Câinele rusești: Descrierea și regulile

Câinele rusești: Descrierea și regulile

Mulți crescători de câini apreciază rasele de vânătoare care sunt reprezentate astăzi de animale diferite. Printre colectoarele existente, un câine de câine rusesc merită, ale cărui instincte înnăscute au dus la faima ei și popularitatea crescătorilor de câini.

Istoria originii

În ciuda faptului că progenitorii câinilor ruși au fost utilizați de o persoană pentru vânătoare de la timp imemorial, menționarea animalelor cu o astfel de dată exterioară numai în secolul al XIX-lea. Originea sa este obligată acestor strămoși ca lamenii englezi și pompele locale. În acele zile, FoksHounds se aflau într-o relatare specială a vânătorilor și au fost adesea folosiți, astfel încât câinii au alocat rezistență, o constituție excelentă, precum și o furie în legătură cu fiara furioasă.

Modernul rus Pegaya Hound a moștenit astfel de caracteristici de la strămoșii lor la deplin. În acel moment, asistenții cu patru picioare conțin conversii întregi în aproape toate eventualele posibile.

De mare interes au fost arătate câinilor după revoluția din octombrie, imediat după ce a început reproducerea activă și lucrează la fixarea genelor pură la animale. Primul standard pentru rasă a fost adoptat în 1925, unele ajustări au fost făcute mai târziu. În cele din urmă, îmbunătățit și aprobat documentul a fost de 26 de ani mai târziu, deoarece atunci caracteristicile externe ale animalelor au rămas neschimbate.

Descriere

Caracteristicile externe ale câinelui moștenit de la lamongons. Dimensiunile câinilor ruși sunt poziționați ca mediu, dar cu fizic puternic, animalele sunt, de asemenea, caracterizate printr-o inteligență dezvoltată și psihicul echilibrat. Exteriorul animalului este tipic pentru toate soiurile de curse. Câinii câinelui rus PEG vor fi întotdeauna mai mari decât cățelele, cazul pe care îl vor avea mai scurte, dar cu un os larg. Masa PSA de vânătoare este de obicei variată în 25-30 de kilograme, cu o creștere a căsătorilor aproximativ 58-68 de centimetri. Cățelele vor avea o greutate corporală mai mică cu o creștere în intervalul de 55-65 centimetri.

Cap

Craniul este evident subliniat, acoperit strâns cu pielea, liniile feței sunt drepte, se distinge printr-o cocoașă îndrăzneață, partea frontală va fi îngustă și plată. Botul ar trebui să aibă o formă în formă de pană cu o maxilară inferioară rotunjită. Buzele subțiri, nu sunt bolnave. Dinții au un câine de câine sălbatic și destul de mare, în formă de foarfecă, fără goluri, nasul a fost pictat în negru, culoarea mare este mulțumită.

Ochii câinilor sunt mari, ovală de incizie, o mică rată de întârziere nu este considerată o abatere de la standarde, amplasată largă. Culoarea poate varia de la nuanțe luminoase la întuneric de maro. Urechile trebuie să repete forma triunghiului, capetele de vâslă vor fi rotunjite.

Dimensiunile urechilor le permit să coboare de-a lungul obrazului.

Torchishche

Un câine pe construirea sa este ca un dreptunghi. Animalul este perfect dezvoltat de corset muscular, gâtul este lung, se îndoaie, se transformă fără probleme într-o greabăză masivă. Câinii au mult mai expresiv. Piept la câini adânci, continuă să cot articulațiilor pe membre, nervurile de primăvară. Lesnik cu rotunjire, burta înăsprit.

Citește mai mult  Cele mai mari caini din lume

Labele

Membrele de la groapă sunt bine dezvoltate, au o lungime peste medie, coloana vertebrală și mușchii sunt pronunțate, umerii sunt dezvoltate, lamele sunt ușor înclinate. Labele sunt larg răspândite, partea din spate va merge la corpul ușor.

Coadă

Ea are o formă în formă de sabie, îngroșat la bază, la sfârșitul anului există o îngustare caracteristică. Coada demonstrează starea de spirit viu a animalelor.

În stare de calm, va fi omisă atunci când vânătorile de câini, apoi coada se ridică într-o poziție verticală.

Lână și culoarea ei

Hound rus câini scurt de acoperire din lână, pe corp este distribuit uniform. Pe șolduri ale membrelor posterioare se poate observa lână un pic mai mult decât în ​​restul pieselor, pe fata animalelor va fi cel mai scurt. Cele patru picioare este, de asemenea, în curs de subpar, nu iasă în evidență prin densitatea sa, cu toate acestea, structura este similară cu pâslă. Sunt permise următoarele variante ale culorilor cainii din aceasta rasa:

 • Tricolor – în care se observă o combinație de lână neagră și peg+
 • culoare Ceper în variante de nuanțe+
 • stacojiu+
 • podlavy.

Pot exista pete pe lână, acestea sunt gri, roșu și tonuri încrețite, sub formă de incluziuni, de regulă, va fi incorectă. O săgețile întunecate sunt permise pe fata. Deoarece animalele din aceasta rasa sunt reprezentanți luminoase ale pieselor de curse, ele pot fi supuse următoarelor maladii:

 • Alergii care rezultă din erori legate de dieta+
 • articulații displazia.

În general, animalele sunt puse în evidență prin imunitate bună, dar având în vedere specificul mijloacelor lor de trai, atunci când acestea sunt destul de des în fiarele de pădure și sălbatice de contact, animale de companie va avea nevoie de vaccinare în timp util, precum și degelmintization regulate, de prelucrare de la care sug sânge paraziți externi.

Caracter

Specificul câine în mai multe moduri sunt determinate de scopul său principal și instinctele de vânătoare congenitale. Animalele de companie de această rasa este caracterizat de modul în care câinii echilibrat, cu un psihic stabil și o atitudine favorabilă unei persoane.

Hound rus va fi un companion credincios și de încredere pentru proprietarul său, pentru că el este puternic legat de oameni. Cu copii la câini, există relații bune, cu toate acestea, Pet va încerca întotdeauna să ia o poziție de conducere. Prin urmare, crescătorii de urmat din momentul dobândirii unui catelus de a se oferi imediat cu autoritate, în picioare ca un „lider al turmei“. În viitor, acest lucru va exclude riscul de probleme legate de formare și de formare. Animalele sunt evidențiate de abilități intelectuale înalte, astfel încât echipele sunt dispuși.

Citește mai mult  Red Husky: Caracteristici de culoare și a conținutului

Printre câine inerent cainelui, acesta este în valoare de subliniind curiozitate de nestăpânit, viclean și încăpățânare, în lumina camera cu proprietarii de copoi ruși, pot apărea probleme grave. Animalele de companie sunt, de asemenea, foarte ca să-și exprime emoțiile lor cu „voce“, dar în procesul de educație, o astfel de caracteristică poate fi eradicată. Animalele sunt foarte atenți în natură, Cu toate acestea, rolul de protecție nu va crește, pentru că ei nu au un rău la oameni. Cu toate acestea, despre abordarea străinului care pot fi numite.

Cu câinii din alte rase, Rusă Pegie devine în jurul valorii de bine, dar alte animale de companie, cum ar fi pisici, rozătoare mici sau păsări sunt considerate de către vânător cu patru picioare, ca potențial minier.

Speranța de viață

Cainii din aceasta rasa nu se referă la longevivi. Cu toate acestea, cu grijă și de nutriție organizat în mod corespunzător poate trăi până la 10-12 ani.

Cum de a alege un catelus?

pankers potențiale trebuie să știe că puii de vânătoare rasa sunt împărțite în 3 clase principale, Luând în considerare trăsăturile individuale ale câinilor.

 • clasa Pet. Nu există astfel de animale să participe la expoziții, pentru că în exteriorul animalelor există unele abateri de la normele adoptate.
 • Clasa BRID. caini de rasa care nu au defecte în aparență, dar care nu sunt capabile de victorii în competițiile din cauza datelor lor medie.
 • Arată clasa. Animalele care îndeplinesc toate cerințele. Ei sunt capabili să câștige competiții precum și expoziții. Aceste copoi se disting prin costul lor ridicat în comparație cu speciile de mai sus.

Publicarea puii de câinii de vânătoare cele mai bune în pepiniere specializate, înainte de cumpărare, analizând toate punctele forte și punctele slabe ale conținutului acestor câini.

Cumpara recomandat un animal care a fost deja îndeplinită cel puțin 1 luna. Atunci când alegeți un animal de companie, trebuie acordată atenție la astfel de caracteristici:

 • nasul câinelui nu trebuie să fie roz+
 • Culoarea ideală a ochilor este considerat umbra maximă de maro inchis+
 • mușcătură incorectă, Magnible maxilarului va fi semne clare de defecte în dezvoltarea care nu sunt conforme cu standardul.

Condiții de conținut

Unificarea Recomandare pentru toți Hound Câini este conținutul în voliera. Animalele trăiesc bine și de a lua în prezența mai multor animale de companie supuse doar o barieră spațioasă în care se pot deplasa liber. Dacă Hound rus va trăi într-un apartament, atunci proprietarul va trebui să plătească formare maximă de efort, În caz contrar, animalul va oferi o mulțime de inconveniente, în lumina activității sale, curiozității și defectului.

Plimbarea cu un câine trebuie făcută numai pe o lesa, iar câinele trebuie să se comporte de atunci Vasele acestei rase sunt predispuse la rafale bruște, Când animalul se descompune brusc. Plimbarea rusă Riding este cea mai bună de la outsideri. După ce, plimbări cu membrele animalelor sunt supuse unei inspecții atente.

Citește mai mult  Alimente pentru câini și pisici hiq

Hrănire

Spre deosebire de câinii de multe rase de vânătoare, călăria rusă ar trebui să fie hrănită mai mult de o dată pe zi. Numărul optim de emergențe de alimente va fi o rație de două sau trunchiuri. În același timp, înainte de ameliorator, sarcina de a selecta valoarea nutritivă a fiecărei mese, la calcularea nevoilor individuale ale câinelui său.

Alegerea între dieta naturală și furajele de producție industrială, ar trebui să preferați prima opțiune. Meniul Houndului rus trebuie să fie alcătuit din carne proaspătă, cereale și legume. Ca delicatețe, animalele oferă oaspeților de carne de vită, oasele mici sunt interzise pentru tratarea animalelor de companie ale acestei rase. În plus față de produsele câinelui, va fi necesar să se ofere complexe de vitamine pentru a completa stocurile de vitamine importante și oligoelemente.

Printre produsele care nu pot fi administrate câinelui, este necesar să se observe soiurile grase de carne, în special de carne de porc și produse de panificație de panificație, diferite amplificatoare de gust.

Reguli de îngrijire

Câinele are un capac gros, dar scurt de lână, astfel încât să puteți refuza de la pieptene de zi cu zi. De regulă, o procedură va fi destul de suficientă. Peria moale este utilizată pentru a avea grijă de lână, în timpul sezonierului Furminator este recomandat. Deoarece câinele este un reprezentant al raselor de vânătoare, vaccinarea obișnuită va fi extrem de importantă.

Vaccinări face animale în conformitate cu grafica, Cu toate acestea, în unele cazuri, vaccinarea pe un regim individual este permisă. Prima vaccinare a câinelui trebuie făcut la o vârstă, de asemenea, puii ar trebui sa fie vaccinate din chumki și rabie.

Scăldatul rus de echitatie după cum este necesar, De multe ori pentru a efectua procedurile de apă nu se recomandă să nu pentru a spăla stratul protector de pe piele. Restul evenimentului de îngrijire se referă la menținerea dinților, ochi și urechi. agenți de uz veterinar de specialitate pot fi utilizate pentru îngrijirea pentru cavitatea bucală, pentru a curăța urechile de sulf nu va fi suficient de tampon de bumbac, umezit în apă. Aceasta se referă, de asemenea, îngrijirea ochilor câinelui.

Checologists recomanda porecle alese pentru caini de vanatoare, ținând cont de calitatea lor de voce. Deci, pentru bărbați cu latraturi bine aprovizionat, puteți rămâne pe următoarele:

 • Tunet+
 • Bas+
 • Alto+
 • Cântăreaţă.

Câinele este uneori numit, ținând cont de caracteristicile caracterului ei. Poate fi o porecla:

 • Curajos+
 • drăguț+
 • Fericit.

Dacă câinele este implicat în vânătoare, atunci poreclele pot fi date, pe baza calităților comportamentale atunci când sunt urmărite, de exemplu, un complicat sau un semnal. Este important ca porecla selectată să fie scurtă și fiică. Alternativ, pentru bărbați și bărbați, puteți lua în considerare:

 • Ira+
 • Alma+
 • Tip.

În următorul videoclip, veți găsi informații suplimentare despre rasa câinilor Rusă Hound.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: