Artificiale de acvariu: Tipuri și aplicații

Artificiale de acvariu: Tipuri și aplicații

Aquarium Mulți consideră un instrument excelent pentru a obține liniște sufletească, de relaxare de la stresul de zi cu zi și afaceri nesfârșite și taxe. Există o opinie că o casă psihologic pentru locuitorii subacvatice devine foarte apa la care puteți viziona pentru totdeauna.

Dar imaginea perfectă pentru ochi nu va fi așa, dacă nu să aibă grijă de acvariu și locuitorii săi. Iar ingrijire si control nu sunt toate pot permite. Cineva amână achiziția de acvariu din cauza copiilor mici la domiciliu, cineva se mișcă adesea, iar cineva este înfricoșător să-și asume responsabilitatea pentru ființele vii datorită opțiunilor lor sau supervaluării lor. Și totuși există o cale de ieșire și se numește – un acvariu artificial.

Particularități

Fanii temelor maritime, astfel de achiziții vor trebui să. Acesta este un produs frumos: un acvariu artificial se potrivește organic în interior. În special, este potrivit pentru o cameră care încă nu este suficientă. De exemplu, în camera de zi există o canapea principală, TV, eventual rafturi și rafturi. Dar sentimentul de goliciune nu pleacă, în acest caz, puteți face un bar decorativ luminos în aranjamentul camerei, iar acvariul artificial se confruntă cu acest excelent.

Ea devine un punct semantic, un accent decorativ, care poate fi urmat. De exemplu, un astfel de acvariu poate sta atât la capăt, cât și separat de el, fiind un design independent.

Dar, pentru ca colțul natural să fie și mai pitoresc, există vaze cu plante în apropiere.

Structurile de acvariu joacă adesea rolul de pereți sau partiții, pot decora o masă sau o fereastră. Un acvariu uscat este numele comun al tuturor produselor care seamănă în exterior cu rezervoarele cu împărăția subacvatică, dar costă fără apă și ființe vii în ele.

Apropo, flurariul poate fi, de asemenea, contorizat pentru acvariile uscate.

Avantaje și dezavantaje

Aproape toate avantajele și dezavantajele unor astfel de produse sunt evidente. Se poate spune că principala problemă a acvariului uscat este că nu poate deveni o casă pentru pește și alte locuitori subacvatici. Dar în același avantaj: nu este necesar să se asigure responsabilitatea pentru ființele vii, iar funcția decorativă este încă salvată.

Citește mai mult  Echipamente pentru acvariu și regulile pentru alegerea sa

Avantajele acvariilor uscate:

 • Greutate minoră – Se simplifică căutarea unui design pentru constructii, astfel de acvarii pot fi ușor inserate în nișă+
 • Spectaculos – În cazul în acvariu este, de asemenea, iluminat, ea devine o cameră dominantă decorativ, o mică bucată de artă+
 • compoziţie Mobilitate – Acesta poate fi schimbat, se adaugă nisip în diferite moduri, schimba nuanțele, îmbiba cu un nou decor+
 • Ușor de întreținut – schimbarea de apă într-un rezervor uscat nu este necesară, deoarece nu aveți nevoie pentru a ține evidența lucrărilor de întreținere a indicatorilor săi.

Dar totuși naturalețea, care este în acvariu standard în subsidiar artificială este imposibil de stabilit. Nu vor exista bule de aer drăguț, pegless subacvatice grădini, pești vii.

Puteți compara acvariu uscat cu un șemineu artificial: decorativismul este mare, simplitatea în serviciul este atractiv, dar naturalețea și farmecul ei încă nu.

Soiuri

Diviziunea de bază – built-in acvarii și la distanță. În primul caz, proiectul va fi introdus în perete, partiția sau de nișă. Poate fi un acvariu uscat decorativ în tăblia mesei de cafea, de exemplu,. Acestea sunt încorporate în podea, și în mobilier, și în piedestale. Structuri de la distanță sunt plasate separat, pus pe rafturi, canapea, rafturi, nișe. Există opțiuni frumoase în aer liber pentru acvarii fără apă.

Sub formă de rezervoare artificiale pot fi:

 • sferic+
 • dreptunghiular+
 • Pătrat+
 • Unghiular.

În caracteristicile estetice ale acvarii uscate nu există nici o îndoială: beneficiază de gustul proprietarului, și preferințele, și motive vizuale pentru decorul casei.

Floarea Puteți fi, de asemenea numit un acvariu artificial, unul dintre soiurile sale. Acesta este un sistem închis, care poate fi folosit ca o ilustrare a activității ecosistemului.

varietate interesante și la modă de acvariu artificial – construit într-o nișă în podeaua compoziției. Nu au nevoie de mai mult de 15 cm de spațiu în interiorul podelei, astfel încât compoziția cu imaginea peisajului marin a schimbat interiorul camerei. Dacă grosimea podelei nu este suficientă, poate crește cu o cravată de beton sau poate face un podium de sticlă.

Citește mai mult  Papagali mici: Vizualizări Câte trăiesc și cum să aibă grijă?

Proiectele încorporate sunt o sarcină considerabilă, deoarece oamenii merg pe ele, deoarece cerințele speciale sunt făcute la materialele pentru fabricarea lor. Zidul exterior al acvariului uscat trebuie să reziste la greutatea mai multor persoane. Prin urmare, un triplex este de obicei luat ca sticlă, un material multistrat, care include mai multe straturi de sticlă, care sunt fixate de un polimer.

Opțiuni de umplere

Rezervorul în sine nu ar avea sens dacă nu se umple. Ideea principală a acestor structuri este de a ridica armonios într-un decor container și să consolideze luminozitatea vizuală de iluminare competentă.

Pentru a forma fundul, trebuie să luați Nisip adecvat. Puteți amesteca diferite fracții de nisip: De exemplu, într-un singur loc pentru a stabili o compoziție fin dispersată, în celălalt – să facă o insulă de nisip middirection și t. D. Este interesant să se uite laminare multicoloră atunci când stratul de nisip bej înlocuieste portocaliu, purpuriu urmează și t. D.

Compoziția de nisip poate fi diferită în diferite moduri: ea depinde de fantezie și eforturile proprietarului de acvariu.

Pentru un decor suplimentar se utilizează:

 • pietre+
 • turnuri+
 • Coral+
 • Scoici moluste+
 • copaci subacvatice+
 • Figurile meduze și pește (cum ar fi în viață).

Alegerea pentru acvaristi care creează imitație a lumii subacvatice, astăzi este foarte mare. Mulți interesant pește luminoase artificiale, care sunt foarte greu de distins de trai, raci, creveți, broaște, alge. Există seturi întregi de decor cu crabi uscat, de exemplu,.

mențiune separată merită acvariu de iluminat. Există o mulțime de opțiuni de evidențiere, filtrele de culoare sunt de asemenea considerabile pentru acvariu.

Dar cel mai bun și cel mai preferat de iluminat cu LED-uri este, se poate crea o imagine de încredere a lumii subacvatice, cel mai realist.

Utilizați în interior

De foarte multe ori, astfel de structuri sunt folosite ca separator al camerei pe zona. De exemplu, bucataria este combinat cu camera de zi, dar trebuie să aloce vizual două zone. O partiție este plasat în care built-in acvariu uscat este situat. Acesta poate fi mare (1 m pe 1,5 m), aceste rezervoare mari sunt, de obicei cumpărate în forma finită: imediat cu toate umplere.

Citește mai mult  Ce miros nu-i plac pisicile?

De asemenea, interesant, poate, astfel de opțiuni pentru introducerea acvariu.

 • În tăblia mesei de cafea. Pentru un nivel scăzut, dar suficient de masă largă astfel de decor va fi de lux. Dacă această bucată de mobilier este utilizată în mod activ în viața de zi cu zi (de exemplu, sunteți mulțumit de consumul de ceai de seară), vederea tabletei va încânta ochiul și va ridica apetitul. Dar nu exagerați: nu ar trebui să existe un decor foarte mult în diferite planuri. Dacă există multe picturi pe perete, masa poate să arate ca Alay.

 • Pe podea. În camera de zi de la fereastră sau în centru, în sera de origine un mare acvariu uscat în aer liber va fi foarte potrivit. Alături de aceasta, puteți pune un scaun confortabil și lampă de podea pentru a vă stabili în acest colț pentru a le citi și a vă bucura de confortabil și de frumusețe.

 • La copii. Un adevărat acvariu poate fi eliberat acolo oarecum prematur, dar versiunea artificială a versiunii sale poate deveni un element organic al decorului camerei. Copiii iubesc să se uite la lumea animală, chiar dacă imitația lui.

Dacă faceți iluminare de fundal de înaltă calitate, un acvariu artificial poate înlocui lumina de noapte, fără ca multe copii să refuze să adoarmă.

Acvarii uscate pot fi făcute în mod independent. Începând cu rezervoarele mici de sticlă umplute cu sol, pietricele, cochilii, suculentele și rezidenții marini artificiali. Ele decorează casa, devin pasiune pentru întreaga familie și distragere bună față de echipamente, gadget-uri și hassle de uz casnic.

Despre cum să faci o miniatură artificială cu propriile mâini, vei învăța mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: