Apistogram Ramining albastru electric: conținut, creșterea și îngrijirea

Apistogram Ramining albastru electric: conținut, creșterea și îngrijirea

Apistogram electrician albastru îndepărtat artificial. Acest pește infinit dulce și frumos are un caracter iubitor de pace și este capabil de a obține, împreună cu alte soiuri de pește. Deoarece locuitorul subacvatic este predispus la unele boli, trebuie să cunoască regulile de îngrijire, în caz contrar creșterea va fi asociat cu multe dificultăți.

Aspect

Ramining albastru electric este unul dintre soiurile de ciclide pitic. Acest pește prădător mic are o culoare albastru strălucitor. Capul ei a aruncat o tentă de culoare portocaliu închis, iar ochii au o culoare roșie și un elev mare negru. pește foarte strălucitoare devin atunci când începe depunerea icrelor.

În ciuda aceeași culoare frumoasă, bărbați și femei au diferențe notabile. Băieți fete mai mari, au o rază mai lungă de aripioarei pe spate, vopsite în negru. De asemenea, la o jumătate de planta masculi lobik convexă, pe care nu le pot spune despre partenerii lor. Într-un mediu artificial, lungimea corpului de pește este de 2,5 cm, cu toate că în natură poate ajunge la 5-6 cm. viață aproximativă de viață – 3-4 ani în condiții adecvate.

În acvariu acasă, puteți începe o pereche de 1, fie bărbați și 3 femei, aliniindu-le cu pești cu obiceiuri identice, cu excepția creveților soiurilor mici, care sunt considerate a fi pradă apistograms.

Caracteristici de îngrijire

Electrician Albastru retras recent, până în prezent nu există suficiente informații complete cu privire la conținutul său, cu toate acestea, judecând după declarațiile de acvaristi, grija peștele este aproximativ aceeași ca și pentru alte apistograms Rampirei. Dar nou-veniți vor trebui să respecte cu strictețe cerințe importante, astfel încât peștele simțit confortabil și a dat urmași.

Citește mai mult  tije Cat: specii, caracteristici de alegere și funcționare

Pentru o pereche de pesti, un acvariu mic este destul de potrivit cu vegetație, stilizat sub jungla tropicala. Deoarece apistograms mutați în toate straturile de apă, au nevoie de suficient spațiu liber pentru înot.

Parametrii de mediu:

 • Rigiditate – 1 și 14.+
 • Temperatura – 25 la 32 de grade+
 • Aciditate – 5.4-7,5.

Spre deosebire de alte tipuri de apa rece nu crește, dar reduce durata de viață a peștelui, astfel încât este imposibil să îi permită să scadă sub 25 de grade.

Este important să se stabilească un sistem de filtrare, și până la 20% din apa trebuie înlocuite periodic (1 dată pe săptămână) și proaspăt adăugați la micul, deoarece rimby este extrem de sensibil la modificări ale compoziției.

O caracteristică a Cichlid pitic este Un sistem imunitar slab, deci este util să se plaseze o denivelare în acvariu uscat sau frunze de arin, pe care apa usor acidulează, posedă proprietăți antibacteriene și antifungice. Dar pentru aceasta, ele sunt pre-uscate sub soare în aer liber sau pe baterie. Destul de 1-2 conuri sau mai multe frunze pe un mic acvariu.

Pentru partea de jos, este posibil să se utilizeze nisip de cuarț fin, de altfel, este mai bine să alegeți nuanțe întunecate pe care albastru electric arată în special câștigătoare. pietre rotunjite va veni pentru decorare. Diferite tipuri de Ambuline, Caroline, lung de lumină, de argint sau marmura CaboBras sunt de preferat de vegetație.

Încălzitorul instalat va ajuta să mențină o temperatură permanentă. În plus, peștii au nevoie de iluminare bună. Bazat pe capota de albastru electric, au nevoie pentru a crea adăposturi mici, care devin deosebit de relevante atunci când femela va ieși caviar. Dacă conține 2-3 perechi, atunci aceste colțuri izolate vor avea nevoie de mai multe.

Citește mai mult  Pro și Cara Caracter Kane Corso

Hrănire

Apistogram poate da orice fel de hrană pentru animale, acesta este considerat a fi omnivor, dar din moment ce acest lucru este un animal de pradă, ea are nevoie de proteine ​​animale. Prin urmare, se recomandă să se hrănească alimente vii și congelate sub forma unui tub molie și tăietor. felii mari de alimente poate duce la moartea animalului, astfel încât întreaga hrana pentru animale trebuie să fie zdrobit cu atenție.

Potrivit pentru pește și uscate tipuri de hrană finite, de exemplu,, Fulgii concepute special pentru ciclide pitic.

Recomandarea Home – Porții mici. 1-2 hrănire pe zi.

Raminanes sunt predispusi la intoxicații și obezitate, Și din cauza îngrijire analfabet, hexamitosis poate fi bolnav. În cazul în care peștele întunecat corpul, abdomen umflat, nu există nici o poftei de mâncare, iar excrementele seamănă cu fire albicioase, este urgent să se alăture un alt acvariu, astfel încât să nu infecta alte locuitori de apă. În acest caz Contactați un medic veterinar pentru recomandări.

Creștere

Specialiștii pentru primirea prăji sunt sfătuiți să achiziționeze 8-10 tineri apistograms și să le conțină împreună. Peștii se alege un cuplu de ei înșiși și să formeze o uniune constantă, devenind de reproducere la 6-8 luni. Ca o regulă, în fața zonelor de reproducere, se găsesc un loc izolat, unde femeile amână 150-200 ouă de gri pe o piatră netedă sau o frunză densă a plantei, iar fertilizează de sex masculin zidăria. Se întâmplă o dată la fiecare 10-15 zile.

Perioada de incubație durează 3 zile, și toți părinții acest timp pazi descendenți ai acestora.

După aceea, apar primele larve, care masculul trage în groapă săpată, și după încă două zile de larve transforma în prăjește. În acest moment, femela este mai bine să squock într-un alt rezervor.

Citește mai mult  Cum de a alege un bot pentru PUG?

Pentru copii, timp de trei săptămâni, „tatăl familiei“ grijile, după care acesta este, de asemenea, plasat într-un alt recipient. Acesta este apoi făcut pentru a proteja copiii de la consumul de propriii părinți care nu și-au pierdut obiceiurile lor de pradă. Fuggers „live“ de praf (infusorias), particule microscopice de gălbenuș de ou fiert, un pic mai târziu, da plancton mici, lards, larvele lor (iplliness), crustacee de apă dulce – ciclopi.

Cu cine devine în jurul valorii de?

Apistogram Electric Blue este bine combinat cu următoarele tipuri de pești de acvariu:

 • Neon de tipul de pește câmp+
 • Indian Som-fantomă (sticlă Som)+
 • Peștii din familia labirint – Lyalius+
 • Micromarbus familie Karpova+
 • Alți reprezentanți ai ciclide pitic.

  vecinii Ramina poate fi un guppy, săbii, pesti-papagali, scalară, gume. dar Nu se poate păstra energie electrică, împreună cu piranha, carasi și reprezentanți ai faunei mari agresive de apă. Cu creveții de apistograms, este puțin probabil să-și păstreze o relație chiar. Se poate spune similare despre astfel de specii ca nereglateri, cristale. Acest lucru se datorează faptului că au interceptat aceste animale.

  Electrician Albastru se comportă liniștit în legătură cu vegetație de acvariu, nu deteriorează tulpinile și frunzele, iar roets sol numai în scopul de a ascunde larve, așa considerat un acvariu de pește ideală.

  În următorul videoclip, puteți viziona indistribuția Blue Blue Ramireni în acvariu.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: