Caracteristici ale reliefului urechilor de la Staffordshire Terrier

Caracteristici ale reliefului urechilor de la Staffordshire Terrier

Anterior, alinarea urechile câinilor din rasa, American Staffordshire Terrier a fost considerată o procedură obligatorie. Aceasta rasa standard necesare. Acum, totul sa schimbat, iar acum există dispute serioase între proprietari, în măsura în care este nevoie de această operație. Înainte de a decide pentru a calma urechile de câine, este important să se familiarizeze cu procedura.

De ce de relief nevoie

Cea mai frecventă cauză a întinderile urechilor în Amstaff este moda. Potrivit proprietarilor, câinele cu urechi scurte arata mai prezentabil și solide. Aceste prejudicii se datorează necesității recente de a opri urechile de câini prezentate înainte de expoziție. Indivizii cu urechile necontrolate nu au voie să participe la eveniment. Mai mult, expoziția a fost evaluată de calitatea operațiunii, a studiat particularitățile coajii urechii, a declarat numele medicului veterinar care a efectuat manipularea.

Acum, scutirea de dragul esteticii nu este în onoruri de la crescătorii experimentați care îi pasă de sănătatea câinelui.

Mulți dintre ei consideră că această operațiune cu manipularea brutală a animalelor. Apropo, În multe țări, din acest motiv, procedura este chiar interzisă. Potrivit adevaratii fani rasa, relieful este permisă numai în cazul unor probleme cu urechile. Leziuni, inflamație, ulcere ale organismelor auditive – toate acestea pot servi ca un motiv pentru relief.

În alte cazuri, câinele nu are nevoie de o operațiune, puii se grăbesc, apoi se ridică treptat și la vârsta adultă pot cădea din nou.

Fost câștigători ai expozițiilor cu urechi cumpărate în prezent nu au putut să ajungă la acest eveniment de la nivel internațional, deoarece câinii nu au voie să participe cu pedigree excelente dacă urechile ei sunt oprite.

Caracteristicile procedurii

Operațiunea este efectuată sub anestezie generală în clinica veterinară. Înainte de aceasta, catelul este examinat și în cazul diagnosticului bolilor, procedura este transferată. În plus, relieful este posibil Numai pentru grefate și prelucrate de paraziți de câini.

Cu 12 ore înainte de vizitarea vânzătorului, animalele de companie sunt recomandate să nu se hrănească, deoarece după anestezie va fi bolnav.

Procedura în sine arată astfel:

  • Anestezia este introdusă de către personal, așteptând scufundarea lui în somn+
  • Suturile și pansamentele sunt aplicate la secțiuni și pansamente pentru a preveni sângerarea puternică+
  • Uciderea organelor auditive la prelegere.

În cazuri rare, operația este permisă acasă. Acest lucru este posibil dacă catelul nu poate fi scos sau este prea speriat. În orice caz, urechile trebuie oprite de un medic veterinar profesionist cu experiență.

Unele clinici au servicii pentru manipulare la domiciliu, dar rețineți că la domiciliu riscul creșterii infecției.

Soiuri

Tehnologiile moderne din domeniul medicinei veterinare vă permit să obțineți mai multe opțiuni de relief urechi.

Deci, pentru Dobermans sofisticați, se recomandă formularul „flacără” sau „dagger”, apoi „expoziția”, „lupta”, „lungă” sau „scurtă” sunt mai potrivite pentru amperi masivi. Aceste nume sunt formate din forma atriului.

În general, pentru fiecare pacient cu patru picioare, tipul de relief este selectat individual. O varietate este determinată de aterizare și forma urechilor, grosimea pânzei urechii, starea țesutului cartilaginos, de asemenea, la alegerea unui formular, dimensiunea capului și cazul este luat în considerare.

Vârsta adecvată

Salvarea urechilor de la American Staffordshire Terrier este recomandată la o vârstă fragedă. Cel mai potrivit timp – 1,5-4 luni. La această vârstă, nu vă puteți îngrijora de faptul că urechile vor lua forma greșită și un aspect inesttic. În plus, în această perioadă, riscul de complicații este minim. La această vârstă, câinele este mai ușor de transferat perioada postoperatorie până când cusăturile sunt eliminate.

Perioada postoperatorie

Pentru a exclude infecția și alte complicații cât mai mult posibil, imediat după operația pe animal, este purtat un guler special, astfel încât să nu deterioreze urechile sale. Cearile zilnice ale catelului au nevoie de prelucrare. Este posibilă dezinfectarea secțiunilor cu un disc din bumbac, umezit în clorhexidină. Crustele rezultate sunt umflate și îndepărtate.

Prima dată după ce procedura de catelus este umblă numai în vremea uscată, fără a permite murdăriei să intre în urechile animalului de companie. Este de dorit ca în această perioadă câinele să nu comunice cu alți câini. Cele mai dificile sunt prima zi. În această zi, vărsăturile, pierderea apetitului, setea consolidată, în timpul mișcării catelului poate fi întemeiată – toate acestea sunt acțiunea anesteziei și este considerată o opțiune pentru normă. De asemenea, mulți proprietari sperie starea PSA everded situată cu ochii deschiși.

În această situație, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la animal, dar periodic este recomandat să strângeți ușor animalele de companie din frunte pentru a vă relaxa mușchii sau pentru ao acoperi cu atenție.

Următoarele 2-3 zile ale animalului de companie vor încerca să zgârie urechile, el poate plânge, pentru că în această perioadă se confruntă cu durere severă. Pentru a reduce simptomele durerii, este permis să dea un analgezic sau un agent antiinflamator nesteroidian, dar înainte de a fi important să se consulte cu un specialist care a efectuat o operațiune. Nutriție în acest moment nu se schimba, dar în conformitate cu recomandarea, medicul poate fi completat de vitamine. După 7-10 zile, cusăturile sunt eliminate sau acestea sunt rezolvate în mod independent.

Complicațiile după operație este puțin probabil, dar nu sunt excluse. Cele mai frecvente sunt inflamația, hiperemie, roșeață, erupții cutanate, supurație.

În cazul ajutoarelor indicate, este important să se consulte un medic în timp util.

urechi Uneori, ucis în catelusul stuffer nu cresc. Apoi, ei pot fi făcute prin picioare calea „Rozing“. ridica chiuvete prin creioane, patch-uri și bigudiuri chiar. Consultați despre această problemă cu un specialist.

Cu experiența alinarea urechilor de la Staffordshire Terrier, puteți face cunoștință în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: