Alimente uscate pentru câini de rase mici

Alimente uscate pentru câini de rase mici

Alimentele uscate au fost de mult una dintre cele mai populare opțiuni de hrănire pentru animale de companie. Cu ajutorul amestecurilor uscate gata făcute, puteți economisi timp și, uneori, mai mulți bani. Un astfel de produs acoperă toate nevoile animalului de companie și permite să nu se confrunte cu prepararea alimentelor multicomponente. Dar pentru ca hrana pentru a aduce beneficiul maxim al câinelui, trebuie să o alegeți corect.

Compoziţie

Există câteva caracteristici importante ale compoziției care trebuie luate în considerare atunci când se selectează alimente uscate pentru câini mici, precum și pentru cățeluși mici de rasă. Fundația hranei trebuie să fie nutrienți de bază pentru nutriție: proteină, carbohidrați, grăsimi. Pentru fiecare ființă vie, există o normă proprie a acestor componente pe care trebuie să o utilizați pe zi. Aceasta diferă pentru diferite rase și dimensiuni ale câinilor și se calculează pe baza greutății animalului, vârsta, complexul și altor parametri.

Respectarea acestei norme este importantă pentru sănătatea și menținerea activității câinilor.

Dacă nu este luată în considerare și alimentează hrana animalelor pentru rasele mari de câini, aceasta poate duce la probleme de sănătate ale unui animal de companie, cum ar fi obezitatea, excitabilitatea nervoasă crescută, dezavantajul sau o suprasolicitare a oricăror substanțe din organism, probleme cu interne organe, dinți și t. D.

Câinii mici sunt mai energici comparativ cu colegii lor principali. Prin urmare, hrana pentru ele include de obicei acid linoleic, precum și vitaminele grupului B. Ambele componente vă permit să mențineți rezervele de energie la nivelul dorit.

Toate alimentele uscate pentru orice animale și roci sunt împărțite în clase care sunt determinate de compoziția și gradul de utilitate.

Înainte de a cumpăra un amestec uscat pentru un animal de companie, trebuie să examinați cu atenție compoziția acesteia. Este important să acordați atenție la ceea ce se face hrana pentru animale: există o mulțime de conservanți, organe organice, coloranți sau alte componente chimice, care nu pot fi găsite chiar în motorul de căutare. Deja în această etapă, puteți selecta opțiuni necorespunzătoare.

 • Cele mai accesibile clase de produse – Economie și Premium. Dar este important să înțelegem că astfel de alimente nu vor aduce nimic bun de companie bun. Astfel de alimente nu sunt adecvate pentru nutriție constantă, dacă nu adaugă alte surse de vitamine și oligoelemente. Feedul de astfel de clase este pur și simplu suficient pentru a acoperi toate nevoile animalului din materialul de construcție pentru corp și energie pentru a menține viața.

Baza pentru furajele ecologice este cea mai ieftină materii prime. Iar ieftintitudinea materiilor prime vă permite să creați același produs ieftin și ușor accesibil.

Folosește soia și subprodusele pentru fabricarea sa. În plus, producătorii sunt adesea permise în cursul producției de alimente, înlocuindu-le necesare pentru a alimenta carnea de câini.

Consumul excesiv de amestecuri uscate de clasă economică poate dăuna animalului de companie. Astfel de hrană nu este absorbită de organismul animal complet, ceea ce poate duce la o tulburare de stomac sau la alte probleme cu sistemul digestiv. În plus, aceste amestecuri nu conțin toate substanțele nutritive necesare. Acesta este cazul în care alimentele uscate necesită în mod necesar add-uri sub formă de vitamine individuale sau complexe de vitamine și alte surse de alimente.

În plus față de problemele cu stomacul, efectul secundar frecvent al utilizării hranei econclass sunt manifestări ale alergiilor.

S-ar putea să apară și în organele interne. Experții recomandă să nu utilizeze amestecuri de clasă economică pentru utilizare constantă. Ei bine, în cazul în care o astfel de alimente va fi într-un animal epizodically. De exemplu, în caz de urgență, atunci când nu este nimic de a mânca un animal.

 • Clasa premium, În ciuda numelui său ușor de reținut, de fapt, nu foarte departe de produsele din segmentul economic. O trăsătură distinctivă a unor astfel de amestecuri uscate sunt, de obicei un miros plăcut și un gust mai bogat datorită amplificatoarelor de gust, coloranți și alți conservanți. Spre deosebire de opțiunile economice pentru amestecuri uscate în alimentările clasa premium de grăsimi animale, un ordin de mărime mai mare împotriva grăsimilor vegetale pur în alimente economie clasa. Dar grăsimea este obtinerea încă de sub-produse ieftine și deșeuri.
Citește mai mult  Van Cat umpluturi prezentare generală

 • Super Premium Alimentare ocupă o poziție deservedly pe cea mai mare treaptă decât clasele anterioare. Această opțiune este mai potrivită pentru animale de companie, deoarece compoziția sa este mai bună și mai utilă. Compoziția acestor produse include componente de înaltă calitate: În loc de soia și sub-produse din carne folosesc naturale. Dar unul producătorii de carne nu sunt limitate la. Ouăle se adaugă la hrana animalelor ca sursă suplimentară de proteine ​​și nutrienți, precum cerealele naturale.

În plus, unele vitamine sau minerale adauga la hrana din această clasă pentru a îmbogăți compoziția și face util.

Datorită utilizării unor componente de înaltă calitate ale alimentării segmentului superpremium, digerat de către organismul de câini mult mai bine. Deși aceste amestecuri nu sunt absorbite de către toate 100 la sută, și o parte a produsului este afișată cu mijloace de existență.

O trăsătură distinctivă a produselor din acest segment este faptul că o astfel de alimente pot fi alese pentru animale de companie, cu o precizie mai mare mult. Producătorii de produse super-premium iau în considerare adesea nu numai vârsta câinelui și a datelor sale fizice, ci și starea generală sau chiar stilul de viață al animalului atunci când creează diferite linii de hrană. Nevoile consistente ale câinilor care suferă de alergii sau de orice boli prin crearea unor amestecuri specializate.

  • Versiunea perfectă a produselor alimentare echilibrate și util pentru câini de talie mică – Holisttic-hrană. Compoziția acestor produse este cea mai naturală. Acesta nu se va întâlni de produse secundare sau orice deșeuri; numai carne adevărată și tot felul de ingrediente naturale sunt folosite aici. In astfel de amestecuri uscate, vitamine trebuie să fie plasate și mai prebiotice, pentru hrana complet digerat de către un organism câine. O astfel de alimente umple perfect toate nevoile animale de companie în ceea ce privește produsele alimentare și vă permite să-l păstrați într-o stare bună de sănătate. Nu numai că nu provoacă, dar, de asemenea, previne probleme cu sistemul digestiv, dintii, excesul de greutate.

  Vizualizări

  Hrană uscată pentru câini de talie mică Se întâmplă atât de obicei, cu un conținut normal de proteine, carbohidrați și grăsimi cu compoziție și dietetice, chiar și cu puține calorii.

  • Cel mai obiectiv important al furajelor câine convențional este de a satura organismul animalului la toate necesare. Astfel de alimente sunt destinate animalelor, a căror sănătate este în regulă și nu există probleme sau abateri.
  • caini mici cu alimentare necorespunzătoare sunt supuse unor probleme cu organele interne și obezitate. Riscul este mai ales în creștere după castrare sau sterilizare. În acest caz, trebuie să se acorde preferințe alimentelor uscate pentru nutriție „dietetică”. Compoziția lor include produse hipoalergenice, proteine ​​usor de absorbit, prebiotice si vitamina complexe pentru a menține starea de sănătate a câinelui sau chiar pentru tratament.
  • Amestecurile uscate cu conținut scăzut de calorii sunt proiectate pentru câini cu probleme de greutate. Astfel de feed-uri au, de asemenea, o compoziție echilibrată, fără abundență de carbohidrați și grăsimi. Acestea conțin numai ingrediente naturale, complexe de vitamine și aceleași prebiotice care îmbunătățesc activitatea sistemului digestiv.
  Citește mai mult  Taxe negre: caracter, reguli de conținut și reproducere

  Examinați producătorii

  • Producătorul de produse holistice Inova (SUA) sunt minunate pentru câinii care suferă de alergii. La crearea furajelor, această companie nu utilizează grâu, secară și alte cereale. În schimb, rețeta folosește orez.

  Baza de alimente – carne naturală, pește, pasăre. Amestecurile uscate pot fi completate cu alimente conservate.

  Produsele Innova au caracteristici bune de gust și un miros plăcut.

  • Produse de clasă superioară de clasă premium de la Pro plan Creat de Purina (producție în Franța și Rusia). Astăzi, planul Pro Trademark produce un număr mare de diferite tipuri de hrană pentru animale, inclusiv pentru câini de rasă mică. În plus față de amestecurile convenționale uscate pentru utilizare zilnică, Purina produce rații cu drepturi depline, medicale, dietetice, hipoalergenice.
  • Produse Dealuri (Olanda) privind auzul la fel ca produsele Purina. Feedul acestei companii este popular din cauza compoziției sale de înaltă calitate și a unei game largi, ceea ce vă permite să vă rugăm să respectați toate cerințele animalului de companie cu patru picioare. Dealurile sunt considerate liderul segmentului de nutriție de vindecare și al dietelor de animale.

  • Conduce ratingul de amestecuri super premium produse de la brand Royal Canin. Produsele acestui producător au o compoziție bună și prețuri accesibile. Compoziția hranei regale Canin este destul de diversă și include vitamine și minerale utile. Produsele sunt reprezentate în mai multe reguli.

  • Cea mai faimoasă marcă de amestecuri uscate premium – Origine (Producție în Rusia). Principalul avantaj al produselor acestui brand este prețul scăzut. Calitatea alimentelor este suficient de bună, cu toate acestea, linia de alimentare este mică, excluzând cerințele individuale ale animalelor. Pedigree produce, de asemenea, hrană economică.

  • Toate vânzările economice de vânzare – Dragă (Ungaria, Franța) și Chappi (Rusia, SUA). Așa cum sa spus mai devreme, compoziția acestor feeduri este cea mai simplă și ieftină. Dar aceste firme pot fi găsite astăzi la orice magazin, nici măcar specializat.

  Criteriile de alegere

  Abundența modernă a amestecurilor uscate pentru câinii mici vă permite să satisfaceți totul, chiar și cele mai speciale cereri de animale mici cu patru picioare. Acum puteți alege un amestec uscat specializat pentru animale sterilizate și castrate, pentru alergii, pentru animale de companie perturbate și chiar pentru câini, pacienți cu anumite boli.

  • Pentru a alege un amestec uscat, puteți căuta ajutor la un consultant în magazin, listând-l toți parametrii animalului, obiceiurile sale și caracteristici, cum ar fi alergii sau boli. În acest caz, veți selecta opțiunea cea mai adecvată pentru un anumit animal de companie. Astăzi, producătorii dau o descriere destul de capabil de fiecare tip de amestecuri, astfel încât să puteți și independent face cunoștință cu regulile de hrană pentru animale și să decidă ce fel de animale de companie. Această opțiune va dura mai mult, dar, de asemenea, comandantul nepregătit de animale de companie poate înțelege toate varietate de produse, fără nici un ajutor.
  • Produse profesionale de hrănire alimente vinde de multe ori pentru greutate, ceea ce este foarte convenabil atunci când aleg o masă. Puteți ridica mai multe opțiuni pentru un animal de companie, să ia 100 de grame de fiecare tip și să încerce să se hrănească animalul de fiecare dintre ele pentru a determina cât de potrivit este.
  • Principalul criteriu de alegere este compoziția amestecului uscat. Cel mai bine este să alegeți acei producători care specifică compoziția produsului pe etichetă în detaliu și să provoace încrederea clienților.
  • Opțiunea optimă este să aveți mai multe opțiuni pentru un produs PET adecvat, astfel încât, dacă este necesar, ele pot fi înlocuite între ele. Acest lucru va ajuta la evitarea situațiilor neplăcute atunci când nu există posibilitatea de a cumpăra un anumit produs pentru alimente.
  Citește mai mult  Recomandări pentru alegerea pasta de dinti pentru câini

  Reguli de hrănire

  • Puteți începe să hrăniți un câine cu un amestec uscat imediat după primul praf. Nu este nimic teribil în faptul că animalul va merge imediat de la laptele matern la alimente uscate. Există reguli speciale pentru puii care sunt proiectați pentru astfel de situații.
  • Dacă începeți să hrăniți un aliment uscat câine din primele zile de mișcare la alimente solide, acesta va contribui la evitarea posibilelor probleme cu restructurarea dietei în viitor. La urma urmei, animalul de-a lungul vieții sale va fi alimentat pe deplin și fără introducerea de străini pentru el.
  • Este important să așteptați un timp înainte de introducerea unui produs nou în dietă pentru a înțelege dacă apare o reacție alergică. Termen optim – 2-3 zile. În acest moment, animalul este mai bine să hrănească cu produse dovedite pe care le tolerează bine.
  • Rata de hrănire pe zi este calculată pe baza parametrilor animalelor. Este de obicei indicată pe pachetul de hrană. IMPORTANT Atunci când alimentați un hrană uscată câine pentru a-și asigura accesul constant la apă potabilă pentru a evita deshidratarea, deoarece amestecul uscat nu dă nici un lichid pentru corp.
  • Contrar credinței populare, nu este necesar să se conecteze alimentarea cu alimente naturale și un amestec uscat. Acest lucru poate provoca reacții nedorite de organism de companie. Restructurarea permanentă de la un tip de putere la altul poate afecta grav sănătatea sa. PET Gaj de sănătate va fi echilibrat, alimente selectate corespunzător, cu adăugarea de vitamine și minerale.

  Se crede că alimentele naturale nu sunt versiunea perfectă pentru câine. Mai ales dacă este un câine de pionier cu anumite cerințe nutriționale.

  Astăzi, profesioniștii de hrănire pentru câini recomandă trecerea la alimente specializate pentru animale, astfel încât câinele este sănătos și bine îngrijit.

  din pacate, În alimentele naturale acum este dificil să găsiți toate vitaminele și mineralele necesare, Astfel încât hrănirea unui câine cu un amestec uscat nu numai că va ajuta să economisiți timp și să obțineți confort în hrănire, dar va satisface toate nevoile câinelui.

  Prezentare generală a 10 feed-uri care nu ar trebui să cumpere, să se uite în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: