Câți ani trăiesc pisici și pisici britanice?

Câți ani trăiesc pisici și pisici britanice?

Despre pisicile britanice au legende pe termen lung, care explică originea acestor creaturi minunate. Majoritatea versiunilor converg în faptul că strămoșii acestei rase pe insulele din Marea Britanie au adus cu ei legionarii romani în campaniile cuceritoare. Cu toate acestea, oamenii de știință susțin că felinological rasa britanica a fost eliminat in Marea Britanie nu mai devreme decât în ​​secolul al XIX-lea. Adevărul, ca întotdeauna, este în mijloc: pisicile au fost într-adevăr a adus în corăbii romane, au stabilit în Anglia, lâna lor în timp, a devenit suficient de gros pentru a rezista cețurile și ploaie. În ceea ce privește rasa, caracteristicile sale distinctive au fost formate numai din secolul al XIX-lea și prima expoziție de pisici, care a avut loc la Londra, pisicile cu un element de fixare de pluș a devenit recunoscut de favoritii aristocrații britanici. Britanicii nu traversau aceste pisici cu alte pietre, astfel încât pisica britanic păstrează datele sale datorate genetic de zeci de ani.

Ce viață depinde?

Speranța de viață a rasei britanice depinde de setul de factori – nu este un secret pentru nimeni că pisicile stradă nu trăiesc chiar și până la 10 ani, dar acele persoane care locuiesc la domiciliu pot trăi până la 15-16 ani. Viața unei pisici domestice depinde de următoarele nuanțe:

 • Echilibrată și nutriție+
 • Vaccinarea în timp util+
 • Prevenirea helminthoses+
 • inspecție veterinară regulată+
 • Prevenirea obezitatii, un control constant asupra stării dinților, inimi, vase+
 • Castrarea în timp util sau sterilizarea pentru animale de companie+
 • Prezența efort fizic și stilul de viață activ la animalul+
 • O bună îngrijire oferind condiții de viață confortabile și de igienă pentru animale de companie+
 • Lipsa factorilor de stres și situații.

Orice rasa, inclusiv britanic, conține nu numai proprietăți pozitive, dar, de asemenea, un set de caracteristici genetice care constă în predispozitia la anumite boli. Este cunoscut faptul că britanicii nu suferă de cancer, dar acestea sunt predispuse la obezitate, boli ale tractului gastro-intestinal și sistemul cardiovascular. In plus, rasa a relevat rinichii slab, ficatului și sistemului musculo-scheletic.

Pentru a extinde ani de viață la dvs. preferate pufos, proprietarul trebuie să țină cont de specificul rasei și să conțină pisica lor sau o pisică corect.

Pe durata vieții animalului, printre altele, afectează în mod indirect culoarea. În mod tradițional, pisicile din rasa britanice erau gri, cu toate acestea, acum putem vedea diferite opțiuni de culoare, care au fost aduse de reproducție. Există o regularitate la care a fost dezvăluit faptul că culoarea mai exotice britanic, cu atât mai mare este supusă unei boli, chiar și faptul că rasa sa nu a fost caracterizat inițial.

Explică acest model știința geneticii este destul de simplu – în cazul în care genele responsabile pentru culoarea de lână și genele responsabile pentru sănătatea lor sunt apropiate, acestea intră în moștenirea adezivă așa-numitele. Descendența rezultată moștenesc, astfel, nu numai culoarea, dar boala – deficiențe de auz, vedere (până la dezvoltarea de orbire), dermatite, deformarea schelet schimbă aspectul predispoziție la ambele tumori benigne și maligne.

medii

Pisicile și pisicile din rasa British trăiesc o medie de 15-16 ani, dar acest lucru este posibil numai cu grijă de ei. Dacă există o eroare în regimul alimentar sau au loc alți factori nefavorabili, media sus în direct britanic la 11-12 ani.

Există o credință dovedit științific că în cazul în care animalul a fost castrat sau sterilizat, speranța de viață este în creștere cu o medie de 2,5-3 ani. În plus, se crede că acei indivizi care au un corp subțire construi, trăiesc mai mult decât omologii lor mai mari, și bine hrăniți. Rasa britanic, din păcate, nu se aplică exemplarelor subțiri, ceea ce înseamnă că acestea nu trebuie să conta pe câțiva ani de viață peste noapte. pisicile britanice sunt mai mari și predispuse genetic la obezitate.

Dacă nu acorde atenția cuvenită acestei circumstanțe, durata de viață pentru animale de companie va fi redus în mod semnificativ de vina proprietarului, în mod incorect grija pentru prietenul său pufos.

sarcini stresul excesiv de asemenea, reduce durata de viață a rasei britanice de pisici. Din acest motiv, ele nu sunt eliberate pe stradă, și plimbări sunt aranjate într-o curte cu grădină izolată, în cazul în care nu există acces la câini, pisici străine, și nu există nici o amenințare, de asemenea, de la mașini în mișcare sau persoane. flash-uri de lumină Sharp, semnale sonore, atenția persoanelor străine – toate acestea provoacă un stres la britanici. Dacă-l proteja de un astfel de impact, apoi cu grija adecvata, pisica de aceasta rasa poate trăi mai mult de 15 de ani, deoarece există date privind longevivi, care au ajuns chiar la 20 de ani. Dacă vom compara cu vârsta de pisica și vârsta unei persoane, se poate presupune în mod condiționat faptul că 15 de ani de viață pisica este echivalentă cu 75 de ani de viață a unei persoane, astfel încât la vârsta de 8 ani, britanicul este deja considerat să fie un bătrân, care necesită o îngrijire specială și regimul de nutriție.

Cum să ai grijă?

Grija corectă pentru rasa britanica de pisici nu este prelungită numai de animale de companie, dar, de asemenea, face ei confortabil. Principiile de bază ale îngrijirii sunt următoarele.

 • Alimentație corectă. Având în vedere că pisicile de sânge britanic este slab ficat și rinichi – și o atenție specială din acest motiv necesită pisici sterilizate și pisici castrat – dieta este cantitatea de animale la aceste caracteristici. Furajele pot fi alimente naturale pentru animale de companie sau alimente de preparare industrială echilibrată.

Baza alimentelor naturale este hrănirea pisicilor carne de carne, iepure, carne de vită sau carne de vită, mutton slabă.

Înainte de utilizare, carnea ar trebui să freezout la temperaturi scăzute pentru cel puțin două săptămâni, în scopul de a distruge ouăle și larve de viermi intestinali. În plus față de proteine, britanicul are nevoie și de fibre, astfel încât dieta ar trebui să fie legume și fructe tratate termic. De alimente de carbohidrați au permis cerealelor de recepție, gătite din orice cereale, cu excepția ovăzului și a semolinei. Îmbunătățirea funcționării intestinelor poate primi soiuri cu grăsimi reduse de brânză și iaurt. Într-o sursă de minerale pisica pot fi furnizate în cantități mici, gălbenuș de ou fiert.

 • Castrare și sterilizare – Dacă nu intenționați să explorați rasa britanică și să vă păstrați animalul pentru suflet, apoi la vârsta de 7-8 luni, pisoiul trebuie să fie castrat sau sterilizare. O astfel de procedură va salva britanicii de la solicitările fiziologice obișnuite asociate cu instinctul de reproducere și, de asemenea, păstrează înrăutățirea sănătății sale și reduce speranța de viață.

 • Igienă – un factor important care afectează toată viața vieții pisicilor și necesită o execuție regulată și strictă. Săptămânal, britanicii ar trebui să fie șterși astfel încât animalul de companie să nu fie înfundat cu bucățile de stomac de lână, dacă el este forțat să se lingi. Pisica lunară trebuie să fie tăiată cu gheare și este necesară acordarea atenției integrității și sănătății plăcii de unghii. Ochii șerveței animalului cu o cârpă moale, umezită cu apă caldă – pentru a face cel puțin o dată pe săptămână. Cojile urechilor curate 1 timp în 2 săptămâni, procedura este efectuată utilizând un fitil de bumbac.

Pisicile rasei britanice, de regulă, suferă de o piatră dentară, în timp ce sângerarea lor dragă, iar dinții sunt slăbiți. Igiena orală necesită curățarea regulată a îngrijirii dentare și a copilului, pentru ao învăța orice medic veterinar, principalul lucru este că procedura este efectuată în mod regulat.

Pet trebuie să aibă loc de dormit, tava de toaletă și feluri de mâncare pentru a manca.

Toate aceste elemente trebuie păstrate curate. Vânătoarea de companie au nevoie de timp în timp pentru a fi inspectată pentru prezența puricilor și, dacă sunt suspectate de apariția lor, va trebui să efectuați imediat tratamentul insecticid al gunoiului și lânii de animale de companie.

 • Inspecția veterinară – Această procedură trebuie să fie transmisă în mod regulat, iar pentru pisicile tinere, este suficient să vizitați medicul o dată pe an, iar după 8 ani, o excursie la medicul veterinar trebuie făcută de 2 ori pe an. În primele vizite la medicul veterinar, de Efectuează kitten toate vaccinările necesare – doar astfel încât să puteți proteja copilul de boli periculoase. În plus, animalul de companie va prescrie medicamente antihelmintice, în scopul de a preveni helmintoze.

pisicile britanice nu sunt pretentios și nu necesită condiții speciale pentru conținutul.

Alegerea unui loc de dormit pentru ei, încercați să-l plaseze, astfel încât animalul nu este fierbinte cu lână groasă și densă, dar nu este necesar să-l plaseze pe proiectul. pisoi mici pentru a dota locul în care acestea ar putea juca, jucării loc acolo și instalați frâna, ceea ce este necesar pentru ei pentru a menține sănătatea gheare și dezvoltarea labei.

Mai vechi britanice Pisici

În ciuda faptului că viața pisica britanică, de regulă, nu depășește 20 de ani, există evenimente complet unice, confirmarea care sunt longevivi din lumea pisicilor. Deci, la sfârșitul anului 1999, un record despre un vârf, un rezident al Marii Britanii a fost introdus în Cartea Recordurilor. Acest reprezentant alb-alb al rasei sale a devenit faimos pentru faptul că a ghicit 29 de zile de naștere și pentru tot acest timp a reușit să nu piardă un singur dinte. Mai mult, o pisică uimitoare a reușit să supraviețuiască atunci când incidentul cu un mare rotweiler, care este destul de spike.

Proprietarul pisicii consideră că longevitatea sa pisica este obligată să naturalizei naturale – geletul de la plantele de aloe. Acest vârf de gel a fost tratat în fiecare zi și, în plus, în dieta sa zilnică au existat acizi grași omega-3 pe care la primit, peste peștele și păstrăvul oceanului. În plus față de alimentele naturale, proprietarul hranei pentru pisici și alimentele echilibrate de producție industrială. Spike a fost întotdeauna o pisică activă și mobilă și a petrecut toată ziua în plimbări în jurul grădinii de acasă.

In anul 2001, potrivit martorilor oculari, pisica a remarcat ziua de naștere 31, devenind unul dintre cele mai vechi reprezentanți ai familiei felinelor de pe planeta noastră.

Un alt exemplu unic al unei pisici lungi de viață ale rasei britanice este o pisica gri-spotted numit Ma. Această persoană, de asemenea, a trăit în Marea Britanie și a devenit faimos pentru faptul că a existat un câștigător de expoziții de pisici, și, în plus, ea a prins fin soareci. Speranța de viață a acestei pisici la momentul 2001 sa ridicat la 32 de ani. Mult viață, de asemenea, enumerate în Cartea Recordurilor și, ar fi posibil ca Ma-ar fi trăit pentru ceva timp, dar din cauza boala grea a gazdelor au fost obligați să pună animalele lor de companie.

Cazurile descrise nu sunt unice – longevivi din familia pisica se găsesc la alte rase. Ar trebui să se presupune că o bună ereditate genetica si ingrijirea adecvata pentru animalele de companie sunt o garanție că acesta va fi complet capabil de a trăi o viață lungă. Aveți grijă de animalele de companie și lăsați-le, te rog, cu prezența lor cât mai mulți ani ca posibil.

video de revizuire a pisicilor britanice, A se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: