Ampulora în acvariu: favoare sau daune care le aduc?

Ampulora în acvariu: favoare sau daune care le aduc?

Mulți preferă să înceapă acasă de pește. Asta este, motivele. Peștii mai puțin capricioasă și nu oferă o mulțime de dificultăți, în contrast cu alte animale de companie. Dar, în ciuda acestui fapt, ei încă mai au nevoie de îngrijire și de îngrijire corespunzătoare. Mulți fani de pește, probabil, a auzit că melcii trebuie să fie în acvariu. De exemplu, ampulora. Ce beneficii pot aduce, și dacă există un rău, să spun mai târziu în articol.

Caracteristici și descriere

Pentru început, este de remarcat faptul că melcii sunt plasate într-un acvariu nu doar pentru frumusete. Ei poartă funcții mai importante și practice. Moluste poate aduce beneficii într-adevăr mult pentru ecosistem de orice acvariu. Principalul lucru este de a ști, ce melci sunt potrivite pentru acvariu, și care nu.

Ampuloras devin foarte des locuitorii din acvarii la domiciliu. Aceste creaturi pot ajunge la o lungime de până la 15 cm. De multe ori vă puteți întâlni șoc galben-închis. copii mai puțin frecvente de negru sau alb. Deoarece aceste scoici au un foarte ascuțit tăcut, găsi destul de ușor le alimente în orice mediu.

În medie, astfel de melci vii 4 ani. Dar acest lucru este prevăzut care va fi creat cele mai multe condiții confortabile pentru ei.

În cazul nerespectării regulilor pentru a trai in acvariu, ei nu pot trăi și anul.

Înainte de a începe astfel moluștele în acvariu acasă, Asigurați-vă că pentru a afla ce beneficii pot aduce, și nu afectează peștii lor vecinătate.

Citește mai mult  Cum este corect și cât de mult ai nevoie pentru a apăra apa pentru acvariu?

calități utile

Start Să cu calitățile pozitive ale acestui moluscă luminoase. Ampuloras datorită coloritul neobișnuit poate servi destul ca un fel de element decorativ de acvariu. Ei privesc în acvariu foarte frumos și neobișnuit, care completează perfect habitatele de pește de casă. Un alt plus melci de date este faptul că acestea nu necesită îngrijire specială.

Deoarece ampuloras sunt melci, ele sunt perfect confruntă cu o astfel de activitate o sticlă ca curățare. Ei vor târî în mod regulat de-a lungul interiorul sticlei, curățând suprafața sa de la diferite poluare.

În plus, acest tip de feed-uri melci pe resturile de hrana peștilor – acesta este un alt plus.

Datorită poftei de mâncare bune a acestor moluște luminoase la fundul acvariului, rămășițele de hrană nu se vor acumula, iar apa nu va fi poluată.

Dacă unul dintre peștii din acvariu din orice motiv va muri, atunci ampulyria va mânca deja peștii care nu sunt vii. Nu va permite ca corpul peștelui să se descompună în apă, otrăvind astfel. Astfel, moluștele vor fi îndepărtate prin peștii vii și sănătoși din otrăvirea toxică. Se pare că Acest tip de melci aduce beneficii mari prin curățarea apei în acvariu și creând condiții confortabile pentru peștele habitatului.

Rău intenționat dacă moluștele?

Ca orice alte moluște, ampulora pot, de asemenea, rău. De exemplu, ei pot începe să mănânce plante din cauza lipsei de alimente. Vă faceți griji despre peștii nu merită. În ciuda opiniei larg răspândite, aceste scoici sunt complet indiferente peștii vii și nu le mănâncă.

Este de remarcat faptul că Asemenea mollusks sunt cel mai bine plasate într-un acvariu, împreună cu pești mici, deoarece poate mari daune melc. Înainte de cumpărare, trebuie să se consulte cu un specialist pentru a afla cum ampulora compatibile și animalele de companie sunt compatibile.

Citește mai mult  Cum să înveți un câine să meargă la toaletă pe stradă?

Recomandări de specialiști

În cazul în care doriți o ampulora pentru a aduce numai beneficii și de a trăi atâta timp cât posibil, atunci ar trebui să creeze condiții confortabile pentru ei. Rețineți că, dacă moluscă va simți disconfort, el va încerca să ducă într-un alt loc.

Este important să vă amintiți asta lungă ședere pe terenuri care nu pot afecta doar această ființă vie, dar, de asemenea, să-l omoare. Din moment ce acestea sunt melci subacvatice, cele mai multe dintre ele petrec în apă. Cu toate acestea, au nevoie de un stoc de oxigen, astfel încât ampulora ar trebui să poată să crawl în terenuri. Pentru aceasta, doar suficient, La nivelul apei din acvariu acasă a fost un strat de aer.

Dacă temperatura apei este sub +17 sau peste +30 grade Celsius, apoi în asemenea condiții un ampuillire nu va trăi pentru o lungă perioadă de timp.

Cu o creștere bruscă a temperaturii apei, devine rea, starea sănătății se înrăutățește și, în consecință, durata de viață este redusă.

Acest tip de moluste nu are nevoie de nutriție specială, acestea sunt omnivori, iar acest lucru este plus lor. De regulă, se hrănesc cu resturile de furaje de pește. Dar, în ciuda acestui fapt, este necesar să se dea periodic moluștele morcovi proaspeți sau o varză albă. Este important să vă amintiți asta Este imposibil să arunce legume în apă. felii mici ar trebui să fie conduse pe mufa cu un mâner lungime și coborâți-l pe partea de jos. Deoarece ampulora nuhh este foarte bun, se va găsi rapid alimente concepute pentru ea.

Citește mai mult  Cum de a determina vârsta câinilor din dinți?

În plus, este demn de amintit că Nu le puteți pune într-un acvariu cu raci, creveți sau pește mare.

Despre melc ampuliria uite următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: