Câți oameni cântăresc?

Câți oameni cântăresc?

Pisoi în casă – fericire, precum și o mare responsabilitate. Fiecare proprietar știe că pentru orice animal trebuie să asigure condițiile adecvate de trai, astfel încât să simți confortabil. De exemplu, asigurați-vă că pentru a oferi în cazul nostru un pisoi de alimente, care este potrivit pentru corpul său. La urma urmei, sănătatea depinde direct de modul în care iubitorii de interne mânca. Și unul dintre cei mai buni indicatori de sănătate – un set de masă. Vom descrie mai detaliat cât de mult pisoi si pisica adult trebuie să cântărească, precum și studierea subtilitățile greutatea diferitelor rase.

De ce definesc?

Atunci când se naște un copil, unul dintre primii indicatori care este remarcat este masa lui. Bună greutate – primul semn de sănătate. Nu este singura, dar unul dintre cele mai importante. La animalele la fel. Există norme de greutate corespunzătoare fiecărei rase pisici. Practic, ei sunt cam la fel, atunci când pisoi este încă născut. La varsta adulta, normele schimba. Determinarea greutății și de urmărire pentru ea pe toată durata de viață a mustului dvs. pentru animale de companie. În greutate, puteți determina persistența sau subcurrent, imagistica sau boala progresivă, dezvoltarea.

La naștere de la o mamă, puteți compara o mulțime de pisoi chiar fără dispozitive speciale. Doar uita-te la ei. În cazul în care pisoiul se subțiează restul, atunci este nevoie de o observație specială: pentru comportament, pentru procesul de nutriție, pentru somn. Dacă este clar neclar că pisoiul se subțiează restul, atunci vă puteți uita la modul în care este aplicat pieptului.

Dacă celălalt, pisoi mai puternici, o respingeți, atunci trebuie să luați un pisoi și să aduceți pe scurt pe pisică și mai des decât restul mâncat.

Greutate pisoi de luni de zile

Greutatea aproximativă a pisoiului la naștere variază de la 80 la 150 de grame. Depinde de rasa și structura corpului copilului. Pisicul lunar al Bobtail și Maine Kun va fi foarte diferit unul de celălalt, deoarece în dimensiune aceste rase sunt complet opuse reciproc.

Luați în considerare masa din greutatea medie standard a pisicuțe pentru luni la un an.

 • În prima lună, greutatea medie a pisoiului este de 110 grame. Este această greutate, care este considerat destul de normal pentru copil și caracterizează dezvoltarea lui sănătoasă. Comportamentul pisoi nou-născuți pot fi comparate cu copii umane – ei doar mănânce și să doarmă. Setul de zi cu zi a masei de pisica, în prima lună de viață este de aproximativ 10-15 de grame, care este, 70-100 de grame pe săptămână.
 • Dublu-pisoi luni câștigă aproximativ 300 de grame de greutate. Dar, norma este considerată o greutate set de până la 500 de grame. În a doua lună, pisoi încetează să mănânce numai lapte mamei. In dieta sa, apa trebuie sa fie prezent intr-o cantitate nelimitată și poate fi de asemenea înțeles în carne dieta zdrobit și pește.
 • In 3 luni, masa este de la 1.2 la 1.7 kg, iar dieta include nutriție completă. Principal, să facă o alegere: hrăni o pisică de produse naturale sau furaje specializate. nutriție combinate ar trebui excluse, deoarece stomacul nu poate face față.
 • În 4 luni, masa ar trebui să fie deja 2 kg.
 • În 5 luni, un pisoi cantareste aproximativ 2.5 kg și feed-uri numai în timpul zilei.
 • La 6 luni, atunci când un molk este deja posibil, iar la fete – maturare sexuală, greutatea este de 3 kg.
 • În greutate, după o jumătate de an se va adăuga mai puțin intens – aproximativ 100-150 grame pe lună. Astfel, de greutate în vârstă de un an pisicuței obișnuit va fi de aproximativ 4 kg.

persoane fizice mari, cum ar fi kuns principale menționate mai sus, se poate ajunge la anul de masă în 5-6 kg. Și roci în miniatură poate fi doar 3 kg.

nu trebuie să uităm că masculii cele mai multe ori mai mari decât femelele. Și masa lor până la sfârșitul primului an de viață poate fi mai mare pentru un kilogram.

Tabelul cu indicatorii de greutate in medie cu o lună de dezvoltare.

Lună

1

2

3

4

5

6

7

opt

nouă

zece

unsprezece

12

Greutatea

(Gr)

100-150

400-600

1.200

-1.700

1.700-

2.300

2.300-2.800

2.400-3.200

2.600-3.600

2.700-4.000

2.800-4.100

2.900-4.200

3.000-4.300

3.100-4.400

Câte pisici adulte cântăresc?

Stil de viață, castrare, alimente, conținut – toți acești factori direct legați de greutatea corporală. Viața unei pisici adulte este diferită de pisoi până la puțin dacă locuiește în familie. Principalul lucru este de a împiedica infecția sau crusta animalelor, altfel pot apărea probleme cu gastrointestinalul.

Pisica de casă cântărește de obicei de la 2 la 7 kg. Depinde mult de rasa, precum și de la vârstă. La bătrânețe, animalul de companie va cântări mai puțin decât, de exemplu, în 2 ani. Și pisica siameză va cântări mai puțin decât pădurea norvegiană. Persii și britanici după masă vor fi în medie aproximativ 6 kg. Dar greutatea lui Maine Kun poate ajunge la 13 kg.

Pisicile Mongrel sunt cel mai adesea mai des pentru 1 kg de rasă. Acest lucru se aplică și femeilor și bărbaților.

Vârful adulților în greutate sunt obținute de doi ani. În plus, cu o alimentație adecvată și stil de viață, greutatea va rămâne în aceste limite plus minus 200 de grame.

Cum să cântăriți acasă?

Este foarte problematic de a cântări animalul, fără a avea cântare speciale, datorită înălțimilor și a călătoriei. Mai ales pentru feline. Dar cântărirea – procedura obligatorie. Luați în considerare cum să cântăriți pisica acasă. Pentru a începe cu cea mai ușoară cale – cântare. Dar numai electronice, deoarece animalul de companie nu vrea să rămână pe ele pentru o lungă perioadă de timp, iar unele greutăți au suficientă secundă pentru a ține într-o singură poziție pentru a arăta rezultatul.

Următorul mod este mai dificil – schimbarea. Luați purtarea, de preferință moale. Cântărește-o și apoi a pus un animal acolo. Din numărul care va apărea pe tulpină, refuză greutatea transportului. Dacă nu există nimic potrivit acasă, atunci va exista o percepție vizuală. Poate că nu va arăta cifra de greutate corporală, dar va fi clar dacă totul este bine cu animalele de companie.

Primul lucru pe care trebuie să îl priviți este să priviți coloana vertebrală. Indiferent dacă se poate vedea, dacă vertebralul apare prin piele, cât de mult încearcă să. În mod ideal, coloana vertebrală trebuie să fie ascunsă și să încetinească atât de mult încât poate fi văzută doar de un aspect armat. Burta – chubby sau ardy. Ambele opțiuni nu sunt considerate norma. Stomacul trebuie să fie chiar, cu atât mai mult nu. Glisați pe piept și înapoi pe subiectul dacă simțiți un strat de grăsime mic. Ea nu ar trebui să fie de așa natură încât, pe lângă ea, oasele nu se simt, dar trebuie să fie neapărat.

Motiv important – Bones pelvis și coaste. Dacă acestea sunt prea aruncate, înseamnă că animalul dvs. nu este dăunător în greutate. Uită-te la zona taliei, ar trebui să fie, de asemenea. În cazul în care nu este, sau este prea „corectă“, iar cifra în același timp, seamănă cu clepsidra, aceasta poate însemna fie obezitatea sau distrofia.

Dacă tot ce ai verificat, în condiții normale, atunci nimic să vă faceți griji. Dar chiar dacă un punct te jenat – transporta animalul la medicul veterinar. greutate altruistă, cum ar fi obezitatea, sunt foarte periculoase. Kitics poate să fie plantate pe o dieta, dar este pentru binele lui.

Nu-ți fie frică. Medicul va alege tratamentul necesar sau va respinge îngrijorarea.

Ce se poate face în cazul în care pisica nu se ridica o masă?

Pentru animalele de companie vă faceți griji, ca pentru copil. Prost mănâncă, doarme fără încetare, nu joacă în mod special, și, de asemenea, nu obține masa necesară. Nu ai sta panicing, pentru că dacă totul se observă la timp, atunci consecințele vor fi, cel puțin, dar nu va fi deloc. Niciodată nu trebuie să se ocupe de auto-tratament, care nu cunoaște rădăcina problemei, deși ceva pentru a încerca să-l facă în continuare. Mai întâi trebuie să încerce să analizeze timpul pentru care animalul nu a ridica sau oprit câștigă în greutate. Încearcă să înțelegi ce ar fi servit lipsa de masă.

Primul lucru care poate fi motivul, dacă sunteți proprietarul pisica, este recenta naștere. În acest caz, nu este un set de masă, dar chiar și în timpul restaurării unei pierderi în greutate pisica. Dacă motivul este exact pisica, va dura aproximativ trei săptămâni pentru a restabili. Apoi greutatea ajunge la marcajul dorit. În cazul în care durata de recuperare a fost târât, apoi fără un medic veterinar nu a putut face.

Urmatorul motiv important – stres. Pentru feline cu patru picioare, aproape toate rasele de stres imens este în mișcare. Mai ales în cazul în care pisica este în vârstă. Castrarea sau sterilizare pot fi atribuite la stres, o schimbare de gazda, un fel de eveniment extrem (de exemplu, care rulează din casă timp de mai multe zile sau picătură de la înălțime). Principalul lucru este că stresul nu trece la epuizare nervoasă, pentru că există pisici extrem de impresionabili și nefuncțional.

cauza frecventa de pierdere in greutate – viermi. Ele pot apărea în orice condiții de viață. Pet pentru acest lucru este suficient pentru a linge murdăria de pe podea. La fiecare șase luni, pentru a evita invazia glitting, ar trebui să dea un animal de companie picături profilactice speciale. Desigur, în cazul în care a apărut viermi, dar pentru a le notificare în fecale nu este dificil, este necesar un tratament. În cazul în care tratamentul este în timp util, atunci nu va mai dura mult de o săptămână pentru a finaliza exterminarea de paraziți. Dar, în cazul de viermi, și mai ales cu pierderea in greutate puternica cu ei este mai bine să contacteze medicul veterinar. El va alege un tratament adevărat și va da recomandările necesare.

Cauza de epuizare în care proprietarul este în afara de putere – vârstă. La vârsta vechi de cele mai multe pisici pierde în greutate. Aici puteți încerca să sprijine animalele de companie cu vitamine și microelemente. Trebuie să treacă sânge și să înțeleagă ceea ce devine mai puțin în organism.

Inflamația cavității bucale, a durerilor dentare, stomatitei sunt motive neplăcute atunci când un animal de companie dorește să mănânce și să fie fericit, dar îl doare. În acest caz, ea se poate apropia adesea de castron, dar există porțiuni mici. Încercați să vedeți maxilarul din motive vizibile. Roșu gingii umflate, stomatite alb „găuri”, carii – totul, ca o persoană, și toate acestea nu sunt atât de înfricoșătoare dacă notează la timp.

Boluri. Aici nu este deja de făcut fără un medic veterinar. Într-un articol, enumerați dificultăți toate bolile posibile. Da, și faceți un diagnostic independent, fără a predarea sângelui fără a utiliza echipament special, este dificil. Dacă, în plus față de pierderea în greutate, observați comportamentul cat instabil, scăderea apetitului și a altor semne, nu lent! Mergeți urgent la clinica veterinară și treceți toate procedurile necesare pentru a identifica boala.

Poate că este doar o tulburare de stomac și nu va exista nimic teribil. Poate pisica este pur și simplu atinsă de un picior și din cauza asta nu există nici o dispoziție pentru că doare. Multe boli neplăcute care sunt consecințe negative. Nu strângeți.

Semnele care nu sunt afectate în cele de mai sus pot fi un apel pentru proprietar, acesta este:

 • Galbenirea tuturor membranelor mucoase+
 • Sânge și mucus în fecale+
 • Constipație sau diaree+
 • Vărsături excesive nu bulgări de lână+
 • neplăcut+
 • Ochii mentali sau nasul.

Dacă motivele pentru care animalul dvs. preferat nu ia o masă, încă nu este înfricoșător, atunci primul lucru pe care nu este nevoie să faceți este să cumpărați hrană și amestecuri în supermarketurile obișnuite. Tot ceea ce este vândut în ele, nu puteți da animale chiar ca o ultimă soluție. În magazinele de animale de companie există și feeduri necostisitoare, dar profesionale, cu ajutorul căruia puteți face față problemelor de cântărire. Și cu feed-uri de pe piața de masă, puteți exacerba situația.

Dacă vă alimentați de la magazin, nu doriți să vă alimentați, atunci cea mai mare parte a dietei animalului de companie ar trebui să fie formată din carne de vită sau din Turcia.

Și, de asemenea, pentru alimente perfect, română, dovleac și cereale de orez. Totul nu trebuie să fie în nici un fel brutal, ci doar fiert sau parenchy.

Dacă pisica dvs. a devenit foarte puțin acolo, și motivele încă au învățat, nu trebuie să încercați să „împingeți” în ea imediat un kilogram de mâncare. Aici, ca și cu o persoană, poate ceva mai neplăcut, de exemplu, pauză. Porțiunile trebuie să crească treptat. Ia în considerare greutatea actuală a animalului de companie, nevoile sale. Cursul tratamentului greutății fără greutate poate fi lung. Luați răbdare, deoarece în curând animalul dvs. se va întoarce la normal și va fi activ. Între timp, nu sa întâmplat, sarcina este de a restabili procesele digestive.

Și câteva dintre cele mai inofensive cauze de ce pisica nu câștigă greutate.

 • Porțiunile sunt prea mici. Fă-le un pic mai mult și privire la rezultatul.
 • Pet nu-i place gustul produselor alimentare, și el încearcă să-l mănânce cât mai mic posibil. Cumpara produse alimentare, cu gusturi diferite și a vedea care se folosește copilul tau cu mare entuziasm, și ceea ce – trebuie doar să mănânce.
 • Atenție la locația bolul cu alimente. În cazul în care este aproape de tava, apoi, cel mai probabil, apetitul va fi redus, ca animalul de companie să mănânce alimente lui preferat de lângă propria sa toaletă.

Pisoii sunt mari, dar o responsabilitate foarte placuta. Crească de la o creatură mică de o pisica de stat frumos – acesta este un loc de muncă mare. Urmați toate recomandările, urmați copilul și asigurați-vă că pentru a participa la medicul veterinar pentru prevenirea.

În videoclipul următor vă puteți familiariza cu dinamica ponderii pisoii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: