Arbitru stea: descriere și conținut

Arbitru stea: descriere și conținut

Star Anzistrus – Naturat Somomik cu o culoare interesantă. Cunoscut și sub un nume diferit – adezivul de menta. Acesta este un excelent de curățare: angajează hrană non-pește și curăță raidurile de legume pe subiecții decorului. Stelele nu numai că decorează anquariul inițial, dar vor aduce beneficii tuturor locuitorilor săi.

Caracteristică

Primul lucru care se grăbește în ochi este o culoare neobișnuită: scârțâie albă pe bastardul de catifea neagră. O astfel de culoare extravagantă este asociată cu cerul înstelat, motiv pentru care Ansister și și-a luat numele. Gura în formă de fraier, cu ajutorul peștilor este alimentat de îndoirea legumelor formate pe pietre și elemente ale decorului. Pe coadă și aripioare există o bandă albă, care cu vârsta se estompează.

În lungimea de până la 8 cm. Corpul este acoperit cu plăci robuste și spikes care protejează peștii de la înghițirea dușmanilor. Conform naturii ansisterului cu iubire, dar pot apărea ca șocuri printre bărbați. Pe peștele de acvariu alte specii nu acordă atenție. Preferă un stil de viață de noapte, iar în timpul zilei se ascund adesea în păduri. Bine deținute de tehnica de mascare, poate măsura și să fie în aceeași oră.

Cum să distingi bărbatul de la femeie?

În Stelele Ansister, diferențele sexuale apar destul de târziu. Puteți defini sexul numai atunci când o persoană este atinsă de 1,5-2 ani.

Aceasta este principala complexitate atunci când îi reproduce, deoarece devin sexual în vârstă de 8-12 luni.

Principala diferență dintre bărbat și femeie este tentacula care se află pe capul peștelui. Tentaculele sunt prelungite procese de piele sub formă de vârfuri ciudate. La bărbați, ei sunt lungi și groasă, acoperă întreaga suprafață a capului, iar la femele – rare și scurtate, sunt predominant pe marginile maxilarului. În plus, forma corpului bărbatului este mai întinsă, iar femeia este o burtă circulară.

Ce tipuri de pești primesc?

Anchetele sunt liniștite în liniște, se întâlnesc perfect cu tot felul de pește neagresiv:

 • MidNames+
 • Pirium+
 • Gurura+
 • Lyaliusami+
 • scalaria+
 • Danio+
 • Neoons+
 • Barbusami+
 • Curcubeu.

Unii crescători conțin anchistrici și cu cichii de pradă. Acest lucru este permis numai dacă soma este destul de mare sau aceste două tipuri de pește au crescut împreună cu vârsta fragedă.

Un alt punct important de a acorda atenție: Bărbații anchetelor pot lupta pentru teritoriul sau ostilitatea între ei. Acest lucru se întâmplă cu alimentarea slabă și conținutul în aromat. Prin urmare, pentru a evita conflictele, Somers ar trebui să ofere o bună îngrijire.

Citește mai mult  Descrierea și conținutul de pisicile din rasa Bobtail Kurile

Caracteristici de îngrijire

Printre anchete este cea mai mică vedere – steaua va fi confortabilă în acvariu de la 50 de litri. Deși, dacă aveți de gând să conțină mai mulți masculi, atunci Este mai bine să alegeți un rezervor mai mare, precum și să aveți grijă de adăpost suficient.

Somnul iubesc să se ascundă în Grumpuri, Cheeges și Grounds, și dacă lipsesc, bărbații se pot certa.

Din plante alegeți alge cu rădăcini bine dezvoltate și frunze dense. Ei pun adânc în pământ și presată cu pietricele. Următoarele plante acvatice sunt potrivite:

 • Anubii+
 • Kryptokorina+
 • Sagetaria+
 • Wallinia.

Partea inferioară poate fi decorată parțial cu mușchi javanezi. Complet acvariu de plantare nu este în valoare de ea, este necesar să se lase spațiu liber – parcele cu un sol, în care capturile vor săpa. Nisipul și pietricele netede sunt alese ca sol.

Pebbles cu margini ascuțite ar trebui să fie eliminate, deoarece peștele poate fi plictisit.

Ansister, spre deosebire de alți pești, nu sunt atât de exigentă de indicatori de apă. Dar parametrii trebuie să se încadreze în următoarele limite:

 • Temperatura – + 20 … 28 ° С+
 • ACIDELOR – 6-7,5 pH+
 • Rigiditate – 5-20 ° DH.

Somics sunt sensibile la poluarea mediului, astfel încât acvariu este echipat cu un filtru intern sau extern, așa cum se schimbe și parțial săptămânal apă. Pentru aceasta, 25% din lichidul este drenat și se toarnă apă pură remarcabilă. În cazul în acvariu este nou, atunci o luna va aștepta până când se formează un ecosistem confortabil pentru pește, și doar apoi să efectueze substituirea.

Complet schimbare de apă numai în cazul în care ciuperca sau paraziți răspândirea. În acest caz, o dezinfectare completă a întregului acvariu elemente de decor și sunt realizate.

  Pentru capturile, aerare de apă este de dorit, în special în acvarii dens populate. Dar iluminarea nu este necesară, astfel încât nu este necesară instalarea lămpilor. În cazul în care vecinii lor sunt de pește lumina-iubitoare, datorită căreia acvariu este puternic iluminat, Ai grijă de locuri de încredere înnegrite pentru ansisters, Acesta poate fi tufe de plante, case decorative și rase de pietre.

  Citește mai mult  Cum și Cichlid mai bună a hranei?

  Hrănire

  Unii acvaristi nu sunt serioase cu privire la alimentarea unui captator, în mod greșit să se creadă că are suficiente resturi alimentare de la alți pești, pe care le găsește în pământ. Dar acest lucru nu este atât, de multe ori pește plutind la suprafață, au timp să mănânce toate produsele alimentare au sugerat înainte de a cade pe partea de jos, și COM rămâne flămând.

  capturile de furaje ar trebui să fie făcut în mod individual, o fac în seara cu un non-pierdere. Starran ansisters omnivori, dar dieta lor este de 70-80% ar trebui să constea din alimente vegetale. Poți da:

  • castravete+
  • morcov+
  • bucătar+
  • spanac+
  • Frunze de salată.

  Verzii și legumele sunt bine se spală, acoperite cu apă clocotită și cu ajutorul unei greutăți legat încărcată la partea de jos lângă adăpostul ansister.

  Trebuie remarcat faptul că îi place să mănânce adeziv de lemn, astfel încât în ​​acvariu este necesar pentru a posta câteva corporative. Ansister va fi fericit să se gândească.

  În magazin pentru animale de companie pot fi achiziționate Alimente pentru pești de fund. Este produs în granule sau tablete, care sunt bine cufundă și cad pe fundul repede. Astfel de feed-uri sunt perfect echilibrat, în compoziția lor sunt vitamine, minerale și complexe de legume.

  Nu este departe de a se bucura și ansisters hranei pentru animale vii. Despre o dată pe săptămână, ei dau o molie, Artemia sau tub.

  Creștere

  Soma se multiplica si in acvariu general, și într-un rezervor separat. Pentru a stimula depunerea icrelor, condițiile de mediu schimba:

  • Coborâți temperatura apei până la +20 grade Celsius+
  • Înlocuiți 70% apă la proaspătă.

  Astfel de acțiuni recrea mediul care este format în rezervoare naturale în timpul sezonului ploios. Iar cei care trăiesc în sălbăticie, în ansisters vor da naștere în acest moment. De asemenea, este necesar să se îmbunătățească condițiile generale de conținut: este mai comună pentru a activa furnizarea de oxigen, este bine să se hrănească, și la un acvariu foarte mic locuit la smucitură într-o reproducere separată de sex masculin și feminin.

  Ai grijă de adăpost suficient. Aranjați în partea de jos a diferitelor grots, scoici adânci și cioburi șifonate. A fost acolo că ansisters va arunca caviar. În magazinele puteți achiziționa tuburi ceramice speciale, este convenabil de a le folosi în cazul în care capturile sunt multiplicate în acvariu general,. La sfârșitul depunerea icrelor într-o astfel de adaptare va fi ușor să transfere la caviar la evacuare. Nu uitați să luați și de sex masculin, este cel care va avea grijă de puii viitor.

  Citește mai mult  Hrana pentru Germania Ciobanii: specii și caracteristici de alegere

  Icre din Chanisters mare, de culoare portocalie. Maunder are grijă de ei zile și nopți: curăță, spume aripioarele și protejează împotriva ingerințe altor persoane. Timp de 4 zile, larvele sunt eclozat, care se hrănesc din cauza sacului vitelin. Și după 6 zile, se prăjește apar, în acest moment al masculului poate fi irosită într-un acvariu comun. Copiii hrănesc praf viu sau fulgi uscate specializate. Când tânărul va crește și consolida, adolescenții sunt transplantate într-un acvariu comun.

  Boluri

  Dreptul de autor al stelei este de sănătate destul de bun, dar uneori apar unele probleme. Notăm cele mai comune boli 4.

  1. Manka (ichthyofthyriosis) – cele mai frecvente infecție. Principalul simptom este rândul alb pe corp. Som refuză alimente și nu lasă adăpost lui. Cazurile cu preparatele pe bază de cupru.
  2. Oodiniyosis. Pește despre pietre mănâncă, iar abdomenul ei este acoperit cu raidurilor gălbui. Tratată cu sulfat de mediu. In plus, este recomandat pentru a ridica temperatura apei pentru un cuplu de grade, și de a face aerisire nu dezactivare.
  3. hipoxia. În cazul în care de multe ori Somic plutește la suprafața apei pentru a apuca de aer, aceasta înseamnă că nu este suficient oxigen. Ea apare de obicei atunci când suprapopularea acvariu și temperatura prea ridicată a apei.
  4. Otrăvire. Pentru a evita aceasta, este recomandat să se verifice periodic apa cu privire la nitrați și a conținutului de azot. Pentru a face acest lucru, în magazin pentru animale de companie pot fi cumpărate teste speciale. În cazul depășirii normelor, este necesar să se utilizeze aparatele de aer condiționat, neutralizare substanțe nocive.

  Bolile apar cel mai des în prezența substanțelor otrăvire în apă, precum și în nerespectarea regulilor de hrănire. Un alt motiv – hrana pentru animale infectate. Dacă există îndoieli cu privire la calitatea sa, viermi apoi pre-hranei pentru animale și larve ar trebui să fie congelate. Cu grijă, de ansisters trăi mult timp – până la 10 ani. pești sănătoși vă rugăm să proprietarii de comportament frumos colorat și interesant.

  Mai multe despre Steaua Anzistris Vei învăța uitându-vă la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: