Caracteristică și caracteristici ale conținutului puiilor Husky Vârstă 2 luni

Caracteristică și caracteristici ale conținutului puiilor Husky Vârstă 2 luni

În una sau jumătate sau două luni mai târziu, puii mici de Husky au manifestat deja trăsături personale de caracter, el este capabil să perceapă dressura și poate fi ridicată corect. În acest moment, este luată, pentru că până la 5 săptămâni cel puțin copilul ar trebui să fie cu mama sa. Proprietarul va trebui să afle în prealabil cum să conțină un animal și cum să o hrănească astfel încât câinele să crească rapid și să se dezvolte.

Caracteristici de rasă

Agresivitate

Nu agresiv

(Evaluare 1 din 5)

Linka

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Evaluare 2 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Husky” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Câinii acestei rase se disting printr-o dimensiune medie proporțională cu corpul, lână dublă „dublă”. Culoarea poate fi alb-negru, precum și nuanțe intermediare, în plus, se schimbă ca adulții de animale. O culoare comună ochi albastru nu este întotdeauna găsit, există persoane și cu ochi căprui. Dacă la căței greutate la nastere este de aproximativ 500-600 g, apoi o lună – 3 kg, iar în 2 luni aproximativ 6 kg. În acest moment, animalul de companie arată ca o anumită fixare, totuși, nu este întotdeauna un indicator de sănătate.

De asemenea, două luni Husky ar trebui să aibă următoarele caracteristici care confirmă sănătatea și dezvoltarea normală:

 • Gros, lipirea urechi+
 • agățat în jos coada care nu sta deasupra spatelui+
 • Foarfece musca și netezi dinți+
 • Veselia, curiozitate, temperament, energie guming.

Achiziționarea unui catelus dragut husky, multe, fac parte din animalele de companie ca un animal decorativ fermecător, iar în această greșeala principală, deoarece este puternic, incredibil de Hardy câine de echitatie, nu lipsit de emoție vânătoare.

Un animal de companie nu este potrivit pentru paza casei, deoarece nu-i place să scoarță de copac, și prea prietenos. Dar el poate deveni un om prin satelit de puternice, sport, și îl va însoți peste tot, în cazul în care există suficient spațiu pentru a se vărsa energia neregulate.

Caracter și educație

Câinele are o inteligenta mare, dar în felul său este încăpățânată și îndărătnică, așa că are nevoie de un maestru cu un caracter puternic. Deoarece animalul are o rădăcină lup, el are nevoie de o mișcare permanentă, iar atunci când el nu are nici o oportunitate de a rula mult, ea poate deveni agresiv și chiar necontrolabil. Prin urmare, oamenii sunt în vârstă, introvertitii, precum și cei care au o vacanță activă preferă confortul acasă, husky nu este potrivit pentru temperamentul.

Citește mai mult  Compatibilitate Cockerel cu alte pești

Cu copii, animalul poate juca ore în șir și va deveni prietenul lor devotat, desigur, nu cu mici – Încercarea de educație puteți dezvoltat fizic adolescent în 12-14 ani.

Pet pot fi folosite pentru vanatoare, deoarece Husky are una mare, dar vaccinarea aptitudini speciale de vânătoare din copilarie. Pentru aceasta, animalul ar trebui să fie limitată pentru a efectua comenzi.

Proprietarul trebuie să fie gata pentru faptul că Micul animal primul va roade mobila, lucrurile de gospodării – de obicei dăunătoare aveți nevoie pentru a intarca imediat.

Dacă mușcături pentru copii, trebuie să înțelegem că ceea ce el încearcă să joace și să învețe despre lume, în plus, el este dentitie. Deci, a face jucării pentru animale de companie, va trebui să plătească puțină atenție faptului că încearcă catelul să muște picioare, dar ar trebui să-l interzică strict să mestece pe mâini.

Grija pentru un catelus Husky

Conțin un catelus poate fi în ceea ce privește un apartament oraș ca un animal extrem de curat și nu o sursă de mirosuri neplăcute. Cu toate acestea, idealul – pentru a oferi Aviary spațioasă pentru animale de companie, cu o casă mică, în cazul în care el poate fi cea mai mare parte a zilei în aer liber. Dog transporta în condiții de siguranță, atât plus și minus temperaturi (-25 până la +25 grade).

Timp de două luni, copilul ar trebui să fie pregătite în avans, tot ce ai nevoie:

 • boluri separate pentru hrană și apă+
 • jucării, deoarece câinele trebuie să învețe să mestece și roade+
 • covor de vară de răcire, permițând o simt chiar confortabil pentru animale de companie în căldură+
 • Gulerul, căpăstru și lesa+
 • loc de dormit proprii sub forma unui covor elastic cu o carcasă detașabilă+
 • Curățarea specială cu dispozitivul de tundere pentru îndepărtarea Shooter.

Pentru viitor, va exista o mulțime de pasteiks sau un jaf cu ponderare, stimulând creșterea masei musculare și dezvoltarea pieptului.

O atenție deosebită în Casa de Husky nu are nevoie, dar este necesar să se pregătească pentru faptul că, odată cu animalele vor trebui să meargă mult și a alerga, nu mai puțin de 3-4 ore pe zi. La început, catelul merge cu utilizarea lesa, dar fixarea acestuia la shleink, pentru a nu deteriora gulerul gâtului animal. În viitor, catelul va avea nevoie de mers pe jos gratuit și jocuri active, sub controlul proprietarului.

În ciuda faptului că animalul are o imunitate excelenta, in 1,5-2 luni, animalele de companie poate fi deja facut prima vaccinare, dar numai după degelminting și examinarea medicală.

De obicei, este de trei vaccinări consecutive, cu o pauză de două săptămâni. Mai târziu, în 3 luni, Husky catelus este permis să rabie vaccinat.

Cum să aibă grijă de lână

Husky este legat de două ori pe an, astfel încât acestea trebuie să fie scăldate periodic, adică, nu mai mult de trei ori în 12 luni. Cu toate acestea, sunt necesare proceduri de igienă obișnuite, atât pentru căței și persoane adulte, inclusiv:

 • înroșirea feței de zi cu zi perie de lână, iar în timpul molting – de două ori pe zi+
 • spală laba și botul după o plimbare+
 • Dacă este necesar, locul lui clauzelor ascuțite.

Pentru vara, nu este necesar să se taie câine, mai ales din moment ce se resetează parțial lâna pentru lunile de vară.

catelusi de spălare poate fi numai apă caldă cu un burete, încercând să spumă de săpun în nas, urechi, gura sau cu ochii. La calcularea, un FURminator este utilizat sau un pieptene cu dinți largi rare.

Citește mai mult  Hrana uscată pentru pisici Farmina

Ochii și urechile sunt șterse cu un agent de dezinfectare o dată la 15 zile, deoarece rasa are o predispoziție la boala oculară. În plus față de ghearele, turnate și lână pe plăcuțele labe, deoarece împiedică catelul. Dacă copilul este luat în timpul iernii, atunci tampoanele sunt, de asemenea, lubrifiate cu ceară albină, astfel încât fisurile să nu fie formate.

În ceea ce privește sfaturile de pe dinți, este mai bine să profitați de serviciile profesionale ale medicului veterinar.

Meniul unui catelus de două luni

Puteți să hrăniți mici husky cu alimente naturale sau mese gata făcute de la două luni.

În primul caz, este de înaltă calitate alimente bogate în vitamine și proteine ​​de origine naturală, cu toate acestea, gătitul său va necesita timp și dacă aveți nevoie să traduceți un catelus la alimentarea producției, nu va fi ușor să o faceți.

Pentru un cățeluș, o dietă de zi cu drepturi depline ar trebui să includă:

 • carne de soiuri cu conținut scăzut de grăsimi, carne de vită mai bună+
 • Pește de mare+
 • Cereale sub formă de terci (orez, ovaz, gătite pe apă sau bulion de carne)+
 • Legume fierte (varză, dovlecei, morcovi)+
 • produse lactate fermentate, inclusiv lapte acru, care este mai util pentru câine decât cele mai proaspete.

  Puteți diversifica meniurile cu organe fierte, dar nu mai des de 3 ori pe săptămână, carne și pește sunt date sub formă brută.

  Special orientări privesc carne – în 2 luni nu ar trebui să dea pui de carne de vită sub formă de carne tocată, au nevoie de piese care dau posibilitatea de a dezvolta fălcile de măcinare, iar acestea sunt absorbite mult mai bine. Puii sunt fericit să mănânce oase prime mari, dar le-a permis poate doar ocazional. Orice oase sunt potrivite, cu excepția peștelui, pui, precum și compatibil și plat, capabil de rănire. Dar, din crestele și oasele de pește puteți face un amestec, sroping-le într-o mașină de tocat carne, și să dea sub formă de hrănire.

  Citește mai mult  pisici de aur britanice: caracteristici de culoare și descriere stâncă

  Hrana pentru pleavă mici nu trebuie să fie prea cald sau la rece – au nevoie de un cald, la temperatura camerei sau ușor mai sus.

  Hraneste doi căței luna de 6 ori pe zi. Dimineața devreme da 200 ml de băutură din lapte fermentat, apoi la ora 10 – fulgi de ovăz fiert lapte, la prânz (la 14.00) pe care le poate da un pic de brânză de vaci. În 17.00 Oferta de orez un animal de companie sau terci de hrișcă pe bulion de carne, în seara cel mai bine este să se hrănească copilul cu legume fierte, adăugând ulei vegetal în ele. Inainte de culcare, în 22-23 de ore da mici bucăți de carne crude – 100-150 g.

  Vitamine si suplimente nutritive care au nevoie de un catelus: gluconat de calciu (1 tabletă de 10 kg, înmulțit cu 1 lună de viață), făină de oase – 10 g pe zi, fenched varză mare – 1/4 lingurita pe zi, drojdie de bere (pe tabletă 10 kg, înmulțit cu 2) atașabil – 1 comprimat pe zi.

  Copiii au nevoie de grăsime de pește, dar deoarece o mare parte poate provoca diaree cu puii, începe să dea un instrument de la 4-5 picături și se aduce la 1 linguriță. Brânză de vaci da acasă, fierte pe baza de lapte și de clorură de calciu. De asemenea, a permis 1 dinți de usturoi de 2 ori pe săptămână – pentru aceasta, produsul este plasat într-o bucată de carne sau brânză.

  Dacă proprietarul sa oprit pe furaje finisate, puteți utiliza numai produse speciale pentru animale de două luni. La început, granulele uscate sunt lăsate să se înmoaie apa. Începeți cu o cantitate mică, creșterea treptată a porțiunilor. Pentru Husk, este mai bine să aleagă un feed premium, care se disting prin calitate înaltă și deja conține toate ingredientele și vitaminele necesare.

  Hranirea se efectuează numai după o plimbare, pentru că starea de sănătate a vaselor de sânge și inimile depinde de ea.

  Dacă sa întâmplat, astfel încât proprietarul trebuie să fie eliminate, nu lăsați catelul foame – pune mai mult hrana pentru animale sau carne în bolul său și nu uita de apă potabilă proaspătă.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: