Câți ani trăiesc spaniel și ce depinde?

Câți ani trăiesc spaniel și ce depinde?

Mulți oameni au animale de companie de casă – pisici, câini, papagali și t. D. Cu toate acestea, nu ar trebui uitat că viața fraților noștri mai mici este mult mai scurtă decât omul, merită să înveți în prealabil despre cât va dura, astfel încât să nu șocă, mai ales pentru copii. Acest articol descrie spanielii, caracteristicile și soiurile de rock, durata medie a vieții lor, precum și sfaturi privind îngrijirea și conținutul optim al unor astfel de câini.

Caracteristici de rasă

Familia Spaniel include mai mult de o duzină de rase, dintre care cele mai renumite sunt:

 • Cocker englez+
 • Engleză Springer+
 • Cocker+
 • Spaniel rusesc+
 • Kleber+
 • Camp+
 • Germană Spaniel (WASTEHEND)+
 • Sussex+
 • Regele Charles+
 • Kavaler Regele Charles.

Ultimele două rase sunt atribuite unui grup de câini decorative, restul se referă la grupurile de juridice și Retriever. Fiecare rasa are propriile sale caracteristici distinctive. Dar următoarele semne caracteristice sunt comune tuturor Spaniels: lână lung, de multe ori ondulat, urechi mari honeying, fizicul armonios. Cel mai înalt reprezentant al acestei familii caine este considerat irlandez Apa – în greabăn acestea ajung 60 cm. Cel mai mic – Regele Carol, creșterea câinelui acestei rase este de aproximativ 23-28 cm.

Spanized – creaturi foarte frumoase și prietenos. Caracter cel mai adesea jucaus, non-agresiv. Iubirile și are nevoie de o vacanță activă, deoarece Spaniel – caine de vanatoare (cu excepția unor reprezentanți ai decorative). Locul ideal de trai va fi Casa de țară, în special pentru limba rusă, phylds și pietes irlandeză.

Istoria acestei familii merită o mențiune separată. Conservată Dovezile scrise sugerează că spaniel a fost cunoscut în secolul al XVI-lea îndepărtat. Dacă vorbim despre patrie, este considerat a fi ca atare Spania, dar nu există încă nici o precizie absolută în această privință. Palma Campionatului în popularitatea rasei a avut loc în mâinile Regatului Unit pentru o lungă perioadă de timp, iar acum acești câini drăguți sunt cunoscuți și iubiți în multe țări din întreaga lume – atât subspecii de vânătoare și de vânătoare. Acestea sunt utilizate ca legal și cîini la vânătoare, ca însoțitori pentru copii, iubitorii de pe piața internă și T. D.

Aproape toți reprezentanții familiei Float perfect, posedă un miros ascuțit, foarte inteligent și ușor de studiu nou. Aceștia sunt devotari ai prietenilor omului, energic și jucăuș. Mulți dintre ei au încarnări de empatie, simțind subtil starea de spirit a proprietarului.

Uneori datorită acestor calități, câinii sunt utilizați pentru a trata copiii care suferă de autism (în formă prea tare).

Speranța medie de viață

În rândul titularului de înregistrare a spaniolilor în longevitate, spanielul rusesc: viața medie a reprezentanților acestei rase este de 14-15 ani, există cazuri în care spanielii ruși au trăit la 20 de ani – câine de vârstă mare. A doua linie este ocupată de Cocker Spaniel American: live in medie de varsta 13-15 ani, înregistrare – 17 ani. Aragazii englezi la domiciliu pot trăi 15 ani, dar durata medie a vieții lor are doar 10-12 ani.

Ce factori pot afecta cât de mult va fi animalul dvs. de companie lângă dvs? Cele mai importante dintre ele sunt enumerate aici.

 • Absența / disponibilitatea tulburărilor genetice și predispoziția la diferite boli – Pentru asta aveți nevoie de un pedigree de spaniel și de sănătatea strămoșilor săi.
 • Câini de sănătate proprie. Pentru a controla starea spaniel-ului, cel puțin de 2 ori pe an, atribuim câinele la veterinar la inspecția, este deosebit de important pentru a face acest lucru la realizarea celor 7 ani. Mai vechi de câine, cu atât mai mare riscul de a dezvolta obezitate sau apariția unor probleme cu rinichii sau ficatul.
 • Conținutul corectă și întreținerea pentru animale de companie. Este necesar să se asigure un câine un loc confortabil, mersul pe jos de mai multe ori pe zi și de preferință timp de 1-2 ore, spanieli – vânători înnăscute, restul activ in aer curat este vital.
 • Modul de putere Echilibrat. Câinele nu ar trebui să fie supraalimentare, cu toate acestea, lipsa de alimente va afecta negativ ei. De la o vârstă catelus, asigurați-vă că câinele devine toate mineralele necesare și vitamine cu mese. Opțiunea optimă va fi utilizarea furajelor pentru câini gata făcute (atât uscate și umede) clasa premium.
 • Forță majoră. dragoste Spaniel să se grăbească să rupă capul ei, și uneori merge lateral. Leziuni diverse, de la superficiale la interior, poate afecta speranța de viață și de sănătate a câinelui. Desigur, astfel de cazuri sunt nerealiste, dar principalul lucru într-o astfel de situație este de a acționa rapid și clar. Apelați imediat medicul veterinar sau luați un câine la el. La urma urmei, pentru a diagnostica, de exemplu, sângerările interne pe care nu le veți putea cel mai probabil.

Și acest lucru înseamnă că un specialist este necesar, iar timpul în caz de rănire joacă un rol important. Cu cât ajutăm mai devreme, cu atât mai mari șansele de a salva animalul de companie și de a face fără complicații.

Cum să extindeți viața preferată?

Dacă vă iubești animalul și doriți ca el să fi fost mult timp lângă dvs., încercați să respectați câteva recomandări simple.

 • Să-i acorde atenție, să se joace cu el, să meargă mai des. Lasă-l să alerge în jurul curții, dacă ai ocazia, du-te la weekend cu el în natură.
 • Urmați dieta preferată. Alimentele pentru câini ar trebui să fie necesare și saturate substanțe active biologic necesare. Consultați un medic veterinar și calculați standardele de porțiuni pentru fiecare masă pentru a preveni malnutriția sau obezitatea.
 • Plasați un loc de dormit pentru Spaniel – cu un astfel de calcul, astfel încât să fie protejat de schițe.
 • Verificați în mod regulat sănătatea câinelui. Un rol foarte important în Saniel Health este jucat de vaccinări integrate. Nu uitați în fiecare an cu următoarea inspecție a medicului veterinar pentru a vă vaccina preferatul. Din păcate, mutații constante sunt observate în prezent în direcția consolidării agenților patogeni de diferite boli și vaccinări – aproape singura modalitate de a vă proteja câinele.

Desigur, chiar și respectarea acestor condiții nu garantează o viață lungă. Dar acest lucru nu este un motiv se referă la sovieticii neglijabili.

Iubiți câinele, urmăriți sănătatea – și ca răspuns, vă va încânta cu prezența sa de mulți ani.

Cu privire la modul de îngrijire adecvată pentru Cocker Spaniel, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: