Caracteristici Purina Cat Chow pentru pisici

Caracteristici Purina Cat Chow pentru pisici

Cat Chow Kitten – o serie de furaje de înaltă calitate pentru pisoi fabricate sub celebrul Purina de brand american. O trăsătură distinctivă a produselor prezentate în această serie este conținutul ridicat de carne naturale, ingrediente vegetale și acizi grași polinesaturați valoroase. Articolul se va ocupa de caracteristicile de hrană pentru pisoi Purina Cat Chow Kitten.

descriere generala

Purina Cat Chow Kitten – Furaj echilibrat pentru pisici cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni, realizate din materii prime naturale selectate și care nu conțin componente sintetice agresive – coloranți și arome care pot provoca reacții alergice severe. Ca ingrediente principale, carne naturală (pui, curcan, miel) și produse de prelucrare, pește și pește, surse de proteine ​​de origine vegetală, cereale și legume (patrunjel uscat, dovlecei, spanac, sfeclă, morcovi, cicoare).

Pentru a spori valoarea energetică, îmbunătățirea gustului și creșterea alimentației hranei de alimentare, producătorul utilizează suplimentar drojdie, materii prime reciclate, suplimente minerale, surse de aminoacizi esențiali. in afara de asta, Produsele includ oligoelemente, vitamine A, D, E, precum și omega-3 și vitaminele din grupul B, pisoiul necesar pentru a consolida imunitatea, dezvoltarea activă și creșterea. Un alt ingredient important inclus în hrana animalelor Purina Cat Chow Kitten este un acid docosaic sau DHA, care este componenta de bază a laptelui de somn.

Acest ingredient joacă un rol important în dezvoltarea creierului pisoiului, formarea corectă a scheletului și a mușchilor animalului.

Furajele sunt implementate atât în ​​granule uscate (granule, fie mici) și într-o formă umedă (bucăți suculente în jeleu). Conținutul de proteine ​​și grăsimi din Purina Cat Chow pentru pisoi depinde de tipul de produs. Astfel, conținutul de proteine ​​și grăsimi în hrana uscată este de 40% și respectiv 12%. Conținutul de proteine ​​din hrana umedă în medie este de aproximativ 14%, grăsimi – aproximativ 3,5%. Astfel de proporții echilibrate de proteine ​​și grăsimi în compoziția produselor din rigla specificat permit pisoii să se dezvolte în mod activ, pentru a obține cantitatea maximă de energie și, în același timp, să rămână într-o optime, greutate sanatoasa corespunzătoare vârstei.

Citește mai mult  Tunsoare Bologna: Sfaturi și idei originale

Lipsa de arome și coloranți în Purina Cat Chow hranei pentru animale elimină aproape complet riscul de a dezvolta reacții alergice, chiar la pisoi foarte dureroase si slabe (cu toate acestea, experții încă recomandă ca aceste fluxuri sunt consultate în prealabil la medicul veterinar cu experiență). Trebuie remarcat faptul că Echilibrul optim de proteine ​​și grăsimi ușor de prietenos în fluxurile descrise și compoziția lor naturală vă permit să utilizați Purina Cat Chow pisoi în dieta pisicilor gestante și care alăptează.

Gamă

PURINA CAT CHOW seria pisicuță este reprezentată de mai multe produse.

Hrana uscată Purina Cat Chow Kitten, îmbogățit cu proteine ​​animale (principala sursă – carne de pasăre), care conține o cantitate mare de fibre, vitamine, minerale și antioxidanți. Cerealele integrale de cereale, legume uscate și zdrobite și verde, drojdie sunt folosite ca ingrediente suplimentare. Vârsta minimă admisibilă a pisoiului pentru a începe alimentarea cu acest produs, la recomandarea producătorului, este de 3-4 săptămâni. În plus, alimentarea acestui tip este potrivit pentru pisici hrănire, de așteptare sau hrănire deja urmași. Produsul este pus în aplicare în ambalaje ermetice dense cântărind 400 g, 1.5 kg, 7 și 15 kg.

Wet Purina Cat Chow furaje pisoi cu bucăți de carne de miel și dovlecei în sos de jeleu blând – Acesta este un produs echilibrat cu normă întreagă recomandat pentru hrănirea pisoi sub vârsta de 6 săptămâni și mai mari, precum și pisici, hrănire sau de așteptare pentru puii. Alimentele sunt îmbogățite cu un complex de vitamine A, D, E, Taurin, Fier, Mangan, Zinc. Are o consistență moderată de vâscoasă, groasă. Ambalate în păianjeni sigilați, cu un volum de 85 de grame. După deschiderea zgârietului cu reziduurile de alimentare, se recomandă stocarea nu mai mult de o zi în frigider.

Această cerință se datorează lipsei de conservanți sintetici în produsul care poate crește în mod repetat durata de valabilitate, dar în același timp – afectează negativ caracteristicile calității, siguranței și gust ale hranei pentru animale.

Umed Purina Cat Chow Kitten Feed cu bucăți de curcan și felii de dovlecei în jeleu blând – O altă versiune excelentă a unui fel de mâncare zilnică completă și echilibrată. Producătorul recomandă utilizarea acestei opțiuni pentru hrănirea pisicilor nu sub 6 săptămâni. Baza acestui hrană este carnea de curcan și carnea de carne, pește și produse de prelucrare, legume, aditivi minerali, vitamine și un complex de aminoacizi valoroși.

Citește mai mult  Cum să înveți un câine pe stradă?

Purina Cat Chow Kitten Rata ratei de alimentare este calculată individual în fiecare caz Având în vedere vârsta, mărimea, starea de sănătate și nivelul activității fizice a animalului. Recomandări pentru hrănirea pisicilor Producătorul Locuri pe toate pachetele cu produse.

Examinați recenzii

Produse Purina Cat Chow Kitten, Conform recenzii ale celor mai mulți utilizatori, este perfect pentru hrănirea pisicilor, precum și pisici așteptând sau hrăniți descendenți. compoziție echilibrată, combinație optimă de proteine, carbohidrați, grăsimi, micro- și macroelemente, care fac parte din uscat și alimentări umede din această serie, face posibilă pentru a umple toate nevoile organismului animal în substanțe nutritive necesare pentru dezvoltarea deplină ei, creșterea , sănătate și energeticness.

Avantajele indispensabile ale furajului de Purina Cat Chow Kitten, un număr de utilizatori se referă absența ingrediente sintetice care pot provoca reacții alergice severe – coloranți, conservanți și arome. O astfel de compoziție o bază de ingrediente naturale permite, fără preocupări de a utiliza produsele alimentare în cauză în ceea ce privește nu numai sănătos, dar, de asemenea, la un nivel slab, dureroase, sensibile la alergeni pisoi.

Un alt avantaj al Purina Cat Chow Kitten feed-uri Majoritatea absolută a proprietarilor de animale ia în considerare costul lor acceptabile, împreună cu destul de înaltă calitate. De fapt, produsele pisicuță CAT CHOW sunt, practic, nu diferă de analogii scumpe de branduri renumite, dar în același timp, le pune în mai multe moduri, datorită prețurilor mai accesibile.

Printre minusuri minore ale hranei pentru animale pisoi Purina Cat Chow, în funcție de comentarii, de cele mai multe ori, utilizatorii nota un termen de valabilitate mic al unui produs deschis.

Această caracteristică se datorează absenței conservanți sintetici deja menționați în compoziție, care pot provoca reacții alergice la pisoi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: