Caracteristici de câini pentru cîini mari Grandorf

Caracteristici de câini pentru cîini mari Grandorf

Grandorf este o companie internă destul de faimos. Compania este implicată în eliberarea de hrana pentru animale de companie de diferite rase și vârste. Prin urmare, produsele lor sunt foarte populare printre proprietarii de caini si catei de rase mari.

descriere generala

La câinii din rasele de talie mare au crescut povara asupra articulațiilor. Produsele GRANDORF sunt create cu această caracteristică a animalelor de companie. Ca parte a hranei pentru animale sunt chondroprotectors. Aceste substanțe contribuie la întărirea oaselor și articulațiilor.

În componența dietei pentru câini din rasele de talie mare, de asemenea, conține următoarele componente.

  1. Proteine. Principala sursă de proteine ​​este carnea uscată. După prelucrarea corespunzătoare, toate substanțele utile sunt conservate. Produsele cu proteine ​​animale sunt perfect absorbite de organism. Proteine ​​vegetale în compoziția furajelor nr.

  2. Carbohidrați. Sursa de carbohidrați în compoziția hranei pentru câinii mari este orez brun. Carbohidrații de înaltă calitate oferă câinilor energia. În plus, animalele de companie nu se supraalțează și nu solicită porțiuni suplimentare de alimente în întreruperile între mese.

  3. Celuloză. Principala sursă de fibră este mere. Ei purifică corpul de toxine și ajută la îmbunătățirea digestiei.

  4. Gras. Sursa acizilor grași în compoziția produselor este grăsimea de pui. Acesta este unul dintre produsele cele mai comune utilizate de hrana pentru animale de câine. Prezența grăsimilor de înaltă calitate în compoziție are un efect pozitiv asupra stării de lână animalelor de companie. Se dezvoltă mai bine și devine strălucitoare și bine întreținută.

În general, hrana este bine echilibrată. Există astfel de produse nu la fel de scumpe ca produse similare ale altor marci. Astfel încât să o cumpărați destul de profitabil.

Contra a unor astfel de produse au, de asemenea. Alimentele pentru câinii mari pot fi găsiți departe de toate magazinele. În plus, ele nu sunt potrivite pentru câini de serviciu activ.

Citește mai mult  Batties: tipuri de pești de acvariu și caracteristicile lor

Gamă

Alegerea hranei create special pentru rasele mari de câini, mici. Există doar două tipuri de produse cu membri redusi în vânzare. Ele sunt potrivite pentru animale cu digestie sensibilă. În funcție de preferințele animale de companie, acesta poate fi alimentat de crockets cu curcan sau de miel. Ambele produse se disting printr-un gust plăcut și aromă.

Granulele uscate au o dimensiune mare. De aceea, ei curata perfect dintii din raid. ALIMENTAREA ACHIMBURILOR ESTE RUGĂM. Prin urmare, câinele nu înghită alimente, ci o mănâncă în porțiuni mici. Datorită acestui lucru, animalul de companie este mai rapid decât saturația.

Produsele sunt îmbogățite cu grăsimi utile. Prin urmare, utilizarea sa vă permite să îmbunătățiți starea lânii animalelor, precum și să faceți pielea mai sănătoasă. Hipoalergenic alimente. Prin urmare, se poate oferi tuturor câinilor adulți. Este vândut în ambalaje cu o greutate de 3 și 12 kg.

Produse separate pentru cățeluși sau câini vârstnici Nu există dimensiuni mari. Nu produce o companie și o conservare specială pentru reprezentanți ai raselor mari.

Dar în vânzare există feeduri umede universale, care pot fi efectuate în dieta favoritelor lor.

Caracteristicile de hrănire

Cantitatea de furaje trebuie calculată, concentrându-se pe normele indicate pe ambalaj. Dacă câinele duce un stil de viață mai activ, porțiunea de zi poate fi mărită. Câinii minunați care merită să dai un feed mai mic. Dacă animalul de companie mănâncă unele delicatese suplimentare, trebuie de asemenea să fie luate în considerare. În caz contrar, se poate apela rapid.

Dacă animalul a fost alimentat anterior o altă mâncare, este necesar să o traducem treptat la un nou feed. Acest proces durează de obicei puțin mai mult de o săptămână. Granulele uscate trebuie amestecate într-un castron cu alimente familiare. În fiecare zi, cantitatea de hrană ar trebui să fie mărită. De-a lungul timpului, animalul de companie va începe să o mănânce cu plăcere. Se amestecă bunicorul alimentar cu alte mărci sau alimente naturale nu este recomandat.

Citește mai mult  Chihuahua Feed: producători de rating și caracteristici

Câinii care se hrănesc cu cixețe uscate ar trebui să fie întotdeauna acces la apă curată. Trebuie actualizat în mod regulat. Acest lucru depinde de sănătatea animalului de companie.

Grandorf hrana pentru câini mari este o opțiune excelentă a unei diete deplină pentru animale domestice. Dacă luați în considerare toate regulile de hrănire, animalele care se hrănesc cu produsele acestui brand vor fi întotdeauna active și vesele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: