Câți ani au Dachshunds și ce depinde?

Câți ani au Dachshunds și ce depinde?

Dachshund – rasă veselă și activă de câini, fără a lăsa pe nimeni indiferent. După cum știți, vă obișnuiți repede cu animalele, iar hrana bruscă a unui animal de companie poate provoca o depresiune serioasă într-o persoană. Dacă proprietarul dachshund plătește viața animalului său de companie și nu dorește să se despartă de el înainte, atunci este necesar să se ocupe de îngrijirea în avans pentru a-și extinde viața.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Bad Guard

(Evaluare 2 din 5)

* Caracteristica rasei „Dachshund” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Caracteristicile genetice ale rasei

În primul rând, ar trebui să fiți conștienți de ceea ce pot apărea probleme de sănătate în taxoni, deoarece cel mai adesea este perseverența care sunt cauza morții premature a animalului de companie. Deci, la câinii acestei rase au marcat o tendință genetică la un set de greutate. Animalele cu obezitate se confruntă cu o exercitare fizică mai mică, au o tractură serioasă a tractului gastrointestinal, diabet. Toate acestea conduc la o reducere a speranței de viață.

În plus, taxele nu se pot lăuda cu o coloană vertebrală puternică. Această parte a scheletului are o sensibilitate pentru a sări, deci chiar și coborârea obișnuită pe scări poate provoca daune grave sănătății câinelui. O altă boală comună pentru aceste animale este inflamația urechilor. Cei mai în vârstă devine câine, cu atât este mai mare riscul de a dezvolta glaucom și cataractă.

Există o rasă și o tendință genetică la afecțiuni ale sistemului urogenital și nu există aproape niciodată posibil să se evite problemele cu demaruri și dinți, în special câinii la vârsta bătrână.

Speranța medie de viață

De regulă, rasele mici de câini trăiesc, de obicei, mai lungi decât mari. În medie, speranța de viață a impozitelor standard este de 12-14 ani, dar, desigur, există câini de lungă durată. Amintiți-vă cel puțin faimosul stâncos din California, care a trăit 25 de ani. Lifespanul Dachshund este determinat de ereditatea, condițiile de conținut și chiar de stat psihologic.

De exemplu, un animal, care este conținut de un proprietar iresponsabil, zgârcit de mângâiere, este în mod constant în stres, ceea ce reduce în mod semnificativ viața.

Din același motiv, se crede că indivizii femeilor trăiesc mai mult decât bărbații. Faptul este că fetele sunt mai echilibrate, calme, rar supuse nevrozei, spre deosebire de tipii răniți emoționali ai aceleiași rase.

În plus, din cauza supratensiunilor hormonale frecvente, băieții vin adesea într-o luptă cu alți bărbați, leziuni și alte probleme de sănătate apar de aici, care afectează din nou speranța de viață.

În cazul în care apartamentul conține două taxe diferite, se recomandă ca un câine, deoarece este imposibil să tricot în mod constant reprezentanți ai acestei rase. Dacă este imposibil să vă satisfaceți nevoile sexuale ale bărbatului, fiind în aceeași casă cu o doamnă Dura, se confruntă cu stres sever, poate refuza alimentele și divertismentul. Un băiat castrat va fi mai calm, are o stare psihologică.

Dacă reușiți să aveți grijă de un animal de companie, atunci vă puteți extinde viața de până la 18 ani.

Definiția vârstei

Fără un pașaport veterinar și valori, este dificil de a determina vârsta câinelui, dar dacă te uiți la unele caracteristici externe, puteți înțelege aproximativ, Cât de vechi este un animal de beton.

  • În cazul în care câinele a văzut gri, Asta, probabil, ea a trecut deja de 7 ani. La această vârstă, Taks începe să stea lână în zona buzelor și bărbie. Complet frunte gri și spune botul că animalul a strigat deja timp de 9 ani.

  • Pentru indivizii tineri se caracterizează prin lână neted strălucitor, La câinii vârstnici, lâna dispare plictisitoare și ascensiuni.

  • Atenție la ochi. La câini, la vârsta, ele sunt ușor de umectare și aspect profund plantat.

  • Smooth, alb, dinti lucios indică faptul că câinele încă nu a împlinit vârsta de doi ani. Cu toate acestea, observând un pic de cârlige de fund Estate, se poate presupune că teckel este la vârsta de 18-24 de luni. Tăietorii mai mici sugerează că câinele bate 2 ani și jumătate, în plus, la această vârstă dinți încep să piardă strălucirea și albitatea. În 5 ani, dachșe-urile sunt șterse și colți stupide, iar în 6 acești dinți devin galbeni, se produce piatra dens. Cârligele inferioare sub formă de punct oval incorect până la vârsta de 7 ani a câinelui și dacă tăietorii inferiori sunt, de asemenea, în aceeași stare, atunci dosa a trecut deja 8-9 ani.

  • Când dachshundul și la toți dinții cad, Apoi este deja cu greu mai puțin de 10 ani, și, cel mai probabil, chiar și 12 ani. La aceeași vârstă există o slăbire a vederii și a auzului.

Cauze de moarte prematură

La moartea neașteptată a câinilor poate conduce următoarele Cauze.

  • Boli dachshund. Pentru această rasă, astfel de afecțiuni sunt caracterizate ca deformarea pieptului, sindromul discului alunecător, epilepsia, atrofia retinei, patologia dezvoltării organelor vizuale. Prin ele însele, aceste boli nu pot fi numite cauzele de deces, dar problemele de sănătate duce la faptul că animalul începe să se miște mai puțin, în timp ce există un stres, atacurile de convulsii forțează câinele să sufere. Toate acestea duc la o reducere a speranței de viață sau forțele proprietarului de a dormi un animal de companie.

  • Boli cronice. Dachshund – creaturi active, și de distracție, și în funcție de comportamentul lor nu poate fi destul de neobservat prin dezvoltarea de un fel de boală. Foarte des, boli cronice apar într-o formă ascunsă, iar câinele moare brusc, la vârsta de 8-10 ani.

  • Leziuni sau accidente. De obicei, în astfel de situații proprietarul în sine este de vina. În cazul în care animalul este de mers pe jos în afara platformei speciale, atunci trebuie să fie o lesa. Chiar și un câine de casă înconjoară o grămadă de pericole. Cel mai adesea, acestea sunt mașini. În plus, prejudiciul unui animal de companie poate obține, alergând la o plimbare de la proprietarul inattent, care a clătit, de exemplu, pentru câinele vă place. Lăsat singur departe de casă, câinele de origine nu știe cum să se comporte, cum să se apere de la o turmă de conifere mari, cum să evite plecarea mașinii, cum să se ascundă de bolnavi.

  • Otrăvire. Chiar dacă animalul de companie merge mereu pe o lesa, proprietarul ar trebui monitorizat pentru a-și face animalul să nu aleagă nimic de la sol. În primul rând, utilitățile publice pot rula șobolani în cel mai apropiat subsol. Și apoi otravă poate fi aproape de această zonă. În al doilea rând, iubitorii de câini cu experiență știu cât de amenințând pe frații noștri mai mici de câini. otravă Acești oameni în mod intenționat de dispersie pentru câini în locuri în care proprietarii sunt folosite pentru animalele lor de mers pe jos. Deci, mersul pe jos ar trebui să fie la fel de precaut. Dachshund nu este protejat de această problemă la domiciliu. Dacă apartamentul este reparat, atunci ar trebui să izolezi un câine departe de containere cu lichide de construcție.

Metode de extindere a vieții de companie

Nutriție

Nutriție adecvată – o garanție a bunăstării bune și a unei bune sănătăți a unui animal de companie. Dacă câinele este alimentat de hrana naturală, ponderea produselor din carne pe zi ar trebui să fie de cel puțin 30%. Dacă dachshundul funcționează, atunci acest indicator crește la 50%. În plus, baza dietei ar trebui să fie orez, buck, hercule, legume.

Uneori ca delicatețe, este posibil să se ofere o bucată de fructe sau brânză cu conținut scăzut de grăsimi.

Dacă dachshund se hrănește cu alimente gata făcute, atunci trebuie să fie produse premium, o categorie superioară sau o categorie holistică. Pentru a calcula corect rata zilnică, consultați un medic veterinar.

Animal Reborn garantează problemele de sănătate a animalelor de companie.

Îngrijire

Datorită spate bolnav, taxele nu-i oferi o saltea moale ca o așezare, ar trebui să fie un gunoi solid. Regulat deduce animalul, cel mai adesea această procedură se realizează în timpul perioadei de molting. În special deducere relevante pentru soiuri de lungă pășunat. În cazul în care animalul este implicat în expoziție, grooming ar trebui să încredere într-un profesionist. Scăldatul pentru animale de companie cum este necesar.

Nu uita despre procesarea de paraziți și vaccinări anuale.

mâner regulat ochiul câinelui cu disc de bumbac, umezit în apă caldă sau într-o specială. Dacă este necesar, dansul ar trebui să fie curățate cu o baghetă de bumbac, și pentru a observa problema în timp, organele auditive sunt importante pentru a inspecta în mod regulat. Nu salvați pe jucării bătător la ochi. Cu toate că, de obicei, în mod independent, dachshunds conduce dintii lor în ordine, dar fără mijloace speciale va fi dificil pentru ei să aibă grijă de această problemă.

În cazul în care ghearele în câine au crescut foarte mult, atunci ei sunt zdrobite cu Cunter.

Atenția specială are nevoie de animale în vârstă. Feriți-vă de proiecte în vârstă Dachshund prezență, o plimbare pe vreme rece Izolați pentru animale de companie. Încercați un câine vechi nu scălda, așa că nu prinde rece.

Activitate fizica

Activitatea conduce fizică la longevitate, nu numai oameni din lume, dar și în lumea de câine. Jocurile mobile ar trebui să fie în viața de fiecare zi taxe. În fiecare zi se execută necesare. Să plimbare va fi scurt, dar de frecvente ca în timpul lung câine alerga poate exagera, ceea ce poate duce la reducerea duratei de viață.

În cazul în care orașul nu are zone speciale pentru mersul pe jos de câine și de mers pe jos Dachshund lor cade exclusiv pe lesa, apoi locul de muncă vizite în natură, în cazul în care animalul se pot bucura de aerul curat și de funcționare liberă.

Pentru mai multe fapte interesante despre taxa – în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: