Câinii negri: Familiile Culoare și rase populare

Câinii negri: Familiile Culoare și rase populare

Câinele este cel mai credincios prieten și un animal neobișnuit de popular ca un animal de companie. Există atât de multe rase, iar reprezentanții lor au cele mai diverse culori. Dar printre acest colector, sunt evidențiate suporturi negre din lână.

Soiuri de culori

Culoarea sau mashy se numește culoarea principală a bobinei câinelui. Este moștenit de la părinții săi și îl influențează, în esență, este imposibil. Soiurile de soiuri sunt desemnate oficial în standardul de rasă și sunt caracteristicile sale caracteristice. Există culori de bază pe baza cărora se formează toți ceilalți: alb, negru, maro și roșcată. Culoarea lânii este produsă de pigmenți de eumelianină (maro, negru) și feemelaninină (roșu), iar absența lor determină albul.

În plus față de culoarea reală, este de asemenea stabilită pentru a aloca coloranții, implicând prezența petelor (loc albă și galbenă), precum și prezența pe lână podpalin, marcă sau unitate. Culoarea este una, două și chiar trei culori. Alte culori la animale monocrome pot evidenția părți individuale ale corpului, sau este posibil ca prezența unui spot caracteristic într-un anumit loc, cel mai adesea pe piept, gat sau gura tevii.

În pedigree se potrivește întotdeauna costumului câinelui, dar dacă lol are mai multe culori, care sunt situate în anumite locuri și au o matriță, atunci numele culorii indică în culoare. costum sofisticat este obișnuit să fie numit în comparație cu culoarea naturală a capacului de lână de animale sălbatice: un tigru, lup, sobular, cerb.

Toate culorile sunt împărțite în mai multe specii.

Solid

Suitele solide sau monocrome, ele, de fapt, sunt în compoziția lor doar un pigment sau, în principiu, nu conține. Și îl dispersează în părul Unimunctului, adică peste tot. În conformitate cu aceasta, există 3 tipuri de culori solide: luminoase, întunecate, albe. Cu conținut intensiv de pigment de eumelianină, culoarea maro sau neagră se manifestă și cu nesaturarea – bej sau albastru. Dar prezența unui pigment de Feomelanyn cu o concentrație mai puternică oferă o culoare roșie, cu un nisip slab.

Ambele culori au un număr mare de nuanțe.

Amestecat

Astfel de culori au 2 pigmenți – lumina sau întuneric, iar culoarea albă este complet absentă. Având în vedere raportul dintre aceste două pigmenți, culorile mixte sunt împărțite în:

 • Masca Reddish+
 • Roșii cu zone negre+
 • Tigru-roșu+
 • Redhead Chapace.

Și există opțiuni cu înlocuirea nisipului de culoare roșie și negru – maro.

Modificat

Acești maeștri apar pe baza unor culori solide sau mixte, care au modificat ca urmare a unei expresii fenotipice. Acestea sunt împărțite în 3 tipuri:

 • Gray și cu un pas-cu-pas+
 • marmură cu fragmentar având+
 • Spotted cu culoarea principală de culoare albă ascunsă.

Genetică de culoare

După cum toată lumea este cunoscută încă din bancă școală, purtătorii eredității sunt cromozomi, fiecare dintre acestea are un anumit set de gene. Acestea sunt notate prin litere, caracteristicile genetice caracteristice sunt indicate în formula în care numele genelor este indicat în detaliu. Numărul de cromozomi este neschimbat pentru fiecare tip, iar fiecare cromozom are un cuplu. Orice caine are 39 de cromozomi împerecheate. Genele sunt două specii:

 • Dominantă sau copleșitoare este indicată prin litere majuscule+
 • Recesiv sau suprimat marcat cu litere mici.

De exemplu, pentru a arăta dominația genei genei negre peste maro, indică în> b. Gena, dar determină distribuția uniformă a pigmentului culorilor peste păr. Gena din este responsabilă pentru formarea de culoare neagră.

Formula genetică a unui catelus complet negru arată aw. Genele C și D cauzează intensitatea culorii. Conform unei astfel de formule, un câine negru – ABCD. Gene R este responsabilă pentru distribuția de negru în organism. Culoare neagră solidă – HERV. Pentru a obține o culoare neagră, prezența lui B și E. Gene G determină culorile legate de vârstă ale lânii, G – denotă absența unor astfel de modificări.

Gene M este responsabilă pentru spotting, M – indică pigmentarea uniformă. Genele din seria S determină depigmentarea părului, spotty alb. T – indică o culoare punct, t – pe absența unității. Gena R determină o astfel de caracteristică ca cloritate și R este o culoare normală. W Gena determină dominanța alb, W – indică culoarea obișnuită.

Un exemplu de o formulă genetică de o culoare negru câine arată astfel: abcdegmstrw, în cazul în care:

 • A – pigment solid+
 • V – Prezența pigment negru+
 • C – colorat complet+
 • D – pigmentarea este puternic+
 • E – Distribuția de pigment feroase pe tot corpul+
 • G – Nu există modificări legate de vârstă+
 • M – Nu plină de coșuri+
 • S – Nici o pată albă+
 • T – închisoare puternică+
 • R – Lipsa de claritate+
 • W – nici o predominanță de alb.

Ce rasa este?

Există destul de multe rase care sunt evidențiate printr-o culoare neagră frumoasă.

Mare

Printre rasele de talie mare, destul de o mulțime de reprezentanți cu lână neagră.

  Terrier negru

  Aparține soiuri oficiale și are nevoie de un proprietar experimentat. Reprezentanții rasei posedă calități excelente de securitate, dar în același timp, ei sunt companioni credincioși. Caracterul lor este discret și duplicat, astfel încât acestea sunt participanți frecvente la expoziții și concursuri. In ciuda dimensiunilor mari, animalul este afectuos si prietenos. Terrier-ul negru nu prezintă agresivitate, se distinge printr-un temperament bun și o minte extraordinară.

  in afara de asta, Animal este foarte devotat si ascultator. Reprezentanții rasei sunt ușor de a pleca de formare și să posede de înaltă performanță. Lâna este gros, cu o structură rigidă, o barbă de lână mai este format pe fața, precum și care se încadrează breton. Câinii au o sănătate excelentă și extrem de rar bolnav.

  Risenshnaser

  De asemenea, este un caine de paza. Câinele are un psihic în picioare și devotament incredibil. Aspectul mai puțin frecvente și caracteristici excelente de a contribui la participarea lor într-o varietate de expoziții. Datorită abilităților mentale bune, animalele sunt instruiți foarte repede. Remarcabil aparțin copiilor, de la risenshnuzers sunt bone excelente.

  În ciuda unui temperament prietenos, Câinele este capabil să protejeze proprietarul lui, fără gonflabile. Foarte harnică și activă, deci are nevoie de plimbări frecvente și sport. Lana de la reprezentanți ai rasei groase și destul de dure, există un substrat dens și păr extern. Câinele are o barbă ciudată și sprâncene Kudlaty.

  Newfoundland

  Câinii de rasă Newfoundland au multe calități. Ele sunt folosite în rolul de salvatori, vânători, pază și animale domestice. Animalul are mușchi bine dezvoltați, un cap mare, cu un craniu destul de larg și un bot pătrat. Nasul este, de asemenea, destul de mare, iar urechile sunt relativ mici. O lână groasă de cărbune-negru se distinge prin substrat dublu și ulei de fire de păr, din cauza căruia nu este umedă.

  Ca proprietar, doar un singur membru al familiei alege și îi dă toată devotamentul și ascultarea. Câinele iubește învățarea, formatorii pot fi ușor. Cu sensibilitate se referă la copii, capabili să alăpteze cu ei, Dar din cauza dimensiunilor semnificative trebuie să fiți atenți.

  O distracție activă a Newfoundland preferă o vacanță relaxantă lângă proprietar, dar sunt necesare clase energetice mici pentru a evita în continuare problemele cu excesul de greutate și inima.

  Cane Corso

  Inițial, câinii au fost percepuți ca paznici și păstori. Acum ei îi reproduce ca gardieni și animale de companie. Cisternă Corso este diferită Sistemul ascultător și răspunsul rapid la echipe. Constituția animalului este mare, craniul are o formă pătrată, urechile agățate. Lână destul de scurtă și greu.

  Standardul câinelui pionierat – culoare neagră, dar este permisă prezența unui mic guler alb pe piept. În câine sunt combinate simultan Bună natură, sensibilitate și curaj. Câine afectuos și îngrijitor, când pericolul, se grăbește imediat la apărarea proprietarului, arătând totul Calități de securitate.

  Are nevoie de atenție din partea claselor umane și active,. Nu special în contact cu alte animale de companie, dar copiii se referă bun.

  Câine germană

  Caine imens cu agent de pază excelentă și abilități de gardă de corp. construi armonioasă și de mers maiestuos da cainelui o vedere aristocratică. caracterul animalelor Prietenos și discret. Calm, câine încrezător nu latră niciodată fără un motiv și devine bine cu alte animale de companie. Copii se aplică, de asemenea, bine. Desi rasa apartine, de asemenea, de securitate, dar ei nu au nici o agresiune complet, cu toate acestea acestea sunt destul de capabil de a proteja proprietarul iubit.

  Câinele are dimensiuni destul de mari, înălțimea de 70-90 cm. Puternic de locuințe, cu sânii mari și spatele drept. Capul este alungit, cu urechi mari triunghiulare, lati lung, musculos. Lână nu are mult timp, dar strălucitoare și destul de dens.

  Rottweiler

  Aparține câinilor de serviciu. Rasa standard – culoare neagră cu subapalități roșiatice. Aspectul Grozny creează o impresie înfricoșătoare, dar această opinie este foarte eronată. Câinele are un temperament calm, foarte ascultător și ușor de ieșit. Rottweilerele sunt gardieni de primă clasă și apărători, ei sunt protejați zelos pe teritoriul lor și sunt capabili să protejeze proprietarul în jurul ceasului.

  În educația de rasă au nevoie de o pregătire regulată, diligentă, astfel încât animalul de companie a învățat să distingă amenințările imaginare de realitate. Chomii și animalele sunt precaute. În ciuda severității sale, câinele are nevoie de atenție și suferă de singurătate. Lana scurtă are un substrat destul de gros și strâns adiacent corpului. Construirea reprezentanților rasei atletice, puternice.

  Rasa de pulverizare negru cu podpoame maro roșii limpezi, care sunt așezate pe cap, piept și membrele.

  Labrador

  Rasa are mai multe culori, și un negru-cărbune din ele. Câinii sunt extrem de bun blând și iubitor, cu bunătate se referă la toată lumea, chiar și pentru străini. Datorită acestei caracteristici, gărzi rele ies, Dar, ca un companion, se potrivesc perfect. Datorită inteligenței ridicate extrem de lumină în tren. Labrador are un instinct de vanator bine dezvoltat, asa ca el cu o mare dorință aduce lucruri, papuci de casă, în plus, el este un înotător minunat.

  câine atletic și energic are o înaltă performanță, în legătură cu această Acesta este adesea folosit ca un caine de vanatoare. Animal extrem îi iubește pe toți membrii familiei, iar copiii ia în grija lor, joacă și având grijă de ei. Lână de la reprezentanții rasa scurt și destul de gros, oarecum aspru. Există, de asemenea, foarte strâns subpar, care nu dă un câine pentru a uda.

  Grünendal sau Shepherd belgian

  A fost inițial folosit ca o rasă de păstor, și mai târziu ca un câine de poliție. Acum se confruntă perfect cu rolul unui câine de serviciu și al unui bun însoțitor. Animalul este destul de inteligent și eficient, El este necesar să ia ceva, altfel este prost. Diferită cu loialitatea și capacitatea de a proteja proprietarul. Un astfel de animal de companie are nevoie de gazda proprietarului, iar lânia lungă de iscin-negru – în îngrijire amănunțită.

  Pe gâtul capacului este oarecum mai lung, din cauza a ceea ce se formează un guler luxuriante. Câine atrage botul alungit, urechi. Corpul este puternic, muscular, îndoit proporțional.

  Mijloc

  Rasa dimensiunii medii nu este atat de numeroase de reprezentantii culorii negre, dar printre care sunt vrednite.

   Doberman

   Rasa având date fizice bune și lână frumoasă strălucitoare. Hawting și maniera ține aristocratul în ea. Pe tipul de câini sunt foarte activi, dar în același timp ascultători. Posedă calități excelente de securitate, pentru a primi bine cu alte animale și dragoste pentru copii. Și, de asemenea, caracterizat prin Dobermans devotamentul față de proprietar, capacități mentale înalte și psihic persistente.

   În familia familiei, câinele este liniștit și afectuos, dar într-un minut de pericol – neînfricat și decisiv. Musculatura câinelui este armonios dezvoltat, fizicul este proporțională. Smooth de acoperire este destul de gros și greu, care nu au un acoperiș. culoare-verso cu pete obligatorii de ton roșiatică la anumite locuri.

   Howava

   Aparține câini de pază destul de vechi și are calități de securitate minunate. Acesta se distinge prin loialitate și devotament extremă, dar numai un singur proprietar. Câinele este vital pentru prezența sa apropiat, trebuie să fie gata să dedice animale de companie o mulțime de timp. Hovawart va deveni apărător de încredere și agent de pază, Și pentru copii – Bună bona. Remarcabil se referă la alte animale de companie, considerându-le membri ai familiei.

   Minusurile rasei includ întârziere în creștere, Abia după trei ani, câinele își pierde jucăușenie lui catelus si devine mai multă putere. Un trunchi puternic este un pic alungit, pieptul este adanc, iar partea din spate este buna. Lână lung, ușor vălurit, cu un subpar mic, are o strălucire frumoasă.

   Barbet

   Aparține câini destul de rare. O trăsătură caracteristică a rasei este prezența barba și lână destul de dur. O astfel de acoperire o protejează bine la frig si vreme umeda. Din varietatea de culori pentru cele mai comune aparține negru. În natură Animalele sunt foarte prietenos, amuzant și capabil de formare rapidă, ci mai degrabă rătăcită.

   Sunt bine menționate la oameni, în special pentru copii, comunicare de dragoste si sunt foarte legate de familie. Barbet îi place să înoate și poate face acest lucru în orice vreme.

   Mudi

   rasa ciobănesc maghiar. reprezentanții ei au un cap în formă de pană cu urechi în picioare și ferm doborât. Pe lână față și labele din față și netezi scurt, toate celelalte părți sunt acoperite cu fire de par mai lungi, ondulate. Câinele poate fi numit universal, Ea este bun în timpul vânătorii, precum și un gardian și paznic. Diferă în atașament viguros și puternic proprietarului.

   Moody este foarte capabil de învățare și învață repede totul nou.

   câine de apă portughez

   animal puternic, prăjit, care se simte la fel de bine atât pe uscat cât și în apă. Blana este foarte gros, ondulat, capabil resping apa. Acesta se distinge prin caracterul ascultător, ușor hurries efectua orice instrucțiuni. energic caine rar obosit. În plus față de aceste calități, animalul este foarte inteligent, îndrăzneț și independent.

   Mic

   Negru câini arata dimensiuni mici, foarte eficient și elegant.

    Scotch Terrier

    Vânătoare rasa care posedă temperament neînfricat și maniere inteligente. Câini destul Independent, Ceea ce se manifestă printr-o încăpățânare, și se consideră un membru egal al familiei. Animalele acționează adesea prin starea de spirit, cu toate că acestea diferă de la o minte remarcabilă. Cu copiii stai egali, așapoate si musca culise. Apărarea însuși sau familia ta va merge la orice măsuri.

    Câinele este destul de puternic și bine pliat, cu spatele drept, botul este voluminos, cu o barbă original și sprâncene. Lână lung și dur, are subpar moale.

    Affenpinercher

    Câinele se distinge printr-un aspect neobișnuit. Fata rotunda rotundă, fumat, care seamănă cu o maimuță, cu mari rotunde ochii-margele. Din cauza acestui tip, câinele a fost numit „Pișcătorul Monkey“. Torchish puternic, musculos, cu un spate ușor scurtat. Lâna are lungime medie, rigid și ondulat. Sprâncenele, barba și bundlebards mai pletos.

    În ciuda dimensiunilor mici, Câinele este foarte activ și curajos, iubește să călătorească. Animalul are energie ireplicată și curiozitate.

    Deși caracterul PSA și bun-natural, nu va fi în apărarea proprietarului și a familiei. El iubește să se joace cu copii, dar nu va tolera o atitudine neglijentă față de el însuși.

    Taxa

    Rasa de vânătoare, care a fost folosită de mult timp pentru vânătoarea Norny. Acum ea este un prieten devotament și partenerul credincios care iubește distracția activă. Diferă un câine la o anumită încăpățânare, care adesea face dificilă învățarea. Dachshund o iubește să acorde atenție, respectuos și, de asemenea, lăudat și încurajat. Caracteristica caracteristică a rasei este Torturi lungi și labele scurte.

    Capul în formă de pene, cu o față alungită, urechile sunt agățate. Reprezentanții rasei pot avea mai multe culori, negru – una dintre ele. Elemente de fixare maro deschis sunt posibile pe față și pe membre. lână scurt poate fi atât netede si dure, există, de asemenea animale cu parul lung.

    Despre rasa negru terrier vezi următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: