Antsistrus super-ed: descriere, conținut și reproducție

Antsistrus super-ed: descriere, conținut și reproducție

Red Som Anzister – unul dintre peștii preferat de acvaristi. Acest lucru se datorează faptului că orice som acvariu nu este doar creație decorativ, dar, de asemenea, un filtru viu, care face mare beneficiu pentru acvariu și locuitorii săi. Și dacă este un saturat de culoare roșie, rupt, atunci ea devine, de asemenea, decorarea principală a rezervorului de origine. Pentru ca ansister să-l placă pe proprietar de mult timp, este important să se respecte condiții necomplicate pentru îngrijire și întreținere.

Descriere

Rezervoarele de apă dulce din America de Sud sunt considerate patrie. Corpul peștilor este dense, forajul, plăcile osoase sunt observate pe ea. Aceste creaturi au aripioare abdominale și de piept, grăsimi miniaturale și aripioare anale și aripi de spinării masive. Gura ansisterului are o formă rotunjită, are buze înguste și fraieri în formă de corn. Puneți din peisajul și pereții acvariului. Acest pește scapă victimele excitate situate la gura fraierului. Distinge bărbatul de la omul de sex feminin prin prezența unor procese de piele de piele distinctă pe cap.

Una dintre cele mai frumoase specii roșii este antsistrus super roșu wiella. Are o culoare portocalie sau aluminoasă a corpului și translucid cu aripioare portocalii. Dimensiunea ansisterului este Super Ed – compactă, numai 3-6 cm.

Finns pe partea abdominală și toracică au o formă neobișnuită – sunt mai subțiri și lățimi, în formă seamănă cu vălul. Singurul minus în conținutul acestui tip de acvaristici alocă prețul său ridicat: acest aspect estetic al peștelui este cu adevărat costisitor.

Îngrijire și conținut

Anchetele roșii se adaptează bine la diferite condiții de conținut, de exemplu, nu sunt deosebit de solicitante la temperatura apei. De asemenea, se obișnuiesc cu compoziția apei, dar în natură preferă să se stabilească în rezervoarele de oxigen slab acid și moale. Cele mai potrivite limite de temperatură – 20-25 grade, aciditate – 6.5-7.5 pH, rigiditate – 20-25. Pentru a maximiza apa mediului natural la Comium, acvariu aprovizionare cu sisteme de aerare, astfel încât oxigenul curge în rezervor artificial.

Citește mai mult  Câți ani melci vii?

Ziua luminii este împărțită în faza de zi și de noapte, deoarece capturile arată activitate la amurg. Între cele două faze ar trebui să creeze o perioadă de lumină amurg cu o perioadă de 30-40 de minute. Antsistrus sunt confortabile la umbra, deci În rezervor, este necesar să plantați abundent vegetația, puneți grotele, pietrele, squash-urile și alte peisaje, care vor servi ca petiție.

Anchetele super-tivite ca să fie întrebat atât la alimentele vii, cât și de legume, dar acesta din urmă dau mai multă preferință. In dieta lor, alge usoare, acoperind peretii acvariului. Nici un bovine și fragmente alimentare pe care alți locuitori ai acvariului nu au ajuns. Dacă proprietarul a observat că ansisterul a fost pus pe vegetația acvariului și îl distruge treptat, se poate presupune că animalul de companie nu are fibra.

Pentru a evita deficitul acestei componente, Se recomandă alimentația anchistricelor Fed-ul special bazat pe vegetație. De asemenea, hrana peștilor cu varză și salată frunze, urzică, păpădie.

Adesea, aceste animale de companie conținute la domiciliu sunt predispuse la boli. De exemplu, în îngrijirea analfabet, poate să apară abdomen. Provoac un astfel de fenomen poate chimie otrăvire, care este conținut în apă preparate, hrana pentru animale slab de proastă calitate în gazele. Uneori soms afectează infecții sau paraziți, se poate întâmpla cu procesarea slabă a atribut acvariu.

De obicei, volumul unui acvariu pentru ansisters este selectat, la rata de 200 l pe doi indivizi. crescătorii cu experiență nu recomandăm să păstrați împreună mai mulți masculi. În condițiile corecte ale conținutului de acvariu Som Super Red va trăi 5-6 ani.

Compatibilitate

vecini buni pentru ansisters pot deveni minori, Tétras, tetractions, neoane, guppy, mallons, pecilases, săbii. O bună uniune va reuși în boală cu cocoși, Gurura, Barbus, Danio, cardinali, alte capturi, cum ar fi auriu sau crăpate. Nu se recomandă să se diminueze împotriva ancistricelor de pești mari agresivi, cum ar fi cichii teritoriale sau stâlpi.

Citește mai mult  Câți Corgers trăiesc și ceea ce depinde?

Este, de asemenea, mai bine să evitați cartierul cu locuitorii de acvariu împrăștiat, de exemplu, Goldfish. Conflictele vor apărea atunci când conținutul anchetelor împreună cu pești beschless, deoarece aceste specii pot fi răniți de capturile fragile.

Reproducere

La trecerea subroșilor, este necesar să se utilizeze numai un producător de specii. Este imposibil ca acest tip de „a reduce” cu alți ansori, în caz contrar cubii se vor dovedi urât și se vor asemăna cu SOM-urile puternice obișnuite care nu reprezintă valoarea acvariului. Prin urmare, linia de rasă este importantă pentru a observa cu strictețe.

Feminin și masculine individuale ezită în reproducere, începe să se umple din nou abundent hrana proteine ​​animale, crește temperatura apei, menține cu atenție puritatea rezervorului artificial. Masoneria cuib se pregătește de sex masculin. El caută o zonă adecvată și curăță-l cu paharul de aspirare. Femei înoată accent în cuib deja gata, în cazul în care există aproximativ 30-100 de obraji galben sau portocaliu. Apoi, garda de sex masculin urmașii lui, este într-o stare de foame și de stres și, uneori, chiar poate ucide femela sau să mănânce o zidărie. Astfel încât acest lucru să nu se întâmple, Unii crescători pus pe părinții lor după depunerea icrelor.

Pentru aproximativ 5 zile, se prăjește sunt lipite. În cazul în care părinții nu stai jos, atunci masculul continuă să-i păzească până când plutesc independent – de obicei, se întâmplă după 1-2 zile.

Alimentul de pornire pentru tineri poate fi tabletele spirulina, legumele treptat in dieta sunt introduse concasate: varză, castraveți, salată, cartofi cruzi. Meniul trebuie să conțină celuloză, sursa sa poate fi un cord de fund, pe care copiii mai tineri îl vor gândi.

Vizualizați pe Super Editor puteți continua.

Citește mai mult  Lista clicurilor Poodle
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: