Caracteristici de furaje pentru chinchille micuțo

Caracteristici de furaje pentru chinchille micuțo

Micul Un linie de alimentare conține numai ingrediente naturale și un complex complet de vitamine. Producătorii câștigat o reputație decent pe piață. furaje Chinshill a fost studii de laborator privind definirea toxicității și cantitatea de fibre brute. Experții au confirmat corespondența alimentelor cu toți indicatorii GOST.

descriere generala

Hrana pentru chinchilla Micul One conține un complex vital de proteine, carbohidrați, grăsimi și minerale. PET va stoarce rapid din cauza densității hranei pentru animale. Proprietarul poate alege un pachet convenabil – 400 g sau 15 kg.

Caracteristicile feedului.

  • Proiectarea pachetului. Closeup pe un pachet tras chinchilla. Aceasta înseamnă că proprietarul nu confundă pachetele de culori. Ambalaj din plastic reciclat. Producătorii acestui gest solicită conservarea ecologiei în țară. Compoziția este tipărită de litere mari, adică compania nu ascunde nimic de la consumator.

  • Disponibilitate. Producătorul de la feeds mic – Rusia. Din cauza lipsei de costuri ridicate pentru transport și taxe, prețul produsului este redus. Prin urmare, linia se numește buget.

  • Conforturi. Little One Supplies Ambalaj Packaging Greutate 400 g și 15 kg. Fiecare crescător poate alege un format convenabil. Dacă o persoană are 1-2 chinchillas, apoi un mic pachet. Și dacă întreaga fermă de animale, atunci chiar ambalajul cântărește 15 kg este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

  • Gust. Gazdele de animale de companie susțin că 80-90% din hrana de chinchilla mănâncă.

  • Compoziție bună. Ca parte a hranei pentru animale, în plus față de granulele din plante (sursa principală de nutrienți), există banane uscate, morcovi, porumb, măr și mazăre. Fiecare element are proprietăți utile: mazăre și morcovi de îngrijire despre dinți + porumb stabilește tractul gastrointestinal + banană – sursă de zahăr.

  • Nici o deficiență. Multe produse alimentare pe piață sunt disponibile numai la comandă. Micul este pe rafturile de animale de companie mereu.

Citește mai mult  Astronotuses: Ce sunt și cum să le conțină?

Producătorii monitorizează cu atenție nevoile pieței și reglementează producția în funcție de cerere. Prin urmare, hrana nu este stocată pe rafturile magazinelor.

Feedul de bază

Diferite etape ale chinshillului de viață necesită schimbarea hranei pentru animale. Little One include tipuri de hrană pentru fiecare etapă a vieții animalului.

Primele alimente solide, expertii recomanda pentru a începe cu produsul „Green Valley“. Se compune din 60 de specii de iarbă pelete. Producția de granule de proces – presă. Asta este un pic de iarbă sunt uscate și expuse la apă rece presat în granule mici de-pelete. Apoi, ei păstrează mirosul parfumat și un depozit de vitamine.

Constând din ierburi de luncă, semințe de in și floarea-soarelui, rădăcini, păstârnac și dovlecel, hibiscus, mere uscate, țelină și morcovi, precum cactus și fructe zahăr.

Vitamina complex este format din 9 vitamine. Cel mai mare conținut – grupe A și B. Acesta nu conține substanțe chimice agresive și OMG-uri.

Fiecare componentă are efecte benefice asupra formării și dezvoltării sistemului imunitar, ceea ce este important pentru o primă masă. Aminoacizii face parul stralucitor si moale pentru animale de companie.

Pentru un animal adult sănătos adecvat Micul Un standard de alimente. compoziția completă tratează diluate. Aici se pune accentul pe fructele Camobei (corn). Ele ajută un animal adult să curețe stomacul și intestinele din lână, rumeguș.

Precum și chinchilla alimenta scoarța de copac în habitatul natural, astfel încât animalul devine mai calm și echilibrat. Memoria generațiilor este declanșată.

Compoziția furajului obișnuit Micul One include ovăz și fulgi de porumb. Ele servesc la menținerea activității funcției endocrine a organismului. Adică la atracția și reproducerea sexuală. Doza recomandată pe zi – 25 de grame per animal. Ambalaje cântărind 400 g suficient timp de 17 zile.

Citește mai mult  Totul despre Small German Spitzah

Crescătorilor recomanda combinarea hranei pentru animale pentru a realiza un regim alimentar util stabil.

Prezentare generală a domnilor

În plus față de dieta principală, Chinchilla este încurajată de dulciuri. Delicatese nu publica numai animale de companie, dar, de asemenea, de ajutor pentru a dintilor Sharpen. Micuțul furnizează două tipuri de parități.

  • Bastoane. Produsul este presat dintr-o varietate de culturi de cereale: sorg, grâu, orz, hrișcă, flori uscate gălbenele și mușețel. Ierburi au un efect stabilizator asupra psihicului animalelor (sedativ). Cu activitate nesănătoasă, medicii veterinari recomanda insistent pentru a da o delicatesă de animale. Fără instrucțiuni, de asemenea, medicul poate oferi, de asemenea, un întreg baghetă pentru două și jumătate – un animal de companie.

  • Perne. Pe bază de plante sau de cereale. perne realizate folosind tehnologia de producție de orez cu aer. plante aromatice comprimat va pune tractul gastro-intestinal al animalului și încântă corpul un nivel acceptabil de fructoză.

Expertii nu recomanda da dulciuri chinchilla mai des de 1-2 ori pe saptamana.

Micul Unul lucrează la extinderea pieței produselor. De exemplu, recent, la vânzare a intrat prăjituri. Acestea îmbunătățesc starea dinților și tipul de animale de companie. Prin urmare, proprietarul rămâne doar să urmeze noutățile, și vă rugăm să chinchilla cu bunătăți utile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: