Câini publice: Caracteristici Caracteristici și Prezentare generală

Câini publice: Caracteristici Caracteristici și Prezentare generală

Prietenii cu patru picioare sunt pentru un ameliorator nu numai prieteni credincioși, ci și apărători curajoși. Mulți crescători de câini vis de animale de companie cu un aspect formidabil și cu mușchi dezvoltați. În natură, există roci cu un corp puternic, puternic, iar un mare Wendy este recunoscut ca cel mai inflamat câine din lume. PET cu un aspect neobișnuit aparține rasei wippet.

Descriere

Istoria originii greyhoundului englez merge adânc în veacuri. Câinele muscular elegant a adus să vâneze la jocuri mici. Câinii cu părul neted diferă rezistența și într-o perioadă scurtă de timp a dezvoltat viteză mare. Reprezentanții rasei wippet sunt cunoscute pentru subțirele lor datorită absenței grăsimilor subcutanate. Corpul muscular, membrele puternice lungi și lâna scurtă strălucitoare – trăsături distinctive ale soiurilor. Câinele are un temperament bun și ușurând cu ușurință instruirea.

Cel mai muscular câine din lume

Animal cu aspectul terminatorului prin porecla Mare wendy diferă de rudele lor cu un număr mare de mușchi. Toate mutația genetică a vinului. Studiile au arătat că capul, picioarele și organele interne ale câinelui corespund standardului de stâncă, iar masa musculară depășește norma de două ori. Greutatea animalelor de companie – culturist este de aproximativ 30 kg.

Big Wendy’s Torso „Decorat” cu mușchii mari de descoperit pe gât, umeri și picioare. În loc de 6 cuburi, animalul are o presă cu 24 cuburi. Specialiștii susțin că Câinele neobișnuit cu gene defecte nu va trăi o viață lungă, spre deosebire de alți reprezentanți ai rasei WIPPET.

Masa musculară uriașă a PSA este asociată cu o mutație în gena responsabilă pentru generarea de miostatină (proteină, limitarea creșterii musculare). În absența acestei „interdicții” la animale sau oamenii cresc o masă imensă de mușchi, care nu necesită activitate fizică.

Specialiștii care se reproducă sunt în mod special căutăm animale cu un defect similar. Câinii musculari de dimensiuni mari și mici sunt numite „tauri”. Ele sunt mai puternice și dezvoltă instantaneu viteza mare. Restul „culturisti” nu diferă mult de la colegul lor. În ceea ce privește „Schwarzenegger” cu patru picioare, câinele nu are una, ci două gene defecte de miostatină. În cele din urmă Big Wendy a rupt toate înregistrările cunoscute și face obiectul studierii geneticii foarte profesionale.

În ciuda aspectului formidabil, cel mai inflamate câine are un temperament bun și un caracter jucăuș. Animalele de companie iubește să ruleze în jurul câmpurilor din spatele altor câini și nu arată agresiune oamenilor nefamilați. De asemenea, „terminator” cu patru picioare este foarte blând și iubește câteva ore situate pe genunchi de la amanta ei.

Rasele de reproducere de piese pompate

Câinii musculari puternici sunt însoțitori și apărători excelenți. Ei reproduc pentru protecția teritoriului sau a formării sportive.

Bineînțeles, sunt necesare animale bune de formă fizică, spațiu și nutriție echilibrată.

Câinii musculari se găsesc printre roci mari, medii și mici.

 • Terrier Staffordshires. Un câine puternic cu un sân larg are o aderență „de fier” și o rezistență extraordinară. La această rasă în multe țări se referă la prudență, deoarece câinii sunt incidente și sunt capabili să arate agresiune. Pentru personal, formarea competentă și plimbări periodice în aer liber sunt importante. Câini puternici – Gardienii și tovarășii excelenți.

 • Buldog francez. Blocarea mică se distinge prin curaj și reacție rapidă. În ciuda dimensiunilor miniaturale, „francezii” sunt capabili să lupte cu un adversar mai mare. Câinele are un corp muscular proporțional și membre puternice. Vasele sunt foarte curioase și adorate pentru a explora noi teritorii.

  • Câine canar. Animalul înalt, cu un corp masiv, pompat, este un ajutor excelent pe vânătoare. În plus, câinii Canari au fost divorțați să participe la bătălii. Crescătorii care trăiesc în case private preferă o astfel de rasă. Natura animalului de companie musculară este dificilă. Cu toate acestea, cu o abordare competentă, câinele canar va deveni un prieten devotat pentru ameliorator și prietenii credincioși.

   • Husky siberian. Câine frumos, în cele mai multe cazuri cu ochi diferiți și haina elegantă de blană. Diferă rezistența și nepretenția. Animalele cu mușchi dezvoltați se disting prin temperament mândru și nu se grăbesc să se supună tot felul de echipe. Cresterul este important pentru a arăta răbdare și perseverență. Pentru câinii de blană groasă de îngrijire importantă.

    • Zvergpincher, sau Mini Doberman. Un animal de companie miniatural cu un corp muscular puternic aparține raselor de servicii de câini. Yurki „Kid” se mișcă repede și acționează ca un vânător curajos pentru rozătoare. Jumppincher este cunoscut pentru caracterul său complex,. Câinele decorativ este serios instruit și nu recunoaște alte animale. Cu toate acestea, Mini Doberman iubește copiii și se bucură de jocuri în mișcare.

     • Rottweiler. Această rasă este cunoscută pentru puterea și articolul său. câini frumoase, cu o grosime de lână strălucitoare sunt wardwinds excelente și însoțitorii consacrate. waywards lor sperie mulți crescători. Cu toate acestea, educația corespunzătoare a puilor de la o vârstă fragedă va permite să crească un animal de companie inteligent și devotat.

      • Ridgeback Rhodesian. În antichitate de câini musculare, au fost predate pentru vânătoare pentru Lviv. Astăzi, Ridgebacks sunt folosite pentru case si protejari teritorii din apropiere. În plus față de putere, reprezentanții acestei rase sunt cunoscute pentru o manevrabilitate excelenta. Acestea sunt folosite cu succes la vânătoare și la competiții sportive.

       • Alabai. Aceasta rasa este recunoscuta ca fiind cea mai puternică din lume. câine de mare mare cu capete, similare de urs, este mare pentru viața de stradă. Alabai este capabil să reziste la sarcini serioase și are o aderență „mortală“. Pentru străini, o întâlnire cu acest caine este foarte periculos. Conținutul de animale de companie musculare mari este destul de scump.

        Cu toate acestea, Alabai este considerat una dintre cele mai populare rase de astăzi.

        Urmăriți în continuare revizuirea video a primilor 10 câini musculari din lume.

        Evaluează articolul
        ( Încă nu există evaluări )
        Adaugă comentarii

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: