Black German Shepherd: descrierea, hrănirea și îngrijirea

Black German Shepherd: descrierea, hrănirea și îngrijirea

Negru Shepherd, cum ar fi variația alb, este percepută, uneori, pentru o rasa separata de caini germani. Este într-adevăr, și din cauza care lână animal a dobândit o culoare neagră – ia în considerare în acest material.

Articolul descrie în detaliu despre particularitățile rasei, originea, diferențele în grija animalelor de companie conținute pe stradă și în apartament. Consideră că întrebările alegerea corectă a unui catelus si multe altele.

Istoria originii

Cei mai mulți oameni cred că ciobanesc negru german este o rasa separata. Nu chiar. Acesta este un păstor obișnuit al culorii Zonar, este din cauza lui a primit numele. În general, culoarea Zonar este, cu toate acestea, o pereche de o culoare Zonar și broască țestoasă se poate naște pui complet negru gri. Astfel de copii sunt mai scumpe decât colegii lor de „standard“. ciobanii germani negru dimensiuni diferite, animalele nu sunt atât de mari, dar mai activ.

Istoria rasei germane a început în secolul al XIX-lea. Ciobanii au fost expuse în rolul muncii – Câinii au vizionat turme de oi, capre, pășuni pazite animalelor de pradă. De-a lungul timpului, animalele au un loc de muncă în serviciul de securitate. Cu toate acestea, a existat o perioadă de timp în care câinii au fost lăsați, nu în cazuri, iar rasa a fost aproape de uitare.

În al doilea război mondial, germană Shepherds au fost folosite de trupele germane ca locuri de luptă, precum și animalele de tragere și a târât cabluri de comunicare. La sfârșitul războiului, rasa de ciobanestii germani au început să distribuie dincolo de limitele Germaniei. Arggers au fost aduse pe teritoriul restului Europei, URSS.

Cu toate acestea, pepinierele au fost puține să livreze numărul dorit de animale de companie, iar achiziționarea de câini germani a fost scumpă. Sa decis să ne aducă propriul analog al „germanilor”, numit „Păstorul Europei de Est”. Prin urmare, nu trebuie să percepeți aceste două rase pentru unul.

Acum păstorul negru german are o rasă destul de comună. Un animal atrage cu calitățile sale: minte, devotament, teamă, frumusețe externă.

Caracteristicile câinilor

În conformitate cu caracteristicile sale, păstorul negru german nu diferă de rasa germană. După cum sa menționat mai sus, câinele a primit numele de la culoarea Zonar, respectiv, culoarea lânii poate fi doar negru. Animalele care au pete, jante sau alte nuanțe pe lână, sunt selectate.

Descrierea exteriorului rasei

 • Șeful dimensiunilor medii. Un baston îngust alungit. Urechile mari, forma triunghiulara, extrem de plantat. Bucatica formă foarfeca. Ochii migdalati, culoarea masinii iris inchis si auriu-kary. Pleoapele, cupola nas, buze au pigmentare aproape întuneric la negru.

 • Carcasa este alungit, spinul este buna, la crupa trece pe sub panta. Pelvis păstorul întotdeauna sub linia umerilor. LIMB-directe, în paralel cu. Gâtul puternic, scurt. Departamentul de san rotunjite, burtă trase. coada Sabloid lui, lung, vârful ajunge la etaj. Musculatory este clar vizibil sub lână. Degetele Paste sunt colectate în perii dense.

Animale ale căror defecte mușcături, ochi albaștri, heterocromiei, amplasarea necorespunzătoare a ochilor sau a lor de absorbție, albinism, nu au voie să rasă în continuare.

Caracter și comportament

Negru German Shepherd – rasa de lucru Câini, de aceea este necesar să se pregătească imediat pentru faptul că trebuie să-și petreacă o mulțime de timp pentru creștere și urmărire pentru animale de companie. Vasele sunt foarte curioase, active, energice, jucăușă. Puppy va încerca în mod constant lucrurile dinte. Așa că copilul nu mananca papuci de casa, aceasta este în valoare de cumpărare multe jucării câine.

Cu alte animale, păstorii negri se comportă prietenos, se întâlnesc repede. Ghivece nu ataca pisicile. În cazul în care casa conține un pisoi mic si un catelus, acesta din urmă în orice mod va veni la contact, astfel încât orice conflict între animalele de companie sunt excluse.

Păstorul este capabil să arate îngrijire, copiii se comportă perfect, indiferent de vârstă. Se recomandă dobândirea de acei câini la cuplurile căsătorite. cult Shepherd ajunge la maturitate de aproximativ 3 ani de viață, astfel încât timpul se va comporta ca un catelus, chiar dacă aceasta a ajuns la 60 cm în înălțime și greutate de 50 kg.

Citește mai mult  Cum de a apela o pisica si pisica Scottish Fold rasa?

Cainele are nevoie de formare, dar va fi suficient pentru a învăța comenzi simple. Dacă aveți nevoie de un agent de securitate sau de paznic, atunci ar trebui să utilizați ajutorul unui club Chinologică.

Cum de a alege un catelus?

Cumpara un negru german catelus ciobănesc este destul de problematic. Atunci când alegeți un animal de companie, nu se poate spune imediat cu ce tip de acoperire din lână veți obține un câine. specii standard ale rasei se vor manifesta mai aproape de anul de animale de companie.

Indezirabili pentru a cumpăra pui de mână sau pe piețele de stradă. Este mai bine să contactați înrădăcinare sau crescătorului, în beneficiul Rusiei, CSI este suficient. Este demn de notificare pedigree-ul, în coloana „strămoșii“ nu ar trebui să stea. Crescătorul trebuie să furnizeze o valoare catelus, un pașaport veterinar.

Înainte de cumpărare, trebuie să trăiască în direct pe copil și părinții săi.Petrece cel puțin timp. Este demn de atenție la modul în care se comportă copilul. Cățeluși trebuie să fie activ, curios, sociabil. Aflați vânzătorul pe care alimente le hrănește părinții și puii, cereți recomandări în nutriție sau vă permite să faceți un meniu. Vânzătorul este obligat să vorbească despre cum să aibă grijă de animale, despre bolile sale.

Dacă amelioratorul încearcă să ascundă informații de la dvs., comunică cu reticență, atunci ar trebui să găsiți un nou vânzător. Înainte de a cumpăra un animal, un contract de vânzare este compilat în obligatoriu.

O altă modalitate de a achiziționa un animal de companie este de a lua un catelus pentru adolescent. Această metodă este practicată în pepinierele structurilor de putere. De exemplu, puteți veni la grădinița Ministerului Afacerilor Interne și puteți cere un catel pentru adolescent. Veți primi doi copii, urmată de care veți avea grijă de acasă până când au vârsta de 6 luni. Într-o astfel de cooperare, centrele veterinare sunt plătite în jumătate. Medicul de participare este numit din grădiniță, iar filmul poate veni la tine.

Când puii ajung la o vârstă semestrială, animale de companie. Un catelus ia o pepinieră (câinele merge la serviciu), iar al doilea copil rămâne cu tine. Efectuate pentru a emite documente pentru un câine.

În ceea ce privește prețul animalelor, atunci Păstorul german negru merită mai mult decât colegul său german. În medie, prețul unui individ fluctuează în jur de 400-800 $.

Condiții de conținut

Să luăm în considerare mai multe condiții pentru menținerea unui păstor în casă și pe stradă. Care este diferența de îngrijire.

In afara

Dacă animalul de companie va trăi în cerul deschis, atunci trebuie să creați condiții adecvate pentru existența sa. Câinele are nevoie de aviar, Booth. Casa lui Psa ar trebui să fie localizată astfel încât o parte din ea să fie întotdeauna la umbră, iar cealaltă a fost aprinsă. Podeaua de locuință este acoperită de materialul anti-alunecare, este permisă utilizarea nisipului, pietricelelor, rubbankului, materialului pre-tumțat.

Neapărat prezența de evacuare a apei. Standul este realizat din lemn, partea de jos a casei este rummed de paie sau așchii de lemn. Pe vreme rece prime, frunzele de podele curate, adică, îndepărtați materialul de acoperire. În perioada de iarnă, peretele cabinei și acoperișul este izolat de paie, zăpadă.

Dimensiunea cabinei trebuie să depășească dimensiunile PSA, astfel încât animalul se poate deplasa cu ușurință pe el, stau, se află într-o postură convenabilă. Pentru a salva de căldură, intrarea locuinței face o dimensiune medie. Acoperișul cabinei este mai bine acoperita cu gresie, ardezie sau orice alt material impermeabil.

Întregul teritoriu al PSA are nevoie de curățare și dezinfectare periodică. catei mici nu ar trebui să fie singur tot timpul. Câinele ar trebui să fie mersul pe jos în site-ul și dincolo. Câinele trebuie să primească efort fizic suficient, care nu poate fi asigurată de mers pe jos în voliera.

După ce băieții din animale de companie apartine labele. Dragostea orice murdărie iarbă blocat.

Nu se presara teritoriul sare. Sarea este capabil de a provoca iritații pe perne de labele câinelui, provocând răni sângerânde.

În apartament

de îngrijire pentru animale de companie în apartament se reduce la organizarea de dormit somn PSA, zone de hrănire. Pentru un animal este în valoare de a cumpăra un pat mare, jucării. Un bol pentru alimente este cel mai bine pentru a pune pe un piedestal sau de titular, astfel încât câinele este confortabil să mănânce. Capacitatea cu apă curată este situată în afară de zona cu alimente. Lichidul din vas este întotdeauna înlocuit cu unul nou, chiar dacă o bucată de alimente a intrat în ea.

Citește mai mult  Revizuirea guppy speciilor

Puppy din anii mici învață să lesa, un bot. PSA de tăiere este recomandată de două ori pe zi, mersul pe jos cu el, cel puțin o jumătate de oră. Mai veche câinele devine, cu atât mai mult mers pe jos. Este de dorit ca animalele de companie poate rula în mod liber, pentru a transporta obiecte, alpinism proiectile.

După plimbare, du-te să aibă grijă de lână, ochii de un câine. În continuare Citește mai mult Citeste Regulile de îngrijire.

Cum să ai grijă?

Spălarea Shepherd a recomandat nu mai mult de 2 ori pe an. Moltingul în animal se întâmplă la fiecare șase luni, în sezonul de primăvară și de toamnă. În timpul moliției, lâna PSA este pieptănată cu un furminator, în timp ce animalul nu se scaldă. Este permisă utilizarea sprayului pentru pășunatul lânii.

PSA este realizată înainte de a efectua în competiții sau în cazul poluării severe a lânii. Câine spălat cu șampoane speciale pentru păstor. Apoi lână animală uscată cu uscător de păr. După uscare, lâna este pieptănată cu o creastă sau un pieptene. Dacă câinele a fost cumpărat într-un rezervor, atunci pe parohia lâna de lână PSA este sporită cu apă caldă cu apă.

 • Urechi. Cele mai vulnerabile Zona. Lana de pe urechi poate crește adânc în ureche, ceea ce duce la o încălcare a selecției urechii sulfului. Într-o astfel de situație, este necesar să se efectueze o tunsoare regulată a zonei problematice. Urechile în sine nu sunt șterse.

 • Ochi. După plimbare, se recomandă curățarea zonei oculare cu o loțiune specială sau apă caldă. Mijloacele selectate se aplică pe discul de bumbac, după care este presat. Wet Material Wask Motion Curățare ochi animale de praf și noroi.

 • gheare. Cu un stil de viață sedentar de gheare de PSA nu au timp pentru a stabili. Pentru a îmbunătăți sau a elimina o lungime excesivă, aplicați șiret ghilotină. O atenție specială trebuie acordată al cincilea deget, care poate face musculare, provocând o senzație dureroasă la câine.

  După un sezon sau o jumătate de an, animalul trebuie să fie deconectat de la inspecția în clinica veterinara. De asemenea, medicul are o procedură de curățare igienică a dinților. Îndepărtează piatra dinte, carii. Efectuează un control al smalțului dentar. dintii PSA la o varsta frageda de culoare alb imaculat, cu tuberculilor vizibile.

  Mai vechi animalul devine, umbra mai galbenă începe să ia dinți, de tuberculii dispar.

  La batranete, PSA poate cadea, în acest caz, zonele deschise trebuie să fie prelucrate de invalurating medicamente. Alimentare în rana poate duce la procese inflamatorii orale.

  Hrănire

  alimente prea cald și rece poate duce la boli ale tractului gastro-intestinal, precum și la moarte. Boli ale sistemului digestiv sunt în curs de dezvoltare pentru o lungă perioadă de timp și asimptomatice. Același lucru se aplică și oase în produsele alimentare. Nu poți da un psa pentru oase roade – fragmentele lor sunt răniți de stomac, poate fi blocat în gât, gume.

  Cățeluși la vârsta de 2 luni, ar trebui să primească porțiuni mici de cartilaj de vițel, făină de oase, fierte sau legume crude. Organismul unor câini nu este capabil de a digera cartofi cruzi. Înainte de hrănire, este în valoare de asigurându-vă că animalul nu are alergii și alte reacții la produsul selectat.

  Nutriție Puhnkov

  Primele șase luni de viață catelus alimente mare nevoie de calorii. Pentru a realiza o vârstă în vârstă de un an, numărul de alimente consumate crește, dar frecvența consumului de alimente este redusă.

  dieta duce neechilibrat la dezvoltarea osoasă slabă, câinele crește încet, de multe ori bolnav.

  reguli de hrănire pentru animale de companie

  • Este interzis să se hrănească PSA numai cu carne.
  • Balanța de vitamine, ar trebui să fie observate urme de elemente. Hrana nu ar trebui să fie abundat de vitamina D, A.
  • Dieta este de 30% -70% constă din proteine ​​alimentare.
  • Nu poți străpunge un animal de companie sau de a da puțină mâncare. Câinele nu ar trebui să sufere de obezitate, lipsa de greutate.
  • Este interzis să dea câini dulciuri, produse de faina, marinate, produse afumate, cârnați, alimente ascuțite.
  • Alimente Câini merge întotdeauna în același timp,. Pet hrănire între mese, gustări gratuite.
  Citește mai mult  Caracteristicile hrănirii câinilor Applaws

  Putere de frecvență:

  • persoane fizice mici mănâncă de 6 ori pe zi+
  • de la 3 până la 6 luni – până la 4 ori pe zi+
  • De la șase luni de viață – 2 sau 3 ori pe zi+
  • după un an și pentru limită de vârstă – de 2 ori pe zi.

   Când a adus un catelus acasa de la grădiniță, în primele 2 săptămâni de viață în apartamentul puștiului ar trebui să mănânce alimente compuse la recomandarea amelioratorului. Schimbarea dietei are loc fără probleme, deoarece modificările ascuțite duc la o pauză de intestine, aderarea sau eșec aliment complet.

   Noaptea, animale de companie nu hranei pentru animale. Prima hrănire începe dimineața devreme când proprietarul crește, iar acesta din urmă cade seara, la aproximativ 22 de ore. De preferință, în produsele din carne seara dărnicia hărțuiți.

   Compoziția produselor

   Baza de dieta ar trebui să fie produse alimentare de proteine. Potrivit non-grăsime carne de porc, pasăre, carne de vită. Produsul este introdus în brânză sau formă, tăiate în felii fierte mijlocii. Este recomandabil să nu se schimbe carnea în carne tocată, deoarece o astfel de consistență a produsului nu este pe deplin digerat.

   pește fiert la mare poate fi administrat căței care au atins vârsta de 4 luni. Asigurați-vă că pentru a elimina baremele, oasele din produsul. mănâncă catelus pește o dată pe săptămână. produse din pește în exces din dieta conduce la o întârziere în creștere, tulburări de digestie și a altor maladii.

   pește River nu trebuie administrat, deoarece poate fi infectat cu mănuși.

   Pui de ouă de ceață în formă fiartă. Puteți da copilul numai gălbenuș. Dieta include, de asemenea, chefir scăzut de grăsimi, brânză de vaci, terci de cereale cu o cantitate mică de sare, brânză Adygei, bile exhalat Prostokvash. Ca supliment alimentar, drojdie de bere pot fi utilizate, precum și de droguri pentru normalizarea microflorei intestinale, care se numește „Biftitrilac“.

   catelus grăsime devine din floarea soarelui, ulei vegetal și alte. Carbohidratii – de la terci de cereale, zahăr, tărâțe, cartofi, paine neagra, legume și fructe. Puppy este permis să răscolire cu mici porțiuni de miere.

   Culturile de fasole nu sunt practic incluse în dieta câinelui. Aceste produse sunt prost digerate, datorită care substanțele nutritive nu sunt practic absorbite. Fructele înainte de hrănire trebuie spălate, oasele eliminați, tăiate în bucăți porțiune, de asemenea, unele fructe pot fi trase în terci.

   PSAs permis să mănânce zmeură, mere, pepeni verzi, căpșuni, cireșe.

   educatie si antrenament

   Educația și formarea catelul începe să atingă vârsta de 3 luni. Orice echipe și instrucțiuni Micul Pet își amintește ușor și rapid. În cazul în care catelul nu înțelege ce au nevoie de ea, nu ar trebui să strige pe copil sau aplica pedepsele corporale. Este necesar să se arate în mod clar modul în care se execută echipa, sau împinge catelul pentru executarea sa – l ajute să stai jos și să se întindă, da o voce.

   Orice acțiune efectuată în mod corect ar trebui să fie susținută de o delicatețe, astfel încât câinele a dezvoltat un reflex.

   caini mici le place să sară pe oameni nefamiliare sau pe membrii de familie ai acestora. Shepherd are nevoie să învețe. Cel mai simplu mod este de a ignora animalele de companie la momentul când a sărit.

   Este important să se învețe copilul să porecla, câinele trebuie să răspundă întotdeauna la numele său. În cazul în care nu există nici un timp pentru antrenament sau nu funcționează bine, împreună cu un catelus este în valoare de a vizita școala motoarelor de film.

   Profesioniștii vor ajuta să crească cu ușurință un catelus, precum și în cazul în care este necesar, se va învăța să fie un paznic sau gardă de corp.

   Ciobanesc german negru – rasa universal. Veselia, bunătate, dedicare, curiozitate, mintea ascuțită și miros, de învățare rapidă – toate aceste calitati fac un animal indispensabil în domeniul serviciilor de securitate. Este shepherders care aleg oamenii care lucrează în poliție, Ministerul Situații de Urgență către partenerii, vama.

   Tu încă mai trebuie să se familiarizeze cu Shepherd, chiar dacă preferați alți câini watchdog. Acești ochi viclean, fata Miloid, echilibrat de scuipat de prima dată. Niciun prieten mai mult decât dedicat Ciobănesc german.

   Despre cum să se hrănească catelul Ciobănesc german, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: