Caracteristicile conținutului eroilor africani la domiciliu

Caracteristicile conținutului eroilor africani la domiciliu

În ultimii ani, a devenit deosebit de popular pentru a păstra ecourile africane decorative de uz casnic care nu locuiesc în viața sălbatică. Din acest motiv, nu pot fi eliberați pe o plimbare liberă. O astfel de rasă de eroi a fost obținută prin selectarea mai multor rase, astfel încât mamiferele s-au dovedit a fi foarte dure și, în același timp, adaptate pentru viață într-un apartament sau într-o casă privată. În plus, luăm în considerare descrierea unor astfel de animale în detaliu, învățăm totul despre speranța și conținutul lor de viață, precum și să se familiarizeze cu particularitățile îngrijirii acestora și de regulile de hrănire.

Descriere

Hedgehogii africani pitici au fost adusi prin metode de reproducere artificiale. Se pare că astfel de arici sunt foarte drăguți, nu sunt deloc periculoși, Greutatea ajunge la aproximativ 500 g și în lungime – aproximativ 20 cm. Diferă în sine în principal în culori. Ace, spre deosebire de speciile de pădure, ei au mai moale, ceea ce este, fără îndoială, un plus mare.

Hedgehogii pitici sunt foarte prietenoși, repede obișnuiți să trăiască în familie. Ei nu se încadrează în hibernare, nu au un miros neplăcut ascuțit și nu-și îngrijorează proprietarii pe timp de noapte, deoarece stilul lor de viață este complet diferit de indivizii sălbatici de acest tip.

Animalele nu sunt necesare pentru a păstra o pereche, pentru că și una se simt frumos, principalul lucru este să înconjoare îngrijirea animalelor de companie.

Luați în considerare mai în detaliu varietățile lor de culoare.

 • persoane fizice gri Dwarf au ochi negri și deversoare, pe un barbotare și picioare ele pot avea un pete de culoare inchisa. Acele sunt moi, gri închis sau maro, de obicei, pe partea din spate și în zona urechilor au depășit de culoare de la gri la negru.
 • În specimene maro ace mai ușoare, Ochii sunt inchisi la culoare, poate avea o margine neuropal, duze au o culoare de ciocolată. Piele de culoare roz blând cu subtock gri.
 • In celulele pitice de culoare „Chocolate“ ace brun pronunțat, ochi negri, și ștuț delicat brun. Astfel de persoane se uite deosebit de atractiv și drăguț. Pe de pantaloni și labe, această specie au uneori pete caracteristice întunecate.
 • Există, de asemenea, o varietate de „șampanie“, Culoarea acelor de astfel de persoane este, de obicei, de culoare gri-maro sau bej deschis, roz nas, ochi poate avea o culoare rubinie.
 • Există, de asemenea, cu aricii de culoare „Cinnamon“, care au ace-lăptos bej.
 • Atunci când alegeți un animal de companie, vă recomandăm să acordați o atenție la culoarea comună „sare și piper“. Hezhi este, practic, negru, dar sunt ace mai puțin pigmentate în culoarea. Pielea de urechi si pe spate, în astfel de persoane este de obicei întuneric.

Adesea aricii pitice se nasc albinoși, Asta este, ei au ace complet alb, un nas roz blând și ochii stacojii viu pronunțat. Și sunt aricii pur și simplu, de culoare albă, care nu sunt albinoși, ace lor sunt aproape toate cu discount.

Desigur, crescătorii de garduri vii pitice sunt adesea experimente, rezultând în culori originale și chiar unice.

Speranța de viață

Înainte de a avea un nou „vecin“, este foarte important să știe totul despre el, inclusiv modul în care trăiesc de mult aricilor pitic. Desigur, în aricii sălbatice trebuie să lupte pentru existența ei, produce propria lor hrană și de a găsi un loc pentru iarna, la domiciliu este posibil, rezultând într-o speranță de viață a indivizilor, desigur, crește.

Cu atelerix corespunzătoare și regulat de îngrijire poate trăi destul de mult timp, selectabil de la 5 la 7 ani, dar există cazuri în care astfel de animale de companie au trăit ani zece.

Principalul lucru în conținutul – este corect să se hrănească animalele de companie și îi oferă un loc confortabil de a trăi și de a monitoriza starea de sănătate a acestora, precum și în măsura în care este necesar să se aplice medicului veterinar.

Condiții de conținut

Pentru a face viața confortabilă acasă Arici africane, ai nevoie de destul de un pic de efort. Luați în considerare cele mai multe momente importante în conținutul.

 • Pentru animalele de companie ar trebui să fie alese cușcă spațioasă și confortabilă. De multe ori proprietarii face ei înșiși, dar cel mai bine este să ia versiunea finit, care nu este nuiele prea ascuțit. Despre aceste animale pot fi rănite. Terariu pentru a păstra un arici nu este potrivit ca o cutie obișnuită. celule sexuale trebuie să fie acoperite chiar obscure.
 • În rolul de gunoi în cușcă poate fi folosit rumeguș, un vehicul special sau granule de hârtie. În ceea ce privește rumeguș, nu ar trebui să cumpere opțiunile de copaci și gudron de pin, pentru aricii, acestea pot fi toxice. Cele mai bune tipuri de rumeguș de mesteacăn. Rumeguș de lemn stropit 1.5-2 cm pe podea într-o celulă, cât mai uniform posibil. Curățarea în celulă, inclusiv o schimbare de lenjerie de pat se face, de obicei, la fiecare 7 zile, mai des, dacă este necesar, mai ales dacă locuiți într-o cușcă un cuplu de indivizi.
 • Deși Aricii decorative și sunt acasă, acestea sunt voluntare și indivizii ar trebui să aibă întotdeauna un loc unde se pot ascunde. Pentru aceste scopuri în celulă, puteți pune o casă mică pentru intimitate, în magazinele de animale de companie experții recomandăm alegerea cea care este vândut pentru chinchilla, dar o astfel de casă, în general, se poate face în mod independent,.
 • aricii Dwarf sunt la fel de active ca hamsteri de casă, Prin urmare, în cazul în care animalul nu este permis să ruleze în jurul valorii de apartament sau casa, cel mai bine este de a pune o roată care rulează într-o cușcă pentru ea, diametrul care ar trebui să fie de aproximativ 30 cm. De asemenea, roata este util și aricii în ceea ce privește sănătatea: multe persoane de origine sunt în creștere la obezitate.
 • Nu uita despre toaleta, care este un atribut important în viața de ariciul african. Curățați locul de toaletă urmează zilnic.
 • Cutie de băut instalat într-o cușcă, ar trebui să fie atașat fie să-l singur, sau să fie foarte greu pentru ca animalul să nu-i rândul său,. Se recomandă apă pentru a schimba in fiecare zi.
 • Ca jucării Pentru Hedes decorative, bubber, clopote și diverse bile sunt perfecte.
 • Conțin Hedes recomandat la o temperatură de 20 până la 25 de grade. Supraîncălzirea camerei, precum și subrăcire acestuia poate duce la o boala pentru animale de companie. Mai mult decât atât, în cazul în care temperatura este mai mică de 15 de grade, chiar si un arici decorativ poate fi într-o hibernare, deși nu este specific pentru el. De asemenea, este foarte important la locul de reședință al ariciului nu pentru a permite proiecte și de prea multe ori nu ferestrele deschise, mai ales atunci când vremea este rece. Cele aricii nu place foarte mult soarele, așa că nu este în valoare de plasarea unei cușcă prea aproape de fereastra cu raze solare drepte.

Reguli de hrănire

Astăzi, aricii interne pitic sunt obișnuite pentru a alimenta hrana finală, dar produse alimentare specializate pentru eroi în orașe mici, este foarte greu să-l, motiv pentru care mulți ca o masă sunt alese de către o primă echilibrat de alimente feline. Principalul lucru este de a evita prezența amidonului, a diferitelor coloranți și a aditivilor de gust. La alegerea hranei pentru animale este cel mai bine pentru a obține un sfat de specialitate în avans.

Învățăm mai multe despre posibila dietă a ariciilor domestici și a produselor admise care pot fi date un animal.

  Herps, în plus față de feed-ul finit, puteți da și alte produse.

  • Carne de grăsime fiartă. Cea mai mare parte Turcia, puiul și carnea de vită. Înainte de a servi, se recomandă tăierea în bucăți mici.
  • Ouă de pui brute sau fierte, puteți, de asemenea, prepeliță. Nu dați mai mult de 1-2 ouă pe săptămână.
  • File de pește marin sau fluvial. Dacă peștele este fiert cu oase, atunci înainte de hrănire, ar trebui să fie curățate.
  • Legume. Puteți da morcovi proaspeți sau fierți, precum și sparanghel, castraveți și broccoli.
  • Fructe și fructe de padure. Cel mai bun din toate în felii mici pentru a da mere, pere, banane și pepeni. Exotic ar trebui să evite și să nu dea acele fructe și fructe de pădure care sunt necunoscute. Deci, de exemplu, un hedgehon poate otrăvi citrice, care este contraindicat. Fructele pot fi înlocuite cu piure pentru copii, cu toate acestea, nu ar trebui să existe ingrediente de amidon în compoziția sa.
  • Jerzy în sălbăticie – Predatori reali, dar, de asemenea, homemade nu este uneori împotriva bucuriei și viermilor, care pot fi achiziționate de la orice probleme speciale din magazinul de animale de companie.

  Vom lua în considerare, de asemenea, produse interzise care pot dăuna sănătății animale de companie.

  • Orice produse lactate. Contrar credinței populare că ariciul iubesc laptele, practic nu este absorbit de ei, ducând la diferite boli. Din dieta este recomandat pentru a elimina orice lapte și produse fermentate.
  • Ananas, avocado, portocale, tangerine și lămâi, precum și orice fructe exotice și fructe de pădure ca minciuna.
  • Fructe uscate, stafide, struguri, nuci și semințe. Astfel de produse pot provoca un hedgehog de fumat acasă.
  • Dulciuri, inclusiv bomboane și ciocolată. Arici, ca multe alte animale, sunt supuse dezvoltării diabetului, motiv pentru care astfel de tratamente sunt cel mai bine eliminate.
  • Sare, condimente, condimente și toate produsele cu ele sunt interzise categoric de așchii decorativi, ca orice sălbatic. Ceapa, usturoiul și orice fast-food sunt, de asemenea, interzise.

  Îngrijire

  Îngrijire de gard viu de casă. Activitățile de îngrijire includ selecția dietei potrivite, scălderii și controlului aspectului paraziților. De asemenea, ariciile domestice pot fi instruiți, ceea ce vă va ajuta să vă organizați perfect timpul liber.

  Eroii interni africani nu numai că pot fi spălați, ci și trebuie să o facă, Unele animale iubesc foarte mult această procedură, mai ales dacă sunt obișnuiți cu ea încă din copilărie, dar multe sunt extrem de negative. Se spală Ariciul nu mai mult de 2 ori pe lună, în timpul sezonului rece, cât mai puțin posibil, deoarece ace se usuce pentru o lungă perioadă de timp, dar de data aceasta animalul poate prinde o răceală. Aricii scalde în pelvis, turnarea în aproximativ cinci litri de apă, temperatura apei nu trebuie să fie mai mult de 35 de grade. Ace pot fi curățate cu șampon și o periuță de dinți specială nerigidă.

  Este foarte important atunci când scăldat de apă a evita pe bot. După baie, se recomandă Urchin înfășurat într-un prosop pentru a se usca trebuie să dețină.

  Aricii de origine din Africa sunt de obicei tratate printr-o varietate de paraziți interni și externi, dar nu face nici vaccinări, deoarece chiar și astăzi nu există nici un vaccin specific pentru Aricii decorative.

  Bowls după mese se recomandă să se spele regulat. Este mai bine să săpun utilizare. În cazul în care semnele de spectacole cu animale ale bolii, atunci ar trebui să nu se ocupe de auto-medicație, trebuie să contactați imediat filiala.

  Un pic despre diluție

  Profesioniștii sunt de obicei angajate în reproducție eroi africani, din moment ce acesta este un pas foarte responsabil pentru cei care nu au fost încă nici o experiență. -Jumătate creștere aricii decorative sunt deja luate în considerare în 6 săptămâni, Este foarte important să se știe că Ar trebui să fie evitată printr-o formare relativă de minimum trei generații, în caz contrar aricii se pot naște la pacienții.

  Foarte tineri masculi nu sunt recomandate pentru a tricot cu femele adulte, deoarece aricii poate începe să muște din cauza lipsei de experiență a Cavaliers lor.

  De obicei, legarea are loc aproximativ o săptămână, mai mult pentru a menține împreună nedorite. Capetele pot lega la fiecare două săptămâni, dar femeile – nu mai mult de două ori pe an.

  Sarcina la femei dureaza aproximativ 36 de zile, In timpul sarcinii, ariciul poate necesita mai multe produse alimentare, devine, de asemenea, mai lent. În primele zile după naștere, femeia cu copii trebuie să debarce într-o cușcă separată, cel mai bine nu se apropie.Dacă ariciul învață mirosul altcuiva, ea poate arunca copii. Primele 14 zile de copii hrănește mama, iar după 2 luni devin complet independenți.

  Toate detaliile despre reproducere și de îngrijire pentru aricii din Africa, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: