Câinii care nu stau: cele mai bune rase și nuanțe de îngrijire pentru ei

Câinii care nu stau: cele mai bune rase și nuanțe de îngrijire pentru ei

Scapa de lâna câinelui în timpul perioadei de molug. Ea urmărește proprietarii de pretutindeni și peste tot, rămâne pe haine și mobilier. În acest articol, veți afla dacă există rase non-fier de câini potrivite pentru apartament, care sunt caracteristicile lor, și care sunt nuanțele de îngrijire pentru aceste animale de companie.

Particularități

Dacă sunteți încrezător că există câini în lume, incapabili să vă ridicați, apoi profund confundați. Absolut toate gropile au scăpat periodic de lână inutilă. Dar amploarea acestui fenomen are rase diferite. Există animale de companie care au lână cade în cantități foarte mici complet imperceptibil și nu are un miros neplăcut. Este fericirea pentru proprietari.

Un astfel de câine este ușor de păstrat într-un apartament urban: nu este nevoie să faceți o zi de curățare aprofundată și să curățați în mod constant lucrurile de la părul câinelui.

Câinii care sunt considerați non-religioși sunt împărțiți în mai multe grupuri:

 • Animalele din lemn de esență tare au un substrat moale și delicat, lână oratorie grosieră și tare, care practic nu cade+
 • Prietenii curți ai unui bărbat fie nu îndrăznește în jurul lor cu părul lor, ci pentru haina lor atractivă de blană nevoie de îngrijire atentă: animalele de companie sunt dumping, colecta pe lână în timp ce merg gunoi+
 • Reprezentanți ai raselor goale și aproape goale– animale exotice, acestea nu fac parte cu lână, deoarece este absent, ele pot avea un miros, caracteristic unui animal decapotabil, care nu-i place mirosul de un psihic.

Lista de rase

Mic

Oamenii care ciugulesc un caine de companie decorativ pentru a păstra într-un apartament urban, ar trebui să acorde o atenție la mai multe specii mici non-fier.

 • Yorkshire Terrier. Acesta este prieten curajos și neînfricat. Vesel, jucaus, el este perfect protejat cu copii și este potrivit pentru păstrarea într-o familie mare. Câinele nu are nici un subpar, care poate provoca o mulțime de îngrijorare pentru molting.

  • Scotcherier. Aceasta este o clasă de caine reprezentativ – preferatul actorilor și președinți. În Rusia, a devenit, datorită populare de Artist al Poporului al Uniunii Sovietice, Mihail Rumeanțev – Clovn numit Creion. Celebrul actor de comedie nu sa găsit un partener de scenă mai bun decât scotcher credincios și un fel de floare.

  Lână în câine tare, subpar gros și dens.

  • West Highland White Terrier. Acesti caini sunt foarte energici și nu știu pace. Fermecător lână alb-zăpadă dur și strâmt subpar și gros. Aceștia sunt vânători excelenți, dar locuitorii urbani sunt bucuroși să-i dea în apartamente ca animale de companie interioare.

   • Dog chinez crested. Aceasta este o creatură distractivă, complet lipsită de lână pe corp. Produsele lungi sunt numai pe botul, pe urechi și picioare. Există indivizi acoperite cu puful subțire.

   Iubirile necesită o relație, o îngrijire și atenție atentă.

    • Shih Tzu. Patronul de Pet, incredibil de similar cu Lionca, este China. Câinele a însoțit împăratul Chinei peste tot, veți însoți oriunde oriunde te duci. O creatură dulce bună nu rămâne, nu miroase și nu provoacă alergii.

     • Bruxelles Griffon. Inima acestui PSA va fi trădată pentru totdeauna numai de un proprietar, iar la restul gospodăriilor pe care animalele le va trata cu prudență. Este o atenție excesivă asupra caracterului său: Griffon devine oprimat și răsfățat. Severitatea rezonabilă în educație nu va face rău.

     Lână Griffons dure nu oferă proprietarilor hassle.

      • Bichon Frieze. Aceasta este o creatură distractiv – Bologna din Franța, partenerul credincios și favorit al Persoanelor Royal. Karakule Bishon va fi prieteni cu copii. El este întotdeauna gata pentru forfotă și distracție agresiv. Are nevoie de un spațiu, astfel încât locul perfect pentru habitatul său este un apartament mare.
      Citește mai mult  Conserve alimentare pentru câini Brit

       • Padel: jucării și miniatură. Acestea sunt caini inteligente si bune cu inteligenta mare, frumos și prieteni devotați. Nici miros, nici lână în casa va fi. Animalul activ necesită plimbări lungi, atenție și îngrijire atentă.

        • Malteză. Acest fermecător, aristocrat și destul de ofertă poate fi un fel și capricii ascultători sau stricate, în funcție de modul de a educa. Acest caine dormitor este potrivit pentru persoanele în vârstă care duc un stil de viață dimensiune.

        Bologna din Malta este proprietarul o haină de blană de lux lung.

         • Affenpinerch. Rasa principală Calitate: Înaltă Informații și marfă. În ciuda dimensiunilor miniaturale, caracterul câinelui nu este „buzunar“. Lâna de animale nu rămâne pe subiecții vieții și nu provoacă alergii, dar animalul de companie necesită îngrijire.

          • Lhasa Apso. Acest mic caine dimensiune este foarte mândru și curajos. Ea te va proteja, ai grija casei și a da afecțiune. Lâna este un lung, rigid, cu un subpar moale.

          Lână în casă nu va fi, dar pieptănare zilnic și săptămânal scăldat va trebui să-și petreacă.

          Mijloc

          Acest grup include, de asemenea, un număr mare de rase.

          • Basenji. Un caine care nu știe cum să latre, a cucerit lumea cu ingeniozitate și prietenos lui. Animalele de companie sunt perfect lipite cu copii și alte animale. Potrivit pentru persoanele cu stil de viață activ.

          backens non-blocabilă este foarte curat și nu are miros.

           • pudel Mijlociu. De la alți reprezentanți ai acestei rase de câini diferă doar în mărime. Acestea nu sunt numai artiști minunați circ, dar, de asemenea, prieteni credincioși, și gardieni. Ei se comportă inteligent și nu deranjez fără. lână magnific nu se va prăbuși la covor acasă și agățat scoici pe haine, dar ea are nevoie de îngrijire pentru foarte supărătoare.

            • câine gol mexican. Are lână numai pe cap sub forma unui hokholka distracție. Animal este mare pentru alergii. caracterul Pettsev este un duplicat și sociabil, ele sunt foarte jucaus, dar ascultător.

             • American Naker Terrier. Un animal necesită o relație de atentă și de îngrijire constantă, și ca răspuns va multumi devotati si dragoste. El iubește foarte mult copiii, joacă și comunică cu ei.

             îngrijire animale de companie, ca și pentru orice câine chel, atent.

              • Schnauzer miniatural. prieten prietenos, inteligent, vesel și foarte activ. Câinele are acoperire din lână tare cu un subpar dens. sunt necesare tunderea permanente si tunsoare.

               • Norfolk Terrier. Reprezentanții acestei rase sunt foarte amabili, inteligent, ascultător și undemanding în îngrijire. Acest caine este o mană cerească pentru leneși. Ea nu are nevoie de pieptanat de zi cu zi.

               Tunderea este efectuată 1 dată pe an.

                • terier de grau. Cainii din aceasta rasa pot trăi într-un apartament oraș și o casă de țară. Câine prietenos și ascultător. educație abilă va ajuta la depășirea încăpățânarea sa naturală. Bunătatea și afecțiune – o garanție că va deveni Terrier de grau prietenul tau.

                 • Galeză terrier. Câinele prietenos va fi compania pentru tine și la alte animale. Câine activ, agitat, obraznic, sigur de sine și, uneori obraznic, dar nu agresiv. Îi place doar să arate caracterul său.

                 Pentru întreținerea animalului ar trebui să fie un apartament spațios.

                  • terrier tibetan. Acesta este un prieten minunat și un agent de securitate pentru familia ta. Dacă sunt de multe ori absente, apoi în apartament urban nu merită să înceapă aceasta rasa: animalul va începe să ridice, șchiop lui și va fi îngrijorat de vecinii.

                  Cel mai mare

                  Merită subliniat cei mai mari caini care nu invata.

                  • Risenshnaser. Acest om gigantic frumos este un vânător mare, un prieten sigur și un paznic minunat. Un câine mare are nevoie de mare efort mentală și fizică. Asigurați-vă că au nevoie de un curs de studiu și masă de toaletă. Rizenshnauzer nu învață și nu miroase. lână greu necesită o atenție constantă, în caz contrar se încadrează în Koltunins.
                  Citește mai mult  Cum de a determina papagalul ondulat podea?

                   • Airedale. câine modest și un fel în casa are o mulțime de spațiu, dar nu are nevoie de mult de îngrijire. Lână Dog Hard, isgeny, seamănă cu un fir. Animal potrivit pentru o familie mare activ cu copii.

                    • Terrier-ul negru rusesc. Acest imens Dobryak va deveni un favorit universal. Și dragostea lui este de ajuns pentru toată lumea, de la Mala la Velik. Acesta este un detașabil paznic, apărător și prieten. Pentru lână groasă, animale de companie este nevoie de îngrijire corectă și în timp util.

                     • Kerry Blue Terrier. Acest caine va zgâria timpul liber. El vrea să fie mereu aproape de cei dragi, dar niciodată nu încurcă sub picioare. Este prieten bun și de companie. Câinele se distinge prin fizicul puternic și de sănătate excelentă.

                      • câine de apă portughez. Led special pentru pescarii de ajutor, ea înoată perfect. lână curbare are proprietăți Dens hidrofuge.

                      porks Hard nu cad pe podea și mobilier, nu se agață de haine.

                       • Whippet. Aceasta este o familie engleză câine care trăiește perfect în apartament. El este prietenos cu copiii și alte animale, ascultătoare și non-agresiv. Câinele nu are nevoie de îngrijire specială, nu este necesară curățarea constantă a lânii. Un animal are o gramada foarte scurt, care cade în cantități mici și extrem de rare.

                        • Hound Borzaya. Cele mai populare în Rusia țaristă Tonkonogi și înalte aristocrații cu lână lungă sau netedă cu părul nu va decora locuinta ta cu parul tau. miros neplăcut de câini, de asemenea, nu au.

                        Natura ogarul este leneș, trebuie să acorde o atenție mult la educația ei.

                        • Comandant. Acest caine are un aspect foarte neobișnuit. lână Animalul este foarte mult, și seamănă cu o mare tăiței de casă goală, care acoperă corpul animalului, cu o mantie solidă pe pământ în sine. Costum de pâslă comandantul nu este pieptănat, și, dacă este necesar, se agită mâinile.

                        Așa că câinele nu se murdărește, iar hățurile lână nu a căzut în chatters, este nevoie de animale de companie. Câinele este inteligent, organizat de mare, non-agresiv, devine în alte animale.

                        În ciuda astfel un aspect exotic, ea se simte minunat într-un apartament urban.

                        Reguli de îngrijire

                        În cazul în care câinele nu se ascunde, nu evidențiază un miros neplăcut și nu provoacă alergii, aceasta nu înseamnă că nu are nevoie de îngrijire. Mai degrabă, dimpotrivă, acest animal are nevoie de îngrijire în timp util drept, care este după cum urmează:

                        • animale de companie care nu le arunca lână, trebuie să pieptene regulat+
                        • Câinii au nevoie cu lână gras rigid mediu la tunderea în cabină sau o faci singur+
                        • câini cu părul lung trebuie să fie pieptănat și scalde în timp util, astfel încât animalele nu formează chopencies+
                        • îngrijire regulată în cabină și tunsoarea – proceduri obligatorii pentru astfel de câini, cum ar fi Padel, Bologun, Yorkshire+
                        • Este necesar pentru a curăța în mod regulat pielea animalelor moarte din particule și pentru a preveni apariția mătreții la iritație a evita și dermatite, în special la câinii cu parul scurt si chele + pentru mănuși speciale și să dobândească șervețele de igienă pentru animale+
                        • Este necesar să se curețe în mod regulat urechile și se spală ochii, conțin cavitatea bucală a animalului, în scopul+
                        • face toate vaccinurile necesare și să dea vitamine.

                        O atenție deosebită necesită un câine care nu are acoperire de păr. Ei se tem de frig și de proiecte, iar soarele sufocant poate lăsa arsuri pe piele blând. Câini aceste rase au nevoie neapărat de îmbrăcăminte de protecție a corpului.

                        Citește mai mult  Caracteristici de câini savarra

                        Scăldat astfel de animale este nevoie de mai multe ori decât altele să spele praful și de selecție, care pot să apară pe piele. animale de companie cu parul lung sunt, de asemenea, nevoie de un dulap pe care le protejează de intemperii, murdăria și insectele care provoacă boli grave.

                        urmați cu atenție regulile pentru îngrijirea câinelui care aleg, apoi acasă și hainele vor fi curate. În cazul în care animalul dintr-o dată a început să abundent, asigurați-vă că pentru a se referi la medicul veterinar.

                        Cum de a alege?

                        Alegerea unui caine din rasa, trebuie să ia în considerare câteva momente.

                        În ce scop cumperi un animal de companie:

                        • Acesta este viitorul partener mic pe care îl puteți ține în siguranță pe mâini și să-mi dați cu voi peste tot – un astfel de câine trebuie să aibă o greutate minimă, să fie sociabil și pașnic altora+
                        • Doriți să aveți un prieten de familie și copii preferați – câinele ar trebui să fie vesel, activ, non-agresiv și bine crescut, pacient la băieți+
                        • Alegeți un gardian și gardă de securitate – un câine mare este potrivit, puternic și tare+
                        • Aveți nevoie de un prieten pentru o distracție activă – animalul trebuie să fie activ, capabil și fără sfârșit, bine înclinat, bine înclinat.

                        Analizați cât de mult timp și cei dragi sunteți gata să oferiți animale de companie:

                        • Mulți câini decorativi sunt suficienți de prezența dvs. în apropiere, acasă, pe canapea și majoritatea câinilor de rase mediu și mari au nevoie de o anumită activitate fizică și plimbări pe termen lung în aerul proaspăt+
                        • Daca nu sunt leneși, de îngrijire pentru orice rasa va fi pe umărul + pentru cei care nu doresc să tulpina, de multe ori pieptănare și tăierea animalului, este mai bine pentru a alege un caine non-fier, care necesită un minim de timp pentru îngrijire.

                        Gândiți-vă cât de confortabil va fi cazare cu câine: Ai alte animale in casa, un parc sau un câine în apropierea casei, se poate cheltui bani pe grooming scumpe, haine sau de formare.

                        Decât feedul?

                        Non-blocare câini fundamental nu contează de hrănire câini din alte rase. Meniu de animale trebuie să conțină toate vitaminele vitale, macro- și microelemente, atunci cainele va fi sănătos și nu va livra orice probleme cu proprietarii săi.

                        Pentru produsele alimentare, puteți folosi ca hrană pentru animale gata clasa premium, super premium și holistică, Deci și produse alimentare, cu atenție gătite de către proprietari din produse naturale. Atunci când se utilizează furaje terminate, acesta va fi suficient pentru a ține seama de dimensiunea necesară a porțiunii și recomandările producătorului de pe pachet.

                        Meniul natural este adesea combinat cu complexe de vitamine, care trebuie să recomande medicul veterinar.

                        Pentru animal rămâne în formă bună, este suficient să adere la următoarele reguli simple:

                        • Câinii adulți se hrănesc de 2 ori pe zi+
                        • Puii sunt hrăniți mai des: până la 3 luni – până la 6 ori pe zi, de la 3 luni – 4 ori pe zi, iar după 6 luni de a reduce treptat la produsele alimentare de 2 ori la 10 luni+
                        • Animalele de companie ar trebui să aibă întotdeauna apă proaspătă+
                        • Este interzisă să dea oase, dulce, sărate și ascuțite+
                        • În fel de nutriție în dietă, carne cu conținut scăzut de grăsimi, pește de mare, produse lactate fermentate, legume, fructe și cereale.

                        Mai multe informații despre câinii care nu pierd, se uită în următorul videoclip.

                        Evaluează articolul
                        ( Încă nu există evaluări )
                        Adaugă comentarii

                        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: