Caracteristici Caracteristici pentru câini Perfect Fit

Caracteristici Caracteristici pentru câini Perfect Fit

In magazine specializate, puteți găsi o mare varietate de feed-uri de câine. Toate acestea diferă între ele în compoziție, valoare energetică, volum. Astăzi vom vorbi despre mese Perfect Fit.

descriere generala

PERFECT FIT câine dieta aparține economie clasa, acestea sunt disponibile pentru majoritatea cumpărătorilor, deoarece acestea pot fi achiziționate la un preț scăzut. Acest produs este fabricat de o rețetă unică dezvoltată cu atenție. Când se creează, se utilizează numai produsele selective și tratate.

Toate feedurile acestui brand este plin și echilibrat. Ei vor satisface cu ușurință toate nevoile alimentare de bază ale animalului de companie.

În prezent, gama de produse prezintă diferite tipuri de feed-uri nutriționale (pentru pui, pentru adulți, pentru animale de mici, mijlocii și rasele de talie mare).

Cel mai adesea în fabricarea acestor fluxuri, carne de pasăre este luată ca bază. Grâu și cornframes pot fi adăugate, ele acționează ca principală sursă de carbohidrați. Dar trebuie amintit faptul că aceste componente pot provoca o reacție alergică la câine.

Floarea-soarelui ulei natural și grăsimea animală, care sunt, de asemenea, de multe ori implicate în compoziție, vă permit să satura corpul câinilor adulți și căței cu acizi necesare pentru funcționarea normală a intestinului gras util. În același scop, se adaugă componente prelucrate de sfeclă de zahăr.

La crearea feed-uri, este folosit un Hidrolizat special de proteine, este principala sursă de aminoacizi și de proteine. La fabricarea pot fi utilizate în condiții de siguranță pentru arome ușoare de animale și aditivi de gust. Ca atare component a, inclusiv sarea de masă obișnuită.

Separat, trebuie spus despre aditivi de vitamine și minerale, care sunt incluse în marca de alimentare de câine.

Acestea conțin diferite vitamine, iodură de potasiu, mangan, zinc, sodiu, fier și alte elemente importante.

Utilizarea zilnica a acestor produse nutritive va ajuta la menținerea stării de sănătate a tuturor animalelor de companie de animale de companie, funcționarea corectă a sistemului urinar va oferi echilibrul optim de elemente minerale.

Citește mai mult  Pește sabie bazate pe: soiuri, alegere, îngrijire, reproducere

În plus, produsele de acest brand va sprijini rezervele de energie și tonul corpului. Pentru a asigura o activitate optimă, componentele cu fier si vitamine din grupa sunt utilizate în. Multe feed-uri sunt create cu granule mici, care vor deveni cea mai potrivită opțiune pentru rase miniaturale și pentru căței mici.

Multe dieta face posibilă menținerea stării de sănătate a dinților, le consolideze, să asigure funcționarea normală a sistemului digestiv. Ei fac, de asemenea, posibil să facă o piele de companie mai elastică și mai sănătoasă, fără inflamație, iar lână – mai frumoasă și groasă.

Fiecare feed vă permite să controlați o mulțime de un animal de companie. La urma urmei, ele conțin toate substanțele nutritive speciale necesare, care oferă, de asemenea, o activitate normală și setul de greutate potrivită.

Perfect Fit Dog Feed poate fi găsit în aproape toate magazinele de animale de companie. Ele sunt ușor de cumpărat la un preț relativ scăzut. Dar trebuie remarcat, de asemenea, că aproape toate rațiile au un procent scăzut de proteine, care poate afecta negativ formarea unui muschii sănătoși și puternici.

Fiecare pachet are toate informațiile detaliate necesare cu privire la compoziție, procentul ingredientelor individuale. De asemenea, este adesea prescris o masă cu standarde de hrănire, în funcție de masa și vârsta câinelui.

Gamă

Apoi, vom citi mai multe detalii cu hrana pentru câini individuali de la acest producător.

  • Profesional alimentar uscat pentru catelusi miniaturani, cu pui. Alimentele constau din proteina lor de ramură uscată, grâu, porumb, concentrat de mazăre, sfecla, ouă uscate întregi, cicoare, orez. De asemenea, există antioxidanți naturali și suplimente de vitamine. Această dietă uscată va asigura dezvoltarea sănătoasă a creierului catelului dvs. și va contribui, de asemenea, la creșterea completă – acest lucru se realizează datorită echilibrului optim al calciului și fosforului. Produsul este prezentat ca perne moi de dimensiuni reduse, astfel încât puii să fie mai convenabil să mănânce alimente.
Citește mai mult  Caracteristici Alimentare Norocos

  • Alimente profesionale uscate pentru pui mari și mijlocii, cu pui. Acest produs alimentar este creat pe baza cărnii de păsări de curte, ouă uscată, cicoare, concentrat de mazăre, cereale de orez, porumb și grâu. Există, de asemenea, adăugiri speciale cu vitaminele A, E, cu iodură de potasiu și seleniu.

  • Alimente uscate pentru câini adulți de rase mici. Hrana include, de asemenea, proteina de pasăre uscată, sfecla, ulei de floarea-soarelui, clorură de colină, aditiv mineral, extract de cicoare, crupă de orez, boabe de porumb și grâu. Alimentele sunt bogate în veverițele necesare, fibre, sodiu, fier. Are o valoare energetică sporită. Alimentele vor permite tonul corpului. Este adesea folosit pentru o nutriție zilnică.

  • Alimente pentru adulți de rase medii și mari. Se face pe baza cărnii de păsări de curte, amestec de făină de porumb, boabe de grâu, aditivi de vitamine, cicoare, glucozamină, ouă uscate întregi, precum și sfeclă de zahăr, ulei de floarea-soarelui, grăsimi animale. Alimentele sunt saturate cu vitamine D, A, B, E, cupru, zinc și calciu. Sursa naturală de glucozamină din compoziție contribuie la menținerea sănătății comune, care asigură o mobilitate excelentă a animalelor. De asemenea, rețeta vă permite să mențineți dezvoltarea activă a unui muss puternic și plin de animale de companie. Alimentele sunt responsabile pentru sănătatea ligamentelor, cartilajul.

Toate compozițiile nutriționale de mai sus pentru câini pot fi vândute în pachete cu volume diferite. Cel mai adesea pe rafturile magazinelor de animale de companie, cumpărătorii pot vedea pachetele 2.6, 14.5, 6 kg. De asemenea, producătorul produce pachete mici de 700, 800 de grame.

Citește mai mult  Coton de Tulawar: Descriere, Demnitate și dezavantaje, Nuanțe de îngrijire

Examinați recenzii

Dog alimente Brand Perfect Fit a colectat atât recenzii pozitive, cât și negative. Deci, mulți proprietari de animale de companie au vorbit că acest produs a avut o compoziție slabă.

Multe rații includ porumbul și grâul care poate provoca alergii, dar, de asemenea, sa observat că nivelul de calitate, compoziția corespunde pe deplin unui preț mic pentru ei.

Unii au observat că Aceste hranei provoacă un sentiment de apetit de la animale de companie. Ele sunt ușor și repede obișnuite cu rațiile. Fiecare nutriție este saturată cu aditivi utili ai vitaminei speciale. Toate feedurile conțin granule mici de formă confortabilă, cu o suprafață netedă. Dar sa observat că pot avea miros mai clar specific.

Puteți îndeplini comentarii negative care hrana sunt dezechilibrate, acestea nu ar trebui utilizate pentru hrănirea de zi cu zi. Uneori pot provoca alergii și diaree la unii indivizi.

Proprietarii de câini au vorbit pozitiv de pachete confortabile. Dacă este necesar, ele pot fi deschise în mod repetat și aproape.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: