Caracteristici Natura Protecție S

Caracteristici Natura Protecție S

Medicii veterinari și crescătorii cu experiență converg în opinia că alimentarea unei clase super-premium și abordarea holistică va fi cel mai util pentru animale domestice. Unul dintre reprezentanții acestui segment este dieta Protecția Naturii.

descriere generala

Producator de hrana uscata pentru Protecția Naturii, atunci când în curs de dezvoltare formula rațiile a pornit de la faptul că animalul nu ar trebui să mănânce cu carne singur. Dar este tocmai proteine ​​animale, care trebuie să fie ponderea principală a dietei. Acesta este motivul pentru care produsele de acest brand au o compoziție echilibrată, utilă pentru creșterea și dezvoltarea unui animal de companie.

Sursele de proteine ​​sunt făină de carne de pasăre sau miel, făină de pește și praf de ouă – ponderea acestora este de 39%.

In plus, produsul conține gluten de porumb ca proteine ​​vegetale. Cu toate acestea, producătorul nu indică acțiunile sale în produsul finit.

Din alte componente cea mai mare valoare sunt următoarele.

 • Rice și porumb – furnizori de carbohidrați persecute.
 • Animal gras – conține lipide și aminoacizi indispensabili.
 • Sfeclă hrănite – Oferă corpul cu fibre, imbunatateste digestia.
 • Celuloză – o altă sursă de fibre. Nu este cel mai bun component pentru hrana super-premium, deoarece fibrele vegetale brute poate răni un sistem digestiv animal licitație.
 • drojdie de bere – responsabil pentru vitaminele din grupa B. Contribuiți la normalizarea activității nervoase, activați activitatea creierului, îmbunătățirea stării pielii și a lânii.
 • Yucca Shidiger – reduce mirosul caustic de fecale de pisici și câini.
 • Făină din Vechatsev – conține luteină utilă.
 • grăsime de pește – Oferă animale de companie de omega-3 și omega 6-acizi.
 • L-carnitină – accelerează metabolismul, promovează arderea rapidă a grăsimilor.
 • Calendula – are un efect antimicrobian pronunțat, ajută la consolidarea răspunsului imun al organismului.
 • Merișor – Îmbunătățește starea sistemului urinar, normalizează echilibrul de sare de apă
 • Semințe de in, ulei de borago, ulei de somon – Oferiți specii netede și bine păstrate.
Citește mai mult  EUKANUBA DOIN HOOVE

Caracteristica protecției naturii furajelor este prezența microgenică (microzeogen). Până în prezent, aceasta este singura hrană pentru animale de companie din lume, care include această componentă. Micronizat clinopthilitolitis contribuie la îmbunătățirea motilității intestinale și aspirație maximă a macroelementelor nutrienți. Asigură încheierea efectivă a zgurei și a toxinelor din sistemul digestiv. Se observă că, atunci când alimentarea cu feed-uri microgenic, incidența animalelor este redusă cu 4-5 ori.

Produsul nu conține conservanți, coloranți artificiali și agenți de îngroșare. Nu există ingrediente care provoacă alergii – grâu, ouă și soia. Fiecare dieta este îmbogățit cu un complex de minerale-vitamine, contine antioxidanti naturali si nutrienti.

Sortiment de alimente feline

Drepturile pentru pisici sunt reprezentate de următoarele produse.

 • Pisoi – pentru cele mai mici pisoii de la 1 lună la an. Principalele componente ale rației sunt alese pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalului de companie la cea mai importantă perioadă a vieții sale. Produsul este bine absorbit și facilitează procesul de tranziție de la laptele matern matern la alimente greu. Conține toate elementele necesare pentru creșterea și dezvoltarea țesăturii osoase-musculare.

 • Par lung – pentru animale cu părul lung. Fructe de mare și Enotera ulei acționează ca o sursă de proteine ​​și lipide. Ele oferă corpului toți acizii grași necesari pentru lâna de gloredă.

 • De interior – Pentru pisici care trăiesc acasă fără să meargă pe stradă. Alimentare permite animalelor de companie pentru a menține activitatea, în ciuda cheltuielile energetice reduse, și L-carnitină avertizează un set de exces de greutate. Sursele selectate de fibre și carbohidrați îndeplinesc prevenirea lui Trichoberear, care se dezvoltă adesea la animalele domestice.
Citește mai mult  Totul despre LEGU

 • Sensibile Digestia – pentru pisici cu digestie sensibilă. Conține 92% din proteina animalelor, datorită faptului că digestibilitatea maximă și digestibilitatea hranei pentru a reîncărca tractul gastrointestinal.

 • sterilizată – pentru animale după sterilizare. Diferit cu un nivel redus de lipide, servește drept prevenirea obezității. cota de proteine ​​este, de asemenea redusă, permite de a preveni dezvoltarea ICD.

 • Senior – pentru pisici mai vechi de 7 ani. Formula ofera calorii reduse și conținut crescut de proteine. Acest lucru vă permite să salvați țesutul muscular solide în etapa de îmbătrânire.

Prezentare generală a produselor pentru câini

Produse pentru câini oferi dieta animale de diferite dimensiuni și vârste. Toate rațiile sunt clasificate în funcție de două serii principale – protecție Naturi și Protecție îngrijire Superior Natures.

Protecție Naturi

Linia de rații de zi cu zi.

 • Produse pentru pui – potrivite pentru animalele tinere de dimensiuni diferite.
 • universal Alimente pentru câini de dimensiuni mici, medii și gigant. Structura și compoziția granulelor sunt concepute în așa fel încât să reducă riscul de tootham si placi.
 • Dieta pentru câinii mai mari de 7 ani – Sprijină mobilitatea țesutului articular, asigură protecția mușchilor și a oaselor.
 • Activ – produse alimentare pentru muncitori, sport și câini de vânătoare. Vă permite să păstrați rezistența în cele mai dificile situații.
 • Ușoară – Dieta pentru animalele de companie după sterilizare și, de asemenea, înclinată spre animale excesive.

Natura de protecție superioară

Această serie de hrană este concepută pentru a hrăni câinii cu lână ușoară și roșie.

 • Câini albi – Produs pentru animale cu lână albă. Conține acizi grași care vă permit să mențineți starea lânii ușoare. Datorită prezenței cuprului, zincului, biotinei și vitaminelor grupului B îmbunătățește semnificativ starea pielii și crește imunitatea animalului de companie. Dieta este potrivită pentru rase precum Bishon Frize, Samoyed ca și altul.
 • Haina rosie – conducătorul pentru piesele roșii. Dezvoltate pe baza unei formule unice care ajută la aducerea nuanțelor roșii nobile în culoarea lânii.
Citește mai mult  Cele mai mari Mastiff Tibetan

Potrivit pentru adulți Rend Ridgeback, Tervurer și altele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: