Caracteristici și Revizuirea Karmy feed

Caracteristici și Revizuirea Karmy feed

Orice proprietar de câine sau pisică vise pe care animalul a trăit o viață lungă și sănătoasă. De aceea este atât de important pentru a ridica în mod corect la o nutritie echilibrata. Astăzi vom vorbi mai mult despre hrana brandului Karmny.

descriere generala

Țara-producător de rații Karmy – Rusia. În componența și calitatea materiilor prime sale, produsul poate fi atribuită segmentului premium. Dar, din moment ce materia primă de origine locală este utilizată pentru a crea un regim alimentar, producătorul devine posibilitatea de a menține prețurile la un nivel accesibil. Costul furajului finit al acestui brand este favorabil diferit de prețurile analogi importate cu o compoziție similară.

Atunci când se dezvoltă o rețetă pentru zootehnie și nutriționiștii au continuat de faptul că baza de dietă pentru animalele de companie ar trebui să fie proteine ​​animale. Ele sunt mai familiare față de prădători. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că nici un tip de carne nu conține suficient pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalelor de companie din cantitatea de aminoacizi. De aceea, dieta este îmbogățită suplimentar cu alte componente proteice: hidrolizată sau proteină vegetală. În plus, produsul conține un complex bogat de vitamina și minerale.

Produse alimentare se face numai din materii prime de înaltă calitate. Producția nu este permisă oase, copite, coarne, pene, piei, fasonarea și alte deșeuri de prelucrare a cărnii. Nu există conservanți, atractanți artificiali, coloranți și OMG-uri. Ele sunt complet înlocuite cu naturale.

Luați în considerare Citește mai mult compoziția rațiilor Karmy lui. Ponderea principală cade pe carne deshidratată. Se obține prin uscarea materiilor prime, ca rezultat al cărui frunze suplimentare de umiditate, dar produsul își păstrează toate micro- nutriționale și macroelemente. Pur și simplu pune, este un concentrat de proteine ​​și nutrienți pur. Linia Sortimentul include următoarele produse.

 • carne de somon. Ușor de produs prietenos bogat in acizi grasi Omega-3 și Omega-6. Util pentru metabolismul cu drepturi depline, activarea activitatii creierului la pisici, menținerea sănătății pielii și lână. Conține magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, precum și vitamine din grupa B.
 • miel. produs dietetic se referă la speciile din carne hipoalergenic. Specifică sursa de aminoacizi esențiali, micro- și macroelemente utile.
 • Vițel. Pentru fabricarea furajelor utilizate carnea de viței cu vârsta de până la 1 an. Produsul conține mai puține lipide decât carnea de vită. În plus, există mai mult fosfor, sodiu, potasiu, niacină, acid pantotenic, precum și proteine ​​animale.
 • curcan. Conține proteine ​​într-o formă ușor de minte. O astfel de carne provoacă un sentiment de saturație rapidă, astfel încât animalul nu cere o nouă hrănire pentru o lungă perioadă de timp. curcan deshidratata conține fosfor, sodiu, magneziu. În același timp, fosfor în ea nu este mai mică decât în ​​multe tipuri de pește de mare, dar un fier este mai mare decât într-un pui.
 • Carne de pui. Are un volum minim de țesut conjunctiv, astfel încât digestibilitate produsul ajunge la 90%. Carnea este bogat în vitaminele A și C. Utilizarea produsului crește imunitatea animalului, previne aparitia matretii si pielea uscata.
 • Rață. O sursă bogată de proteine ​​pentru animale de companie predispuse la alergii. carne Duck conține aminoacizi și vitamine. compoziția minerală este reprezentată de mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier. Aceste elemente urme au un efect benefic asupra sistemului digestiv de animale de companie. Produsul conține Omega-3 și Omega-6 acizi.
Citește mai mult  Welsh Corgi-Cardigan: Descrierea rasei și caracteristici ale conținutului

Culturile din cerealele integrale sunt folosite ca surse de carbohidrați în furajele Karmy. Cu toate acestea, producătorul nu precizează care cerealele fac parte din dieta. În cazul în care orezul este bine absorbit de organism pentru animale de companie, apoi porumb ieftin și grâu poate provoca indigestie și reacții alergice.

  În plus față de carne și cereale, în corpul brandului există următoarele componente.

  • lipidele aprovizionare grăsimi animale, inclusiv somon. Ele conțin un număr mare de aminoacizi valoroase.
  • fibre vegetale necesare pentru o mai bună digestie și la formarea de carte. Dar, din care plantele și legumele fac, producătorul nu precizează.
  • drojdie de bere sunt o sursă bogată de probiotice și vitamine din grupul în. Contribuie la activarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității și a lânii pielea animalului.
  • măr furnizează fibre, precum și de fier.
  • Yucca Shidiger – Supliment de origine vegetală, care reduce mirosul de fecale caustică pentru animale de companie.
  • Taurin – Unul dintre cei mai importanți aminoacizi pentru pisici și câini.

  Sortimentul de produse alimentare feline

   Sub marca, Karmy produce hrană uscată și umedă pentru pisici. Alegerea unui anumit tip de dieta depinde de gustul de animale de companie și particularitățile ea. Deci, granule uscate sunt optime pentru crescatori ocupati care petrec cea mai mare parte a timpului la locul de muncă. După deschiderea ambalajului, produsul își rezervă prospețimea și utilitatea sa pentru o lungă perioadă de timp. Folosirea furajelor uscate este utilă pentru starea dinților de animale: în procesul evacuărilor, granulele sunt considerate tootted și toothbrope este întărită.

   IMPORTANT: La utilizarea produselor granulare este necesar să se asigure un acces liber pentru animale de companie de 24 de ore la apă potabilă curată.

   furaj umed contin mai multa apa, deci necesitatea unei dopation a animalului este semnificativ redusă. După deschiderea ambalajului, astfel de produs o nu mai poate fi stocat de 1,5 ore. Acesta este apoi testat și începe să se deterioreze, respectiv, valoarea sa nutritivă scade.

   Citește mai mult  Cat asiatic: descrierea și natura rasei, conținutul său

   Pentru producător echilibrat, hrana pentru animale de companie recomandă combinarea produselor umede și uscate. Compoziția acestor furaje este aproape identic. Ea se deosebește doar prin consistența produsului și prezența umidității. dieta Cat sunt oferite în mai multe reguli.

   • Pisoi. Produs pentru pisici de la 1 lună la 1 an. Conține o concentrație mare de proteine, precum fosfor și calciu necesare pentru dezvoltarea și formarea corespunzătoare a sistemului musculo-scheletic. Poate fi utilizat de către animalele gestante și care alăptează.
   • Karmy Adult. produs complet pentru animalele de companie adulte mai vechi de 1 an. Conține o combinație echilibrată de BPU, un set de vitamine de bază.
   • Adult Cat sterilizata. Realizat din carne de pui, curcan si somon. Conține taurina si L-carnitina: aceste componente accelerează metabolismul și, prin urmare, a preveni obezitatea de pisica.
   • Karmy rasă Linia. serii speciale de produse concepute pentru rase de pisici individuale: Maine Cunov si britanice.

   soiuri de furaje Dog

   Alimente pentru câini sunt oferite doar într-o versiune uscată. Linia de sortiment este împărțit în mai multe episoade, ținând cont de vârsta unui animal de companie și dimensiunea. Pus în aplicare de pachete de 400 g, 10 și 15 kg.

   • Starter / Maxi Junior. hrana completa catelusul de la 1 până la 4 luni. Conține maxim granule adaptate la caracteristicile maxime ale unui animal tânăr. textura și mărimea lor sunt formate, astfel încât animalul nu are probleme cu uluitoare și de descărcare de gestiune.

   Conține aditivi necesare pentru a consolida țesutului articular și osos.

   • Karmy Maxi. Linia de produse, concepute pentru a satisface nevoile fiziologice ale câinilor cu o greutate mai mare de 25 kg (Mastiff, Ciobanesc Caucazian, Rottweiler și altele).
   Citește mai mult  Feed pentru Terrier Toy: Ce sunt tu și cum de a alege?

   • Karmy Mini. Aceste furaje, dimpotrivă, sunt potrivite pentru animale, masa corpului nu depășește 10 kg (Spitz, Chihuahua). reteta lor unic este special creat pentru a menține imunitatea animalelor de companie în miniatură.

   • Karmy Mediu. Produsele din această serie sunt optime pentru animale husky și alte tipuri de dimensiuni medii.

   • Linie specială Karmy. produs pe scară largă universal potrivit pentru câini de dimensiuni diferite.

   • Sensibil Mini. Dieta de animale mai vechi de 1 an, cu digestie sensibilă. Acesta conține cantitatea optimă de fibre, concentrația de prebiotice și o proteină ușor respinsă este crescută.

   • Hipoalergenic MEDIE & MAXI. Hrana uscată pentru animale predispuse la alergii alimentare.

   În fabricarea sa, există o selecție strictă a surselor de proteine, datorită cărora riscul de intoleranță alimentară este redus la minimum.

   • Delicious Mini. Produs din carne de vitel pentru rasele mici de câini, până la hrănire.

   Examinați recenzii

   Recenziile utilizatorilor despre Karmy feed-uri în masa lor pozitive. Beneficiile acestui produs includ următoarele.

   • Valoarea nutritivă crescută. Aceasta se explică printr-o cantitate semnificativă de proteine, ponderea care ajunge la 31%. Mai mult, majoritatea dintre ele cad pe proteine ​​de origine animală, care conține cantitatea necesară de aminoacizi pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalului de companie. Producția folosește carne de curcan, miei și mânzat, care diferă în caracteristicile lor hipoalergenice.
   • Ponderea grăsimilor nu depășește 13-14%. În același timp, în loc de floarea-soarelui și alte uleiuri vegetale, ulei de pește obținut din somon. Conține acizi grași importanți. Datorită lui, hrana pentru animale se referă la clasa premium.
   • Prezența unui măr, extract yukki, varză mare, condroitina, glucozamina și vitamine vă permite să furnizeze în mod complet un animal de companie, cu toate macro- și microelementele necesare.
   • Un bonus plăcut la o astfel de compoziție este bogat Costul disponibil.

   Cu toate acestea, există dezavantaje:

   • Producătorul nu specifică natura cerealelor utilizate în producția+
   • Nu există nici un indiciu al compoziției proteinelor vegetale folosite+
   • produsul nu este suficient, astfel încât toate utilitatea și costul democratic, nu toată lumea poate dobândi.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: