Caracteristici ale furajului Ontario

Caracteristici ale furajului Ontario

Ontario este un celebru producătoare de brand ceh de alimente de înaltă calitate pentru animale de companie. În sortimentul de acest producător, puteți găsi atât granule si ude produse nutritive. În articolul de astăzi vom afla totul despre caracteristicile Ontario hranei pentru animale.

Avantaje și dezavantaje

Produsele brandului Ontario se referă la clasa premium, Caracterizat de cea mai înaltă calitate. Astăzi, mulți crescători preferă să cumpere pentru animalele de companie lor feed acestui brand.

Relevanța produselor Ontario se datorează beneficiile pe care sunt caracteristice ea.

 • Principalul avantaj al produselor Ontario este că Principala sursă de proteine ​​din ele este carne proaspătă și ingrediente naturale din carne de înaltă calitate. Extracte de proteine ​​vegetale în câine și de brand feline feline nu sunt furnizate.
 • Ontario produs poate servi ca un foarte bun vitamina aditiv pentru animale de companie. În conținutul rații sunt complexe de vitamine si minerale foarte bogate, organismele necesare de prieteni cu patru picioare.
 • Sortimentul brandului Ontario este suficient de larg. Alegerea crescători este o varietate de produse de calitate produse în diferite forme și cu diferite gusturi. furaj adecvat Ideal poate ridica chiar si pentru cel mai pretentios animale de companie.
 • Costul de bunuri premium de la marca Ontario este o democratica, Mai ales dacă îl comparăm cu alte produse similare de la alți producători.
 • În conținutul pozițiilor de înaltă calitate din Ontario, se observă nici o componentă, capabil de a provoca o reacție alergică la un animal de companie.
 • Calorie de multe poziții ale brandului este destul de mare. Datorită acestui fapt, produsele sunt obținute foarte saturate, nutrienți și care îndeplinește.
 • Conservanții de origine artificială sau aditivi chimici Sub formă de arome sau coloranți în produsele din Ontario sunt lipsesc.

  Produse pentru pisici și câini din Ontario au nu numai avantaje, dar și dezavantaje. Aflați despre cele mai semnificative dintre ele.

  • Pe pachetele corporative cu produse care nu este specificat, care ingredientele din carne sunt în conținutul.
  • De asemenea, pe pachete cu câine și feed-uri feline nu există nici un rafinament despre antioxidanții conținuți. Există informații că aceste componente sunt „permise în UE“.
  • Prevalența produselor Ontario este scăzută, din cauza care poate fi găsit departe de toate magazinele pentru animale de companie. În supermarket-uri obișnuite, feed-uri de marcă pentru a satisface aproape imposibil.
  Citește mai mult  Totul despre pisicile umede pentru pisicile Royal Canin

  Sortiment de alimente feline

  Ontario produce alimente feline uimitoare cu diverse gusturi și arome. Gama de marcă este avută în vedere atât produse granulate, cât și umede de înaltă calitate.

  Uscat

  Luați în considerare parametrii unor feeduri de feline Ontario produse într-un format granular.

  • Pentru pisici sterilizate, cu un miel. Foarte parfumat și satisfăcător produs, care se bazează pe o formulă de înaltă calitate scăzută. Feedul se referă la clasa super-premium, concepută pentru animalele de companie adulte. Compoziția produsului este echilibrată ideal, are astfel de componente ca miez de pui deshidratat, orez maro și alb, mazăre, legume uscate și fructe de padure.

  • Pentru animalele de companie sterilizate, somon. Produsul granulat de înaltă calitate, este complet echilibrat optim. Alimentele cu grad scăzut se caracterizează printr-un gust saturat magnific. Diferă pe fibre ridicate. În fabricarea acestei poziții corporative, sunt utilizate carne de somon și carne de pui, precum și ulei de somon, proteine, mere uscate și morcovi, mazăre și orez.

  • Alimente cu pui pentru pisici castrate și pisici sterilizate. produs hipoalergenic aromatice, vândute în pachete mari și confortabile. Această alimentație uscată are un gust excelent, nu are componente chimice dăunătoare. produse alimentare proaspete din felin și pui naturale – carne de culoare deschisa si dieta.

  • Alimente pentru animale de companie cu digestie sensibilă, cu miel și rață. Produs granulat cu granulație scăzută, are caracteristici excelente de gust. Furajele sunt produse pentru acele animale de companie care suferă de digestie prea sensibilă, precum și probleme de piele. Principalele surse de proteine ​​ale poziției avute în vedere sunt carnea de miel și rață. De asemenea, în hrana conține fructe uscate și legume, semințe de in, proteine ​​de cartofi, proteine ​​de pește, extracte vegetale.

  Hrana este îmbogățită cu complexe de vitamine si minerale.

  • Hrana uscată cu pește de mare. produs bogat și util adaptat pentru animalele de companie adulte. Este plin, implementat în pachete cu diferite volume – 400 g, 2 kg, 10 kg. În conținutul produsului nutritiv în cauză există grăsime de somon, carne și pește componente în cantități mari, mere și drojdie de bere. Alimentar este îmbogățită cu fibre, are multe vitamine și minerale.
  Citește mai mult  Catcher aglomerat: Caracteristici, Conținut și îngrijire

  Umed

  Caracteristicile gustative excelente și compoziții se disting prin alimente umede de marcă pentru pisici Ontario. Faceți cunoștință cu unele poziții din această categorie.

  • Conserve pentru animale adulte, cu iepure și pui. De înaltă calitate, alimente conservate, are un gust minunat și aroma. Conceput pentru pisici și pisici adulte. Produsul este caracterizat printr-o consistență foarte plăcută și plăcută, vândută în borcane confortabile și ermetic închise.

  • Produs conservat cu pui, creveți și orez, pentru pisoi. Alimente conservate și utile, îmbogățite cu complexe de vitamine și minerale necesare pentru animalul de companie mai mic. Are un gust și o aromă saturată, se face exclusiv de la ingrediente naturale și echilibrate cu atenție.

  • Conserve de mâncare cu somon și carne de vită. Produs bogat și apetisant cu gust luminos și bogat. Potrivit pentru hrănirea animalelor de companie, se caracterizează printr-un conținut echilibrat și un număr mare de componente utile.

  Se face numai din componente naturale și absolut sigure, nu are aditivi chimici nocivi. Feedul este plin, este foarte plăcut pentru pisici ca o coerență.

  • Conserve alimente umede cu pui și curcan. Numai ingredientele naturale selectate cu atenție sunt utilizate pentru fabricarea acestor alimente conservate de înaltă calitate. În producție utilizează pui blând, dietă ușoară Turcia, bulion de carne parfumat și grăsime de somon. Aceste produse conserve de feline chice sunt vândute în bănci sigilate, cu un volum de 400 g.

  Revizuirea hranei pentru câini

  Brandul Czech oferă să aleagă crescătorii de câini o mulțime de hrană de înaltă calitate. În sortimentul puteți găsi unități uscate și umede.

  Luați în considerare caracteristicile unor produse.

  • Pentru puii mari de rasă, cu cartofi și pui. Alimente uscate bogate și hrănitoare, care sunt vândute în pachete cu volume diferite – 2,25 kg, 12 kg. Baza poziției avută în vedere include o formulă specială cu conținut minim de cereale. Produsul este destinat pentru căței și tineri animale de companie din rasele de talie mare, se caracterizează printr-un conținut echilibrat, îmbogățit cu grași omega-3 și Omega-6 acizi.
  Citește mai mult  Bobine in acvariu melci: caracteristici, beneficii și daune

  • Hrana pentru catei de rase mici, cu cartofi și carne de pui. Dieta de calitate superioară cu un conținut scăzut de cereale, potrivit pentru căței și tineri animale de companie din rasele mici. În conținutul acestui produs de brand sunt pui deshidratate, fulgi de cartofi, orez, mere uscate, grăsime de pui și alte legume și fructe uscate. Hrana este bogat în complexe de vitamine A, E, D și B.

  • Nutrețuri uscate cățeluș, orez și miel. Saturat și produs granulat delicios, acesta oferă doar componente naturale și absolut sigure, utile pentru un organism animal de companie în curs de dezvoltare. Poziția în cauză prevede prezența unui amestec special de ierburi și condimente aromate, precum și drojdie de bere, grăsime de somon. Produsul este îmbogățit cu complexe de vitamine și minerale utile.

  • Pentru animalele adulte de rase mari, cu 7 specii de pește și orez. Dieta granulată de înaltă calitate pentru animalele adulte, oferă o formulă hipoalergenică absolută. Are un conținut minim de componente de cereale. Alimentele sunt caracterizate printr-un conținut ridicat de proteine ​​de pește, îmbogățit cu acizi grași ai fibrei, omega-3 și omega-6.

  • Conserve de mâncare „curry cu pui și nud”. Alimente umede delicioase, vândute în bănci cu un volum de 400 g și 800 g. Poate fi servit animale de companie ale oricărei rase. Alimentele se efectuează sub formă de bucăți de carne parfumată combinate cu ingrediente de legume și fructe.

  În mâncarea conservată, carnea de pui este ușoară și dietetică, acționează ca o sursă de proteină, iar NUTA contribuie la funcționarea corectă a sistemului digestiv al câinelui.

  • Conserve de carne de vită și dovlecei. Dacă doriți să vă răsfățați un ceva special cu patru picioare tovarășe, atunci puteți cumpăra în condiții de siguranță aceste alimente conservate de calitate din Ontario. Aceasta este o dieta plina, adaptat pentru animalele de companie pentru adulți. Produs din proaspete si carne de vita naturala, dovlecei, ulei de semințe de in și păpădia. Acesta este caracterizat de cel mai bun gust, vândute în borcane ermetice cu un volum de 200 g.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: