Produsele sunt pe deplin adaptate la nevoile organismului animalului, nu conține coloranți sau conservanți.

  • Eukanuba Mature & Senior. grup specializat de hrană pentru animale, destinate animalelor de la 5 ani, care Au probleme cu gingiile și dinții.

  Printre comerțul branduri care oferă hrană pentru câini mijlocii, Merită subliniat următoarele produse.

  • Acana Senior Dog. mâncare pentru câini industrial de la producătorul canadian, în cazul în care ponderea principală în compoziție cade pe Ouă solide, fructe de mare și carne de pasăre.

  Componenta carbohidrat de cereale ale producătorului înlocuite legumelor și fructelor, de asemenea, există un dovleac nucșoară în producție. Această compoziție vă permite să mențină nivelul de zahăr în sânge de animale, în plus, o astfel de dieta elimina un set de exces de greutate la câini.

  • Eakunoba Dog Mature & Senior. marcă comercială olandeză că produsele de origine animală pune în aplicare prime. Ingredientul principal al produselor este carnea de pasăre sau miel.

  Pentru roci de dimensiuni medii, se recomandă să se introducă produse în dieta de aproximativ 7 ani.

  Pentru îmbătrânire cîini mici producători oferă, de asemenea, linia lor de produse. Printre populare zoostovarov Merită subliniat următoarele ștampile de tranzacționare.

  • Science Plan Hill longevității active. O caracteristică a compoziției este Conținutul ridicat de fibre grosiere, care au un efect benefic asupra digestiei, precum și activitatea miocardului.

  Prezența condroitina si glucozamina menține funcționarea sistemului musculo-scheletice.

  • Brit Senior. Hrana uscată în care componenta de carne este un miel, cerealele sunt reprezentate de orez.

  • ORIJEN Senior Dog. Produs din clasa holisttic, recomandat pentru caini mai mari in varsta de 8-12 ani. Are un minim de carbohidrați, fracțiunea de proteine ​​din masa totală este de 85%.

  • PRONATURE HOLISTIC SENIOR OCEANIC WHITE END OREZ SĂLBATIC. Alte produse din seria Kholistic, concepute pentru a lua în considerare nevoile câinilor adulți din rasele mici. Baza hranei industriale este soiuri albe de pește ocean, precum și orez sălbatic.

  O astfel de combinație de produse are un efect pozitiv asupra activității tractului gastro-intestinal.

  În plus față de principalele ingrediente, producătorul îmbogățit suplimentar produsul său cu extracte de acizi grași și uleiuri, precum și vitamine și minerale complexe.

  • Royal Mini Mature 8+, Medium Adult 7+, Medium Adeind 10+, MINI Aging 12+. Aceste produse reprezinta o serie de feed-uri industriale pentru caini mai mari de dimensiuni mici, care este împărțit de către producător în funcție de grupa de vârstă a animalelor de companie. O trăsătură distinctivă a produselor de mai sus este dimensiunea diferită a crockets sau granule, în plus, ele diferă în compoziția lor. În alimentare sunt toate componentele necesare pentru a menține starea de sănătate a câinilor în vârstă, cu toate acestea, produsele au un procent minim de conținut de proteine.
  Citește mai mult  Totul despre nu

  Caracteristicile de alegere

  Prima prioritate atunci când aleg hrana pentru animalele de companie său în vârstă este o consultare cu un medic veterinar cu experiență, cel mai bine este să se aplice cu o întrebare similară cu un specialist care a urmarit un caine de la varsta mica.

  Un astfel de moment, va permite cel mai competent compileze și ajusta dieta cu patru picioare prieten, deoarece medicul va fi conștient de toate caracteristicile organismului de câine, prezența sau absența unor boli individuale.

  Schimbarea de furaje industriale de la unul la altul ar trebui să apară treptat. De obicei, noi delicatețe se adaugă gradat la porțiunile furajului, care câinele este folosit pentru a mânca mai devreme.

  De asemenea, în procesul de selecție independent sau sub controlul unui medic veterinar, este în valoare de atenție la următoarele nuanțe.

  • Studiind sortimentul prezentat în magazin pentru animale de companie, Este demn acordând o atenție deosebită compoziției specificate pe etichetă, familiarizați-vă cu informațiile referitoare la recomandările privind scopul produselor, vârsta și dimensiunile câinelui.
  • În cazul în care animalul are probleme cu digestia si excesul de greutate, atunci cel mai bine este să ia în considerare o serie de furaje dietetice. Există, de asemenea serii specializate pentru animalele de companie care au probleme cu dintii, gingiile, sistemul musculo-scheletic.
  • Nu considera ca o opțiune pentru alimentarea categorie de alimente industriale fiscale. Este mai corect să achiziționeze Super Premium, Premium sau Holistic Produse. economii necorespunzătoare poate duce la consecințe negative grave legate de starea de sănătate a produselor de slabă calitate hrănire câine.
  • A face o dieta unui caine, Se recomandă să adere la informații de la producător, care se referă la rata de zi cu zi de utilizare a animalelor a produselor achiziționate. Porțiuni ar trebui să fie mici, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra digestiei și va exclude riscul de obezitate.
  • Alegerea între o gamă largă de furaje, Este necesar să se asigure că granulele sunt în pachetul va fi mic. Câini de rase mici, precum și animale de companie cu probleme dentare, ar putea fi necesare pentru a pre-grind cioce sau înmuierea lor pentru mestecare.
  • Nu alegeți hrana cu aromă prea puternică sau gust saturat, Unele animale de companie pot refuza deloc aceste alimente.

  Următorul videoclip va spune despre cum să hrănească câinii vârstnici.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: