Aparate de tăiat pentru câini: Descrierea de specii, cum se ridica dimensiunea și să învețe câinele?

Aparate de tăiat pentru câini: Descrierea de specii, cum se ridica dimensiunea și să învețe câinele?

Schleika este unul dintre accesoriile necesare pentru câine. Crescătorii de câini, apreciau ușurința de utilizare, înlocuiesc din ce în ce mai mult gulerul, animalele de companie, pentru că ea este bună și deținând în mod fiabil câinele în timp ce merge pe jos.

De ce sunt shleiks nevoie?

Inițial, shleks au fost folosite în sania trasă de câini și se aplică în ziua de azi. Designul acestui echipament permite câinilor să se simtă confortabil în timpul funcționării: un antrenor distribuie în mod egal sarcina și nu interferează cu respirația câinelui. De atunci, Shleks au suferit unele schimbări nu numai în aparență, ci și în numire și acum sunt folosite în alte scopuri.

Avantajul sondajelor înainte de guler este incontestabil. Când tensionarea unei lei, gulerul se apasă pe gât, ceea ce poate duce la o deteriorare a alimentării cu sânge sau a rănirii ganglionilor limfatici. În plus, gulerele stricte și eliminarea pot provoca vătămări mari la vertebra și mușchii cervicali și chiar provoca gâtul.

Experții au constatat, de asemenea, că consecințele tensiunilor dureroase de leșie în timpul plimbărilor pot fi diferite boli ale spatelui, gâtului și gâtului. Toate acestea pot fi evitate dacă utilizați sondaje.

Clayingul din versiunea clasică este 2 centură, conectat și înregistrat în 4 puncte, care se îmbină pieptul (între labele din față) și parte a regiunii spinale. Leash nu este atașat pe gât, ca un guler, ci pe greabăn. Acest design permite câinelui să respire liber și să se miște.

Corcel, distribuind o tensiune uniform pe corpul câinelui, asigură absența presiunii asupra gâtului animalului, creează libertatea și confortul mișcării. În plus, proprietarul este mai ușor de a conduce câinele.

Această muniție specială nu numai că vă permite să păstrați un câine sub control în timp ce mergeți, dar contribuie, de asemenea, la dezvoltarea rezistenței fizice și a forței. Pockeeke este nevoie și dacă purtați un câine guler nu poate. Deci, pugii ale căror gâtul are un volum mai mare decât capul, purtând un guler nu poate, pentru că scorcă de la gât.

Câini, în care Fauronii au o formă specifică de predare, adesea suferă de probleme de respirație. Acest lucru se aplică pentru Pekingese, hinam japonez și alte rase. Gulerul purtătorului agravează problema. Shleik – cea mai bună cale de ieșire din poziție.

Utilizați, de asemenea, acest echipament este necesar dacă animalul de companie se distinge prin creșterea activității și este în mod constant izbitoare cu o lecție, ceea ce poate duce la rănirea.

Destinația Putlek poate fi diferită: pentru o plimbare, pentru transportul de mărfuri, pentru curse în ham, pentru instruirea mușchilor câinelui. În conformitate cu aceasta, există diferite tipuri de sanie.

Vizualizări

În primul rând, diversitatea speciilor atelui afectează scopul utilizării lor. Prin programare, acestea sunt următoarele opțiuni.

  Pleasher

  Proiectarea unui astfel de model o implică inel de fixare pentru o lesă în domeniul Dog Holly. O astfel de muniție este utilizat pentru plimbări zilnice. Shleks pentru mersul pe jos pot avea dimensiuni diferite: pentru cîini mari, mijlocii și mici. Muniție pentru câini de talie mare ar trebui să aibă un strat suplimentar de pâslă – reduce presiunea asupra pieptului animalului.

   modelul de echitatie

   Acest tip de muniție de câine de secole a fost folosit în câine sanii trase cu popoarele nordice în viața de zi cu zi. Ca rezultat, a fost format designul cel mai confortabil. Diferența dintre shlek de echitatie de la plăcerea și alte specii este faptul că curelele sunt amplasate astfel încât acestea nu sunt presate pe articulațiile umerilor, și are elemente de fixare suplimentare pentru conectarea cu un ham.

   Astfel de shleks au adesea dispozitive speciale care protejează împotriva întrețesere și confuzie de muniție. În prezent, aceste modele sunt folosite in competitii cu hamuri curse de câini.

    Tracțiune (remorcare)

    Conceput pentru câini pe scară largă. Caracteristica sa distinctivă este foarte mare puterea de curele și elemente de fixare.

    Acesta este echipat cu excepția inele de oțel pentru o lesa pe greabăn și părți de remorcare. Modelul vă permite sarcini de transport și trageți pe un mijloc de remorcare mici de circulație: sănii pentru copii, cărucioare și cărucioare.

    Aceste modele sunt folosite în astfel de tipuri de concursuri cum ar fi Skingering (câine schior de remorcare), Bajkering (biciclist de remorcare de câine) și Kanikross (funcționare în comun a omului și câini.) Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru câini de serviciu, cum ar fi câinii de ghidare.

    Shleik cu mărfuri (cargo)

    Acest soi specific este utilizat pentru a dezvolta musculare și consolidarea sistemului musculo-scheletic pentru animale. Modelul are buzunare separate, în cazul în care mărfurile sunt plasate.

    Purtarea astfel conduce o muniție pentru formarea și întărirea mușchilor câinelui, la formarea unei frumoase si puternice muschi, un raft clasic, care este deosebit de necesară în timpul pregătirii unui animal de companie pentru concurs.

    Vest-Shleika

    Această specie este folosită pentru mersul pe jos câini mici decorative (Chihuahua, Spites și altele) cu lână scurtă. Un astfel de model, izolat și moale, protejează animalele de companie mici de suprarăcire.

    modelul de corecție

    Aceste tipuri de echipamente pot avea două întâlniri, una dintre care este ajustarea comportamentului animalelor. Acest model controlează comportamentul în condiții de siguranță a unui astfel de câine, care o are un obicei de tenting lesă. În ea, inelul de fixare pentru lesa este pe piept. Aceasta conduce la faptul că, cu o tensiune puternică, o lesă de un animal de companie pentru inerție se transformă 180 de grade proprietarului.

    O altă numire a modelelor de corecție este aplicația pentru a corecta figura și dezvoltarea corectă a coloanei vertebrale.

    Este important ca aceste sondaje va corespunde exact cu dimensiunile câinelui și stau bine pe ea.

    Tipuri medicale de colecții

    Conceput pentru câinii cu paralizie parțială sau alte leziuni. Astfel de modele sunt fabricate sub formă de o vestă, care acoperă aproape întregul corp al animalului. Elementele de fixare pe ele sunt mai aproape de membrele posterioare, și nu pe greaban.

    Shleik pentru catelus

    De obicei, pentru această specie folosesc materiale ușoare, moi, dar puternic durabile, astfel încât să nu provoace exces de sarcină la încă format reformați copil mic. Echipamentul oferă libertate motor și vă în același timp, permite fixarea catelul în timpul mișcărilor bruște.

    dar Trebuie avut în vedere faptul că această muniție nu poate fi folosit pentru un catelus de vârstă mică. Puteți merge în formator numai prin atingerea de 9-10 luni de vârstă. În acest moment, se produce scheletul său și întărirea sistemului muscular. Utilizarea timpurie poate provoca furtul labei din față.

    Modele de expoziție

    Utilizate în timpul expozițiilor de câini. Ele posedă un aspect frumos decorativ: centurile sunt fabricate mai înguste decât de obicei. Au multe bijuterii ornamentale elegante, care în utilizarea de zi cu zi au intervenit adesea cu câinele. Shleks pentru câinii mari au adesea un dispozitiv special care nu permite ca câinele să tragă o lesa.

    Cutton cu mâner

    Aceste modele sunt utilizate cel mai adesea pentru câinii de mers pe jos de rase mari, deoarece mânerul este un mijloc suplimentar și fiabil dacă trebuie să țineți un câine. Este, de asemenea, convenabil să le folosim pentru animalele cu leziuni sau pentru animalele de companie slăbite: proprietarul, ținând câinele pentru mânerul trainingurilor, facilitând astfel sarcina și face ca mișcarea unui animal să fie mai ușoară.

    Pentru fabricarea acestei muniții, utilizați materiale diferite.

    • Sintetic. Ele sunt considerate cele mai practice. Sintetic este rezistent la umiditate, nu îngheață în îngheț, are o rezistență ridicată, durabilitate, ușor de șters și nu se așeză la spălare.

    • Prelată. Modelele realizate din prelată sunt cea mai ieftină opțiune bugetară. Cu toate acestea, ei poartă mult mai repede, absorb umiditatea, pentru a le spăla este mult mai greu, și, în plus, ele sunt slab abandonate și uscate pentru o lungă perioadă de timp.

    • Piele Skleki posedă o vedere frumoasă, dar este foarte scumpă. Modelele din piele au astfel de dezavantaje: umectarea, pielea este mai puțin elastică, este capabilă să se întindă și ca rezultat deformarea. După uscare, devine mai grosier, și apar fisuri pe suprafata.

    Ce să acorde atenție la alegerea?

    Pentru a alege corect acest echipament, trebuie să țineți cont de anumite nuanțe.

     modelul de calitate

     Materialul utilizat pentru fabricație trebuie să fie nu numai durabil, ci și lumină, moale și neted și, de asemenea, să poarte bine și să se usuce rapid. Este nedorit să achiziționați modele din material rigid, cum ar fi prelata și pielea. Ele nu sunt confortabile cu șosete: limitați mișcarea, lipind în piele.

      Este, de asemenea, tăiat inacceptabil și dur, cu cusături și nituri puternice proeminente în interior: duce la frecare și iritare a pielii.

      Pentru câini mici și miniaturale, materialul de fabricație nu este atât de important – poate fi orice. Acesta este de obicei modele din velur, nailon și alte materiale moi recomandat, de preferință, cu un mâner, pentru că, dacă este necesar, un animal de companie mic trebuie să ia.

      Pentru câini de talie mare, este preferabil să se modele sintetice dobândi: acestea sunt puternice, durabile, nu necesită îngrijire complexă și relativ ieftină. În muniția din piele, mersul pe jos câinele doar pe vreme uscată. În ploaie, umezește piele naturală, iar izbitoare, devine grosier.

      O atenție specială este acordată rezistența elementelor de fixare, localizarea lor pe formator. Alegerea echipamentului pentru câini de talie mare și medie, de preferință este mai bine pentru a da modele în cazul în care sistemele de închidere va fi metalic, și pentru pietre mici, elementele de fixare din plastic.

      IMPORTANT ȘI PREȚUL aflarii SCLEKS ȘI carbamic: Trebuie să fie pe partea din spate, și nu pe piept (în cazul în care acesta nu este un model de corecție speciale). Toate închizătoare nu ar trebui să pună presiune pe corpul animalului, frecarea-l și provocând disconfort. În timpul circulației, acestea nu ar trebui să interfereze cu animalul de companie.

      modelul Dimensiune

      Skleik trebuie să se potrivească pe deplin gabarites de animale de companie. Dacă modelul stă prea strâns pe animal, atunci când se mută pentru a freca pielea, și pot exista blahs pe lână. În cazul în care formatorul este Velika Dog și stă foarte spațioase, acesta nu va fi prevăzut cu fixarea necesară și de încredere de animale de companie.

      Forma Schleika

      Este foarte important ca cureaua din față nu se află în zona gâtului. Partea din față a muniției trebuie să corespundă structurii anatomice a câinelui în piept și au o formă de Y. Această formă atunci când tensionarea lesa nu pune presiune pe gâtul animalului.

      Partea superioară trebuie să aibă forma de N LITERA: Aceasta nu permite formatorului să se ridice de pe gât atunci când acestea se întind lesa, și în același timp, oferă libertate de mișcare. Curele trebuie să fie conectat la locul lamelor și începutul pieptului. Cureaua spinării trebuie să aibă o fixare sigură.

      curele frontale de echipamente

      Trebuie să fie situat la o distanță egală cu aproximativ lățimea palmei de la umărul de animale de companie. Strâns curele adiacente vor freca axile, prevenind mișcarea și crearea de disconfort. În plus, trebuie să fie suficient de largi: îngustarea va fi săpată în corpul câinelui.

      Numărul de elemente de fixare

      Modelele cu o mulțime de elemente de fixare pot fi folosite mai întâi pentru un cățeluș și apoi pentru un câine adult pe măsură ce cresc. Toate elementele unei astfel de muniții sunt ajustate sub nabaritățile individuale ale animalului de companie.

      Dimensiunea câinelui și greutatea

      De asemenea, afectează alegerea acestui echipament. Pentru câinii de rase mari sau cu un temperament de negociere, trebuie să alegeți cele mai durabile sondaje cu elemente de fixare fiabile: carbine și fixări din oțel și inele – lipit.

      Scopul utilizării ar trebui, de asemenea, luat în considerare: alegerea acestui tip sau tipul de shleki depinde.

      Cum de a alege o dimensiune?

      Dimensiunea selectată corespunzător garantează animalul complet de confort. Prin urmare, este foarte important să se determine în mod corect dimensiunea formatorului. Este posibil să alegeți muniția potrivită dacă câinele este prezent atunci când cumpărați și trenul încearcă pur și simplu. Echipament de cumpărare în absența unui animal de companie, aveți nevoie pentru a profita de standardele, eliminate de la câine.

       Dimensiunile acestei muniții sunt indicate într-o placă specială, dar pentru ao folosi, Trebuie să știi toate măsurătorile de câine.

       • Volumul pieptului. Se măsoară în cea mai largă parte a sternului, care se află chiar în spatele labei din față ale animalului. 1 cm pentru mic și 2 cm pentru câinii de rase mari se adaugă la rezultatul de măsurare rezultat.
       • Volumul gâtului. Se măsoară în locul în care gulerul este situat de obicei – în gâtul inferior. Atunci când se măsoară un centimetru ar trebui să treacă prin aceste puncte:
       1. Punct de Front – Kiel (os care efectuează sub gâtul animalului)+
       2. Spate – nu departe de cap la capătul lamei+
       3. Lungimea spatelui este distanța de la câinele idol la rădăcina coada.

       Pentru a selecta conducerea și alte modele speciale de ciocniri având caracteristicile de design, faceți mai multe alte măsurători:

       • Lungimea de la chila la marginea din față a lamelor+
       • Lungimea de la chila la marginea din spate a labei din față+
       • Lungimea de la marginea din față a lamei până la ultima margine+
       • Lungimea spatelui de la greabăn la rădăcina coada.

       În timpul îndepărtării măsurării pentru o măsurare mai precisă, este necesar să apăsați strâns lâna animalului de companie.

        În tabel, fiecare dimensiune corespunde anumitor dimensiuni de circumferință de sân, lungimi de gât și spate. De asemenea, indică posibila greutate a câinelui. Astfel, dimensiunea se corespunde unor astfel de parametri: volumul pieptului este de 29 cm, circumferința gâtului – 19 cm, lungimea din spate – 23 cm și este concepută pentru greutatea câinelui în intervalul de 1,4-2kg. În plus, rasele de câini care pot fi potrivite pentru această dimensiune.

        Dimensiunea xxs este perfect potrivită pentru pinchers pitic și Chihuahua. Corcel cu dimensiunea XS poate fi folosit pentru pugs. Pentru cei mai mari, cum ar fi câini sau Senbernar Dog, dimensiunea muniției XL este potrivit. Pentru piese de oaie și de rotile, poate fi potrivit.

        Cu un antrenor selectat în mod corespunzător, palma ar trebui să fie liber să treacă pe sub centurile. În cazul în care mâna se mișcă greu, atunci o astfel de muniție este Mala Pitts.

        Sfaturi pentru utilizare

        Prima dată nu este ușor să poarte un câine la un câine. Mobile sau încăpățânate, rezistă în orice mod posibil în timpul versiunilor acestei muniții. Și se întâmplă că ea doar experiențele se tem de un lucru nou necunoscut. Prin urmare, ar trebui să fie obișnuit cu echipamentul nou. Aceste sfaturi vă vor ajuta.

        Mai întâi trebuie să oferiți unui animal de companie posibilitatea de a vă familiariza cu noua muniție: Lăsați câinele să o îmbrățișeze mai întâi. Trebuie să arătați un câine că acest lucru este sigur. Apoi, luând în mâinile mele, o frecați ușor despre capul câinelui, gâtul și spatele. După aceea, aveți nevoie pentru a da un câine pentru a mirosi din nou trenul.

        Dacă animalul se calmează și nu arată frică, el ar trebui să-l laude și să încurajeze tratamentul. După aceea, puteți trece la coagularea echipamentului. Dacă câinele nu este rezolvat pentru a-și întoarce capul în gaura corespunzătoare, trebuie să puneți o mână acolo cu un tratament și un animal de companie, întinzându-se pentru un tratament, își va vedea în mod independent capul.

        Pentru a pune labele animalului în găurile dorite, este necesar, dați mai întâi să miroși un tratament, ridicați o mână mică. In timp ce animalul este atras calm de delicatețe, rearanja rapid una din labele sale în gaura corespunzătoare. După aceea, ar trebui să tratați cu siguranță câinele. Apoi faceți aceleași acțiuni cu a doua laba.

        Deci, de formare de fiecare dată când un câine, o puteți preda la un nou tip de echipament, și va permite să-l puneți fără rezistență.

        Câinele este considerat a fi obișnuiți cu formatorul, dacă ea o dă calm pentru a pune pe el însuși, nu încearcă să se elibereze și merge calm în ea.

        Există diferite metode pentru a pune pe sondaje obișnuite de mers pe jos. Primul mod este potrivit pentru câini de talie mare. Pas-cu-pas instrucțiuni include o anumită procedură.

        • În primul rând aveți nevoie pentru a studia schema de design, determina ce fel este necesar să-l poarte, astfel încât suprafața moale este adiacent corpului. Apoi, verificați modul în care elementele de fixare și blocare.
        • Apoi, ar trebui să fie fixat animalul de companie. Pentru a face acest lucru, este necesar, ușor trunchiate, apuca picioare și genunchi cazul dumneavoastră animale în zona membrelor posterioare. În cazul în care animalul nu este calm, atunci trebuie să-l apăsați ușor înapoi.
        • Deținerea unui tren în mâna dreaptă, să achiziționeze un animal de companie pentru piept.
        • Luând mâna stângă pe laba din stânga față de câine, trebuie să-l ridice, și apoi îndoiți în articulația cotului. Este recomandabil să se facă acest lucru fără utilizarea forței.
        • Lap nevoie pentru a merge rapid la gaura din stânga dintre benzile: două circulare și unul transversal.
        • Apoi, trebuie să mutați echipamentul de mai sus la piept, în același timp, hapsân-l cu mâna stângă.
        • Acțiuni similare sunt efectuate cu PSA laba dreapta: mâna dreaptă ridică laba dreaptă, apleacă-l în articulația cotului. Apoi, de asemenea, trebuie să-l transforme în deschiderea din dreapta a echipamentului.
        • După aceea, se întinde trenul mai mare, trebuie să dispozitivul de blocare de blocare, situat la partea de sus pe greabăn.
        • Acum, trebuie să verificați dacă muniția este corectă și curelele nu au confuza. De asemenea, este necesar să se asigure că muniția stă bine pe câine, dacă este necesar, este necesar să se slăbească sau, dimpotrivă, se întind curelele cu ajutorul clemelor.
        • În sfârșit, dar lesa este fixat la inelele de pe greabăn.

         Pentru câini mijlocii puteți aplica un alt mod de a purta echipament. Procedura pentru acțiunea va fi astfel.

         • Trebuie să luați în considerare, asamblați și pregătiți echipament: atingeți încuietori de încuietori, îndreptați curele.
         • Echipamentul de care aveți nevoie pentru a descompune pe podea și bine bine. Apoi, determinați ce centuri acoperă pieptul și ce trot.
         • PET trebuie să fie adus la unelte de pe podea.
         • Următoarea acțiune este de a forța câinele să deplaseze fruntea în deschiderile de echipamente adecvate. Pentru a face acest lucru, este necesar să rearanjați mai întâi laba stângă, iar apoi mâna dreaptă – laba dreaptă în gaura dreaptă din muniție.
         • Ridicați rapid o muniție cu două mâini, trageți-l și fixați castelul.
         • După aceasta, este necesar să inspectați centurile, gradul de tensiune și să verificați fiabilitatea nodurilor de fixare.
         • Fixați leșia la inelele de pe greabăn.

         Această metodă poate fi utilizată și pentru câinii mici. După ce muniția este descompus și stripat pe podea, nu este necesar să se aducă un câine să-l, și ar trebui să-l ia pe mâini și a pus-o, astfel încât labele din față sunt în găurile corespunzătoare shlek. Apoi, aveți nevoie pentru a efectua aceleași acțiuni ca atunci când îmbrăcat într-un câine de dimensiuni medii.

          Este ceva mai dificil de purtat un model de plimbare cu două găuri – pentru cap si la corp. Acțiunile ar trebui să fie efectuate:

          • În primul rând, trebuie să vizualizați toate curelele și elementele de fixare+
          • Atunci ar trebui să stai jos în spatele animalului și care deține picioarele corpului său în zona membrelor posterioare, împinge capul de PSA în gaura inelară pentru sternului+
          • Curele de nevoie pentru a îndrepta și convenabil aranja găuri gaură+
          • Apoi, ridicând laba dreaptă și îndoit-l Psa în articulația cotului, să-l transforme în gaura din dreapta+
          • curele de conectare trebuie să se întind sub laba stângă, și apoi fixați castelul de muniție de pe partea+
          • Verificați fiabilitatea fixării și apoi puteți fixa inelul de leșie.

          În alte lucruri, este pus un vesta de stlit cu un dispozitiv de fixare pe stern

          • Mai întâi trebuie să fixați corpul câinelui+
          • Atunci ar trebui să arunci trenul pe spatele animalului+
          • Următoarea acțiune – alternativ pentru a face membrele din față ale PSA în găurile corespunzătoare din muniție+
          • Atunci este necesar să fixați rapid trenul pe piept, continuând să țineți animalul de companie+
          • Ultima, dar lesa este fixată la inele de pe spate.

          Este important de observat că specialiștii fizici nu sunt sfătuiți să utilizeze zilnic sondajele și să recomande o înlocuire periodică cu guler.

          Mai multe despre caracteristicile câinilor pentru câini, consultați următorul videoclip.

          Evaluează articolul
          ( Încă nu există evaluări )
          Adaugă comentarii

          ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: