Caracteristici și tipuri de hrană Carnilove

Caracteristici și tipuri de hrană Carnilove

Feedul de brand Camnilove este produs în Republica Cehă și sunt populare în întreaga lume. Printre bunurile fabricate de această companie poate găsi cu ușurință ceva util și gustos pentru ambele pisici și câini.

Avantaje și dezavantaje

Produsele de la Carnilove au multe avantaje.

 • Calitate superioară. Pentru a crea fluxuri de marcă de la acest brand, sunt utilizate produse de înaltă calitate și naturale. Deci, animalele de companie mânca la fel de bun ca și sălbatic. Cu alimente uscate și umede câini și pisici conserve obține toate substanțele de care au nevoie pentru dezvoltare.
 • Universalitate. Compania produce o gamă destul de largă de produse. Prin urmare, puteți alege ceva gustos pentru orice animal de companie.
 • gust plăcut. Toate produsele alimentare conservate de la Carnilove este foarte gustos și plăcut mirositoare. Animalele le mânca cu mare plăcere. În sortimentul acestui brand, există un număr mare de delicatese. Prin urmare, proprietarii de pe piața internă pot utiliza produse pentru animale de companie Carnilove șifonier.
 • Hipoalergenicitate. În compoziția produselor corporative nu există nici un bob de natură să pună alergii la animale. În plus, acestea nu conțin coloranți și amplificatoare gust. Prin urmare, este posibil să se mănânce astfel de alimente ca pii mici și animale adulte.

Principalul dezavantaj al hranei pentru animale de la acest brand este costul lor ridicat. Mulți cumpărători remarcat faptul că acum în vânzare există mai multe produse similare, cu o compoziție similară, care sunt mult mai ieftine.

Pisici și o revizuire a hranei pentru pisici

Toate produsele alimentare pisica de la marca Carnilove se distinge prin gust plăcut și de înaltă calitate. Acest lucru este confirmat de mulți proprietari de animale de companie.

Citește mai mult  Alimente pentru câini și pisici Eukanuba

hrana uscată

Somnul uscat modern de vânzare în ambalaje de diferite formate. Puteți alege opțiunea potrivită pentru orice animal.

 • Pentru pisici de talie mare. Hrana pentru animale mari conține Turcia de înaltă calitate și de carne de rață. Aceste produse sunt foarte rapid și ușor de absorbit. Datorită acestui fapt, animalul nu mănâncă prea mult, de asemenea, nu castiga kilograme in plus. O astfel de alimentare este ideal pentru Maine Coon, precum și pentru pisici Siberian mari.
 • pentru sterilizat. Dupa o interventie chirurgicala pentru castrare sau sterilizare, pisicile au nevoie de îngrijire specială și un regim alimentar corect selectat. Mesajele speciale de mesager pentru pisici și pisici de la marca Carnilove este creat ținând cont de toate nevoile de animale de companie. În compoziția sa există o carne de miel care este foarte ușoară și absorbită rapid. Astfel încât animalele din această perioadă dificilă se simt confortabile și rămân active.
 • Pentru animale active. Furaj special pentru pisicile sănătoase și active conține o mulțime de vitamine și antioxidanți. Produsul cu cerb poate fi dat animalelor de peste 6 luni.
 • Pentru pisoi. Mâncarea delicioasă cu somon și curcan pot fi administrate chiar și celor mai mici pisici. Produsul este hipollectiv și nu provoacă nici o reacție negativă la animalele de companie. Alimentele pentru pisoi mici este consumat destul de încet. Prin urmare, acest produs nu merge prea mulți bani.
 • Pentru pisici de lungă durată. Astfel de hrană este potrivită pentru pisici și pisici adulte cu lână lungă și stomac sensibil. Produs cu somon foarte util și delicios. El este bine absorbit de un organism feline.

Hrana uscată din brandul Carnilove este format din granule mici. Chiar și pisoi mic va fi capabil să râdă cu ușurință.

Tipuri de Carnilove conservelor umed

produse alimentare umed de la producător ceh are și un gust plăcut și aromă saturate. Alegerea gusturile proprietarilor de animale este oferit destul de mare.

 • Turcia și oison. conservele din carne pisici adulte se potrivesc perfect. Ele nu conțin cereale, amplificatoare chimice ale gustului sau OMG.
 • Somon și Turcia. Astfel de alimente conservate sunt potrivite pentru pisici adulte de orice rase. În plus față de carnea de curcan și somon, există o cantitate mică de organe, precum și afine uscate.
 • Duck, pui și fazan. Compoziția produsului umed este carne de pui, precum ficatul și inima de pui. Prin consistența, produsul seamănă cu pateu obișnuit. El este mirosuri gustoase si foarte placute.
 • Somon și curcan pentru pisici. Acest feed este perfect pentru copii feline. Este blând și nutritiv. O puteți intra în regimul alimentar al animalului, incepand de la 2-3 luni.
 • Vitel si pui. Acest flux cu ulei de semințe de in este perfect afectata de imunitatea animalelor. După utilizarea regulată a acestor produse, pisica devine sănătos și energic, iar lâna ei este frumos și strălucitor. Puteți alimenta adult produs și pisici în vârstă.

Toate produsele alimentare umeda pentru pisici si pisoi sunt vândute în borcane mici confortabile. Stocare de produse într-o bancă deschisă care nu merită să o lungă perioadă de timp. Cel mai bun viol toate Conservate animale umed.

Delicateţe

Sortimentul de această companie are, de asemenea, multe pisici neobișnuite pentru pisici. Le place atât pisoi mici și animale adulte. Există alimente delicioase cu zmeură de pădure, pătrunjel, precum și mentă sălbatică.

Citește mai mult  Alb Rottweiler: Descriere și caracteristici de conținut

Varietate de produse pentru câini

Alegerea hranei pentru animale de câine de la marca Carnilove este, de asemenea, destul de mare.

produse uscate

Compoziția hranei leneș pentru animalele adulte și căței frumos place cumpărători. Alegerea de gusturi este acum destul de mare. Câinii pot fi mulțumit cu ambele feed-uri de pui clasice și produse cu cerb, rață sau mistreț. Toate produsele uscate sunt bogate în vitamine și minerale. hrana pentru animale universal uscat poate fi administrat atât câini de talie mică și mijlocie sau animale mari.

Wet conservate

Conserve din Carnilove se disting printr-un gust plăcut. Potrivit consistenței, ei seamănă cu pate ordinară. Produsele umede sunt potrivite nu numai pentru animalele adulte, dar, de asemenea, pentru câini gestante, precum și căței. Merită să ne amintim acest lucru Conserve nu ar trebui să fie baza regimului alimentar al animalului. Acestea trebuie combinate cu alimente uscate și alimente naturale. În acest caz, animalul va primi tot ceea ce are nevoie. Daca hrana pentru animale de companie conserve numai, poate avea probleme cu dintii.

Produsele de origine animală de la Brandul Carnilove au nevoie, urmând recomandările indicate pe pachet. În acest caz, pisicile și câinii vor rămâne întotdeauna sănătoși și activi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: