Caracteristici Caracteristici pentru hamsteri puțin unul

Caracteristici Caracteristici pentru hamsteri puțin unul

Proprietarii de animale mici se întreabă adesea ce hrană pentru favoritele lor este cea mai utilă și mai sigură. Nu este necesar să alegeți opțiunea optimă, iar producătorul trebuie să se schimbe din când în când – Animalele de companie anticipează același produs. Animalele încetează să mănânce alimente, care acum câteva luni nu au mâncat nici un reziduu. Little One Brand lansează hrana populară și ieftină de rozătoare.

descriere generala

Numele brandului intern se traduce din engleză ca „copil”. Producția de brand este poziționată ca 100% amestecuri naturale destinate nutriției rozătoarelor. Micul Un Hambyers de alimentare este echilibrat și produse sigure că animalele de companie plac. Cel mai plăcut pentru proprietarul este un preț relativ scăzut al alimentării brandului Micul One.

Ofertele producătorului de furaje casual, delicioase, delicioase „jucării“, stick-uri, legume uscate și fructe, fân, rădăcini și ramuri de diferite plante – un astfel de sortiment bogat poate duce la o confuzie de hamster chiar sofisticate.

Gamă

Marca eliberează feed casual, Little One pentru alimentația de zi cu zi a hamsteri de toate tipurile: sirian, chineză, inclusiv pentru pitic – Dzungarian, rușii. Produsul echilibrat imbogateste dieta animalelor de companie pufoase de toate substanțele necesare, inclusiv vitaminele A, D3. Compoziția include grâu, mei roșii, floarea-soarelui, ovăz, orz, porumb, hrișcă, grâu de aer și porumb, frauddy de mazăre, semințe de dovleac, arahide, morcovi uscați, fructe de corn, granule de plante, îmbogățite cu vitamine și minerale suplimentare. Vine în pachete de 400 g și 900 g.

Citește mai mult  Ce și cum să pui furaje husky?

Există un tată complet mic pentru specia pitic, special selectat pentru nutriția hamsterilor mici, nu conține ingrediente dulci și componente ascuțite. Dimensiunea boabelor și a granulelor este selectată ținând cont de magnitudinea animalului de companie. Umplerea diversă: mei, sorg, hrișcă, orz, ovăz, bufeuri, semințe de floarea-soarelui, orez de aer și porumb, de peas de susan de peas, semințe de cânepă, dovlecei uscate etc. Produs în pachete 400 g.

În plus față de alimentarea principală, compania produce și tratează „jucării“ comestibile, care va deveni o sursă suplimentară de substanțe benefice, și va lua, de asemenea, puțin în nervozitate fazele active ale vieții lor.

Soiuri

Amestecuri Berry-fructe în mai multe versiuni:

 • Cu fructe de padure si vitamina C – conține fructe de măceș, Rowan ordinare și negru, ienupăr+
 • cu fructe – include uscate banane, ananas, stafide+
 • Karob – fructe foarte nutritive ale arborelui corn, sursa de vitamine din grupul B, calciu, fier, magneziu.

Amestecuri de legume poate include numai o legumă, de exemplu, morcovi uscați, sau mai multe – dovleac, dovlecel, Pasternak, roșii. Aceasta este o sursă suplimentară de fibre, poate fi utilizat ca aditiv pentru hrana principală. Aeriene sau glazură din boabe – animalele sunt foarte concentrate pe un astfel de popcorn, în ea, în plus față de conținutul ridicat de proteine ​​există un procent mic de cenușă, care este util pentru digestie. Mazăre într-o formă aplatizată de un animal de companie mai ușor de mestecat. Biscuiți – un pansament neobișnuit de produse din ouă care conțin pâine ca o parte din mai multe cereale, morcovi, miere de albine. Există un suport special, prin care se poate asigura în mod convenabil biscuitului.

Citește mai mult  Clicuri pentru Maine Coon: cum de a apela un băiat?

Sticks – este una dintre cele mai populare cele mai multe soiuri de bunatati. Bagheta atârna sub un flux de celule, și animale mulțumit să mușca bucăți mici. Există mai multe tipuri:

 • cu ierburi de luncă+
 • Fructe și fructe cu coajă+
 • cu fructe de padure+
 • orez aer și fructe cu coajă.

Ramurile si radacinile sunt folosite pentru îngrijirea dentară, ca rozătoare trebuie în mod necesar să se pisa în jos dinții. Gama are o coacaze ramură și alun, rădăcini de păpădie. În plus, o gamă de ramuri stropite din fructe, legume sau plante aromatice. Tunel pentru rozătoare: mare (480 g) și mici (120 g). Damigeană din fân, petale de galbenele, hibiscus, albăstrea, conuri de hamei. Mici – porumb, morcovi uscați, lucernă.

Mountain este de fân în două versiuni:

 • cu Romashka+
 • cu păpădie.

Acesta este un produs ecologic. Animalele de companie cum ar fi parfumat overbill tulpini, fac cuiburi și umple iarba uscată casa. Digestia este îmbunătățită de fân, și tonul corpului animalului este întărit și se ridică. Insecte – aceasta este o delicatesă favorit pentru rozătoare, sursa de proteine ​​și chitină – fibre insolubile. Există o alimentare care conține doar un vierme de făină uscată, dar există o echipă – de la pupă unei viermi de mătase, larve de muște negre, greierii și viermi de făină.

Marca produce alte jucării:

 • Bell cu fân+
 • Legume pizza din plante uscate+
 • Presshed coșuri iarbă de luncă cu legume.

Aceste lucruri amuzante vor ajuta să ia un animal de companie neliniștite și să se închine proprietarului său.

Examinați recenzii

alimente Casual Micul Unul pentru hamsteri, in functie de comentarii ale clientilor, se distinge printr-o varietate de umplere și ca animale de companie domestice. Alți proprietari observa că Jungariki mânca produsul nu este complet, lăsând ovăz și grâu într-un castron. În compoziția produselor alimentare, există întotdeauna curat, fără praf, unii o numesc „muesli pentru hamsteri“. Crede că este în valoare de recomandare de a dobândi. Despre delicatese există diferite situații. Cele mai multe sunt de acord că stick-uri de cereale sunt foarte ca animale de companie, dar în interior există o bază de lemn gros de fag. De ce unii proprietari dezamăgit să constate că volumul Yummy este foarte mic.

Citește mai mult  Cat puternic obiectiv: cauze și modalități de rezolvare a problemei

Alții văd în acest plus: o baghetă de lemn ajută perfect scule pe dinti pentru animale de companie. Amestecuri din fructe și fructele arborelui corn sunt iepuri mai potrivite, chinchilla, porci de guineea, hamsteri au aceste produse nu provoacă interes. Amestecurile de legume atrage hamster și mănâncă destul de repede. Tunel – această lacună cum ar fi rozătoare foarte mult, potrivite pentru soiurile pitic, și mare pentru rasele mai multe.

Singurul dezavantaj: În procesul de despachetare – îndepărtarea filmului, multe boabe s-au așezat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: