Caracteristici White Scottish Fold Pisici

Caracteristici White Scottish Fold Pisici

Numele oficial al rasei:Scottish Fold Shopper Cat

Tara de origine:Scoţia

Greutatea:Femei 3.5-4,5 kg, bărbați – până la 6 kg

Speranța de viață:12-15 ani

Rata relativ tânără a pisicilor – Fold scoțian (Fold Scottish) – Foarte repede a reușit să cucerească dragostea și popularitatea din întreaga lume, atragerea tot mai multor fani cu aspectul lor neobișnuit și culori diferite. Locul special printre ei ocupă falduri albe care apar. Nu orice proprietar potențial al Kitten Fold alb cu ochi albaștri știe că este pentru acest tip de animale frumoase, care au propriile sale caracteristici și nuanțe de conținut și de îngrijire.

Istorie

Foldurile scoțiane își conduc istoria de la pisicile clasice britanice. Stâlpul de rasa este considerat un fermier din Scoția William Rossi, care în 1961 a observat de vecinul său a unui pisoi alb neobișnuit numit Suzy. Urechile pisoiului nu au rămas, ca niște pisici obișnuite și au fost îndoite înainte și au coborât în ​​jos. William a devenit foarte interesat de un animal neobișnuit și, după o anumită perioadă, a dobândit pisoiul, care nu era doar alb de la mamă, ci și o formă neobișnuită a urechilor.

William și soțul său, Mary a traversat pisoiul de pliere albă, cu o pisică britanică cu părul neted. Ca rezultat, a apărut progenitorul de pliuri moderne scoțiane. Oficial, rasa a fost înregistrată în 1965. Dar, în 1971, sa arătat că pisicile cu un aspect neobișnuit au probleme de sănătate, deoarece mutația genei responsabile pentru forma unică a urechilor, a înzestrat proprietarii de surditatea și problemele spinenelor. Existența rasei a fost amenințată.

Dar, până când faldurile scoțiane au reușit deja să dobândească o masă de admiratori, iar munca activă a început să elimine problemele genetice. A fost descoperit că În același timp, aceștia se pot naște atât pisicile scoțiane (împăduri scoțiane), cât și drepte (strâmtoarea scoțiană). Ca urmare, o metodă care ne permite de a reduce probabilitatea unei gene defecte prin încrucișarea scoțian falduri numai cu atacanti scoțiene, și nu cu colecțiile false, a fost în cele din urmă găsit. Prin urmare, rasa a confirmat dreptul de a exista.

Caracteristică

Putem spune că Scottish Foldes sunt aproape animalele de companie perfecte ale unui animal de companie. Proprietarii caracterizează scotienii ca cel mai șapte lume și creaturi pașnice în comparație cu alte rase de pisici și Marke următoarele caracteristici pozitive:

 • calm, caracterul iubitor de pace+
 • moderat jucăuș și iscoditoare+
 • legat de proprietar, dar nu gelos+
 • auto-suficiente, nu se teme de singurătate+
 • nu ca înălțimi, astfel încât să nu sari pe mobilier și nu strica perdelele+
 • posedă o voce liniștită, miau foarte rar+
 • inteligent, lăsând pentru formare+
 • Transmisibile, potrivit atat pentru familiile cu copii și persoanele în vârstă+
 • obține, împreună cu cele mai multe alte animale de companie+
 • Foarte curat+
 • longevivi – cu grijă vii la 20-22 de ani.

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Afectuos

Afectuos

(Evaluare 4 din 5)

Joc

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Foarte prietenos

(Evaluare 5 din 5)

Sociabilitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Scottish lop-ured” Pe baza evaluării experților site-ului și a feedback-ului proprietarilor pisicii.

Există o caracteristică interesantă a comportamentului, caracteristic pisicilor Scottish: le place să se periodic pe picioarele din spate si accident vascular cerebral în această poziție, cum ar fi suslik. Acest lucru se datorează caracteristicilor structurii coloanei vertebrale, care necesită un astfel de tip de warm-up.

Dezavantajele rocilor sunt legate în principal de posibilele probleme de sănătate. Scaune slabe falduri scottish sunt articulații și ochi. Deoarece rasa a apărut ca urmare a mutației genei, în conformitate cu artrita de moștenire și artroza, încălcările în dezvoltarea oaselor. Bolile oculare – glaucomul și cataracta – apar la pisicile în vârstă, de asemenea din cauza structurii și a formelor de ochi pot apărea. În acest caz, este necesară o operație chirurgicală.

Descriere

Rasa standard

Culoare:Toate culorile sunt recunoscute, inclusiv culori fără alb.

Cap:Rotund, larg, masiv cu bărbie puternică. Nas scurt, larg, drept. Profil cu tranziția, dar fără un picior adânc. Obrajii compleți. Tampoanele mari de turnare rotunde dau o scurtă descriere distinctă.

Lână:scurt, foarte gros, nu adiacent. Datorită grosului, subsolul va fi de la corp ca pluș. Textura densă la atingere.

Corp:Pisica din medie la dimensiuni mari, musculare, ghemuite. Sânii, umerii și rotirea largă, masivă. Gât scurt, puternic. Membre mici, musculare, fire groase, rotunde. Coada de lungime medie, groasă, cu vârf rotunjit, fără îngroșare și întărire, mobilă de-a lungul întregii lungimi.

Urechile:Mici, îndoite înainte, cu sfaturi ușor rotunjite îndreptate spre mijlocul botului. Postat pe scară largă, strâns presată la craniu, accentuează forma rotundă a capului.

Ochi:Mare, rotund, amplasat pe scară largă. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

Popularitatea Scottish Fold este în mare parte datorită aspectului lor foarte atractiv și neobișnuit, care trebuie să respecte următoarele standarde:

 • Greutatea maximă pisica – 8-10 kg, pisici – 4-5 kg+
 • Strong, Big Breast caroserie+
 • musculatură bine dezvoltată, labe puternice și gât+
 • coadă flexibilă de lungime medie+
 • cap în formă de Sharo+
 • Rotund, luminos, distanțate pe larg ochii de o varietate de nuanțe+
 • Mici, îndreptate înainte, pliat în urechi și jumătate+
 • Nas mic, rotund, fălcile, Massive Chin+
 • Scurt, gros, lână de pluș cu subpar foarte gros și dens+
 • Culorile extrem de diverse (fum, țestoase, violet, negru, crem si multe altele).

Alb Scottish Fold cu Blue Eyes. Este o pisica alb este considerat a fi Rodonarchist de Scottish Fold. Printre likelumes de rasa de astfel de culoare este considerat un foarte popular și popular. Alb falduri de pisoi cu ochi albaștri, provocând sentimentul de tandrețe și de puritate, în special apreciate. Astfel de animale se nasc extrem de rare, iar fanii lor au de multe ori să transpire în căutarea viselor lor.

Garanție apariția în gunoi Scottish Fold este aproape imposibil. Toate pisicile se nasc în realitate, și numai după 3-5 luni, sub forma urechilor începe să capete forma finală: rămâne să stea sau să se îndoaie într-un pliu. Plierea urechilor pot fi diferite: de la un singur la triplu. Ce este mai mult, cu atât mai valoros și pisica este considerată.

Chiar mai dificil de prezis apariția unui pisoi alb Fold. Chiar și atât părinții albă de zăpadă în legătură cu prezența unei mari varietăți de culori din setul genetic, pot apărea pisoi de o mare varietate de culori.

Se întâmplă că culoarea poate apărea numai după câteva generații, deci nu va fi învățată temeinic să studiați PETIGREE PET PETHER.

Pigmentul Melanocite este responsabil pentru culoarea ochiului animalului. Pentru nașterea unui pisoi albă cu ochi albaștri, este necesară o astfel de confluență a circumstanțelor, astfel încât conținutul de pigment din irisul ochiului a fost minimal. Mult mai des, pigmentul este prezent în cantități suficiente, astfel încât pisoii apar pe lumină cu ochi galbeni, maronie sau verzi.

Trebuie să ia în considerare acest lucru Gena, oferind un animal, o culoare albă rară, din păcate, în 50% din cazuri, îi oferă proprietarului unui defect – surzenie. Din acest motiv, atunci când alegeți un pisoi, este necesar să se verifice auzul său. Adevărat, problemele legate de auditivitatea unor astfel de pisici sunt compensate de exacerbarea altor simțuri. De exemplu, o sensibilitate puternică la vibrații este în curs de dezvoltare, în detrimentul care reacționează la animale vocea și recunoaște. De multe ori proprietarii de pisici cu afectare cu voce naturală nu suspectează nici măcar prezența unui astfel de defect, deoarece animalele au o reacție foarte bună.

Mai mult se întâmplă în mod privat cu lumina unei pisici de culoare albă, cu ochi de culori diferite, dintre care unul este albastru. În același timp, surditatea din partea urechii din aceeași parte unde se află ochiul albastru.

Când pisoiul cu ochi albaștri este încă găsit și testat, trebuie să fiți gata să plătiți pentru ea o sumă semnificativă decât pentru folda scoțiană a culorii obișnuite. Aspectul exclusiv al pisicii va costa cu 30-50% mai scump decât prețul standard.

Caracteristici de îngrijire

Dacă a reușit încă să devină un proprietar fericit al unui ochi albastru miracol alb-zăpadă, este necesar să se prevadă un condiții confortabile pentru animale de companie pentru viață.

Casa pentru pisoi este cel mai bine plasat într-un loc retras, protejat de proiecte, la care pisoi sunt foarte sensibile. Este necesar să se examineze în mod regulat ochii și nasul animalului, deoarece ruperea poate fi un semn de o răceală. De asemenea, foarte mare probabilitate de bronșită.

Scottish Fold sunt predate rapid la tava, în timp ce pentru animalele albe înălțimea trebuie să fie alese mai mult pentru a poluării pentru a evita de laba și burtă.

lână alb-zăpadă va necesita o baie mai frecventă (pentru alte culori, înot este necesar un timp de 2 luni), în timp ce detergenții trebuie să fie moale și neutru, fără componente și arome nuanțate. După spălare, lână umedă ar trebui să fie râs cu atenție cu un prosop uscat și uscător de păr, pentru a evita lipirea prafului.

De asemenea, Scottish Fold trebuie să fie pieptanata regulat pentru a pieptene într-o perie speciala de duritate medie, dar în nici un caz împotriva lână.

Pisoiul este nevoie de nutriție completă bogată în vitamine și microelemente, care pot conține alimente naturale (soiuri non-grăsime de carne, pește, legume fierte, cereale, produse lactate fermentate) sau hrană premium. Dacă este necesar, dieta poate include diverse consumabile biografice.

Dacă favoritul nu auzi rău, merită să-l considerăm cu atenție la plimbare și să nu eliberați una afară. Nu este nevoie să strige și să ridice vocea la pisica – el poate lua infracțiune și începe ignorarea proprietarului.

Despre caracteristicile îngrijirii pisicilor acestei rase, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: