Când urechile au un chihuahua și cum să le pună?

Când urechile au un chihuahua și cum să le pună?

De multe ori vă puteți întâlni un câine care nu are urechi. Desigur, nu este critică, nici măcar nu poate să acorde o atenție la un fenomen similar, dacă nu ai nici PSA expoziție, care sunt Chihuahua. Proprietarul unui câine care promite să nu acorde atenție la astfel de un fel de problemă la bun început, se poate uita despre participarea la animalele de companie sale inserții. Dar, din ce motive pot să nu crească în Chihuahua și cum să se stabilească acest defect, vă oferim să-l ia în considerare împreună de mai jos.

În ce perioadă de urechi încep să se ridice?

Aceasta rasa de caini, la fel ca toți ceilalți, se naște cu urechile nu este pe deplin format. De regulă, acestea sunt destul de strâns adiacente capului copilului. Astfel, urechile începe să se deschidă numai după trei săptămâni. Un cartilaj lunar de catelus în urechi începe să fixeze, dar din cauza mușchilor slabi, ei încă mai atârnă.

Merită să acordăm atenție faptului că, în majoritatea cazurilor, urechile din Chihuahua se ridică doar pentru 90 de zile. Prin urmare, nu ar trebui să intrați în panică înainte.

Formarea și ridicarea urechilor se termină în nouă luni. Dacă nu ați avut timp să remediați acest defect, atunci nu se poate face nimic.

Cauze

Una dintre principalele cauze ale urechilor agățate – ereditate. Alegerea unui partener, ar trebui să vă acordați atenție cartilajului, dacă nu sunt suficient de puternice, probabilitatea de a avea astfel de descendenți este foarte mare. Un alt motiv pentru urechile non-copil este Mama incorectă hrănirea în timpul sarcinii. Lipsa unui număr suficient de vitamine și minerale necesare afectează negativ că puii viitoare.

Vă rugăm să rețineți, dacă sunteți proprietarul unei chihuahua cu parul lung, cauza principală a urechii non șterse cantareste lână. Este posibil să se rezolve totul prin tăierea unui animal de companie, și anume, caulders pe urechi.

Important! A nu se confunda comportamentul temporar al urechilor cu constanta.

La aproximativ patru luni, catelul incepe sa se schimbe dinții, ca urmare a care mineralele organismului sunt trimise în mare parte la ea, și nu pentru a consolida cartilajului.

Cauzele principale ale defectului pot fi următoarele:

 • situatii de stres experimentat de un catelus+
 • Alimentar conține o cantitate mică de calciu+
 • Deficienta de fosfor responsabil pentru formarea de cartilaj+
 • Urechile mari sau prea lungi câine+
 • Catelul a dezvoltat insuficient muschi.

Înainte de a panicing, ar trebui să fie dezvăluit cauza piraților. Ca o regulă, problema apare în conformitate cu una dintre problemele de mai sus, care pot fi rezolvate destul de simplu, Dacă acorde o atenție la ea în timp.

Ce ar trebui să fie luate?

Există astfel de metode eficiente de urechi ca:

 • Prezența lână lungă înseamnă un supraponderal, care, la rândul său, împiedică urechi să urce în cazul în care este necesar, problema va fi rezolvată+
 • În absența câinilor în corpul necesare pentru dezvoltarea normală, vitaminele sunt de dorit pentru a se referi la un medic veterinar calificat, se va numi un curs de vitamine, după care totul va veni la normal+
 • Acesta va fi util să se utilizeze suplimente nutritive, în care condroitin si glucozamina conține, dar nu ar trebui să fie achiziționate pentru a le fără o consultare prealabilă cu un specialist+
 • Este util să intre în dieta de frig, a făcut pe picioare de carne de vită+
 • Majoritatea persoanelor care se confruntă cu o problemă de consultanță similară cu a da apa cu gelatina băut într-o consistență de 5 grame pe un sfert de litru de lichid cald+
 • La schimbarea dintilor vor fi utilizate în mod rezonabil hrănire pentru alimente+
 • Poate ajuta foarte mult masaje + pornind de la baza si la sfatul in sine, este necesar sa efectueze mișcări circulare cu degetele, care la rândul lor vor îmbunătăți fluxul sanguin și va întări cartilajul+
 • Bangingul urechilor nu este cel mai bun mod, dar are loc, pielea în acest caz este așezată în spatele cochiliei urechii, prin care nu mai cad din cauza tensiunii.

Dar există un dezavantaj semnificativ, trecerea pe deplin a acestei metode – câinele devine imediat nepotrivit pentru expoziții datorită prezenței capului cicatricilor, în plus, un cățeluș va suferi foarte mult de senzațiile dureroase, ceea ce afectează negativ comportamentul animalului de companie.

Vreau să acorde o atenție deosebită metodei cu căptușeală. În acest caz, urechile catelului sunt fixate într-o poziție dată, corectă, cu structura potrivită, după care câinele ar trebui să meargă câteva zile. Aceasta este cea mai bună metodă de economisire pentru un animal de companie. Ne propunem să ia în considerare metoda de punere în aplicare a acestei metode Citește mai mult.

 • Aveti nevoie de un disc de bumbac, în avans, în alcool, curățați interiorul urechii. Nu ar trebui să fie sigiliu prea adânc, este suficient pentru a șterge partea vizibilă și să dea să se usuce secțiunea prelucrate.

 • Următorul pas este să taie cu o bandă de plastic de aproximativ 7-10 mm, după care este necesar să flux o piesă cu urechea și îi conferă colțuri forma rotundă a tipului de bete din inghetata. Și este, de asemenea, important ca plasticul este mai mică decât lungimea urechii.

 • După aceea, banda ar trebui să fie lipite cu ajutorul unui plasture. Este demn de remarcat faptul că lățimea acestuia ar trebui să fie outpassing absolut de la orice lățime. Un astfel de design o este lipit de stâncă tencuielii, după care este prins la dimensiunile necesare, iar unghiurile se rotesc conform metodei descrise mai sus. Ar trebui să obțineți două cadre.

 • Deja modele gata făcute trebuie să fie lipite la urechi. Este necesar să urmați, astfel încât pliurile sau șansele să nu apară, deoarece este plină de defecte.

Cu un astfel de cadru, catelul trebuie să rămână cel puțin cinci zile și este mai bine cu cele șapte, atunci el este înlăturat că urechile se pot relaxa. Dacă efectul nu urmează, într-o săptămână este necesar să renunțați din nou.

Vă rugăm să rețineți că, uneori, procedura este necesară pentru a efectua până la atingerea vârstei de vârstă de opt luni.

   De regulă, puii sunt urechi în creștere în a doua sau a treia lună. Dar, uneori, pot exista probleme asociate cu slăbiciunea cartilajului sau a țesuturilor musculare. Pentru un rezultat mai bun, experții sunt sfătuiți să nu se limiteze la o metodă, ci să combine mai multe. În dreapta, metoda de căptușeală, care, la rândul său, este combinată în mod ideal cu masaj, precum și introducerea de vitamine responsabile pentru consolidarea cartilajului în dietă. O astfel de combinație va ajuta la punerea urechilor.

   Agresivitate

   Scăzut

   (Evaluare 2 din 5)

   Linka

   Scăzut

   (Evaluare 2 din 5)

   Sănătate

   Bun

   (Evaluare 4 din 5)

   Inteligență

   Standard

   (Evaluare 3 din 5)

   Activitate

   Scăzut

   (Evaluare 2 din 5)

   Aveți nevoie de îngrijire

   Scăzut

   (Evaluare 2 din 5)

   Costul conținutului

   In medie

   (Evaluare 3 din 5)

   Zgomot

   Deasupra mediei

   (Evaluare 4 din 5)

   Instruire

   Mijloc

   (Evaluare 3 din 5)

   Prietenie

   In medie

   (Evaluare 3 din 5)

   Atitudine față de singurătate

   Perioade scurte

   (Evaluare 2 din 5)

   Calități de securitate

   Lipsa

   (Evaluare 1 din 5)

   * Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

   Despre modul de a pune urechile Chihuahua catelus, puteți vedea în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: