Bucafalandra: soiuri, conținut în acvariu și îngrijire

Bucafalandra: soiuri, conținut în acvariu și îngrijire

Fiecare acvarist știe asta Vegetația apei – elementul obligatoriu al ecosistemului acvariu. Nu numai că plantele atașează un aspect estetic la apa artificială, dar devin, de asemenea, un adăpost, o sursă de alimentare și oxigen pentru locuitorii subacvatici. Deci, popularitatea câștigă plante de acvariu din Bucafalandra.

Descriere

În natură, această cultură preferă să crească în corpurile de apă cu un curent mare: râuri, fluxuri, cascade. În mediul natural, planta este atașată la Corygam sau lavă. Există mai multe soiuri, iar aproape toți cresc sub apă. Frunzele au o structură diferită: au o formă ondulată, netedă sau ovală. Pot fi diferite și culoare: verde, albastru, roșu, maro, violet închis. Unele plăci de frunze Bucophandra este caracterizată de un loc slab.

Există specii care sunt preferate în procesul de creștere pentru a ajunge la suprafață, deși aerul nu este prezentat. Unii, dimpotrivă, iubesc să se dezvolte paralel cu fundul acvariului. Dacă plantați câteva specii într-un singur rezervor, puteți crea o compoziție multi-colorată foarte frumoasă.

Planta a apărut recent în acvariștii ruși, dar a devenit rapid popular. Acest lucru este explicat Ușurința de îngrijire și inconspicuoasă la condițiile de conținut.

Chiar și un acvarist de novice poate crește cultura.

Soiuri

După cum sa menționat deja mai sus, diferitele tipuri de butefluri se disting prin apariție. Deci, forma frunzelor poate fi ovală sau bandă. Colorarea acestora variază de la verde la argint și chiar roșu-maro, iar instanțele individuale pot chiar să arunce nuanțe de curcubeu. Plantele sunt clasificate de caracteristicile marginilor frunzelor. Ele sunt drepte și ondulate.

Citește mai mult  Câini mari pufoase: caracteristici, soiuri, opțiuni și îngrijire

Diferențele în speciile constau și În ceea ce privește detenția. De exemplu, pentru a forma lăstari, au nevoie de timp diferit. Pentru „producția” frunzei în același aspect am nevoie de o săptămână, iar al doilea – două luni. Frunzele zboară foarte rar (independență de tipul de plante).

Cultura luată în considerare are marimi diferite. Unele se referă la mini-plante și nu cresc mai mult de 5 cm, altele obțin dimensiuni mult mai mari.

Ia în considerare cele mai renumite specii.

Brownie Phantom

Se referă la noutăți. Printre avantajele sunt notate Prezentativ în îngrijire, precum și un aspect interesant: pulverizarea de aur se formează pe frunzele sale. Caracteristicile de conținut includ Necesitatea de a face alimentarea lichidă și lipsabilitatea la iluminare.

Favorabil pentru temperatura de dezvoltare – 20-30 de grade peste zero. Reproducerea are loc din cauza ramurilor verzi și a lăstarilor laterali care sunt tăiate pentru reproducere. Probabil reproducerea prin semințe. Lipsa soiurilor – Disponibilitatea sa mică.

În vânzare pentru a găsi problema Brownie Phantom, deoarece se caracterizează printr-o creștere lentă.

Browni Red

Această specie se referă, de asemenea, la îndemânare, dar pentru acvaristici este extrem de valoroasă. El este renumit pentru frumoasa ei nuanta, care se potriveste foarte armonios in designul acvariului. Placa de foaie de lungime – 1-3 cm. Această specie este puțin mai complicată în îngrijire decât opțiunea descrisă mai sus. Limitele optime de temperatură – 22-28 de grade, aciditate la apă – 6-8.

Această plantă este obișnuită să planteze în centru – astfel încât să puteți crea o compoziție elegantă. Această specie aparține, de asemenea, la speciile cu creștere lentă.

Este indiferent de nivelul de iluminare, iar reproducerea se efectuează prin incizia rădăcinii.

Aterizare

Înainte de a planta o nouă plantă, nu neglijează măsurile de carantină. În cazul în care evadarea este adus de condiții naturale, apoi puneți-l pentru câteva zile într-un recipient de plastic de doi litri și să facă o schimbare în apă în fiecare zi. În aceste condiții, diverși paraziți vor îneca. După aceea, puteți merge la etapa de adaptare. Plant este plasat în paludarium sau seră, tratarea „epic“ sau „phytoosporin“. Perioada de carantină este de 40 de zile. După acest timp, copia este gata să teren în acvariu.

Citește mai mult  Caracteristici ale conținutului canarul la domiciliu

Toate tipurile de Bucopalandra posedă rădăcină de sistem puternic, Deoarece în natură planta se dezvoltă cu mișcarea severă a apei. Prin urmare, cultura in sine Este atașat la sol, iar la aterizarea in acvariu poate fi pur și simplu legat de o piatră sau un obstacol.

În cazul în care evadarea este plantată în pământ, acvarist trebuie să aibă grijă de nutriție în avans. Unii specialiști sunt încă sfătuiți să primul teren în sol pentru a obține un sistem radicular puternic-bine dezvoltată și permite posibilitatea de a fixa în siguranță în ea.

Conținut și îngrijire

În medie, temperatura apei pentru Boucephalon trebuie să fie In cadrul 22-25 grade, rigiditate – 5-15, aciditate pH – 6.3-7.3. Este foarte important să se controleze starea apei și să păstreze indicatorii pe același nivel, deoarece o schimbare bruscă într-unul dintre parametrii poate duce la putrezirea frunzelor și moartea plantei. În cazul în care instanța a murit, atunci nu se grăbesc să scape de ea. Încercați să curățați rădăcinile din fragmente stricate și pentru a obține promițătoare butași de la care noi probe va părea.

După cum sa menționat deja, aceasta planta este modest pentru iluminat și poate dezvolta cu o capacitate de 0,5 wați per litru, dar în toată splendoarea sa, Bucophalands pot fi observate numai cu iluminare destul de luminos. Puneți în mod regulat CO2 de îngrășământ și hrăniți cu un conținut mare de fier. Nu uitați de înlocuirea săptămânală de 20-30% din volumul în stare proaspătă, ponderată în timpul zilei.

Transplantul de cultură nu este recomandat, Pe măsură ce se adaptează la un loc nou pentru o lungă perioadă de timp. Dar, dacă este necesar, este posibil să treceți la un alt site. Reproducerea se efectuează într-un mod vegetativ. Fiica Escape este separată de copia maternă. Mai des, este practicată plasarea unei plante în acvariu, dar o debarcare de grup este posibilă înregistrarea apariției unui rezervor artificial.

Citește mai mult  Câți papagali trăiesc?

Citiți mai multe despre BucaFaleland. Uita-te la video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: