Boluri pe un stand de câine

Boluri pe un stand de câine

Un catelus mic a apărut în casă – acesta este un moment plin de bucurie, deoarece animalul de companie este acum membru complet al familiei. Și el va avea nevoie de dragoste, îngrijire și mângâiere și, desigur, nutriție adecvată. Dar nu este suficient să alegeți ceea ce îl veți hrăni, este important să luați în considerare din care va fi felul preferat.

Nu utilizați pentru hrănirea animalelor cu patru picioare că ustensile de bucătărie care au fost anterior în utilizarea dvs.

Mulți proprietari cred că nu este nimic teribil în acest lucru dacă câinele va fi de pe placa obișnuită. Dar este incorect și foarte inconfortabil – fundul plăcii este mic, iar furajul va fi saturat, iar apa este turnată. Mai ales în feluri de mâncare pot fi chips-uri sau fisuri, iar animalul de companie își poate deteriora limba. Prin urmare, merită să ne gândim la achiziționarea celor mai necesare lucruri pentru cățelușul tău. Și bolurile speciale de pe stand vor fi o soluție bună.

Sfaturi pentru alegerea

Mai întâi trebuie să decideți cu privire la dieta animalului dvs. de companie. Ar trebui să fie rezolvată decât o veți hrăni: alimente uscate sau produse naturale. Atunci vă puteți gândi la feluri de mâncare. Puteți cumpăra în mod ideal câteva alimentatoare, apoi lăsați-l pe cel care va fi cel mai confortabil catelus.

Dacă o să hrăniți copilul cu alimente uscate, atunci un castron cu laturi îl va potrivi, astfel încât hrana nu este înmuiat. O alegere bună va fi un bol de adâncime mică de alimentare cu pachete alimentare sau conserve. Câinii de dimensiuni medii, de regulă, nu-i plac bolurile și o pot folosi pentru jocuri de câine.

În nici un caz nu se hrănesc animalele de companie din farfurie, chiar daca este un caine rasa mica. Atunci când alegeți un alimentator, acordați atenție fata feței, mărimea gurii și creșterii, deoarece animalul poate să nu fie foarte îngrijit.

Una dintre soiuri – un castron pe stand – se dovedește a fi cel mai convenabil, deoarece poate fi selectat pentru dimensiunea câinelui.

Poate că pentru dvs. nu veți fi o scurtă durată scurtă a alimentatorului sau a fragilității sale și nu veți irita sunetul unui castron metalic. De aceea, doar tu luați o decizie, care Bowl să aleagă pentru prietenul tău. Luați în considerare toate aceste opțiuni.

Soiuri

Deseori, crescătorii de câini dobândi alimentatoare fabricate din astfel de material ca plastic. Desigur, costul puteți mulțumi, dar durata de viață a acestor boluri este prea mic. Aceste alimentatoare au un alt dezavantaj – acestea sunt instabile. Și pot publica, de asemenea, un miros chimic foarte specific, și apoi absorb mirosurile a demonstrației. Dacă nu schimbați vasul la timp, mirosul poate speria animalele de companie.

opțiune mai convenabil – de masă din ceramică, este durabil de a utiliza. Prețul său este mai mare, dar ceramica este mai stabilă și, spre deosebire de alimentatoare de plastic, nu absorb un miros neplăcut. Dezavantajele includ faptul că bolurile sunt realizate din materiale fragile și se pot prăbuși cu ușurință atunci când se încadrează.

Puteți să acorde o atenție la jgheab dublu. Adevărat, într-un astfel de model de acesta va fi dificil de apă schimbare și de alimentare separat, va trebui să schimbe totul dintr-o dată. Dar tehnologia nu sta în regulă, iar producătorii au găsit o cale de ieșire din această situație, eliberarea bolurilor care sunt îndepărtate din stand separat.

Boluri-non-feziviki – Apa într-un astfel de castron este servită utilizând membrana încorporată. Ei dețin apă, chiar dacă un castron este rănit. Designul se va potrivi dacă animalul dvs. are o ureche lungă sau barbă. Pot fi folosite pe drum.

Boluri de pe palet bine stabil, nu glisați pe podea, ele sunt ușor îndepărtate și ușor de spălat.

Biroul pentru copii fără alunecare cu un element de cauciuc în partea de jos. Datorită acestui lucru, animalul dvs. de companie nu poate muta castronul, se toarnă alimente și apă.

Alimentatoare interactive – Aici veți vedea labirinturi și obstacole care vă vor permite câinele, petreceți timp pe mese mai mult decât obișnuiți. PET va mânca mai lent și poate fi saturat.

Puteți cumpăra chiar un castron cu un cronometru. Astfel de alimente sunt potrivite pentru acei crescători de câini că nu există case de multă vreme.

Dacă preferatul dvs. este prescris de un medic veterinar de dietă, apoi ia în considerare Boluri cu secțiuni. Puteți seta independent timpul și cantitatea de alimente. Acestea sunt echipate cu senzor de alertă vocală, sistem de încălzire.

Achiziționați în kit Băutură automată – Deci, animalul dvs. de companie va avea întotdeauna apă proaspătă pentru băut. Aceste inovații se vor potrivi proprietarilor care au decis să se angajeze în câinii de reproducere, ei vor ajuta să-i învețe pe puii să ia mâncare la un moment dat.

Fântâna Kohlka Creat pentru câini care nu admiră apă în picioare într-un castron. Într-o astfel de apă potabilă circulă, iar animalul dvs. de companie va folosi cantitatea de lichid de care aveți nevoie.

Pot fi găsite la vânzare chiar MISK pentru drumeții. Este făcut din țesătură impermeabilă, poate veni la îndemână dacă intenționați să mergeți la natură. Ocupă puțin spațiu, pliuri compacte și șterse ușor.

Cel mai durabil și durabil va fi Castron metalic. Dar există un minus: despre fiecare masă de alimente pentru animale de companie va cunoaște întreaga casă. Acest lucru poate fi evitat folosind un suport pentru astfel de feluri de mâncare. Animalul dvs. de companie nu ar trebui să fie înclinat la un castron, cu ajutorul suportului pe care îl va sta pe înălțimea de care aveți nevoie.

Cum să-l faci singur?

Standul pentru alimentatoare poate fi făcut cu propriile mâini folosind fantezie și materiale infirmate.

Dacă știți cum să utilizați mașina de sudură, atunci nu veți avea dificultăți în a face un suport de la un tub de fier. Și locuiți în mod independent un castron pe înălțimea reglabilă care va fi un câine confortabil. Puteți utiliza I copac ca material.

Este necesar să se asigure impermeabilizarea corectă, fără acest lucru, standul va intra rapid în dezordine. La urma urmei, animalele sunt adesea vărsate la apa potabilă din boluri. Designul se poate alătura rapid și vă poate pierde prezentarea.

Stand de lemn completează interiorul casei sau apartamentului dvs.

Pot fi achiziționate Stați cu suporturi de perete. De vanzare Rafturi pe care boluri țin pe un trepied, cu inele pentru boluri metalice sub apă și hrană. Cu ajutorul acesteia, puteți ajusta cu ușurință înălțimea.

Aceasta este o construcție metalică stabilă la înălțime mică, care poate fi utilizată de la o vârstă fragedă.

Ea poate crește cu animalul ei de companie. La urma urmei, cu achiziționarea unei astfel de posturi, veți avea ocazia să păstrați casa curată. Salvează astfel un loc în bucătăria dvs. Principalul lucru – astfel încât să puteți evita problemele de sănătate ale animalului dvs. de companie.

Bolurile câinelui dvs. ar trebui să fie două. Unul – pentru hrana uscată sau naturală, cealaltă este pentru apă curată. Animal de companie ar trebui să încetinească aerul atunci când bei dintr-un castron și înghiți alimentele cu ușurință, astfel încât să nu fie blocată în esofag.

Locația ideală a vasului pentru patru prietenul tău este la nivelul pieptului.

Trepied vă va ajuta cu acest lucru. Dacă ia în considerare toate aceste momente, puteți rezolva cu ușurință problema in alegerea unui stand și cabluri de alimentare pentru animalele de companie.

Care pentru feed-uri

Este necesar să se organizeze în mod corespunzător locul de recepție a produselor alimentare animalului tau de companie. Trebuie să fie convenabil și ușor de întreținut, după curăția voința de câine. Este imposibil pentru haine din apropiere, și chiar mai mult, astfel că a fost pantofii de stradă. Hrana și apa va fi murdar.

Pentru produsele alimentare trebuie să fie bine luminat și curat. Nu puteți spăla alimentatoare animalele de companie cu curățare și detergenți pe care le utilizați pentru spălat vasele.

Animalele sunt foarte sensibile la ele. Este foarte bine să folosească săpun economic, deoarece în compoziția sa sunt substanțe naturale, se dezinfectează, ucide microbii și bacteriile. Puteți spăla sifon alimente – cu ajutorul acestuia puteți elimina cu ușurință de grăsime. Vasele trebuie să se clătească după fiecare masă a alimentelor dvs. de companie.

Puritate – o garanție a sănătății și nu numai un prieten cu patru picioare, dar întreaga dvs. familie.

Apoi, veți învăța cum să faceți un stand reglabil pentru hrănirea unui câine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: