Caracteristici de alimentare Purina Dog Chow pentru pui

Caracteristici de alimentare Purina Dog Chow pentru pui

Hrana pentru câini Dog Chow Specialiștii fac parte din clasa premium. Aceasta se face destul de bine cunoscut în cele mai multe țări ale lumii de către compania numita Purina, care produce diferite tipuri de diete pentru animale de companie.

În regulile acestui producător, puteți găsi cu ușurință produse pentru câini din toate rasele de orice grup de vârstă. O atenție specială pentru această alimentare ar trebui să fie plătite celor care au un catelus mic care trăiește și care este nedumerit de căutare pentru cea mai mare variație de succes din dieta de zi cu zi pentru el.

descriere generala

Una dintre principalele caracteristici ale Purina Dog Chow alimentare este o dimensiune diferită de granule uscate, care nu este în alte fluxuri. Aceste granule pot fi complet mici, pot avea dimensiuni medii și sunt destul de mari. Câinele nu doar de repede rândunică-le, saturate, dar, de asemenea, obligat să mestece granule, astfel, în curs de dezvoltare în mod activ propriile lor fălci și curățarea calitativ faclă din dinți.

Compoziția dietei include cicoare, care este sursa de probiotice naturale. Acesta vă permite să crească numărul de bacterii utile în intestin de câine, contribuind astfel la normalizarea sistemului digestiv.

La 30 de zile de la începerea hrănirii prin această dietă, numărul de bacterii utile și bifidobacterii va crește de aproape 100 de ori, ceea ce înseamnă că PSU-ul dvs. a garantat o digestie sănătoasă.

Produsele câinelui Chow pot fi împărțite în 3 serii principale:

 • Pentru pupiene mici+
 • Pentru adulții care au atins vârsta de 1 an și mai în vârstă+
 • Pentru animalele de companie mai vechi, mai vechi de 7-9 ani.

La principalele momente pozitive ale hranei furaje Purina Chow pentru cele mai mici animale de companie aparțin:

 • Disponibil pentru consumatorii privați prețul alimentelor+
 • Prevalența largă – Cumpărați o dietă uscată nu este numai în magazinele de animale de companie, ci și pe piețele obișnuite+
 • O gamă largă de produse de la producător este reprezentată de aproape toate site-urile de Internet care sunt angajate în vânzarea animalelor de companie pentru animale de companie+
 • Prezența aditivilor sub forma unui întreg complex de vitamine utile și diferite minerale+
 • O gamă decentă de hrană pentru animale, în cazul în care fiecare proprietar de animale de companie, fără dificultate de mult pot alege produse în conformitate cu parametrii de vârstă și dimensiunile animalelor sale.
Citește mai mult  Descrierea caracterului și hagging pisicilor etiopiene

Principalele dezavantaje ale hranei pentru animale Dog Chow:

 • Extrem de scor și a prezentat compoziția nu destul de precisă produs, nu este foarte clar care dintre produsele din carne au fost folosite ca sursă de proteine, nu se spune nimic despre originea uleiului și grăsimilor existente+
 • În lista de produse incluse in dieta, antioxidanti sunt indicate, și în același timp nu este specificat care+
 • Legume în hrana pentru animale sunt prezente, dar, din păcate, ele nu sunt atât de mult, așa cum ar trebui să fie (nu există decât rădăcina de cicoare și o sfeclă pic uscat)+
 • Potrivit experților, o listă de vitamine și minerale disponibile ar putea fi mult mai impresionant, de asemenea, în produs nu există nici un glucozamina si condroitina, iar acestea sunt extrem de importante pentru animale de companie, care au greutate mai mare de 25 kg+
 • Trebuie remarcat faptul că, în componența dietei pe locul 1 sunt cerealele, și nu conțin componente de proteine, cu toate că acestea sunt considerate mult mai importante pentru dreptul și de nutriție completă a animalelor.

Gamă

Dieta pentru cea mai mică în caracteristicile de vârstă ale câinilor (până la 1 an) sunt numite Puppy si difera separat pentru puii dezvoltate de compoziție proiectat: va exista un conținut destul de ridicat de vitamine.

Seria de nutriție completă pentru copii include alimente pentru rase de caini individuale, precum și destul de mari și mijlocii.

Purina Dog Chow pentru pui de la vârsta de la 2 luni la 1 an este împărțit în riglă.

 • Pentru puii de cele mai mari roci (în compoziția de carne de curcan). De asemenea, există aproximativ 28% din componente de proteine, 12% grăsimi, 2-3% din fibre, cu excepția aceasta, rădăcină de cicoare și sfecla uscată. Acest produs ajută la susținerea sănătății gingiilor de animale de companie, va contribui la consolidarea imunității sale, normalizeaza digestia problema. Mare pentru produse alimentare de pui foarte mari sub vârsta de 2 ani. La pupa, procentul de proteine ​​a fost semnificativ crescut – 28%, o mulțime de vitamine diferite pentru a obține cea mai bună condiție fizică a unui copil mare în timpul creșterii active a organismului ei.
Citește mai mult  Conținutul și îngrijire pentru pești-papagal

 • Pentru copiii din rasele mici și mijlocii (în compoziția de pui). Există 29% din proteine, 15-17% din grăsimi și 3-5% din fibre de. Aceasta dieta va oferi o creștere rapidă și sănătoasă a animalelor de companie nu mai mult de o greutate de 12 kg.

 • Pentru puii de orice rasa cu o greutate de până la 10 kg (cu miel). Ca parte – 28% proteine, 14-15% grăsimi și 2-3% din fibră. Acesta este caracterizat printr-un număr echilibrat de diferite vitamine și oligoelemente utile care va contribui la dezvoltarea unui câine schelet și mușchi acumularea, si pe langa asta, va da lână strălucitor și frumos. Dieta poate fi folosit cu ușurință la putere pui cu vârsta de până la 1 an, precum și atunci când hrănirea câinilor însărcinate și care alăptează plictisitor. Mulți proprietari de câini au un răspuns pozitiv despre această linie, atunci când hrănire câini adulți din rasele foarte mici. In dieta, există, de asemenea, vitamina E – pentru a proteja sistemul imunitar al animalului, probiotice (cicoare), pentru a îmbunătăți calitatea digestiei, foarte util de acid Omega-3 – pentru dezvoltarea completă a creierului viziune și al patrulea prieten.

 • Tipul uscat de furaje pentru pui de orice rase (cu pui). Conține aproximativ 28% proteină, 14-15% grăsimi și fibre de 2-3%. Experții recomandă utilizarea acestuia pentru hrănirea câinilor tineri care nu cântăresc mai mult de 10 kg. Alimentele vor ajuta puii cu o rată accelerată pentru a obține parametrii adulți, va face posibilă formarea unui schelet durabil, asigură prezența nivelului dorit de calorii și igiena gingiilor.

Dacă animalul dvs. este ca și hrana pentru animale, puteți cumpăra întotdeauna în pachete de 14 kg.

Nuanțele de hrănire

Pentru puii și animalele adulte, există rate separate de hrănire care trebuie respectate pe deplin. Încălcarea lor constantă poate duce la defecțiuni grave în activitatea unui corp de câine, de la supraalimentare poate apărea cu tractul gastrointestinal. Puii sunt de obicei introduși între 6 săptămâni după naștere, în timp ce în următoarele 2 luni crește doza zilnică până când animalele de companie sunt de 1 an. După aceasta, hrănirea unui animal mic este deja necesară de standardele destul de adulte. În plus, merită să știți că copiii de până la 3 luni trebuie să fie hrăniți de hrana umedă de aproximativ 3-4 ori pe zi. De îndată ce catelul lăstarii până la vârsta de 3 luni, cantitatea de hrană umedă este redusă, dar în același timp, catelul este bine hrănit de trei ori pe zi.

Citește mai mult  Scalaria Negru: Ce căutare pește și cum să-i îngrijească?

În vârstă de 6 până la 12 luni poate fi mutat la hrănire de 2 ori pe zi. Asigurați-vă că urmați aceste norme și în nici un caz nu îneca copilul, astfel încât în ​​procesul de creștere activă animalului de companie a rămas întotdeauna într-o formă optimă. În cazul în care copilul are o greutate de 5-12 kg, atunci norma de nutrienții pe zi va fi de aproximativ 100-200 g, iar în cazul în care catelul este foarte activ -120-240 g, în cazul în care animalul cântărește 12-25 kg, atunci norma din consumul normal este 220-350 g, iar indivizii înalt active trebuie să fie alimentate de porțiuni, mărimea care este 250-440 g.

Catelul trebuie să fie întotdeauna prevăzute cu acces la un bol cu ​​apă potabilă curată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: