Antigadin pentru câini: tipuri de fonduri și reguli de alegere

Antigadin pentru câini: tipuri de fonduri și reguli de alegere

Drogurile rusești „antigadine” are o eficiență ridicată în chestiunea ajustării moi a obiceiurilor dăunătoare ale animalului. Popularitatea fondurilor se datorează simplității utilizării sale. La vânzare vine cu certificate naționale și internaționale de calitate.

Descriere

Scopul principal de aplicare este de a intarca animalului pentru a face față cu necesitatea în locul greșit. Un medicament este produs sub formă de spray. Sticla este opac, are o fragmentare în proiectarea. Capacitate – 100-150 ml. Perioada de stocare după prima utilizare – nu mai mult de 12 luni.

Păstrați medicamentul urmează într-un dulap închis, astfel încât nici animalele, nici copilul poate ajunge la ea. Există cerințe speciale pentru temperatura – nu trebuie să existe mai mult de + 20 in camera.

Compoziția fondurilor a fost dezvoltat folosind noile realizări ale Academiei Ruse de Științe. Pe etichetă, este ușor de înțeles că printre componentele principale sunt componente extrem de sigure și naturale.

Parfumuri care sunt folosite în Sprey nu sunt tangibile pentru o persoană, dar se simt bine pentru animale. Se diluează componentele apă simplă. Dezvoltatorii sunt păstrați în secret, pe care ingredientele le-au folosit pentru a crea un produs. Se știe că reacția negativă a animalului cauzează uleiuri esențiale. După aplicarea unui „Antigeban” pe un mobilier moale și de altă natură, nu există urme, care foarte plăceau cu crescătorii câinilor.

În diferite orașe, costul medicamentului poate diferi. Prețul este în intervalul de 90-160 de ruble. Puteți achiziționa „antigadin” într-un magazin de animale de companie sau la retipetec. În magazinele online, se găsesc adesea falsuri. Înainte de a cumpăra, merită să luați în considerare cu atenție ambalajul și explorați compoziția. Dacă există suspiciuni că mijloacele sunt de slabă calitate, de la cumpărare, merită refuz, deoarece pulverizarea unei astfel de compoziții poate provoca probleme de sănătate nu numai la câine.

Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească pisica?

Instrucțiuni

Instrucțiuni pentru utilizarea „Antigeban” arată așa.

 • Înainte de a aplica fondurile la locul în care animalul a ghicit nevoia, va fi necesar să se elimine cu atenție. Pardoselile sunt curățate periodic, dar nu utilizează o compoziție de dezinfectare, deoarece reduce eficiența.
 • Flaconul trebuie să fie îngroșat bine. Lichidul este pulverizat la o distanță de 30 cm de suprafața tratată, care, la rândul ei, trebuie neapărat să fie umed. La etajul uscat, se usuca lichidul în sus și nu dă rezultatul dorit.
 • Ingredientele active vor începe să acționeze doar în câteva ore, astfel încât este necesar să se urmărească animalul din nou, eu pot face cu ușurință necesitatea același loc.
 • Uneori, o prelucrare nu este de ajuns.

Contraindicații

Utilizarea „Antigadine“ poate fi utilizat în mod independent de rasa, vârsta, greutatea animalelor. Acesta nu va afecta pisicile gestante și în lactație și câini. Utilizarea efectelor secundare nu are, dar pot apărea reacții alergice în prezența intoleranță individuală la una dintre componente. Nu au existat cazuri de supradozaj.

Analogi

Există mai multe instrumente similare care pot fi folosite pentru a obține același efect. Compoziția lor este complexă, dacă o considerăm, decăzută pe componente chimice. Există lichide, spray-uri care nu posedă nimic cu un miros. Pentru animale, totul este diferit – se simt miros neplăcut. Este cel care trebuie să dezvolte un dezgust în locul unde a fost aplicat pulverizarea.

La cumpărarea unuia dintre aceste fonduri, ar trebui luate în considerare următoarele puncte:

 • Dacă există oameni în casă care au boli respiratorii cronice, trebuie să selectați cu atenție medicamentul+
 • Persoanele în vârstă și copiii sunt foarte susceptibile la străini, pot prinde o aromă antigendală+
 • Este necesar să se pronunțe preferințele mijloacelor universale dacă alte animale de companie trăiesc în casă.

Există produse de producție internă și străină pe piață. Trebuie să alegeți compoziția care este ideal pentru animal, luând în considerare caracteristicile sale individuale.

Printre cele mai căutate după următoarele medicamente se disting.

Citește mai mult  Reproducerea de papagali ondulate la domiciliu

„Nu Dumnezeu! Nu te mira!”

Este ieftin, prin urmare, face parte din produsele din clasa economica. Capacitatea sticlei – 120 ml, cost – de la 75 la 120 de ruble, în funcție de zona de vânzare. În lista ingredientelor, glicerină, uleiuri esențiale și apă.

După pulverizare, un miros ascuțit, neplăcut se simte, foarte asemănătoare cu cele care au produse petroliere. Din acest motiv, este mai bine să-l folosească atunci când copiii și persoanele în vârstă sunt în cameră. Instrumentul are aceeași eficiență atât pentru câini și pisici.

„Goot? Nu!”

Produs în Rusia, capacitatea de sticla este de 150 ml, de cost – nu mai mult de 200 de ruble. Compoziția are un extract de ardei roșu, care poate reinfeit efect asupra unei persoane, astfel încât în ​​camera în care alergiile trăiesc să-l utilizați nu este în valoare de ea. Numeroase comentarii de rețea confirmă eficacitatea fondului.

Domnul. Proaspăt

Are o masă mai mare decât fondurile anterioare. Într-o sticlă de 200 ml, care sunt expediate de vânzare în 150-200 ruble. Ușor de utilizat, instrumentul trebuie să fie un pistol distribuitor de înaltă calitate. Un flux clar direcționat vă permite să trateze calitativ orice suprafață.

În compoziția puteți vedea aluminosilicat, este utilizat în mod activ la fabricarea detergenților.

Întrerupe neplăcut parfum miros Cytrus, care animalele nu le place, dar ea este percepută de către om normal.

Beaphar stop-It Cat

cantitate Netherlant de 100 ml. Costul poate părea prea scumpe în comparație cu medicamente interne. Proprietarul animalului de companie va costa 600 de ruble.

Citește mai mult  Prezentare generală a hranei pentru animale Chappi

Ca parte a componentei principale de descărcare este metilnonil cetonă. Această componentă este uleiul esențial de origine sintetică, care inhalând tractul respirator.

Este necesar să se observe doza, deoarece poate provoca un răspuns alergic la om. Puteți utiliza numai în interior cu o ventilație bună.

Pisica fericita

  Este fabricat în Japonia, costul este aproximativ același cu drogul olandez. Printre componentele din compoziție: mentol, extract de ardei roșu, catechin. Acest produs nu se poate speria numai cu aroma sa, ci și pentru a elimina mirosul neplăcut.

  Recomandări pentru aplicare

  • Când utilizați oricare dintre fondurile de mai sus, trebuie să explorați mai întâi instrucțiunile aplicate.
  • Se întâmplă, de asemenea, că animalul reacționează în mod specific pentru o antigadină și nu răspunde restului. Gradul de impact este întotdeauna determinat de particularitățile individuale ale animalului de companie.
  • Sa dovedit că în casa în care trăiește iubitul de alcool sau un fumător, este mai greu să alegi medicamentul care ar provoca dezgustul în animal. Același lucru este valabil și pentru animalele care sunt obișnuiți să simtă parfumul de parfumerie de la proprietar.
  • Proprietarul animalului trebuie mai întâi să ia în considerare nu numai caracteristicile unui câine sau a unei pisici, ci și interesele altor persoane care trăiesc în casă.

  Recenzii

  În majoritatea cazurilor, în conformitate cu recenziile crescătorilor, remedierea din prima dată nu beneficiază. Dar după mai multe tratamente, componentele medicamentului devin cele mai active, iar animalul încetează să se schimbe în casă.

  Asigurați-vă că aplicați „antigadin” la suprafața umedă, mulți uitați de acest lucru, de aici și de lipsa de rezultate.

  În următorul videoclip, veți afla exact ceea ce mirosul sperie câinii, astfel încât să nu se geagă.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: