Barbus Scarlet: descriere, îngrijirea, creșterea și compatibilitatea

Barbus Scarlet: descriere, îngrijirea, creșterea și compatibilitatea

Barbus – Activ, Merry și Extreme Manevrabil Fish. Cu jocurile lor de rulare, ele aduc o revigorare a vieții acvariu. În conținutul și îngrijire, acestea sunt modest și potrivite pentru un acvarist novice. Acești pești în natură trăiesc cu turmele, astfel încât la domiciliu se simt confortabil în compania ei înșiși ca aceasta. Scarlet Barbuses sunt mai puțin populare decât verde sau sacrane, dar, de asemenea, au toate premisele pentru faima largă.

Origine

Scarlet Barbus are un nume stiintific de Puntius Bilet sau Barbus de bilete, în limba latină, sună PETHIA TICTO. Acest tip de pește aparține clasei de leapspery, se referă la desprinderea de covoare și reprezintă familia Karp. Fish are un alt nume – Odesa Barbus. Ea a apărut datorită oraș la malul mării ucrainean, în care inițial au început să se înmulțească aceste frumuseti în întinderi din fosta Uniune Sovietică în anii 70 ai secolului trecut.

A fost adus continentul european în 1903. Imediat în linii mari, el nu a dobândit, dar a lungul timpului răspândit în toată Europa.

În sălbăticie și acum trăiesc în India, Pakistan, Nepal, Laos, Burma și alte țări din Asia de Sud-Est. Ei au ales un rezervor liniștit și râuri de apă dulce, sau în partea de jos a care servește ca sursă de babuses. În habitatul natural, acești reprezentanți ai crapului trăiesc cu pachete de până la 20 de persoane.

Aspect

Lungimea corpului femeii Bombus de la stacojiu poate ajunge până la 10 cm, dar acesta este indicatorul maxim, de obicei, ajung la 6-8 cm, bărbatul, de regulă, pentru o pereche de centimetri mai scurți. Trunchiul este un pic aplatizat și are un pronunțat solzos cu tentă argintie. Lângă cap și coadă există puncte negre caracteristice. De-a lungul întregului corp pe părțile laterale ale Tict, banda roșie strălucitoare trece, datorită cărora le-a primit numele său.

Este ea, care determină diferența dintre femela si masculul. reprezentanții de sex feminin benzi aproape invizibil. La bărbați, ea începe pe cap și lin merge în coada. Ochii lor sunt, de asemenea, roșu. Mai ales benzi devine vizibil în timpul de reproducere. În continuare și aripioarele abdominale în ambele etaje de pește portocaliu cu stropi negre.

Speranța de viață în natură este de la 2 la 3 ani, în timp ce în conținutul acasă și cu grijă corespunzătoare a Barbus trăiesc 4 și chiar 5 ani.

longevitate de pește depinde de mai mulți factori, inclusiv de calitatea furajelor, și chiar de la locul de acvariu.

Termeni și condiții de detenție

pesti de acvariu amator, care a decis să alimenteze colecția sa de animale de companie de cuplu de barbuses scarlet, Trebuie să știe mai multe reguli.

 1. Acești pești în mișcare vor avea nevoie de spațiu liber pentru jocuri, astfel încât fractura minimă de acvariu este de 50 de litri.
 2. Indicatorii apă potriviți: temperatură + 21 … 25ºС + rigiditate la 6 la 15 DH + aciditate pH 6-7.
 3. Factorul obligatoriu este prezența aeratorului de acvariu și a filtrului. Apropo, acesta din urmă poate fi creat simulând un flux de lumină, pentru barbues va fi o divertisment suplimentar.
 4. Și necesită, de asemenea, o înlocuire parțială periodică a apei cel puțin o dată pe săptămână.
 5. Biletul nu-i place lumina directă a soarelui, este mai bine să utilizați o lampă pentru iluminare.
 6. Locuința lor ar trebui să fie echipată cu pietre, cochilii, alge și alte peisaje. Acestea nu pot fi perfecte, principalele, netoxice și sigure.
 7. Crearea unui interior confortabil pentru compania de barbusuri stacojie, nu trebuie să uitați de prezența spațiului liber suficient.
 8. Ar trebui să existe un capac pe acvariu, în caz contrar aceste pește Yurik și Agile pot scăpa.
 9. O pereche de Ticto vor fi plictisit împreună. Numărul minim al acestor pești pentru conținutul de acasă – 6 persoane.

Nuanțele de hrănire

  În habitatul natural, acești reprezentanți ai lumii apei sunt aproape omnivori. În partea de jos, acoperit cu un strat de Slah, ei afla insecte mici, larve sau să fie îndeplinite cu plante. În același timp, alternează de alimente de origine vegetală cu produse alimentare de origine animală, oferind organismului toate substanțele nutritive necesare.

  La domiciliu, hrana pentru animale Barbus – o plăcere. El este absolut inseparabile si cu pofta de mancare mănâncă tot ceea ce este dat, fie că este vorba de alimente congelate, vii sau artificiale. Cu toate acestea, este necesar să se asigure că peștii fermele merg să mănânce 2 minute, iar în cazul în care alimentarea rămâne în continuare, acesta trebuie scos din acvariu, deoarece Barbuses sunt predispuse la supraalimentare. Puteți aranja periodic zile descărcare.

  Pentru hrănire, este de dorit să se folosească alimentatoare speciale, atunci particulele de alimente sunt mult mai convenabil pentru a extrage din apă. Cu toate acestea ar trebui să fie controlate astfel încât, împreună cu hrana de BBrs nu au aer rândunică. El ajunge în intestine, intervenind astfel să înoate și să cadă pe adâncimea.

  De asemenea, este important să combinați diferite tipuri de hrană, oferindu-le la rândul său. Este ușor de calculat dependența gastronomică a biletului, a observat cum mănâncă unul sau altul de alimente. Ar trebui să fie amintit acest lucru Aceste pești sunt mai bine subevaluate decât să depășească viteza de alimentare.

  Dacă hrăniți sistematic barbusurile în același timp dimineața și seara, atunci sunt produse de reflex și nu vor fi niciodată foame.

  Cum de a rasa?

  La momentul reproducerii, doi bărbați și femei sunt transplantați într-un acvariu separat de sticlă de 10 litri cu 1,5-2 săptămâni. În partea de jos, în mod necesar prezența de pietricele, apa este ușor mai caldă decât în ​​recipientul principal. Este important în timpul reproducerii să nu ratați momentul în care femeia va începe să arunce ouă și bărbați – sunt fertilizați. Barbusurile trebuie să fie îndepărtate în timp, astfel încât să nu-și rănească propriul descendent sau să tragă o rețea specială. Numărul de iconice variază de la 100 la 150.

  caviar nefertilizate este vopsit în alb și bine vizibile, aceasta trebuie să fie eliminate din depunerea icrelor. Copiii apar într-o zi, dar ele sunt atât de mici încât abia le pot observa. Alimente Alimente vor avea nevoie doar în a treia zi de viață atunci când încep de înot. Pentru a face acest lucru, utilizați infuzorii sau microker. Și, de asemenea, potrivit „praf viu“ sau rece gălbenuș de ou de pui gătită și confuz.

  Scarlet Barbus cresc foarte repede, dimensiunea fluctuează se prăjește lunar circa 1 cm. După trei luni, puteți distinge deja sexualitatea. Capacitatea de a reproduce indivizii tineri sunt dobândite după 8 luni.

  Supraviețuirea cu alte specii

  Odesa Scarlet Barbus – o creatură iubitoare de pace, nu înclinați să intre în conflict, dar înainte de a alege să vecinii acvariu, trebuie să ia în considerare momentele importante. În primul rând, trebuie să se gândească la soiurile de barbuses, cum ar fi:

  • cireașă+
  • verde+
  • Sumatra+
  • diamant negru+
  • de foc+
  • cu muşchi+
  • in dungi.

  Compania de la acești reprezentanți ai familiei de crap va arăta superbă față de fundalul acvariului violent de vegetație vie. Ticto se întâlnește perfect cu Diamond Tetra, Malabari Danio, Congo, Rainbow, Labo și Mollyons.

  Nu țineți barbusurile la astfel de pești:

  • Scalaria+
  • Petushki+
  • Gurura+
  • peștișor de aur+
  • Guppy.

  Aripile de lungă durată zboară în apă, un duș Barbus percepe ca un fel de mâncare. Prin urmare, un astfel de cartier poate fi trist pentru proprietarii de steriluri luxuriante, mustața este, de asemenea, preocupată.

  Pentru Barbus înșiși, pericolul reprezintă astfel de prădători ca soma, clarius sau astronomous.

  Mai multe informații despre caracteristicile acestor pește, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: