Brooksfield Cat Feed

Brooksfield Cat Feed

Proprietarii iubitoare de animale de companie pufos sunt întotdeauna responsabili pentru alegerea hranei. În ciuda faptului că piața alimentară a pisicii este umplută cu diverse bunuri, este dificil să găsiți un produs de calitate. Furajul mărcii Brooksfield de producție italiană a fost creat ținând cont de caracteristicile diferitelor tipuri de pisici, prin urmare va deveni cheia sănătății și longevității animalelor de companie.

Particularități

Iată câteva caracteristici ale feedului de la marcă:

 • producătorii de furaje Brooksfield folosesc cele mai recente evoluții în domeniul producției de alimente pentru pisici+
 • Compania a avut grijă nu numai despre compoziția de calitate, dar, de asemenea, despre designul de ambalaj neobișnuit, ceea ce va permite să găsiți imediat produsul pe rafturile magazinelor+
 • Producția de hrană uscată se efectuează în Italia, și soiurile umede – în Germania+
 • Potrivit companiei producătorului, produsele se referă la feed-uri dintr-o clasă de super-premium.

Compoziţie:

 • Diferite soiuri de carne, cum ar fi carnea de vită, de pui, rață, curcan, iepure+
 • Grăsime de pui+
 • soiuri de floarea-soarelui și somon de uleiuri+
 • Ouă întregi+
 • Componente de origine vegetală: morcovi, roșii, afine, mere, Schidiger Yucca, semințe de in, orez, orz, tapioca, sfeclă, lucernă deshidratate, mazăre+
 • Substanțe utile: glucozamina, inulină în compoziția de cicoare, mannaloligosaccharides, metilsulfonilmetan, drojdie, condroitin sulfat+
 • Alte substanțe: ARBOCEL Celuloza.

Beneficiile pentru Pisici Pisici Brooksfield:

 • Utilizarea de arome naturale de origine+
 • Prezența antioxidanților sub forma unui set de tocoferoli derivate din specii de plante de uleiuri+
 • Lipsa de componente ce contin gluten, porumb, soia, grâu, organe, organisme modificate genetic, produse chimice dăunătoare, coloranți artificiali+
 • ambalare confortabilă creat din materiale de înaltă densitate de înaltă calitate, cu fermoar element+
 • procentul de carne Great.

Dezavantaje de produse de marcă:

 • Lipsa hranei hipoalergenic+
 • Prevalența insuficientă în Rusia+
 • ARBOCEL varietate de celuloză poate interfera cu aspirarea nutrienților.
Citește mai mult  Câini publice: Caracteristici Caracteristici și Prezentare generală

hrana uscată

feline Dry hrăni Brooksfield aparțin rațiile cu conținut scăzut de cereale. De vânzare astfel de compoziții în următoarele pachete:

 • 400 G+
 • 2 kg+
 • 7,5 kg.

O serie de rații uscate include 6 opțiuni:

 • Pisoi – pentru pisici până în anul și pisicile gestante+
 • Controlul parolului – pentru producția de lână în condiții de siguranță+
 • De interior – Produsul cu Turcia conceput special pentru animalele de companie care locuiesc permanent în interior+
 • Ușoară – compoziția echilibrată pentru difuzoare care suferă de supraponderali sau sterilizate+
 • Heef / orez pentru adulți – Produs pentru pisici adulte cu carne de vită și orez+
 • Puiul de pui / orez adult – Produs pentru animalele adulte cu pui și orez.

Pisoi

Dieta este concepută pentru pisoi sub vârsta de an și pentru pisicile gravide adulte. Compoziția sa include un procent mare de carne de pui deshidratată proaspătă. Această compoziție permite altor componente ale animalelor: cartilaj, grăsime animală, oase. Procentul total al acestor ingrediente este de 58, ceea ce este foarte bun în comparație cu alte fluxuri. Următoarele componente – orz și orez. Cantitatea exactă a acestor crupuri nu este indicată, dar furajul este poziționat ca membru scăzut. Grăsimea de pui este principala componentă de grăsime care furnizează organismul Linolev al animalelor și alți acizi grași importanți.

Compoziția are ulei de somon, dar este indicată numai în ultima parte a listei de componente. Din acest motiv, putem concluziona că numărul său este ușor. Sursele fibrelor de plante vor fi ingredientele de carbohidrați prezente: carnea de sfeclă și cartofi. De asemenea, dieta include niște aditivi, cum ar fi drojdie, fructe de padure, fructe, legume, ouă întregi și altele.

Ca conservanți au folosit un complex de antioxidanți pe bază de uleiuri vegetale.

Controlul parolului

Alimentele sunt concepute special pentru pisici, care au dificultăți cu o ieșire sigură de lână înghițită. Astfel de dificultăți apar cel mai adesea în roci cu părul lung sau în timpul unui stol de animal îmbunătățit la un anumit moment al anului. Compozitia rații de retragere a lânii este suplimentată cu fibre vegetale în cantități mari, datorită cărora este stimulat peristaltismului intestinal animal. Deci, lâna înghițită este îndepărtată din organismul felinar natural și sigur.

Citește mai mult  Cum de a preda un câine pentru a da o laba?

Baza de carne a furajului este reprezentat de produse din carne de vită: atât în ​​stare proaspătă și formă deshidratată. Este demn de remarcat faptul că Componenta de carne de vită într-o astfel de cantitate este dificil de găsit de la alte mărci. Acesta reprezintă un total de 45% din carne și alte ingrediente de carne de vită.

În plus față de conținutul mai mare de fibre și procent mai mic din produsele proteice, compoziția alimentării este identică cu cea precedentă.

De interior

Această hrană pentru animalele de companie pentru adulți Conține aproximativ 50% pui și curcan produse de carne deshidratate. Lista ulterioară a substanțelor este indicată mai sus.

Ușoară

Comparativ cu alte tipuri de hrană de brand, Aceasta dieta pentru iterarea în greutate și pisici sterilizate conține un procent mai mic de grăsimi – 13. Este important să se ia în considerare faptul că, în produsele de marcă Există carbohidrați, Prin urmare, cantitatea de astfel de alimente ar trebui să fie monitorizate. In plus, adipozitate redusă din cauza absenței ouălor și a semințelor de in. Tapiopa acționează ca o masă liant.

Carne de vită Adult / Orez

În produsul mai mult de 50% din carne de vită (proaspăt și deshidratat). A doua jumătate a dietei este reprezentata de hidrați de carbon, care nu este în întregime familiar ca hrană pentru animale de pradă.

Adult Pui / Orez

Compoziția produsului include, de asemenea, un pic mai mult de 50% din carne de pui într-o formă diferită. Acesta este completat de carbohidrați și legume. Ponderea primelor conturi pentru aproape jumătate din întreaga compoziție.

Citește mai mult  CO2 pentru acvariu: descrierea, soiurile, alegerea și fabricarea

Alimente umede

Domnitorul furajului umed al brandului este reprezentat de următoarele soiuri:

 • Turcia în sos pentru animalele de companie după sterilizare+
 • Pui în sos destinat pentru pisici+
 • Duck cu un iepure in sos pentru animale de companie pentru adulți+
 • morcov carne de vită în jeleu și pui broccoli.

Compoziția rațiilor umede nu diferă în conținutul bogat de proteine ​​- aceasta ajunge la numai 8%. La soiurile proaspete de carne există doar 5%. Compozițiile sosurilor și bulioanele de un astfel de furaj sunt necunoscute. Produsele umede sunt completate de aditivi cu vitamine minerale.

Examinați recenzii

În rețea, puteți găsi o mulțime de feedback cu privire la feed Brooksfield. Cele mai multe dintre proprietarii de animale de companie pufoase sunt mulțumiți cu conținut ridicat de ingrediente din carne, precum și absența soia și unele cereale. Mulți confundă nu destul de mirosul obișnuit și plăcut al produsului, dar este explicat prin lipsa de arome artificiale, prin urmare, ca urmare, proprietarii sunt îndeplinite. Unii cumpărători a sărbători un aspect mai sănătos de țesături după ce a băut acest produs. Cele mai multe pisici sunt fericit să mănânce alimente de la marca, si doar unele refuza astfel de alimente. Cumpărători confunda prevalența scăzută a acestui brand în rețelele comerciale interne.

Produsul trebuie să caute o lungă perioadă de timp sau așteptați pentru livrare de la magazine specializate. Unii proprietari de animale de companie a rămas nemulțumit de mărimea granulelor. Produse preț majoritatea absolută atribuită uneia dintre principalele sale avantaje. Un design plăcut și prezența zip încuietori remarcat, de asemenea. Proprietarii de animale de companie moderne sunt gata să plătească bani mare pentru sănătate, voioșia și longevitatea animalelor lor de companie. În același timp, utilizarea regulată a produselor de branduri renumite este departe de toată lumea de buzunar.

Produsele Brooksfield sunt „Golden Mid“ între calitatea compoziției și prețul disponibil. Alegerea acestui brand, proprietarii pot fi calm pentru bunăstarea a lor favorite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: