Blue Staffordshire Terrier: Ce arată și cum să aibă grijă?

Blue Staffordshire Terrier: Ce arată și cum să aibă grijă?

Câinii de rase mari sunt foarte în cerere ca câini de serviciu și însoțitorii cu patru picioare. Printre numărul existent de animale mari, este în valoare de subliniind Staffordshire Terrier-ul de culoare albastră, care atrage atentia un exterior unic și caracteristici de caractere.

Istoria originii

Rasa, care este acum numită Staffordshire Terrier sau AmStaff, a apărut în secolul al XIX-lea. Câinele cu exteriorul AmStaff-ului modern a început rezultatul trecerii a două boosterii nu mai puțin cunoscuți la acel moment – buldogi și terrieri de jocuri. Initial, American Staffordshire Terrier-ul a fost oarecum diferit. Animalele au fost numite terieri de tauri sau pitbulterni, iar numai 1972 câinii au fost fixați pentru câini, care sunt obișnuiți cu această zi.

Lucrările privind consolidarea caracteristicilor amtaffa permise 1835 pentru a obține un animal cu un cap puternic, o spate ușoară a corpului și a activității congenitale. Câinii au fost inițial folosiți exclusiv pentru a participa la bătălii, dar cunoștința cu animalul de companie a permis să aloce camere bune de vânătoare în ea, a dezvoltat inteligență. Deci, terrierii Staffordshire au început să fie utilizați de către o persoană care să efectueze diferite ferme, animalele au fost lăsate să protejeze locuințele și alte gospodării.

Mai târziu, o persoană a început să achiziționeze animale de companie mari ca prieten și companie.

Albastru Staffordshire Terrier, precum și alte variații ale culorii animalelor din aceasta rasa – rezultatul silitor al filmmologists, care și-au stabilit sarcina principală – eliminarea PSA, a cărui agresive trăsături de caracter moștenite de la strămoși vor să fie redus la minimum. reprezentanții moderni ai rasei în natură se aseamănă doar la distanță progenitoare lor de luptă.

Descriere

Conform descrierii, American Staffordshire Terrier – de animale, cu un corset muscular pronunțat, ușor nativ, dar în același timp destul de manevrabil și elegant. Amenzile de câine nu ies în evidență prin dimensiunile lor, în lumina care se imbina armonios cu carcasa.

creștere standard pentru Blue Amstaff este 46-48 centimetri pentru un câine și 43-45 centimetri pentru cățea. Se cântărește câini în termen de 20-30 de kilograme.

PSA are un craniu lat si adanc, botul musculos, cu o tranziție pronunțată de pe frunte, frunte rotunjite. Fălcile puternice, de jos oferă aderență sigură. Buzele sunt dense, strânse, nasul a fost vopsită în gri.

chiuvete proprii la câini de rasă pură sunt situate într-o poziție în picioare, a permis să se oprească lungimea lor, în funcție de preferințele personale ale amelioratorului. Ochii mari, livrate profund, au o forma de cerc. Culoarea elevilor, conform standardelor, nu ar trebui să fie mai ușor decât nuanța culorii de lână de Amstaff.

Gatul este puternic, mai aproape de articulația umărului poate urmări un pic, există un cot mic pe ea. Partea din spate nu este prea lung, are un semnal sonor de la umăr la corp și la partea de jos a cozii. Linia de burtă în încordat câine, coaste convexe, sânii adânci.

Membrele sunt pe scară largă, drepte, pe picioarele din spate mușchii viu vizualizate. Acoperă scurt și de lîna tare, subparul este minim dezvoltat.

Toate variantele de gri sunt considerate de culoare admisă de câine – de la întuneric la lumină. Capacul din lână al animalului poate avea un tump albastru sau albastru, există o variație de culoare albastru-fawy a animalului. Culoarea nu este peste tot poate fi-un singur foton, puteți vedea albastru Staffordshire Terrieri cu pete de lumină și chiar albe, localizate pe fata, membrelor sau piept și stomac.

Datorită atractivității sale externe, este această variantă a culorii rasei în special a cererii de a participa la expoziții.

Caracter

Animalele de companie de rasa americană, după locul de muncă de reproducere minuțioasă diferă în mod semnificativ, prin natura lor, de la progenitori. Câinii sunt foarte amabili, evidențiată de inteligență dezvoltată, destul de reținut. Ele nu sunt inerente salturi starea de spirit dure și agresiune nemotivată. Printre caracteristicile fundamentale ale naturii albastru Staffordshire Terrier merită subliniat următoarele.

 • Animalele din aceasta rasa spectacol ușurință și ascultare, în ceea ce privește formarea și perfecționarea profesională. Deoarece Amtaffes sunt pui foarte inteligente, chiar, ei apuca repede echipele principale, și, de asemenea, se asimilează, ce acțiuni vor fi considerate de către proprietar, ca fiind pozitive sau negative.
 • Amstaff – un animal vesel și activ, care de bună voie să ia parte la diferite de distracție, preferă plimbări de lungă durată în aer curat. Cu el poți juca sport, care rulează.
 • Câinii sunt bun blând și combinate într-un depozit de propriul lor caracter. Această caracteristică se manifestă în raport cu membrii familiei pentru adulți, cât și pentru copii. Unele animale vor fi dispuși să joace chiar și cu un om inconștient.
 • Albastru Staffordshire Terrier nu a pierdut instinctele înnăscute, așa că protejează întotdeauna proprietarul său.
 • Psi simt foarte slab starea de spirit a amelioratorului. Prin urmare, ei nu se vor plictisi și pot fi pur și simplu aproape, dacă o persoană nu este în starea de spirit.
 • Amtaffe – animale de companie colective, cu socializarea timpurie vor putea să se înțeleagă cu alți câini în casă. Unele animale de companie care au crescut împreună cu pisicile nu au reprezentanți de agresiune congenitală felină.

Caracteristicile conținutului

În ciuda faptului că animalul este destul de mare, poate fi ușor menținut nu numai într-o casă privată, ci și în condițiile apartamentului orașului. Câinii nu se deosebesc de nuanțe specifice de conținut, dar un punct important va fi întotdeauna o activitate suficientă a membrului familiei cu patru căi.

Prin urmare, plimbări zilnice lungi cu PET vor deveni baza conținutului personalului albastru. În sezonul cald, cu un rezervor, scăldat de un animal, jucând apă. De regulă, durata medie de mers pe jos este de 1 oră. Amtaff poate lua parte la agilitate sau de a însoți proprietarul pe bikirogulke, jogging.

Caracteristica rasei este capacul de lână scurtă, care necesită îngrijirea minimă a crescătorului. Câinele va trebui să fie pieptănat din când în când cu o perie metalică. În înot frecvente, animalul de companie nu are nevoie, înlocuiți procedurile de igienică apoasă frecare corpul animalului cu o cârpă umedă, prosop. Astfel de evenimente vor ajuta la îndepărtarea grămezii finale moarte și a epidermei. Unele terriers blue Staffordshire preferă curățarea cu un aspirator de uz casnic cu o perie moale.

Obișnuiți cu câinele de igienă rezultă din cea mai mică vârstă. Atenția de la ameliorator va necesita unghiile unui animal de companie, care, în calitate de fermier, este posibil să se coordoneze.

Ochii și urechile curățate ca sunt contaminate, în aceste scopuri, puteți folosi un tampon convențional de bumbac, umezit în apă. Câinele în locuință ar trebui să fie locul lor cu un strat confortabil, acesta trebuie să fie păstrate curate.

Dog de formare a acestei rase nu va necesita implicarea unui profesionist filmologist, animale de companie amintesc foarte repede echipe, nu arată încăpățânare și agresiune în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, promoții la produsele alimentare, precum și lipsa pedepselor corporale, va fi de altfel.

Cum și ce să se hrănească?

Pentru Albastru Staffordshire Terrier, există două opțiuni:

 • furaje industriale Ready+
 • ratie naturală.

Fiecare crescător selectează opțiunea cea mai acceptabilă în funcție de preferințele personale și capacitățile financiare. În cazul în care câinele se hrănește produsele finite, atunci clasa recomandată de alimentare pentru un animal de companie mare va fi premium. Următoarea cerință se datorează compoziției acestor fluxuri, în cazul în care toate nevoile de vitamine și microelemente unui prieten cu patru picioare active sunt luate în considerare.

Nutriția naturală este, de asemenea, o opțiune bună pentru Amstaff. Cu toate acestea, în acest caz, proprietarul trebuie să planifice în mod independent dieta animalului în așa fel încât produse importante să fie prezente în acesta. Acestea includ:

 • Produse din carne – carne de vită, carne de porc, file de păsări, organe+
 • Oase mari+
 • Ouă+
 • Verzele și legumele fierte+
 • Fructe+
 • Casă+
 • Produse lactate și produse lactate fermentate.

Oasele sunt importante pentru îngrijirea cavității orale, deci PET poate din când în când să ofere astfel de „delicatețe”. Dar oasele tubulare se află în categoria opțiunilor interzise, ​​deoarece fragmentele lor pot deteriora grav organele interne.

Dieta de carne este recomandată pentru a se combina cu terci de fier. În prioritate, alternanța perla, orezului și crupei de ovăz. Din subprodusele merită să se concentreze asupra rinichilor, inima, uder, splină. Carnea este mai bună pentru a da alimente brute și legume sub formă de legume pre-fierbere, îndepărtați coaja.

De asemenea, nu uitați de modul de băut de câine. Animalul ar trebui să fie întotdeauna disponibil apa proaspătă și curată.

Este extrem de important să urmați dieta unui câine tânăr în primele luni de viață, deoarece în această perioadă, animalul va avea o așezare a fizicului, dezvoltarea de organe de vedere, Schnucha. Modul de alimentare trebuie construit astfel încât câinele să mănânce în ore strict definite. Un astfel de program va oferi posibilitatea de a evita problemele cu digestia și, de asemenea, să învețe un câine la disciplină.

Sub interdicția privind utilizarea Blue Staffordshire Terrier va fi următoarele produse:

 • produse de patiserie+
 • Soleia+
 • Afumat+
 • cofetărie+
 • Diverse aditivi alimentari și amplificatoare de gust.

Despre caracteristicile rasei, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: